Ja osobiście wybierając salę na weselę odwiedziliśmy z narzeczonym wszystkie możliwe na terenie Bydgoszczy , do tego przez ostatni rok to chyba z 20 wesel zaliczyliśmy w różnych restauracjach. Zbierając wnioski i sugestie innych. Polecam tylko jedną Restaurację Maraton. Zapytacie dlaczego?
Szczerze dla mnie i małżonka najważniejsza jest osoba która będzie nam to organizowała. Po prostu musimy jej zaufać jeśli chcemy aby był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Wiele z tych "kierowników" czy "menagerów" co odwiedzaliśmy sale to jedna wielka ściema. Mówią to co chcesz usłyszeć a później wychodzi, że wcale tak kolorowo nie jest. Wielu z nich na sam widok nie można ani zaufać ani zawracać sobie głowy bajkopisarstwem.
Mnie przekonał w 200% Menager Maratonu do tego aby mu powierzyć organizacje naszego przyjęcia. Super nowa oferta wybierasz co chcesz ,elastyczność otwartość na moje pomysły itd. można by wymieniać Nie chce robić reklamy. Nie ma żadnego korkowego , a sala po wystrojeniu nadaniu światła jest piękna i robi extra wrażenie. Coś więcej na Priv:).
Jeśli jeszcze zastanawiacie się nad wyborem to obejrzyjcie sale ale tylko z ich menagerem bo ma chłopak podejście:)
w Maratonie z tego co wiem to mają korkowe. a sala jak sala, wydała mi się nieco ciemna, ale klimatyczna.