KiM ja osobiście odradzam hotel agat. właściciel to kawał***. nie chce mi sie nawet myśleć , że mogłabym z nim współpracować. Mój PM zadzwonił do agata aby sie umówić na spotkanie, bo sala jest naprawde całkiem całkiem, a i ceny noclegowe przystępne. odebrał szanowny pan właściciel i jak usłyszał na ile osób planujemy wesele ( 70 osób) to orzekł że lepiej podać gościom kanapki a nie robić wesele.
nasi przyjaciele również przekonali sie jaki ten człowiek jest niesympatyczny. szczerze odradzam!
natomiast co do hotelu akor to właśnie Ci sami znajomi mają tam wesele we wrześniu. Póki co zachwalają zarówno współpracę, salę, kontakt. jedzonko próbowali , ponoć bardzo smaczne. sama również oglądałam sale w akorze i obie są ładne ( aczkolwiek ta większa na 100 osób ładniejsza).
więc jeśli chodzi o sale to zdecydowanie moge polecić akor, z pewnością będziesz zadowolona.
co do dj to jest z grupy Starskiego i również jest bardzo polecany( i znowu nasi znajomi mają jego właśnie na wesele;D) , my podpisaliśmy umowe ze Straskim ale jestem pewna , że wasz dj też porwie tłum.

a o pani fotograf nic nie słyszałam:)