Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 38029 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
od razu się też zapisałam na make-up na sesję....chyba zbankrutuję :mdleje: :mdleje: :mdleje:
nieźle sobie kobitki zarobią na moim ślubie ;) :D
zastanawiam się tylko jak ja na poprawiny się sama pomaluję ??? ogólnie sztukę makijażu rozpoczęłam już za młodu :P i jakoś mi to idzie, ale wiadomo, że to już nie to samo co profesjonalistki... :-\

muszę znaleźć jeszcze jakąś dobrą kosmetyczkę, która moją facjatę do ładu doprowadzi, bo mam masakrę :-[

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja już zaczynam zabiegi odpowiednie w poniedziałek  :D

Aneta Zych, która się mną zajmie, przewidziała, że ok miesiąc-półtora będziemy buzię upiększały, tak żeby przed ślubem była w rewelacyjnej kondycji, czyli przede wszystkim odżywiona i nawilżona - wtedy makijaż wygląda i trzyma sie najlepiej  :D

zatem w poniedziałek mikordermabracja  :D

Ja też myślę o makijażu poprawinowym..jakoś trza będzie dać rade...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
kiedyś u Ewy Drzyzgi były takie laski co się malowały raz w tyg., psikały lakierem do włosów :o...i spały z taką mega maską ;D ;D ;D
aczkolwiek chyba nie spróbuję :D ;)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Też będę chodzić grupowo na makijaż do mojej sąsiadki, mojej mamie się bardzo spodobały te rzęsy i brwi które mi wykonała  :D

ale mam wygodnie :D Pół piętra niżej mam sąsiadeczke-kosmetyczkę :D

Myślałam, żeby moją przyszłą świadkową tam zaciągnąć, ale ona jeszcze o tym nie wie, że nią jest :D

a na poprawiny to już niestety sama się podmaluję... Pewnie nie będzie tak źle...

z resztą mnie się wydaje, że lepiej wyglądam na lekkim kacu, niż na co dzień, więc na poprawinach będę ELEGANCKA :d

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
buahhahaha
xanth mam tak samo ;D
na kacu mi wsyztsko ejdno chyba dlatego ;D
malinowa zdradzisz ceny nogalowych? na slub, probny i na sesje?
i probny fryz ile? ;p
a nogalow nie psikaja utrwalaczem? poodobno to dziala jak lakier ;p

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
z tego, co pamiętam 150 za ślubny i 120 za próbny...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
tak jak przyszlazona pisze...niezaleniznie czy to slubny czy nie slubny 150

sylwus mialam na mysli, ze te dziewuchy na noc make-up psikaja i rano jak wstaja tak wychodza...przez kilka dni go nie zmywaja :o :o :o
ale jakoś nie mam zamiaru zostawiac make-up ze slubu na poprawiny ;D ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
widzialam tez ten program ;/
jedna tam mowila ze cizko jeej  ztym ze taka maska na maksa ale ze jzu ianczej nie umie co nie? ;]
hm.. zadna z was nie rozwazala zeby byc w slubnym na poprawinach?
dodaje ze to moze glupie pytanie ale ja z osob ktore jedynie uzywaa bambino... i perfum ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Znam kilka osób które tak zrobiły, ale dla mnie to masakra!!!!! Ja po weselu od razu poszłam się wykąpać i makijaż i włosy i cała... byłam tak spocona, że gdybym miała mieć ten sam makijaż i fryzurę, to czułabym się jak ostatni brudas ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hm.. ja tez bym sie czula nieswiezo ale w takim arzie musze sie uagdac z kumpela zeby mnie ktoras pomalowala na poprawiny hyh

Offline Pandi
  • maniak
Ja tylko rzesy maluje na codzien i to nie zawsze - musze miec wene :). Sam makijaz slubny bedzie dla mnie i mojej skory sporym obciazeniem, wiec go zmyje od razy jak sie wpakuje do lazienki. nie mam sesji na drugi dzien wiec moge wygladac normalnie :P .. na plener jedziemy w tygodniu to znow nawiedze moja kosmetyczke :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
bez kitu ja sie tak "podniecam" tym make up-em jak bym byla jego fanka hehehe
znajac mnie bede chciala go zmyc juz po jednej godzinie.. ;D bo mnei bedzie wnerwial ;p
co do pleneru... niestety ja jade z k. nad morze od razu po slubie i nie bedzie mial mnei kto pomalowac (chyba) wiec pojde na plener naturalna ;D

Offline Pandi
  • maniak
Sylwusia nie obraz sie, ale mam wlasnie jedno takie przemyslenie odnosnie tych naturalnych [tylko ciut inaczej]  ..

Ty sie na codzien az tak nie malujesz, to nie bedzie az takiej roznicy. Natomiast kilka razy w portfolio roznych fotografow widzialam te panny .. na weselu tapeta taka, ze az czlowiek sie dziwil ze cos takiego sie utrzymuje na twarzy a na plener bez niczego i wtedy dopiero szok - bo dziewczyna zupelnie niepodobna do siebie z wesela :D ... haha

Dlatego ja bede dbala o to, aby mi nie przesadzili z iloscia specyfikow na twarzy - naturalnie, odpowiednio do zdjęć i okazji  :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
eej Pandi ty mnie nie zrozumialas hehehe
ja sie w ogole nie maluje ;D niczym zero ;D
i na slub jak bede szla sie maloowac to mega delikatnie... meeega.. jedynie co podkresle to oko tym ze doczepie sobie rzeski bo moje to jak by kot naplakal ;D i te rzeski mi sie utrzymaja na plener  bo bede maila plener 3 dni po slubie ;D pykne sobie usta blyszczyiem ;D i juz.. ;] zreszta juz za 3 miesiace z hakiem sama ocenisz o co mi chodzilo i ajk mi wyszlo ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Sylwia, pomyśl jednak nad makijażem na plener. Ja się sama malowałam, ponieważ miałam plener w niedzielę, miesiąc po weselu ;D (czekaliśmy na super pogodę) :D i naprawdę "to coś" czyli makijaż naprawdę dużo dużo daje ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Ania ale ja nie mam opcji porostu...
k. rodzice maja domek nad morzem..
i my w pon po weselu max we wtorek jedziemy sobie we 2 tam.. i tam sie umowimy z panem fotografem w srode ;/ wiec nie ma opcji zeby mi kosmetyczka przyjezdzala specjalnie a wniechodzu i okolicach nie sadze zebym znalazla jakas dobra i tania kosmetyczke ;[
jesli bylabym na miejscu to kurcze.. z checia bym poszla sie wylaszczyc ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To sama zadbaj o jakieś kosmetyki i pomaluj się sama. Popróbuj kilkadziesiąt razy przed i jakoś to pójdzie ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja w wersji 'miss natura' :D wygladam jak gimnazjalistka, wiec odpada...
...lubie ciemne oko :P ale na slub nie bede przesadzac.............chyba ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Przesadzaj, żeby na zdjęciach było widać makijaż :) zresztą to wszystko powie Ci kosmetyczka ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Odp: 17.08.12.
« Odpowiedź #290 dnia: 1 Marca 2012, 15:11 »
nie wyobrażam sobie pójść spac w makijażu, bez prysznica...masakra... Kiedyś po imprezie tak zrobiłam - wróciłam do domu chyba przed 6 nad ranem, padnięta, na boso no i tylko nogi umyłam, rozebrałam się i ległam w wyrku.... Budzę się potem, idę do łazienki, zmywam make-up, a moja skóra ma jakieś czerwone plamy...masakra....cała pościel jakoś mi potem brzydko pachniała fajkami i knajpą...no masakra... Od tej pory już tak nie robię....blleeee...
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
fajny temat sie poruszyl :D a czy wiecie w ogole czy taki makijaz slubny sie bedzie trzymal idealnie az do konca poprawin ? to mnie nawet ciekawi :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja nie sądzę, by tak było...

Offline Pandi
  • maniak
eej Pandi ty mnie nie zrozumialas hehehe
ja sie w ogole nie maluje ;D niczym zero ;D

i co sie chwalisz :P .. haha .. w kazdym badz razie w wersji saute tez przezyjesz..

boze to jakas tragedia w lato latac z taka maska wiecej niz 13 h .. to poiwnno samo odpadac po takim czasie :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jhahaha ja jestem przerazona ze dorosla kobieta nie potrfai sie pomalwoac hahahha ;D
nie uwierzycie epwnie ale ja ide pomalowac rzesy do sasiadki hyhy bo smaa nie umiem ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Popróbuj parę razy sama, nauczysz się prędzej niż Ci się wydaje ;)

Offline Pandi
  • maniak
juz sobie nie dodawaj, ja sie zaprzyjaznilam pare lat temu z zalotka i jej nie opuszcze az do smierci :x

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hahaha ;D
no czas poprobowac w sumie bez jaj juz ;p

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
a czy wiecie w ogole czy taki makijaz slubny sie bedzie trzymal idealnie az do konca poprawin ?

Jak jest dobrze zrobiony tzn. odpowiednimi kosmetykami, to myślę, że powinien. Najlepiej iść na próbny (w godzinach-do południa, żeby było tak jak na ślub), a później na dłuugą imprezę ;D  Ja tak swój sprawdzałam-wytrzymał ;)

lubie ciemne oko :P ale na slub nie bede przesadzac.............chyba ;D
Jak lubisz to musisz mieć mocniejszy makijaż na oko :) po 1-jesteś do takiego przyzwyczajona, więc w delikatnym możesz czuć się jakbyś była w ogóle nie pomalowana, no i taka jak nie Ty...przynajmniej ja tak miałam, bo na początku pani, która mnie malowała zrobiła mi jasne oko..  a po 2- lepiej będzie na zdjeciach widać ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
femme czyli miałaś swój makijaż na ślubie i potem na poprawinach ? bo ja nigdy w makijażu nie spałam, ale kusi mnie to, żeby mieć taki profesjonalny makijaż na poprawinach także i skoro Tobie się udało...  ;D

i też mam ochotę na ciemne oko jak malinowa mamba  ;D uwielbiam  ;D