Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 37974 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Obyś ślubu nie odwołała na rzecz pani ;D

Księga mi się na maxa podoba!  :ok: :ok:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
ooo! :o mkarolinko! :o coz za mile slowa z Twych ust slysze ;D ;D ;D dziekuje dziekuje :balonik:

Czy pierwszy raz :D Potrafię być miła jak chcę  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
chodzilam na aerobik do M siostry, ona tez tak fajnie prowadzila, zawsze wszystko ulozone od A do Z, nie bylo opi**** sie hehe :D tez nie lubie takich cieplych kluch: a teraz nozka w gore pod sufit.... Karolina zawsze uzywala okreslen profesjonalnych jesli chodzi o kroki itp :) brakuje mi strasznie tego, ale niestety kasy tez brakuje... :( zima w ogole mam kiepski czas, firme dopiero co rozkrecam, mam jednak nadzieje ze przyszla zima nie bedzie taka jak ta :):):)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ja dostałam obrzydliwą ksiege gości z tego konkursu, która bedzie księga gości dla ludzi na domówkach  u nas.
BIAŁA, z jakąś karocą :/ bezsensu juz jest cała w brudnych paluchach :/

Myslałam nad drewnianą, skoro stawiam na brąz i drewno... ale zobaczymy no.. może sama zrobię ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja jestem dla siebie najlepszą trenerką  :D jak sobie narzucę trasę biegową to nic mnie nie powstrzyma  :D :D :D z jezykiem na wierzchu, mroczkami przed oczami, zawrotami glowy - dobiegnę - tak wyglądal moj pierwszy polmaraton  :D ale porwalam sie na niego już po miesiącu biegow  :D kiedy dobieglam nie wiedzialam co sie dzieje, pogotowie mnie chcialo zabrac  :P ale dalam rade....w domu wymiotowalam ze zmęczenia  :P taką jestem dla siebie trenerką  ;) :D :D :D
 a tak w ogole to jeszcze tylko 2 tygodnie i marzec i biegi!!! :skacza: :skacza: :skacza: ile przytyję do tego czsu tyle przytyję, trudno, najwyzej będę kostuchą  :P
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emmo ja to słomiany zapał... :-\ musi ktoś nade mną stać z kijem ;) ale Ciebie to bym treserką a nie trenerką nazwała raczej ;) :D

rano wracałam z kapcia z fitnessu  i tak sobie właśnie myślałam, że już nie tak zimno...można ogarniać powoli jakieś bieganko  :bieznia: :bieznia: :bieznia: :bieznia: :bieznia: ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
całkiem ciepło jak na luty - bym powiedziała  :D i jeszcze deszcz...można sobie potuptać w rytm deszczowej piosenki  :D :D :D

bardzo mi się podoba Twoich 5 ostatnich słów  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
w piątek ukochany Pan od zaproszeń wysłał info, że nadał paczkę  :) więc jutro będzie wielkie oczekiwanie ;)

oczywiście cały czas myślę nad tymi zaproszeniami i w nocy miałam kolejny ślubny koszmarek....otóż dostałam zaproszenia i jak je otworzyłam to się okazało, że każde jest inne...jakieś porozklejane, krzywe, nadruki inne niż miały być :buu: :buu: :buu:...no obrzydliwe :Naciaga: :Naciaga: :Naciaga: :Naciaga: :Naciaga:

już powiedziałam mojemu M. ,że jak paczka przyjdzie to chce ją sama otworzyć, bo jak coś będzie nie tak, to lepiej żeby nie stał pod ręką  ;) :D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
sny spełniają się na odwrót:D
Zaproszenia będą śliczne:D

Jak tan taneczny fitness?:D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
szczerze??

dla mnie beznadziejny :-\...lubię dyscyplinę na zajęciach a na tych nie było jej niestety ani grama....znaczy oczywiście zmachałam się i cała mokra wyszłam, ale równie dobrze mogłam sobie muzę w chacie puścić i potyniać...  :cancan: :cancan: :cancan:

laska stała przodem do nas...część babek ćwiczyło w "odbiciu lustrzanym", część w tą samą stronę  co prowadząca (więc w przeciwną do reszty ;) )...było chyba z 15 osób, więc cały czas musiałam się kontrolować, co by komuś z łokcia w twarz nie przyłożyć :-\

jakby powiedziała chociaż raz, że np. zaczynamy od prawej to byłoby łatwiej...przecież widzi, że jest chaos :||

poza tym jak chodziłam kiedyś do rkf'u na dance fit, to na jedne zajęcia była jedna choreografia i prowadząca najpierw powoli pokazywała kroki, stopniowo dodając nowe, aż powstał cały układ.....każdy dokładnie wiedział jak miał wykonać dany ruch...która ręka, jaka noga...a tu wszystko roz... rozjechane :P niektóre ruchy naprawdę były trudne, szczególnie jak muza szybka...i zanim zdążyłam rozkminić czym ja muszę ruszyć w ogóle to już zmiana ruchu........inne ruchy za to były takie "przestane", więc mi się nudziło... :-\

takie moje osobiste odczucie :)...może dlatego, że mam porównanie...

jutro idę na trampolinki ;D

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
hehe no dlatego ja na to się nie zapisałam:P
za to z zumby nie zrezygnuję, mimo iż tez jest chaos, ale mam po tych zajęciach dobry humor:D
Zresztą, to jedyne zajęcia które pasują mi oprócz siłki w moim grafiku:P

trampolinki hmmm, p.Magda ćwiczyła układ wczoraj i ja bym chyba na to nie chciała iść:P, zobaczysz sama zresztą;)
Ale trampolinki na siłowni między przyrządami, to jak najbardziej tak:D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jeżeli o mnie chodzi to Ci nawet już mówiłam, że mi zumba tak średnio leży...ale w porównaniu do tego tanecznego to bym powiedziała, że zumba jest extra ;D

także sobie wyobraź jak bardzo mi się nie podobało ;)

co do trampolinek to właśnie jeszcze później p. Magda mi coś tam pokazywała co będzie...i muszę powiedzieć, że SROGO  ;D
ale idę twardo...to będzie moja kara za to, że nie umiem diety trzymać ;) doczytałam się na necie, że do 800kcal można w godzinę zgubić skacząc sobie na trampolinie, więc idę za ciosem :D :D

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Trzymam kciuki za zaproszenia. Jak nie będzie z nimi ok - to ten gość: :ckm:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
a napiszcie co to sa te trampolinki?????????
;]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
sylwus to takie zajęcia na fitnessie :) ło takie ło... ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
jaaaaaka faaaaaza heheh ;]
nie dalabym rade nawet 15 minut ;D
podziwiwam was kobiety ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
póki co to jutro pierwsze zajęcia...więc wiesz...jakby mnie tutaj już nie było to znaczy, że padłam ;) :pogrzeb:  :D
jak powrócę to przyjmę "podziwy"  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
oki oki ja trzyma kciuki ;p a ja jutro zaczynam rowerek orbitrek i stepper  ;p wiec trzymaj prosze za mnei zeby mnie nei opuscila chec ;p

Offline Pandi
  • maniak
ja od 28 lutego wracam na fat burning, ale dla swojej sloninki :P nie dla wysnionych figur na slub.. zima zaczyna puszczac, to czas wrocic do dobrych nawykow..powodzenia malinowa :P

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Ja też czekam na wiosnę aby  móc jeździć rowerkiem do pracy, trochę dla boczków i dla kondycji aby na weselu nie paść po pierwszym tańcu :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Dziewczyny.... :'( zaraz normalnie zwymiotuję z nerwów.....doszły zaproszenia :-\
i naprawdę byłyby cudne, ale... :Placz_1:

każde jedno ma zagięty róg...KAŻDE!!!...delikatnie, bo delikatnie, ale nie za to płacę tyle siana....może ja przesadzam, ale wydaje mi się, że mam o co się złościć.... >:( >:( >:(

napisałam już do tego gbura...

no ku*** coś przeczuwałam... :-[

chyba się popłaczę...

Offline emm-a

• Chuck Norris
o fuck.... przepraszam....ale brak mi słów... :-\

tzn. nie jest to jakaś masakra i świat się nie wali, ale.... kiepsko, że pozaginane rogi  >:(

zadzwoń do niego zamiast mailować i powiedz, że to jakaś amatorka, jak tak można???? Moje doszły w stanie idealnym, zabezpieczone przed takimi sytuacjami w kartoniku, co to ma być?????
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
kuzwa... na fotkach widac ewidentnie wiec i na zywo sa jeszcze ciut gorsze pewnie...
wspolczucia..
a powiedz mi one poczta szly zcy kurierem?
powiem ci tak.. jesli nic sie nei da z tym fantem zrobic (firma nie zwroci kasy i nei naprawi itp) to moze warto sporobowac przeprasowac to jakos nie wiem sama... albo poprostu rozdac gosciom tak i udaac ze nei wiesz jak to sie stalo..
nie placz tylko ... szkoda nerwow a ja trzymam kciuki zeby sprawa sie wyajsnila

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
No już moja mama do niego zadzwoniła, bo ja zaraz pierwsze do niej telefon....i chyba słyszała, że jestem tak wściekła, że go chyba rozpier*** przez telefon :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: więc wolała za mnie zadzwonić... :-[

a on się jej pyta czy spisaliśmy przy kurierze jakieś gówno ??? oczywiście nie wiedząc tego powiedziała, że za pewne nie...no kurde...pudełko nie naruszone, a 85 zaproszeń przy kurierze raczej nie będę po kolei czytała...

Szanowny Pan kazał przesłać zdjęcia łącznie ze zdjęciami kartonu, bo pewnie już na kuriera chce zgonić....

niby nie jest to jakaś ogromna rzecz...szczególnie patrząc na pojedyncze zaproszenie, ale jednak... :-\ :-\ :-\

ciekawe co odpisze........... ??? ??? ???

k**** :-[  :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jak on powie, że ma to w dupie, to przysięgam...tak mu obsmaruję tyłek na wszystkich forach, że to będzie jego ostatnie zamówienie!!!

dużo życzeń będziemy wysyłać pocztą, więc możliwe, że dotrą jeszcze w gorszym stanie...ale że takie coś dostaje od firmy, której płacę za pewnie 3x więcej niż to warte, to nie zdzierżę... >:( >:( >:( :protestuje: :protestuje: :protestuje:

Offline emm-a

• Chuck Norris
Odp: 17.08.12.
« Odpowiedź #204 dnia: 20 Lutego 2012, 16:09 »
nie chcę być złym prorokiem, ale obawaim sie, że ta szarpanian może po prostu się skończyć dla Was niczym, tylko zszarganymi nerwami  ???

w gruncie rzeczy goście mogą pomyśleć, że to przez pocztę, tzn. że wysłaliście im ładne proste zaproszenia, a w trakcie przesyłki sie pogniotły...

wiem, że to mierne pocieszenie...

pewnie łatwo mi mówic, ale w sumie... może nie jest to aż tak strasznie ważne, zaproszenie ma powiadomic, ze chcemy aby ktos nam towarzyszyl podczas slubu, potem sie z nami bawil i powiedziec kiedy i gdzie...jestem pewna że 99% mężczyzn w ogole nie zwróci na to uwagi, a kobiety...hhmm...pomyślą pewnie że to wina poczty, dlatego nie zamartwiaj sie tak, bo nie ma sensu i szkoda Twojego zdrowia  :-*
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Współczuję sytuacji z tymi zaproszeniami, ale tak jak mówi emm-a szkoda nerwów, chociaż wiem, że to się tak łatwo pisze jak się jest po drugiej stronie monitora ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dobra...już trochę mi przeszło ;) jak się tak przypatrzyłam dokładnie tym zdjęciom to trochę zhiperbolizowały efekt :P
 każde zaproszenie po kolei obejrzałam i trochę rozciągnęłam zakrzywienia...zdecydowana większość ujdzie...od mojego M. to w sumie na większości nic nie widać...oczywiście jak na złość w ogóle niewymięte dla kolegów M., którzy i tak nic by nie zauważyli...a najbardziej dla ciotek, które dojrzą każdą ryskę na papierze.......norma ;)

ze wszystkich zaproszeń wydzieliłam te mega okropne...jakieś 7........z 85 to i tak nieźle.......teraz już wiem po co mi był Bochenek z anatomii ;D ;D 4 tomy anatomii + biochemia Harpera i powinno się udać...

aha...Pan odpisał, że faktycznie karton nie zniszczony...pewnie coś ciężkiego na nim stało i się "dogniótł"...no super...

fakt...nawet był miły...jeżeli można tak  powiedzieć...
ale w związku z tym, że u kuriera nie wypisaliśmy czegoś tam o uszkodzeniu nic nie może zrobić...ewentualnie zniszczone zaproszenia zrobić jeszcze raz beż opłaty za robociznę...jedynie za materiały.....

no cóż...dobre i to...ewentualnie to przewiduję przy tych najgorszych jak się nie wyprostują...

podsumowując nie jest najgorzej...  :P co nie zmienia faktu, że opinie mu wystawię baaaaaardzo niefajną... >:(

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
hmmmmm nie chce przypominac ale jakies czas temu pisalam ze on ci przysle uszkodzone, specjalnie.
Wspolczuje tylko nerwow.
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ajjjj....już mi sie nawet nie chce myslec o tym :-\ :-\ :-\

nie jest tak fatalnie jak to się przedstawiało na początku ;D...może jutro wrzucę fotki po zabiegu "odgniatania"...jest ok ;)

przez to wszystko na trampolinki nie poszłam.. :-\

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Załamałabym się tak samo mocno jak Ty... tyle kasy i takie coś ;(