Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 37852 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
emmę już odblokowali więc na pewno pomoże ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emma już poradziła :)

póki co walczę w sprawie zaproszeń... ;D Facet na pewno ma już mnie dość, ale nic... ;) :D wprowadziłam jeszcze zmiany do zaproszeń dla rodziców..
...no i cały czas walczę o tą okładkę...
...tak jak zauważyłyście data była inną czcionką niż samo "zaproszenie na ślub" więc poprosiłam, żeby też zrobił taką ozdobną....ok zrobił jak prosiłam, ale czcionką prawie dwa razy mniejszą... :o :o ::)
to co mi wysyła nie jest w oryginalnym wymiarze tylko już nieco powiększone i ciężko było się doczytać, więc normalnie to to chyba drobnym maczkiem by wyszło...
no i znowu kazałam mu zmienić ;D ;D Zabije mnie on przysięgam.... :-\ :-\ :-\ :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa nie denerwuj się, bo będziesz miała zmarszczki!  ;) :D

a tak w ogóle to sie spotkamy chyba w weekend, bo właśnie u Ciebie przeczytałam, ze będziecie na naukach u św. Krzysztofa - my też :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Odp: 17.08.12.
« Odpowiedź #123 dnia: 7 Lutego 2012, 14:17 »
E tam zabić nie zabije :D Najwyżej pomarudzi, że tak ciągle zmieniasz zdanie, ale to Twoje zaproszenia i ma być tak jak Ty chcesz :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emma też tak mówię zawsze do znajomych...wymiennie na "nie pal, bo będziesz miała zmarszczki, będziesz stara i brzydka" ;D

jak czytałam u Ciebie o Twoich naukach to właśnie też tak wywnioskowałam :)

Ja myślę, że ten pan specjalnie mi tym maczkiem namazał, żebym później nie mogła zareklamować... >:( >:( >:(....ale nie ze mną takie numery :nerwus:  ;) 8)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Hahahha, ale się masz z tym panem :) na pewno już ma Cię dość :D

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
mamba nadgoniła i jestem w temacie :) ojj współczuje  bardzo takiego ciężkiego pana, ale w końcu ''klient nasz pan"  więc powinien robić tak jak Ty sobie tego zażyczysz.... ja ostatnio też miałam przyjemność korzystania z usług takiego ciężkiego i lepiej wiedzącego pana...gdyby nie zależało mi na czasie to pewnie zrezygnowałabym z jego usług.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Noż co za facet :) Tobie się podoba i tak ma być, co to go obchodzi  :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
wiataj lebara :) :) :)

Offline Pandi
  • maniak
Projekt sie tak dlugo poprawia, az bedzie idealny. U nas 2 tygodnie krazyly maile, co 2 dzien poprawka a to literowka a to spacja, a to czcionka. Nie martw sie, rob tak zebyscie byli zadowoleni!!

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja uważam, że nie ma co się facet oburzać...tym bardziej, że ja mu wysyłam gotowce on tylko kopiuj-wklej kopiuj-wklej...to jest jego praca!
...muszę się przyznać, że go trochę pojechałam :P ale jak mi wysłał, że "zapraszam na ceremonię Zaślubin na godz. 1600"..to mało z krzesła nie spadłam...ja mu wysłałam dokładnie tekst jaki chcę...napisałam godzinę z wyróżnieniem minut tak u góry 16 00
on tradycyjnie kopiuj wklej i mi odesłał 1600 ...mógłby chociaż przeczytać co wysyła...mi by było wstyd takie coś odesłać...
...odpisałam mu co ma tam zmienić z innych rzeczy i że oczywiście godz. 1600 też nie może zostać...i się wkurzył... ;D ;D

ogólnie to już zakończyliśmy wszelkie zmiany...powiedzmy, że jest tak jak chcę...okaże się jak dojdą :)
jeszcze tylko muszę listę gości i kasę wysłać

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
To czekamy na efekt końcowy :)

Offline Pandi
  • maniak
z igly widly.. ja dawno bym zrezygnowala,az dziwie sie tobie ze taka wytrwala jestes

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
:D tez mialam przeboje z zaproszeniami..

ale u nas problem byl z literka Ż (w Elzbieta).. wiadomo, nie wszystkie czcionki maja polskie znaki.
Najpierw dostalam z Ż z innej czcionki.. bylo to widac, wiec poprosilam o zmiane, nawet podpowiedzialam ze jak nie ma w tej czcionce to moze napisac Z i tylko wkleic kropke na gorze..
to dostalismy to co wczesniej.. plus wielka KROPA, na dodatek z tak duzym bialym tlem, ze zaslanialo pol litery L .. no to znowu odsylka tym razem z malym opierdzielem
na domiar zlego akurat mialam te problemy z Internetem.. i to trwalo..
efektu koncowego na zywo jeszcze nie widzialam :D ale projekt w koncu byl okej.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Normalnie medal za Twoją cierpliwość Ci się należy ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ja tez podziwiam Cie-bo bym nerwowo nie wytrzymala,serio!i bym go poslala do diabla i zrobila antyreklame hehe

Offline lebara

• maniak
heheh cierpliwa z Ciebie biestia, ja też chyba pognałabym go, gdyby odwalał takie cyrki!!
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline Pandi
  • maniak
jak tam? :>

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
zapłacone :) oczekuje ;) 7-10dni mają... :bicz: i się okaże co mi tam namalowali ;) :D
...co do cierpliwości to fakt jestem......ale jak już wybuchnę to koniec :klnie: :klnie: :klnie:...lepiej od razu uciekać   :diabel_3:
często wychodzę na wariatkę :bredzisz:, bo wszystko w sobie duszę, a później jak się wydrę to wszyscy zdziwieni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja mam podobnie ;p
i wtedy czesto sie na mnei obrazaja bo po co az tak krzycze ehhe ;]

jak juz dograliscie  wszystko to bedziesz zadowolona ;p widzialam ich wzory i wykonanie na zywo wiec msyle ze bedziesz na parwde zadowolona

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no ja próbeczki zamawiałam i wiem, że porządnie robią....dlatego zależało mi żeby się z gościem dogadać, bo cena dosyć fajna...przy 85 zaproszeniach jakbym miała zapłacić 6 zł to już się robi różnica...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
no pewnie... ja ciagle przezywam ze jak mam zaplcic ponad 300zl za to to az mi sie plakac chce ;[
a bralas ksiege gosci?
i ktory wzor wybralas dokaldnie?

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja to taki nerwus jestem impulsywny że od razu wybucham, pieklę się...potem myslę...masakra... ;) :D

a dużo płacisz za zaproszenie?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
malinowa__mamba gratuluję dokadania się z kłopotliwym PANEM :D

ja nigdy nie wybucham do obcych, nawet jak mnie mocno denerwują, za bardzo się wstydzę właśnie reakcji ludzi na mój krzyk.
Dostaje za to amoku, jak ktoś próbuje chociażby skrytykować bliską mi osobę, wtedy coś we mnie wstepuje i normalnie bym zagryzła :D

Offline Pandi
  • maniak
nam wyszlo 200 zł, ale to i tak taniej o jakies 290 / 360 zł niz bym miala robic w drukarni albo kupic w sklepie :|

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
hihihi:D co ja pacze, mała biała się uzewnętrznia na forum:p przeczytałam od deski do deski i służę radą jako doświadczona 6tygodniowa żona!!!!:D :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja to jestem cos jak xanth - tez jestem wstydzioch straszny jesli chodzi o kontakt z ludzmi, ale jesli ktos obrazi mnie albo kogos bliskiego to zabije! :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emmo zapłaciłam 280 zł...z czego 20zł za kuriera....i to jest za 85 zaproszeń...

co ja pacze ANGIE Z PODJUCH  ;D
 fakofy :hopsa: :hopsa: :hopsa: proszę tu się ze mnie nie naśmiewać...
miałaś mi foty ze ślubu wysłać pałko ;) :los:
teraz wszyscy wiedzą, że jesteś z podjuch...i kto się teraz śmieje?hęę? ;) :D :terefere: :terefere: :terefere:

Offline emm-a

• Chuck Norris
czekamy zatem na fotki zaproszen :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.