Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 37909 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
malinowa mambo znow cos podobnego - ja juz ponad 2 lata zareczona hyhyhy,fajne romantyczne zareczyny na plazy,jak i w ogole historia poznania,kto sie czubi ten sie lubi:D

Offline _patka_

• Chuck Norris
fajnie ze tak romantycznie sie oswiadczyl :D i rzeczywiscie szybko, ale jesli oboje czuliscie ze to jest ten/ta jedyna to po co zwlekac :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
podrzucam jeszcze staaaarą fotkę...tu właśnie niby nie byliśmy, ale byliśmy razem ;)

jak widać bez brody to Mój Pan wygląda jakby z gimnazjum uciekł ;D chociaż od tego I roku studiów już trochę zmężniał ;D ;D ;D
a ja byłam klopsikiem ;)

no i M. nie ma rąk albinosa :los: tylko ma na sobie lateksowe rękawiczki... :hahahaha: :bicz:  hahah

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Takie zabawy z lateksem od samego początku sobie urządzacie, rozumiem? :D

ładnie ze sobą wyglądacie :) teraz dawaj zdjęcie z teraźniejszych czasów :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
u was to krotko zwiezle i na temat ;)
jzu sie nei bede spozniac- obiecuje!!!

Offline przyszlazona
  • uzależniony
slodka fotka !!!

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
i ja dołączę jeśli jeszcze można ;)
fajną parę tworzycie :)
dziewczyny, same wiedzie, że w życiu różnie bywa i czasem można być z kimś kilka lat, ale jeśli nie czuje się tego 'czegoś' to związek prędzej czy później się rozpadnie.. a można znać się krótko i już być pewnym, że osoba z którą jesteśmy to ta jedyna na całe życie :)

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
malinowa fajnie się poznaliście a ten motyw z skarpetką rozbroił mnie na maxa:D:D:D:D Fajne z Was zakochańce :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Szybko się facet zdecydował 8)
ale jak się wie, że to jest TO, to i po miesiącu zaręczać się można ;D
anikaa też miałam takie pierwsze skojarzenie ;)

Offline xanth

• entuzjasta
Moi rodzice, też tacy szaleni. Wzięli ślub po miesiącu znajomości ;) A dzisiaj ze 30 lat już są razem :)

Offline lebara

• maniak
nie cytujemy w całości postów poprzedzających

Z moimi dziadkami tak samo było, a nie dawno stukło im 50 lat :) Kurcze 50 lat przeżyć z jedną osobą....
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2012, 10:49 wysłana przez Maja »
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
my zareczylismy sie po 7 miesiacach znajomosci i tym samym bycia razem - u nas to milosc od pierwszego wejrzenia, a slub bralismy znajac sie niecale dwa lata
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
no jakie cudne Słodziaki!!! ;)
a wcale nie ma żadnego wyznacznika czy ma się człowiek pobrać po miesiącu znajomości czy 10 latach...
nie ma żadnej pewności!
Jak ma być tak będzie! ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
I ja dołączam  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no właśnei - nie ma reguły; niektóre pary sa ze sobą kilka lat, a potem ślub i po niedługim czasie rozwód, a inne nie znają się długo i tworzą po slubie szcześliwą rodzinę; skoro mowa o Rodzicach, to moi po polrocznej znajomości wzieli slub  :D i do dzis na spacer chodzą za rękę  :D kiedys jak byłam mala, koleżanki i koledzy podśmiewali sie ze mnie na podwórku, że moi Rodzice zawsze za rękę.... :-) w tym roku miną Im 34 lata po slubie  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
moja siostra byla ze swoim poprzednim wlasnie 7 lat...mial byc slub i sie zmyl...

Offline _patka_

• Chuck Norris
biedna siostra... tyle lat czekac a tu takie cos... masakra... moja kolezanka miala tak samo... byli razem 8 lat i ona juz czekala tylko na pierscionek, a on powiedzial ze nie jest JESZCZE gotowy... wiec sie rozstali, bo wiecznosc nie bedzie czekac... moze to bylo spowodowane tym, ze chlopak byl mlodszy i nie wydoroslal jeszcze... taki mamisynek

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Ja taką sytuację określam syndromem "przechodzonego związku". Moi znajomi po 10 latach bycia parą poszli do ołtarza. Tydzień po ślubie On pojechał na zjazd absolwentów swojego liceum. Po powrocie do domu oświadczył Jej, że odchodzi - spotkał swoją szkolną miłość, uczucie wróciło a On doszedł do wniosku, że tak naprawdę kochał tylko tą koleżankę z liceum. Wyobrażacie to sobie? Tydzień po ślubie? No i następnego dnia już go nie było. Tragedia dla obu rodzin tak naprawdę.

Offline _patka_

• Chuck Norris
o matko!! rzeczywiscie tragedia dla jednych i drugich, a do tego wstyd! co on sobie myslal!? mam nadzieje, ze u nas tak nie bedzie! ja kazdego faceta odpieram od siebie jak moge i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby zdradzic albo zaczynac z kims zwiazek od nowa... ech ale wiem jakie jest zycie...

Offline przyszlazona
  • uzależniony
strasznie przykre te historie... taka znajoma jest juz prawie 15 lat ze swoim chlopakiem,mieszkaja razem,a on jej sie nie oswiadczyl,bo twierdzi,ze co on zrobi jak ona odmowi,a w ogole to ona nie nosi pierscionkow ech... ogolnie temat tabu w rodzinnym gronie sie z tego zrobil...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
tego meżusia od miłości szkolnej to bym chyba zabiła!!!
...przy moim temperamencie jest to całkiem realne ;)

Jeszcze nie wrzucałam listy spraw, które mamy załatwione.....tak więc czas na to ;)

->Ceremonia- Kościół pw. św. Katarzyny w Goleniowie godz.16.00

->Przyjęcie weselne i poprawiny- hotel JF Duet w Goleniowie na ok.150 osób

->Muzyka w czasie ceremonii-wujek Zenek z Niemiec ;D i moja kuzynka :) Wujek jest ogólnie dyrygentem, a poza tym jest organistą :D
    Kuzynka ogólnie jest normalna ;) hehe :D ale śpiewu klasycznego się uczy i te wszystkie Ave Maria ma opanowane ;D to ma być dla Nas niespodziewajka, ale mama stwierdziła, że lepiej żebyśmy wiedzieli takie rzeczy i się wygadała :) będziemy musieli poćwiczyć w domu zdziwienie  ;D

->Zespół The Players z Nowogardu

->Wideofilmowanie - RECvideo

->Reportaż(przygotowania->oczepiny) - JG studio

->Plener - Studio Na Piętrze

-> Flaszki :P Krupnik 0,5 x 200sztuk

->SUKNIA ŚLUBNA  :brewki: :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:

->Nauki - załatwione i opłacone weekendowe u św. Krzysztofa( za tydzień)

->Obrączki upatrzony model 4/324 dla M. i 4/325 dla mnie :) oczywiście moja z brylancikiem ;D (Apart)

->Zaproszenia w trakcie poprawek projektu

Offline _patka_

• Chuck Norris
witaj mambo! moge zapytac  w prost, czemu bierzesz slub w Goleniowie?  ;) :) :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja tez mam na pietrze i rec video ;] i krupnik tez hihi
gdzie zamawialas zaproszenia?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Odp: 17.08.12.
« Odpowiedź #83 dnia: 5 Lutego 2012, 12:11 »
zaczęło się od tego, że jak szukaliśmy sali to bardzo spodobała nam się sala kryształowa właśnie w Duecie w Goleniowie :) chodziło nam o to, żeby sala pomieściła 150 osób i żeby wszyscy razem siedzieli i tańczyło się na tej samej sali co jadło o co wcale nie jest tak łatwo :) poza tym są tam od razu pokoje hotelowe, a mój M. jest z Inowrocławia, więc cała jego rodzina jest przyjezdna do tego połowa mojej też...
...a jak usłyszałam, że mój kochany tatuś chce ciotki po pokojach u nas w domu rozsadzać...i najlepiej jakby jeszcze z tydzień wcześniej przyjechały to się mało nie przewróciłam :szczeka: :mdleje: :mdleje: ... nei chciałam mieć żadnych gości na głowie....i żadnych transportów...więc pomyśleliśmy, że najlepiej by było ceremonię też mieć w Goleniowie, bo Duet jest nie daleko...goście po podróży będą mieć pokoje dostępne już kilka godzin przed ceremonią, żeby mogli się odświeżyć, przebrać itp. ...sami dotrą do kościoła i później do Duetu, bo to rzut beretem...

po prostu jestem wygodna i nie chcę się zajmować żadnymi dojazdami gości ;D...czy wszyscy mają się z kim zabrać, ile osób do autokaru, a może busy :-\...nie chcę sobie tym dupy zawracać ;)

zaproszenia próbuje zamówić z zjakzaproszenia ,ale zaczynają już mnie denerwować...emma dostała takie ładne projekty a tu mi gość wysyła tylko projekt wpisu...znaczy tekstu...nie mogę się doprosić, żeby domalował chociaż kontury zaproszenia...no normalnie dramat...przecież podany przeze mnie tekst napisany wybraną przeze mnie czcionką to dupa nie projekt :o >:( chyba go zatłukę  :Kill: :Hitler: ;D

takie chcemy
zdjęcie za duże

z tym, że na froncie ma być
zdjęcie za duże

chcę żeby imiona były na środku a te ornamenty tak jakby w linii przedłużenia wstążki(ew. górny nieco powyżej, a dolny nieco poniżej...w każdym razie na środku)...a data poniżej......niestety Pan uważa, że nie może tak zrobić ??? ??? ??? jak się zapytałam dlaczego jest to nie możliwe, to się oburzył  :evil: i napisał, że przecież nie dlatego, że jemu się nie chce ;D LOL  ;D może ja jestem nienormalna, ale nie rozumiem w czym jest problem ??? :-\ ...koleś twierdzi, że takie logo będzie wyglądać źle, bo u góry będzie pusto......co jak co, ale jakieś poczucie estetyki jeszcze mam!!! :Szczerbaty:
dla porównania tu jest to samo zaproszenie w innej kolorystyce z ich strony 
zdjęcie za duże
i wydaje mi się, że rozkład tekstu jest własnie taki...  ???  :Maruda:

proszę go, żeby mi chociaż kontury tego zaproszenia nakreślił...no kurde...dwa kwadraty i cztery kreski robiące z wstążkę...nie może tego zrobić...
« Ostatnia zmiana: 6 Lutego 2012, 13:14 wysłana przez Maja »

Offline Pandi
  • maniak
Taak, wspominałas o moich okolicach Inowrocław :]. Hmm, ciekawe te zaproszenia - tylko ze facet widocznie nie robi nic ponad te gotowce, ktore ma w zandrzu. U nas grafik sie strasznie nameczyl z projektami  chyba z 12-scie razy poprawialismy, jak nie literowki to spcje / układ / enetery / czcionki / odmiany :D hehe
Cud ze nas nie zjadl :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
nie no robią niby projekty jak powyżej 50 zaproszeń czy nie wiem ilu dokładnie jest gratis...

on po po prostu nie chce zrobić tak jak ja chce, bo uważa, że tak będzie źle.....i to na tyle, że nie chce mi nawet wysłać takiego projektu, żebym faktycznie zobaczyła, że źle to wygląda... ??? ??? ??? no normalnie cyrk ;D

też zmienialiśmy kilka razy czcionki, spacje itp., a teraz ma jakiegoś focha

Offline Pandi
  • maniak
Łaskę robia :|. To są Twoje pomysły, a nie fanaberie i chcesz tak a nie inaczej.. Przejrzałam ich strone i są podobne do naszych, ale u nas wiekszy wybor [mamy perelki] kolory nam dopasowali wstażeczki i druk tez przejrzysty bardziej :). Każdy swoje chwali  ;)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
a skad macie PANDI ?

Offline Pandi
  • maniak
Z polecenia tu z forum .. Amelia Wedding jak wstukasz w google wyskoczy Ci strona. :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Gościu jakiś dziwny jest, to chyba Ty lepiej wiesz jak zaproszenia mają wyglądać i jakie chcesz ;)
pokazuj jaką masz suknię :P