femme ja mam to samo, mama stanowczo mi powiedziała wręcz że SOBIE NIE ŻYCZY podziękowań na środku sali, a na pewno nie chce słyszeć "CUDOWNYCH RODZICÓW MAM"
ze złośliwości jej mówie, że i tak jej to puszcze

myślałam, o tym intensywnie i po prostu, dosiądziemy się do naszych rodziców i damy im te podziękowania gdzieś na boczku, żeby widzieli tylko ci co akurat zauważą i tyle... inaczej się tego nie da zrobić...
to będzie bardzo osobiste wydarzenie i myślę że skoro moja mama nie chce być w centrum uwagi to nie będzie i ja to muszę uszanować...
z resztą tak będzie dla mnie fajniej

tak bardzo intymnie, takie podziękowanie... dam rodzicom te listy, jakieś nasze zdjęcie na płótnie ajerkoniak dla ojca, bo uwielbia i jakieś słodkości...
nie wiem co dla rodziców M ale to będzie jego broszka, co dać oprócz zdjęć i listów.
Kiedyś na 18 w szkole robiliśmy prezenty, ja wymyśliłam księgę u introligatora, ze złotymi napisami..
każdy w klasie miał swoja stronę ze zdjęciem i pisał jakieś życzenia, takie od siebie..
a do podziękowań dla rodziców:
można powklejać zdjęcia i je opisać, jak się poznaliście (np. wasze pierwsze zdjęcie), później jakieś ładne zdjęcia z imprez, rodzinnych, albo i nie i je poopisywać, a na końcu dorwać jakieś wspólne zdjęcie Wasze z rodzicami i też napisać coś OD WAS
trochę wkładu, ale na pewno piękna pamiątka..