Hmm.. mi się nie wydaje żeby był problem i wielki stres z tymi kelnerkami i kucharkami z derdowskiego...
Dzięki Sylwusi mam przecudowną Panią, o którą w ogóle się nie boje, że mi coś spieprzy, czy czegoś nie dopilnuje, ufam jej całkowicie, dlatego w ogóle nie widze w tym nic stresującego..
sylwusia085 
Ale najlepiej właśnie robić wesele pod swoje możliwości finansowe, jest mnóstwo pomysłów na jakieś oryginalne wesela, za minimalne koszty...
My jeszcze nie przekroczyliśmy budżetu... Może dlatego, że nie brałam zespołu - a fajnego nie za drogiego dja (mało znany), dodatkowe atrakcje całkowicie za darmo (bo znajomi) itp.
Wszystko można zorganizować z głową, tylko trzeba się nałazić naszukać i chcieć
Dlatego takie poprawiny na ranczu można zrobić też bardzo fajnie, z pomysłem jakoś to wyeksponować, że właśnie się jest na ranczu, dla mnie ekstra pomysł
a co do filozofii postaw się a zastaw się, to w ogóle się nie dziwie tym co się zastawiają, bo skoro oboje (pani i pan młody + rodziny) chcą mieć piękne wesele to niech sobie je robią byle byliby szczęśliwi i zadowoleni że podjęli taką decyzję