Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124380 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
E tam jaki koniec po ślubie z forum? ???
wtedy się zakłada relacje, a potem żonkowy :los:

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
no wlasnie, po slubie sie przechodzi na pogaduchy i bebikowo :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
przyznam,ze tez sie uzaleznilam od forum,az moj PM narzeka....

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Mój Arek też nie rozumie co można tyle czasu na forum robić ;) ale nawet nie narzeka mówi, że wtedy spokój i cisza jest  :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
u mnie bebikowego na razie nie bedzie ;) jeszcze nie planujemy, moj M mowi ze za mloda jestem ;D tak za 3 lata mam nadzieje zalozyc bebikowe, ale Was juz tu moze nie byc ;(
a w zonkowym wlasciwie o czym sie pisze???

Offline Pandi
  • maniak
Za 3 lata to ty o nas zapomnisz.. wiele dziewczyn z gory pisało, ze nie zakladaja zonkowego, ich decyzja. a bebikowe / czasem starajacych sie o dziecko mozna sie podpiac ..  :D
Ja tam nie mam pojecia, co bedzie po 30 czerwca - najpierw relacja..

emm-a masz czas - moze bedziesz kontynuowac na innym dziale, albo pomagac 2013 :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
:-)
Mam zamiar zamieścić relację ze ślubu i przygotowań :-) Skoro już tu tyle wypisuję o sobie i swoich planach i przygotowaniach, to czułabym że jest to jakies niedokończone, gdybym relacji nie zamieściła  :D

Dziś byłam w centrum wizażu u p. Anety Zych - kosmetyczki i wizażystki, która będzie mnie malowała  :D Bardzo pozytywne wrażenia  :D Pani Aneta miła, uśmiechnięta, obeznana w temacie i empatyczna.
Rozmawiałyśmy o przygotowaniu mojej buzi do ślubu. Wiadomo że gdyby nie ślub, to i tak co jakis czas byłabym na mikrodermabracji albo jakimś zabiegu - bo lubię  :D i moja buzia lubi  :D i mam postanowienie na ten rok, aby sprawiać sobie więcej przyjemności  :D
Pomyślałam, ze dobrze będzie, jeśli te zabiegi wykona pani Aneta, zobaczy jaką mam skorę i sie poznamy  :D
Po dzisiejszym spotkaniu upewniłam sie, że to był dobry pomysł. Co prawda zapowiada się kosztownie dość, ale dostanę jakieś rabaty, z niektórych zabiegów można zrezygnować. Pani Aneta przedstawiła mi optymalną wersje zabiegów przedślubnych, zaznaczając z czego byśmy mogły zrezygnować w razie braku pieniędzy. Pierwszy - mikrodermabrazja na początku marca  :D

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lusi251

• Chuck Norris
ja to bym strasznie chciala jak najszybciej pisac cos w bebikowie  :D
ale wiem, ze czesto jest tak, ze jak sie za bardzo chce to sie trzba naczekac.. no bedziemy probowac ile sie da  ;)

co do przygotowan buzi do slubu.. to super sprawa z takim dlugoplanowym dzialaniem.. tez myslalam o czyms takim ale moja buzia zadecydowala za mnie jakis czas temu.. i teraz niewiele moge zrobic, ba, praktycznie nic.
Niestety :depresja: po raz kolejny w zyciu walcze z okropnym tradzikiem :(  :'( .. juz jest lepiej... jestem na koncu terapii antybiotykowej.. ale nie wiem czy dermatolog mi jej nie przedluzy..
No ale poki co zadne mechaniczne czy chemiczne zabiegi na twarz odpadaja :Blee: .. jedyne co moge procz lekarstw to krem rozjasniajacy blizny i filtry +50

Offline emm-a

• Chuck Norris
biedna lusi  :przytul:  nie martw się, do ślubu jeszcze buzia może nabrać blasku  :D nie chodzi mi o błyszczenie oczywiście  :D

ja też bym chciała jak najszybciej zawitac do bebikowa  :D tym bardziej, ze mój gastrolog mi to radzi  ;) :D

poza tym jestem w końcu STARĄ PANNĄ...  :D  a biologia sie rządzi swoimi prawami  :D

byłoby super, gdybym zaszła w ciażę zaraz po ślubie  :D

zatem lusi po 28 kwietnia spotykamy się w relacjach ze ślubu, a potem ...w bebikowie, ok ?  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lusi251

• Chuck Norris
 :D dobra!! podoba mi sie taki plan :)

aaa i jak planujesz tak szybko byc mamusia to polecam zaczac lykac kwas foliowy :) ja juz jakis czas biore dla dobra przyszlego bobaska :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
kwas foliowy koniecznie!!!

i to teraz...nie jak już w ciąży...wtedy to musztarda po obiedzie...

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
najlepiej obydwoje:)
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
ooooo  :D  nie wiem tylko, czy to nie zaszkodzi mojemu żołądkowi  :-\ bo ja żadnych leków nie jadam teraz...

zatem lusi jesteśmy umówione  :D
czy któraś Forumka też sie z nami umawia?  ;) :D :D :D

Tak poza tym to na mojej lodówce pojawiła się wydrukowana lista - tabelka moich gości  :D pod spodem są rubryki na wpisanie gości P.
przyczepiłam ją magnesami  - na jednym jest napis: lepiej całuję niż gotuję  :D :D :D

oto ona  :D

za duże zdjęcie
« Ostatnia zmiana: 5 Lutego 2012, 23:22 wysłana przez rybkawiedenka »
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
jest jeszcze druga strona z tabelką  :D żeby nie było że dla gości P. tylko tyle rubryk  :D

a tu Wam przedstawiam mojego mężczyznę, który ze mną mieszka, bo jak wiecie, P. mieszka u siebie, u mnie jedynie przesiaduje i nocuje  :D

właśnie mu fotkę zrobiłam  :D oto Fiodor

ża duże zdjęcie
!!

bo wiecie...co to za stara panna bez kocurka  :D :D :D
« Ostatnia zmiana: 5 Lutego 2012, 23:23 wysłana przez rybkawiedenka »
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
dopiero dotarlam do tych fotek-bardzo fajne buty !!! i zaproszenia oraz zawieszki rowniez !!! co do kotka to moja siostra tez juz o sobie mowi stara panna bo juz ma 2 koty, ale to tylko gadanie,zwierzeta sa wspaniale !!!

co do bebikowego to ja chyba z Anio0lkiem sie umowie,bo tez za 3 lata planuje,co Ty na to??;d

a z reszta moge umowic sie na zonkowy jakby co :d

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
może ja się załapię na bebikowy ;) PM najchętniej to już by chciał, ale ja wolę jednak jeszcze te pół roku poczekać, w końcu muszę się w suknię zmieścić ;) Może w bebikowie będę mieć więcej czasu, bo teraz to kiepsko z tym bywa :(

ps. kociak śliczny, czarnulek ;)

Offline Pandi
  • maniak
Uwielbiam koty.. my czekamy az pzygarniemy na mieszkanko juz wspolnie jakiegos kociaka ze schroniska :d

Offline _patka_

• Chuck Norris
my koty........ tolerujemy ;D ;D o tak to nazwe :) hihi, rodzice macka maja kocie czarna i ona jest fajna ;D , a my mamy suczke Tole westa i jestem zakochana w tej rasie :) myslalam nad drugim psiakiem ale M stanowczo odmowil, bo mieszkanie za male mamy na dwa psy :P
co do bebikowego to przyszlazono jestesmy umowione haha :D na razie nam sie nie spieszy do dzieci, chcemy sie soba nacieszyc i pozwiedzac swiat sami :) taki mamy plan :) ale roznie bywa w zyciu ;) ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
zgadzam sie z Tobą w 100% Anio0lku :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
a ja nie che bebikowe tylko zonkowe jak cos ;p
mimo ze bejbiska chcemy po slubie ale na spokojnie bez z=szalenstw ;p;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
malinowski dołącza do grupy za 3latka :) przyszlazona tak. wiele nas łączy ;D ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Fajny kociak ;D
Jak tak o dzieciach mówimy ;) to u nas ja bym chciała, ale Arek jeszcze nie ;D
Więc po ślubie się nacieszymy sobą, a później się zobaczy ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Tu już 50 stron w wątku, a mnie dalej tu nie ma?:(

Na prawde wiele mnie ominęło...

Mogę dołączyc jeszcze?

A co do kocurka, uwielbiam koty, zwłaszcza perskie! Niestety nigdy ich nie będę mieć,  mam alergie. NA WSZYSTKO co ma sierść :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
witajcie Kochane weekendowo  :D

xanth - doprawdy nie pojmuję, dlaczego dopiero teraz dolączasz....  :D ale najważniejsze, że jesteś  :D

Dziś wręczyłam zaproszenie mojej świadkowej - uściskała mnie i powiedziała, że bardzo ładne i takie w moim stylu - proste i eleganckie  :D to jej słowa  :D
i jeszcze koleżance z pracy, też sie ucieszyła, choć wiedziała że ją zaproszę  :D

Dzwoniła też do mnie chrzestna, do której zaproszenie dotarło - przedwczoraj powysyłałam, więc chyba większość dziś otrzyma  :D chrzestnej nie będzie - to specyficzna osoba i wiedziałam, ze nie przyjedzie, szkoda  :-\ od razu jednak powiedziała, że pieniążki przyśle  ;)
zatem pierwsza kreska na mojej liście...

Jutro wręczam zaproszenie mojemu bratu i jego dziewczynie.

Tak właściwie, to jest jeszcze kilka osób, które nie wiem czy zaprosić, ciagle się waham...

Dziś zamawiam wybraną przeze mnie biżuterię  :D Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie wprowadziła do niej modyfikacji... :D zatem bransoletka będzie krótsza z dodatkowymi dwoma ogniwkami-lańcuszkiem, żebym - jeśli w końcu kiedyś przytyje  :D - mogła ją nosić  :D i będzie miała jeszcze jeden rząd kryształków - czyli piąty   :D  to kryształki swarowskiego zatem bransoletka powinna pięknie się mienić  :D  no bo skoro niczego nie będę miała na szjce, to zaszaleję z bransoletką  :D kolczyki delikatne i ładniutkie z kryształków też swarowskiego takiej samej wielkosci jak przy bransoletce  :D

By monikaemma at 2012-02-03

By monikaemma at 2012-02-03
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Na pewno biżuteria będzie piękna :)

Ja się nad nią zastanawiałam, ale w końcu uznałam, że na jeden raz to za dużo :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
karolinko mam nadzieję, że to nie będzie na jeden raz  :D lubię błyskotki  :D

tak w ogóle to chciałam dzis w aptece kupić kwas foliowy, zgodnie z zaleceniem naszej malinowej lekarki  :D ale nie było  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja już bym nie włożyła, by sobie leżała sto lat  ::)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
piekna bizuteria :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
mmmmmmm mniam!!! ale bym zjadla :D ja dzisiaj zrobilam zeberka w miodzie :) wiem ze piatek, ale taka mialam ochote!! :P a jutro chce zrobic placki z sera bialego, ciekawe jak mi wyjda ;D
emmo ty jestes krolowa ciast ;D

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Ale piękna ta biżuteria :)