właśnie chciałam się upewnić w temacie:D, może śpiewaczki poszukamy ale to pomyślę:).
Powiem Ci, że widziałam na zdjęciach ze ślubów znajomych dekorację u Dominikanów, fakt jest skromna ale mi się to bardzo podoba:).
Nie chcę żadnych tiuli, kokard i masy kwiatów, bo nie to najważniejsze:).
Dlatego uwielbiałam ten Kościół, szkoda że teraz mam daleko żeby tam na msze chodzić:/. Księża bardzo przyjaźni i nie osądzają nikogo z góry, słyszałam to z wielu źródeł:). Zresztą do nas "po kolędzie" jak przychodzili, to nikt się nie dopytywał i nikt nie krytykował odnośnie życia bez ślubu.
bardzo sympatyczny:D.
Do tego kazał nam (raczej mojemu PM) po swoim wyjściu zrobić kolację, zapalić świeczki, zjeść razem tą kolację, a później sobie podziękować za to, że mamy siebie. Normalnie się tak wzruszyłam, to było takie miłe....

. Ale to nie na temat he he

.
Dodam jeszcze, że życzył nam, aby przychodząc tu za lat..... bla bla bla usłyszał od nas, że to co mamy dobrego w życiu, to fakt że mamy siebie:D. Powiedział też, że po ślubie mamy o siebie dbać, bo to nie tak że już mąż i żona i reszta w odstawkę;), kazał celebrować każdy wspólny dzień i dziękować za to że możemy go spędzać razem.... Ahhh wzruszyłam się znów:D