Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 66192 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
tzn. na weselach na których byliśmy, były zabawy, które były bardzo krępujące dla gości i wydawały mi się niesmaczne, ale zespół zaproponował nam kilka zabaw i wydają się całkiem przyzwoite;). Nie chciałabym gości zmuszać do przekładania jajka przez nogawkę, albo przynoszenia staników ::).
No zebrać się nie mogę żeby wyleźć z domu ;D, raz dwa trzy i idę hehe :P
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
nusiaku...
niestety ale na 100 gosci tylko 5 bedzie krecilo nosem na np przynoszenie stanika ;]
ludzie uwielbiaja te zabawy
ja sama uwielbiam heheh'nmy mielismy 3 lub 4 i goscie zalili sie ze za malo ;]
ja sama czul;am nieodsyt ;p  ale  nasmialam sie z karolem za wszystikie czasy
a swiadkowa zdjela stanik ;p nbo karol moj bral udzial w zabawie i musial prezyniesc a ona czula sie w obowiazku pmoc
i uwierz goscie mieli z tego mega polewke nikt nie byl zgorszony

oczywiscie nie pomysl sobie ze przemadrzaLA SYLWUSIA  lub i tyo namawia hehe nie o to mi chodzi ;p
tylko tak doradzam ze jednak na te zabawy to ludzie wrecz czekaja
do mnie goscie po slubie dzwonili i mowili ze fajnie tylko szkoda ze malo zabaw w trakcie

mi najbardziej podobal sie taniec z gwiazdami w wersji meskiej ;]
jeeeeeeeeeeezu z karolem plakalismy ze smiechu hihi piruety, przytulance, tango jezxioro labedzie ;] na SAMO WSPOm\nienie ryjek mi sie cieszy

Offline nusiak
  • maniak
hehe no a mój P jest nastawiony sceptycznie do tańca z gwiazdami, bo sam brał udział w takim konkursie ;) i był kobieta hehe.
U nas będzie też ok 22:00 koncert:P, tzn P z kolegami będą grać chyba 5-6 piosenek, a po tym podziękowania dla Rodziców, także atrakcji mało nie będzie ;). Ale konkursy, które wybraliśmy też są fajne :D. Szczerze mówiąc, na 100 gości zawsze znajdzie się kilka osób, które będą kręcić nosem na cokolwiek, także powiedzieliśmy sobie wczoraj, że się nie spinamy... bo my stajemy na rzęsach, a i tak ktoś będzie niezadowolony;), a mój P to już ma wszystkiego dość :P.
No ubrałam się w końcu hehe tzn przebrałam;) i jadę w miasto :)

Aaaa na pewno będzie pociąg na weselu, ale do Lambady ;D i zażyczyłam sobie instrumentalnego Zorbę, bo zespół gra.... w trakcie wesela, bo uwielbiam ;D
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Wszystkich i tak nie zadowolisz ;)
więc róbcie wszystko po swojemu i jak wam pasuje :D
Ja zabawy na weselach też lubię i taniec z gwiazdami w wykonaniu męskim jest genialny :los:

Offline nusiak
  • maniak
Odebrałam sukienkę, teraz leży idealnie :D. Kupiłam też podziękowanie dla świadkowej - poszłam do sklepu Stenders, tam w Turzynie na górze i zakupiłam: piankę do kąpieli (płyn który robi pianę:P), jogurt do ciała (lekki balsam), suflet do ciała (pod prysznic), pachnące mydełko (takie co są na wagę) i kule do kąpieli - to wszystko o zapachu grejpfruta i innych cytrusów.... normalnie sama bym się tym wymaziała zaraz hehehe, bo pachną obłędnie :D, także ślicznie to zapakuję i tadam :D. Która kobieta nie lubi takich pachnidełek do domowego spa :D

Kupiłam też modelinę, a raczej masę plastyczną Fimo i mam zamiar wziąć się za figurki na tort, tylko muszę wyczaić moment jak P nie będzie w domu, bo od jutra ma też wolne:P. Zła tylko jestem, bo z głowy mi wypadło kupić brązową :/, trudno będę miała czarne włosy jako modelinowa pani młoda hihi.

Stwierdziłam, że już dziś nigdzie nie wychodzę, jutro tak samo... muszę się podleczyć, żeby mi to zapalenie nie nawróciło. Kupiłam ziółka, żurawinę, a do tego mam lekarstwa i przeganiam choróbsko;)
[/url]  [/url]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Super, że suknia leży idealnie :skacza:
Lecz się, odpoczywaj i relaksuj przed tym wielkim dniem :skacza:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
no no no - wszystko nabiera tempa :D  już tęsknię za tym ostatnim tygodniem przed wielkim dniem, jak zrobisz figurki to pochwal się fotką :) powodzenia we wszystkich przygotowaniach ! smakowity prezent dla świadkowej - podoba mi się, choć ja lubię też jak coś zostaje na pamiątkę,więc dałam fotoobraz :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Nusiak a robiłaś badanie moczu? Może warto wybrać się do lekarza przy tym zapaleniu  ;)

Offline nusiak
  • maniak
Już kiedyś miałam taki problem, identycznie wręcz.... jest już lepiej, ale cały czas uważam, aby mnie nie przewiało ::). Prawdopodobnie załatwiłam się tak w piątek, było tak gorąco, a przyszli znajomi i mieliśmy otwarty balkon, a ja siedziałam na boso, bo nie wyrabiałam z gorąca.... a jak zaczęło padać, to na boso poleciałam pranie z balkonu ściągać... na beton zimny :/
Kupiliśmy dziś wino:
z białych win: 5x Hesperia półwytrawna- Chile (pychotka), 5x Naira biała półwytrawna - Argentyna, 5x gino conti półwytrawne- Kalifornia, ale podobne do pozostałych ;)
z czerwonych win: 6x Hesparia półwytrawna - Chile, 6x Senorio Paniza półsłodkie - Hiszpania, 3x Naira Malbec- Cabernet półwytrawne - Argentyna
Razem 30 butelek, jak nie zejdzie to będę to piła sama ;D. Zdaliśmy się na pomoc panów w sklepie. Cena za butelkę normalnie to 21-24zł (bez grosza), ale dostaliśmy rabat spooory ;D, więc fajnie nam to wyszło:). Goście będą mogli popróbować różnych ciekawych win... Sama mam już na nie ochotę;), bo ta biała Hesperia spakuje mi niesamowicie, więc na pewno spróbuję czerwonej ;D

Jakoś nie czuję, że to nasz ślub za 4 dni hahaha. Staram się jeszcze nie forsować i kuruję, a w międzyczasie coś tam działam:). Jutro wielkie porządki, a wieczorem wezmę się za figurki. Dziś specjalnie pojechałam po brązową masę plastyczną, a tu guzik! nie ma! Ale zakupiłam identyczny kolor, jak P ma kamizelkę ;D więc mam już pomysł :D

Dziś ugotuję sobie rosołek, a na nim zrobię zupkę warzywną... bo jakoś mam ostatnio na ową ochotę ;D.
Pofarbuję też włosy, żeby nie robić tego na ostatnią chwilę;).
Kupiłam też substytuty na czekoladowe muffinki, aby były na sobotę do kawy, dla tych co się u nas zjawią ;P

Kupiliśmy też Piccolo dla dzieci i różne chrupki, chcemy zrobić taki kącik, gdzie będą chrupki, paluszki a z rozrywek kolorowanki, kredki, kartki, aby maluchy które będą się nie nudziły :) i miały co przekąsić ;)

Czeka mnie jeszcze góra "szmat" do wyprasowania, ale jakoś się zmobilizuję i poprasuję ;)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
fajny pomysl z tym kacikiem dla najmlodszych :)

kurcze na mnie czekaja ze 3 gory szmat do prasowania, bo mam lekkie zaleglosci ::) ::)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
jak się tak Ciebie czyta to w ogóle nie odczuwa się stresu, to chyba się nie stresujesz w ogóle ;)
kącik dla dzieci też fajny pomysł ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe a ja nie prasuje :P no ale jak bedzie maluch to bede musiala sie do tej roboty przyzwyczaic niestety :P

kacik zabaw dla dzieciakow fajny pomysl, na pewno z tego skorzystaja!!

jestes bardzo zorganizowana widze! tylko pozazdroscic! :)

juz tak blisko!! nie moge sie doczekac fotek i relacji!! :D :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
kochana pięknie działasz, zorganizowane wszystko i dla każdego, goście na pewno będą zadowoleni !!! to już tak niedługo !!!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja tez nigdy nie prasuje ;D
jak juz mega cisnienie jest to albo mama mi wyprasuje albo Karol ;D
straszne to jest wlasei zdalam sobei sprawe hihiih

Offline emm-a

• Chuck Norris
jejku, ja mam calą górę prasowania  :-\ wczoraj trochę zaczęłam...podzielilam na raty  :P ;)  poza tym codziennie pranie robię, zatem stosik rośnie  :P
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dwa dni zostały :skacza: :skacza:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ciekawe jak zyjesz? ;p;p
stres czy relaks ;D

Offline Pandi
  • maniak
1 dzień ... eh i przypomina mi się zeszły piątek ..  ::) ::) ::)

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
nusiak , już jutro ten wielki dzień ogromne Gratulacje na nowej drodze życia :):)

Offline nusiak
  • maniak
Żyje, żyje. Jest na luziku ale forum szwnkowło. Wracam z rzęs i czuję się mega dziwnie z takimi firanami 1,3cm. Pazurki i stópki zrobione, jest super:D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
trzymam kciuki żeby jutro wszystko poszło zgodnie z planem!!  :ok: :ok:

Offline Pandi
  • maniak
1,3 .. miałam chyba krótsze .. oby bylo Ci wygodnie

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
No to Kochana trzymam kciuki!!!
Żeby wszystko było tak jak sobie wymarzysz, nie zabrakło pozytywnych niespodzianek i dajcie czadu :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
To już jutro :skacza:
Piękne te Twoje rzęsy być muszą :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
dasz radę nusiaku z rzeskami - ja mialam 1,4 :D :D :D  pewnie pięknie i zalotnie nimi trzepoczesz   :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
Ale okropna pogoda, błagam aby przestało padać ;(. A tak ogólnie to stresa brak, niedługo jade do fryzjera:)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Nusiak chmury uciekaja powoli glowa do gory!
KorzystAj jak najwiecej z dzisiejszego dnia! ;)
sloneczne calusy sle

Offline Pandi
  • maniak
u nas slonecznie, choc lekkie zachmurzenie.. chetnie sie podziele..

powodzenia !!

Offline emm-a

• Chuck Norris
nusiaku, ponoc padając w dniu ślubu deszcze to szczęścia, która na Was spływa z nieba  :D
dobrze by było, gdyby słonko wyszlo, ale jeżeli sie tak nie stanie, to nie przejmuj się, bo przecież to nie jest najważniejsze, a w kościele czy sali weselnej nie będzie to mialo znaczenia...
Może będziesz nasza pierwszą deszczową panną młodą  :D nie przejmuj się, dzis tylko się uśmiechaj  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Na pewno przestanie padać :-* :-*