Gosiu jak tam poradnia? jakieś ciekawostki 
Bardzo sprawnie nam poszła.Byliśmy tylko jedną parą ale za to jaką przemądrzałą
Pani na sam koniec stwierdziła, że i ona dowiedziała sie pewnych rzeczy i zapytała się czy ja nie jestem po jakiś medycznych studiach
Najbardziej podobała mi się rozmowa na temat homoseksualizmu; otóż pani tłumaczyła nam, że przyczyną hoomoseksualizmu jest anonizm od nastoletnich lat i brak więzi emocjonalnej oraz kontaktu z rodzicami. Natmiast ja przytoczyłam jej po krótce fragment atykułu, który zresztą ukazał się kiedyś na onecie, że naukowcy obserują homoseksualizm u zwierząt, w tym również u naczelnych !! Pani była zaskoczona (choć to dosyć ładnie ukrywała) i rozmowa na ten temat się skończyła.
Do tego uświadomiłam ją, że współczesna spirala nie jest w kształcie spirali i dlaczego musi być wykonana z drutu miedzianego.
Wczoraj starałam sie nie wdawać w dyskusje, które nie miałyby sensu, bo to by była czysta polonika. Ogólnie było przyjemnie, gadatliwie, na bazie takiej rozmowy. Pani się zorientowała, że ja jestem zorientowana w "tych sprawach" , Darek ma jakiś pogląd, a pewnych spraw, jak np. zapłodnienie in vitro, sama nie umiała wytłumaczyc czemu kościół tego nie popiera.

Na szczęscie stwierdziła, że nie jest nam konieczne trzzecie spotkanie. Nie to, że boję się takich spotkań, tylko nie mam na to czasu.