Autor Wątek: Odliczanie do 17 czerwca 2006 roku rozpoczęte !  (Przeczytany 20083 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Odliczanie do 17 czerwca 2006 roku rozpoczęte !
« Odpowiedź #90 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:02 »
dzisiaj zastanawiam się nad piosenką na pierwszy taniec. Wybór będzie trudny, bo chcielibyśmy zatańczyć  walca. co prawda jeszcze nie wiemy jakiego ale myślę, że to wyjdzie w "praniu" . Pomóżcie mi proszę znaleść jakiś podkład muzyczny do walca. Zaznaczam tylko, że będziemy mieć orkiestrę, więc odpadają piosenki z płyty.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:04 »
Gosiaczek, a może walc z "nocy i dni". Mnie bardzo się podoba. Jest taki dostojny i wogóle. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #92 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:18 »
Małgosiu mnie się podoba walc angielski - fajnie to wygląda jak para tańczy - mój kuzyn miał ten taniec i pięknie wyszło.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #93 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:21 »
Tylko, że walc z nocy i dni to walc wiedeński - niby prosty ale wymaga nieco wprawy  :wink:

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #94 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:23 »
On wcale nie jest prosty, my go tańczyliśmy i myślałam, że się zabije na parkiecie :mrgreen:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #95 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:25 »
Cytat: "Agnieszka32"
On wcale nie jest prosty, my go tańczyliśmy i myślałam, że się zabije na parkiecie

Agnieszko, chyba przesadzasz. :roll:  Napewno było pięknie! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #96 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:36 »
fakt trochę wirowania jest ale jaki efekt  :P

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #97 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:38 »
Agnieszko, chyba przesadzasz.  Napewno było pięknie!

Nie było, Marta :D  Jedyne, co można powiedzieć, to to, że było w miarę poprawnie dla niewprawnego oka...te figurki wcale nie są proste, a bez nich walc wiedeński wcale nie jest widowiskowy. Lepiej zatem zatańczyć walc angielski- jest bardziej widowiskowy, nawet bez tych wszystkich wygibasów :)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 27 Kwietnia 2006, 12:45 »
hmm. to muszę przesłuchąć walc z nocy i dni. A jak myślicie, czy orkiestra będzie potrafiła go zagrać?

a do walca angielsiego macie jakieś propozycje?

matko , ciekawe jak ja to załape...  :roll:  :roll:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #99 dnia: 27 Kwietnia 2006, 13:07 »
jak walc angielski to może motyw z serialu Polskie Drogi - to będzie napewno w mnie jako pierweszy taniec...kiedyś tam...
Moge ci przesłaC ma maila mp3.
A poza tym:
Suknia - cudo.
dobrze, że wybrałaś złoty diadem - będzie cudnie!!!  :ok:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #100 dnia: 27 Kwietnia 2006, 13:20 »
Musiałabyś podpytać orkiestrę jaką mieliby propozycję do walca angielskiego.

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 27 Kwietnia 2006, 13:22 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
Suknia - cudo.
dobrze, że wybrałaś złoty diadem - będzie cudnie!!!

dzięki , dzięki  :oops:  nie tylko Anusi ze Szczecina ale Wam wszystkim.  

Za meila będę niezmiernie wdzięczna, mój adres to : chemik80@buziaczek.pl

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 30 Kwietnia 2006, 09:04 »
jest niedzielny, leniwy poranek. Moje kochanie śpi, wiec ja korzystam z okazji i siedzę  chwilkę na necie....
Po piątkowych rewelacjach jestem załamana  :) . W piątek dowiedziałam się na kiedy dyrekcja szkoły ustaliła egzaminy końcowe dla semestru wieczorowego. Na 16 i 17 czerwca !!!    :glowa_w_mur:    :glowa_w_mur:    :buu:   Toż to jakiś koszmar jest  :shock: . W piewszej chwili to się załamałam i już czułam łzy bezilności. Jak można mieć takiego pecha jak ja ???  Potem poszłam do pani dyrektor i po wyjaśnieniu jej mojej sytułacji powiedziała, żebym napisała podanie o przesunięcie terminu egzaminu na 12 i 13 czerwca, czyli wtedy, gdy zdaje semestr dzienny. I chyba tak muszę zrobić, bo innego wyjścia nie mam  :cry:   :glowa_w_mur:   Ale czuję się z tym fatalnie....będę zdawać z obcymi ludźmi (z dziennych znam z widzenia tylko jedną osobę ), weczśniej, w samym środku przedweselnego szału i nerwówki. A tak liczyłam że te egzaminy odbędą się koło 24 czerwca.... :)
Tragedia, po prostu tragedia

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 30 Kwietnia 2006, 09:30 »
A teraz ku pokrzepieniu serc .... wklję pare zdjęć  :D

Na początek idą moje ślubne butki

A teraz zdjęcie mojej ślubnej bielizny  :oops:  :oops:  :oops:

No i zdjęcie obrączek. Tak wyglądają na zdjęciu nie z katalogu :

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 30 Kwietnia 2006, 09:36 »
hmmm. nio wprawy to mi jeszcze brakuje we wklejaniu zdjęć. Narazie idę na śniadanko, i pomyślę nad tymi zdjęciami. Tylko nie wiem jak przekręcić nie które zdjęcia.

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #105 dnia: 30 Kwietnia 2006, 10:37 »
Gosiaczek80 wszystko bardzo ładne. Jakiej firmy masz bleliznę bo szukam właśnie takiego stanika? Dobrze leży bez naramek? Bo z tymi bardotkami to tak różnie jest.

Offline Olga

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #106 dnia: 30 Kwietnia 2006, 11:24 »
Gosiu co do walca to ja pomimo tego, że będę miała orkiestrę to puszczę muzykę z płyty.. Po pierwsze dlatego, że będę miała już pod konkretny utwór choreografię, po drugie nie wiem czy orkiestra nie schrzani rytmu i czy w ogóle umiała by zagrać danego walca... z zapodaniem walca z płyty nie powinno być problemu-przecież oni mają jakiś odtwarzacz, bo w trakcie swoich przerw puszczają "muzykę mechaniczną"...
W czwartek dostanę od mojej "trenerki" płytę z paroma walcami do ćwiczeń, więc jeżeli będziesz chciała to podzielę się z Tobą tym dobrem  :lol:
Butki wiem, że wygodne - też je mierzyłam :), no ale mój wybór już znasz :D

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 1 Maja 2006, 09:16 »
Cytat: "aniula"
Jakiej firmy masz bleliznę bo szukam właśnie takiego stanika?

Firma to "Sielei" przy pierwszym "e" jest u góry kreska. Z tymi stanikami jest straszny problem. Ja kpiłam go raczej przypadkowo :)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 1 Maja 2006, 09:20 »
Olga bede wdzięczna za utwory. My się narazie zastanawiamy i za jakis czas chyba skątaktujemy się z kimś kto będzie wstanie nas trochę poduczyć i oczywiście z orkiestrą.
Co do bucików , to oczywiście znam twój wybór  :mrgreen:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #109 dnia: 1 Maja 2006, 09:25 »
Cytat: "aniula"
Dobrze leży bez naramek? Bo z tymi bardotkami to tak różnie jest.

Ten stanik ma od środka pasek z silikonem i jeszcze kawałki wszytego drutu, wiec teoretycznie powinien się dobrze trzymać. Bez ramiączek miałam go tylko przez chwilę. Dlatego jak trzyma się biustu przez cały dzień to nie wiem. Pociesza mnie jedynie to, że jak mocno zasznurują mi gorset to stanik tym bardziej będzie siedział na swoim miejscu.

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 8 Maja 2006, 14:07 »
Jeszcze tylko 40 dni  
Tak mało czasu, a tak wiele do załatwienia. Dziś idę odebrać świadectwo zapowiedzi od Darkowej parafi (nio i oczywiście trzeba za nie zapłacić  :evil: ).

W zaszły tydzień zupełnie przez przypadek zakupiłam sobie kiecuszkę na poprawiny. Raczej szukałam czegoś w innym stylu ale praktyczoność  i nie będę ukrywać, że też oszczędność, wzieła tym razem górę. Poza tym jak chodzę po sklepach i widzę, że 99% procent wiszących sukienek jest na mnie za dużych lub mają taaaaką cenę to odechciewa mi się wszelkich zakupów.
Wiecie co? Nie sądziłam, że tak szybko uwinę się z kreacjami dla siebie  :D  :D
Teraz tylko trzeba zmobilizować pana młodego. Bo to już tylko 40 dni .....

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #111 dnia: 8 Maja 2006, 23:41 »
Cytat: "Gosiaczek80"
W zaszły tydzień zupełnie przez przypadek zakupiłam sobie kiecuszkę na poprawiny. Raczej szukałam czegoś w innym stylu ale praktyczoność i nie będę ukrywać, że też oszczędność, wzieła tym razem górę.

Gosiu a może jakaś fotencja?

Teraz tylko trzeba zmobilizować pana młodego. Bo to już tylko 40 dni .....

a to nie takie proste... w najgorszym razie maczugą w głowę i do sklepu... :wink:
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #112 dnia: 9 Maja 2006, 10:08 »
tia fececi zawsze na wszystko mają czas, u nas było krótko i na temat albo dzisiaj albo sam pojedziesz bo ja nie będę miała czasu - a co miał biedak zrobić, pojechał i kupił  :wink: oczywiście ze mną

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 9 Maja 2006, 14:16 »
Gosiu ostatnio mnie nie było na twoim wątku - wybacz :) przejżałam go i widze ze gnasz do przodu :) bardzo mi się podobają obraczki wasze a bielizna jest super sexy :)

sukienka na poprawiny oczywiście mile widziana fotka :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 10 Maja 2006, 09:04 »
Cytat: "donia"
Gosiu a może jakaś fotencja?

Cytat: "madziulek"
sukienka na poprawiny oczywiście mile widziana fotka

Fotka będzie, napewno, tylko kiedy  trudno mi powiedzieć...  Na forum siedzę głównie w pracy :D, a w domu ostatnio jestem o tak późnych porach, że myślę tylko o łóżeczku.
Jak zrobię fotki aparatem, to znowu zasypię was zdjęciami.  Niech pomyślę    :bredzisz:  ....dzisiaj wieczorem -poradnia rodzinna, jutro- szkoła i wizyta u dermatologa, piątek  - na razie nic (  :brawo:    :skacza:   ), więc w piątek powinnam zrobić fotki, a  w sobotę (niestety w pracy) postaram umieścić je na forum.
Więc proszę WAS   :blagam:   uzbujcie się w cierpliwość

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 10 Maja 2006, 10:00 »
A wczoraj stał się cud !! Moje Kochanie nabyło wczoraj: garnitur, kamizelkę z krawatką i koszulę wraz ze spinkami do mankietu. Nie myślałam, że to nam tak sprawnie pójdzie. Byłam przekonana, że w będą tylko przymiarki i myślenie , zasdstanawianie się. Zdjęcia owszem będą, ale najwcześniej w sobotę.

A dziś drugie ( i mam nadzieję, że ostatnie) spotkanie z oszałamiająco miotającą się panią z poradni rodzinnej. Tylko dziś raczej będziemy sami, więc będzie wymiana poglądów.... :twisted:  :twisted:  :twisted:

Offline aniula

• entuzjasta
« Odpowiedź #116 dnia: 10 Maja 2006, 10:08 »
A wczoraj stał się cud !! Moje Kochanie nabyło wczoraj: garnitur, kamizelkę z krawatką i koszulę wraz ze spinkami do mankietu. Nie myślałam, że to nam tak sprawnie pójdzie. Byłam przekonana, że w będą tylko przymiarki i myślenie , zasdstanawianie się. Zdjęcia owszem będą, ale najwcześniej w sobotę.

No to faktycznie cud  :D Ja się chyba nie doczekam i bedziemy tydzień przd ślubem latać jak szaleni za garniturem :evil: . Do facetów pewne rzeczy nie docierają.

Offline donia

• entuzjasta
« Odpowiedź #117 dnia: 10 Maja 2006, 23:47 »
dziś drugie ( i mam nadzieję, że ostatnie) spotkanie z oszałamiająco miotającą się panią z poradni rodzinnej. Tylko dziś raczej będziemy sami, więc będzie wymiana poglądów....  

Gosiu jak tam poradnia? jakieś ciekawostki ???

:D
Proszę jakiegoś aniołka w niebie, daj mi skrzydełka, ja chcę do Ciebie

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 11 Maja 2006, 07:44 »
Cytat: "donia"
Gosiu jak tam poradnia? jakieś ciekawostki ???

Bardzo sprawnie nam poszła.Byliśmy tylko jedną parą ale za to jaką przemądrzałą  :roll:  :roll:
 Pani na sam koniec stwierdziła, że i ona dowiedziała sie pewnych rzeczy i zapytała się czy ja nie jestem po jakiś medycznych studiach  :twisted:  :twisted:
Najbardziej podobała mi się rozmowa na temat homoseksualizmu; otóż pani tłumaczyła nam, że przyczyną hoomoseksualizmu jest anonizm od nastoletnich lat i brak więzi emocjonalnej oraz kontaktu z rodzicami. Natmiast ja przytoczyłam jej po krótce fragment atykułu, który zresztą ukazał się kiedyś na onecie, że naukowcy obserują homoseksualizm u zwierząt, w tym również u naczelnych !! Pani była zaskoczona (choć to dosyć ładnie ukrywała) i rozmowa na ten temat się skończyła.  :serce:  :serce:

Do tego uświadomiłam ją, że współczesna spirala nie jest w kształcie spirali i dlaczego musi być wykonana z drutu miedzianego.
Wczoraj starałam sie nie wdawać w dyskusje, które nie miałyby sensu, bo to by była czysta polonika. Ogólnie było przyjemnie, gadatliwie, na bazie takiej rozmowy. Pani się zorientowała, że ja jestem zorientowana w "tych sprawach" , Darek ma jakiś pogląd, a pewnych spraw, jak np. zapłodnienie in vitro, sama nie umiała wytłumaczyc czemu kościół tego nie popiera.  :?  Na szczęscie stwierdziła, że nie jest nam konieczne trzzecie spotkanie. Nie to, że boję się takich spotkań, tylko nie mam na to czasu. :roll:  :roll:

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 11 Maja 2006, 07:55 »
wczoraj przez przypadek zobaczyliśmy, że w naszym centrum kultury jest kurs tańca dla nowożeńców. i cudownym zrządzeniem losu, był jeden pan-instruktor, który akurat udzielał parze nauk w tej materii. Nio i wczoraj umówiliśmy się na pierwszą lekcję  :lol: . Ja ze swoim antytalenciem trochę się już tych lekcji boje. A ponieważ nie chcieliśmy długo zajmować czasu ( bo pewna para właśnie pobierała lekcje), to wszystko obgadamy na pierwszej lekcji. Mam nadzieję, że nie zedrze z nas mamony i pomoże dobrać nam jakąś muzykę; i to jeszcze taką, żeby nasza orkiesrta umiała ją zagrać ......