Olgo kochana, powiem Ci szczerze, że te Wasze zdjęcia, choć niewyraźne wzruszyły mnie bardziej , niż nasze od fotografa, mimo, że jak wiesz są przecudkowe (Maja wkleiłą już też z kościoła, więc zapraszam na swój wątek

)
Bo od fotografa, to ja już widziałąm i w aparacie i wstępnie w kompie i później napapierze, więc emocje już troszkę opadly, mimo, że nadal będę podtrzymywać, ze Wojtek ze Studia S4 i Jarek z Wyli Studia to najlepsi na świcie fotograf i operator!!!!!!!!

A co do twojego usmiech, to był CUDOWNY, dodał mi tyle otuchy, że hej, podobnie jak usmiechy dziewczyny ze scholi, co do niej, to jets więcej przyznających się, ze ona uśmiechała się do nich

Kolejka urosła do trzech osób: ja, pan młody i świadek

Ciekawa jestem Twojego bukietu.
Wiesz, ja nie potrafię wklejać zdjęć, ale jak mi podeślesz swojego maila, to Ci wyślę zdjęcia bukietó ślubnych z takich MEGAKOSMICZNIE drogich portali ślubnych ("zagramanicznych" oczywiście

) Może coś sobie dobierzesz, podobnie mam też zdjęcia superdelikatnych makijaży slubnych, też Ci mogę podesłać, bo uważam, ze panna młoda, grunt to delikatność, wszyscy się zachwycali, zę tak naturalnie i subtelnie wyglądałam. Ja w sumie na codzień się maluję też bardzo delikatnie, choć czasami, jak sobie walnę granatowe oczy, lub czerwone usta, to czad, jak nie ja

No, to Olgo, teraz jak już przeczytałam całyb Twój wątek i wiem co i jak, to będę zaglądać częściej

Aha, czy Ty masz już fotografa i kamerzystę ze Słupska? Bo powiem Ci, ze z tego co wiem, to w Słupsku są 2 firmy videofilmowanie slubne, takie liczące się, widziałam ich produkcję, nie byłą powalająca, to nawet sama para młoda powiedziała, a dropdzy sa koszmarnie, 3 tys, Taniej to by Ci Wyli Studio przyjechało do słupska, pod warunkiem, ze mają wolny termin, alebo inne nasze firmy. dziewczyny polecają PAGOMA, VIDEOKADR, a ja z całego serca WYLI STUDIO