Autor Wątek: Z niecierpliwością do 2 lipca :)  (Przeczytany 26748 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Odp: Z niecierpliwością do 2 lipca :)
« Odpowiedź #390 dnia: 4 Czerwca 2011, 13:09 »
Kupiłam kieckę...I już mi się nie podoba...Tzn. podoba, ale nie jestem pewna, czy nadaje się na poprawiny :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: Później wkleję zdjęcia. Odebraliśmy też garnitur... :Serduszka: :Serduszka:
A po bieliznę idę jeszcze dziś...Przymierzałam wczoraj dwa staniki...I ja nie wiem, jak one powinny prawidłowo leżeć...

Wygrałam wczoraj w pokera!!! Z trzema facetami!!! :skacza: Jestem the best :hahahaha: :hahahaha:
Tylko dziś mam kaca :mdleje: Normalnie w alkoholizm niedlugo wpadnę :mdleje:

A we wtorek ruszamy w podróż... Będzie długa, no i w Niemczech raczej nie będziemy jedli...
:Blee:

Offline madziaw

• bywalec
  • data ślubu: 02-07-2011
« Odpowiedź #391 dnia: 5 Czerwca 2011, 08:45 »
Pokazuj kieckę, jak to nie podoba Ci się? Wymyślasz pewnie, musi być super. Dawaj fotkę to Ci prawdę powiemy. Z garniaczka też pewnie się cieszysz. Ja jak zobaczyłam mojego PM w swoim ślubnym wdzianku, to aż się wzruszyłam, taki piękny i dostojny, a ja przy nim w tych letnich ciuszkach wyglądałam jak jego młodsza siostra, heh.
A ze stanikiem, każda z nas to przerabiała, pewnie dylemat taki jest że jak odepniesz ramiączka to albo miska spłaszcza, albo "spadają" cycki, albo miska odstaje, zgadałam? Nie cierpię bardotek. Też długo szukałam, aż znalazłam dobrze leżący staniczek, tylko że od tamtej pory, czyli  od kwietnia go nie przymierzałam, aż boję się teraz tego zrobić, bo trochę schudłam, a jak mi spadanie?
W pokera rozbieranego wygrałaś?  ;D ;D ;D Jeśli tak to tym bardziej jesteś the best, a może kasiory fortunę wygrałaś?
We wtorek w podróż, matko, ja to zleciało. Jak już Ty Krysiak zjeżdżasz na swój ślub to nie jest dobrze z czasem. Teraz pewnie wielkie pakowanie Was czeka, dobrze że autem jedziecie, można zabrać pół domu. Zaczęła się już gorączka pakowania czy dopiero w poniedziałek? Zrób listę, żebyś czegoś nie zapomniała, matko aż się zestresowałam

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #392 dnia: 5 Czerwca 2011, 14:28 »
Madziaw, zgadłaś co do staników. Ale znalazłam, nawet dwa!!! Jeden w H&M, a drugi w innym sklepie. Oba leżą całkiem dobrze, nawet jak sobie poskakałam i pomachałam rękami ;D
Co do pokera, kasy nie zgarnęłam, bo nasi znajomi już nie chcą grać z nami na kasę, bo zawsze przegrywają z moim P. ;D
Pakowanie na jutro, choć już część rzeczy wyjęta, lista zrobiona, bo nie możemy zapomnieć...

A teraz zdjęcia sukienki...

Uploaded with ImageShack.us

Ona jest szara...tzn.stalowo-srebrzysta... Zrobię później jeszcze fotki ze mną.
A teraz staniki:

I do nich kupiłam majteczki. Zostały jeszcze tylko białe rajstopy i jestem ubrana
:)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #393 dnia: 5 Czerwca 2011, 15:48 »
Mi sukienka się podoba, chodz troche kolor smutny. Koniecznie wklej zdjecie jak na Tobie lezy bo napewno to daje inny efekt :):)
Gabriela
Zofia

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #394 dnia: 5 Czerwca 2011, 18:13 »
mnie sukienka się podoba, smutna nie jest bo wzory rozweselają. A czy nadaje się na poprawiny? Zależy jaki mają charakter te poprawiny. Przeważnie na drugi dzień są same najbliższe osoby i jest nieco luźniejsza atmosfera więc moim zdaniem nadaje się.
Pokaż foty na sobie

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #395 dnia: 5 Czerwca 2011, 18:33 »
sukienka śliczna!

Offline Myszuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #396 dnia: 5 Czerwca 2011, 19:50 »
sukienka jest śliczna - i kolor nie jest aż taki smutny..... pamiętaj o tym, że ty ją rozpromieniujesz jak ją założysz na poprawiny  ;)
a szczęśliwa panna młoda każdą sukienkę "ozdobi" najładniej  :brawo:

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #397 dnia: 6 Czerwca 2011, 08:55 »
mi też się podoba :D
ja w ogóle uwielbiam szarości.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #398 dnia: 6 Czerwca 2011, 16:58 »
Cieszę się, że sukienka się podoba :) Narazie nie wkleję na sobie, bo my jutro wyjeżdżamy i teraz mamy wielkie pakowanie. Nie tak łatwo  spakować się na ponad miesiąc...
Trochę się denerwuję podróżą. Mam nadzieję, że niczego nie zapomnimy...
A i jeszcze tylko się pochwalę, że kupiłam sobie dziś depilator... Pierwszy w moim życiu ;D Trzymajcie kciuki za powodzenia akcji "depilacja"
;D
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #399 dnia: 6 Czerwca 2011, 19:11 »
Ja trzymam mocno kciuki za depilacje. U mnie pierwsze podejście skończyło się płaczem, takim prawdziwym  :'(
PM siedział obok i oczom nie wierzył że można samemu sobie zadawać taki ból i płakać i nie przestawać zadawać tego bólu. To była masakra. A to wszystko dlatego że trochę za długie włoski zapuściłam (bo pisało żeby były troszkę dłuższe - to były). Teraz już taka głupia nie jestem. Depiluję kiedy odrastają. Już nie boli. Uwaga na wrastające włoski, ja na szczęście tego nie miałam, ale moja kumpela cierpiała przez to bardzo.

Krysiak Ty na serio sprawdź wszystko 10000 razy zanim wyjedziecie, czy wszystko zabrane. Kurcze, stresujący ten Twój wyjazd  ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #400 dnia: 7 Czerwca 2011, 13:50 »
ja mam deplator, ale nie uzywam, bo za bardzo mnie bolalo. ::)

sukienka bardzo fajna, staniczki tez :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #401 dnia: 7 Czerwca 2011, 21:15 »
Śliczna kiecunia :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #402 dnia: 7 Czerwca 2011, 22:11 »
Sukienka jest śliczna..
Jejku nie dziwię się, że się martwisz tym pakowaniem.. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomnisz :)
Ale napewno będzie dobrze!!!!! Dobrze, że liste zrobiłaś!

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #403 dnia: 8 Czerwca 2011, 01:15 »
zakupki widze ze udane..sliczne!
:*:*:*

Offline Myszuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #404 dnia: 8 Czerwca 2011, 07:54 »
i jak tam maleńka - jak podróż? mam nadzieję, że nie była bardzo męcząca.....
daj cynka jak tam pierwsze wrażenia w domu

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #405 dnia: 11 Czerwca 2011, 00:00 »
Jestem :)
Podróż minęła całkiem nieźle, nie było dużo korków, choć remontów w Niemczech co niemiara :mdleje:
Aż nie wierzę, że sukienka tak Wam się podoba... Ale to fajnie, bo teściowej się oczywiście nie podoba i już szuka mi innej :mdleje: :glowa_w_mur:

Kupilismy dziś buty dla P., odebralismy zapowiedzi. W poniedziałek idziemy do fotografa, a we wtorek mam przymiarkę sukni :skacza:
A od wczoraj sprzątam :mdleje: i już nie mogę... Bo my jesteśmy u P. w mieszkaniu, a tam jego mama składuje rzeczy, które nie mieszczą się u niej w mieszkaniu. A jeszcze teściu wyremontował łazienkę... I ja (bo jestem trochę stuknięta na tym punkcie) sprzątam ten cały kurz i bałagan... W sumie nie muszę tego robić, ale muszę, bo inaczej żyć tu bym nie mogła, a jednak jeszcze ponad 3 tygodnie tu będziemy.

W poniedziałek pójdziemy też chyba do księdza. No i do 1 spowiedzi musimy wkońcu iść, bo odwlekamy z dnia na dzień...

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #406 dnia: 11 Czerwca 2011, 00:04 »
tesciowa ci szuka innej sukienki? :o

a co ona ma do tego?

normalnie z kazdym dniem coraz bardziej nie moge sie nadziwic nad takimi osobnikami jakimi są tesciowe... ::)

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #407 dnia: 11 Czerwca 2011, 09:26 »
ja też nie mogę się tym nadziwić  ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #408 dnia: 11 Czerwca 2011, 11:09 »
My byliśmy na pierwszej spowiedzi już, codziennie było jutro, ale w końcu poszliśmy mamy z głowy, mimo, że wiemy że jesteśmy okropnymi grzesznikami :)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #409 dnia: 11 Czerwca 2011, 19:42 »
Tak Netka, teściowej sukienka się nie podoba, więc kombinuje... Nawet jak jej P. powiedział, że więcej pieniędzy na sukienki nie ma ;D to i tak, że ona widziała i że ja mam iść oglądać inne... W ogóle bez komentarza...
Dziś mamy lenia giganta...a mam jeszcze jeden pokój do posprzątania... I muszę coś zrobić z pazurkami, bo przez zamieszanie przed podróżą trochę je zaniedbałam ::) Ale jak by mi się chciało tak jak się nie chce...

A w ogóle, to jeszcze 3 tygodnie
;D

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #410 dnia: 12 Czerwca 2011, 09:53 »
3 tygodnie, które mina jak jeden dzien:D teściowa olej, przecież to nie rodzina :D

Offline Myszuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #411 dnia: 12 Czerwca 2011, 18:14 »
wiesz, może najlepiej powiedz teściowej że idziesz i oglądasz ale zacznij ją trochę denerwować i wybrydzaj  ;D
ta nie ładna, w tej coś nie tak itp ale dalej graj miłą, słuchającą sie synową ......może nawet w jeden dzień wybierz się z nią - niech tobi pokaże która sie jej podoba...... póżniej powiedz że są ładne i że jedną z tych wybierzesz...... a na poprawiny i tak ubierz tą, którą już masz i która sie tobie podoba  ;D

to w końcu TWOJE poprawiny i TWOJA decyzja

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #412 dnia: 12 Czerwca 2011, 21:38 »
a moim zdaniem to głupi  pomysł, po co niepotrzebnie i celowo szukać powodu do wkurzenia kogoś. Podoba Ci się ta, kupiłaś ją specjalnie na poprawiny to powiedz jej to po prostu, że wybrałeś tą sukienkę i tyle, po co bawić się w kotka i myszkę, jeździć, wybierać, szukać, potakiwać, uśmiechać a na koniec zrobić celowo na złość - dziecinada, na którą szkoda czasu. Chcesz iść w tej to po prostu w niej idź i nie tłumacz się z tego całemu światu. Twój wybór

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #413 dnia: 12 Czerwca 2011, 22:57 »
Pomysł Myszuś nie ma szans na powodzenie, bo ja bym na zakupach z teściowa ducha wyzionęła. Ja lubię zakupy, ale nie z takimi ludźmi jak ona... Nie na moje nerwy...
Posprzątałam :skacza: i nawet okno umyłam ;D i pazurki też zrobiłam ;D

A teraz Wam się pochwalę... w środę jedziemy do Żabojadowa na wesele :luzak: Tylko wesele jest w czwartek, bo znajomi wpadli na pomysł, by wziąć ślub w marcu i soboty były już zajęte... Wracamy w sobotę.
A jutro lub najpóźniej we wtorek zamawiamy tort i ciasta, tylko nadal nie wiemy gdzie...
:mdleje:

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #414 dnia: 13 Czerwca 2011, 21:18 »

bo znajomi wpadli na pomysł, by wziąć ślub w marcu i soboty były już zajęte...

chyba w czerwcu?  ;) To baw się dobrze kochana!  :-* :-* :-*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #415 dnia: 13 Czerwca 2011, 22:33 »
Ale bez sensu napisałam... Na pomysł wpadli w marcu...
Jutro idę na przymiarkę ;D Fot nie będzie, bo idę sama.
A dziś spotkaliśmy się z fotografem i prezent dla rodziców jest już obgadany :)
Byliśmy też dziś u I spowiedzi, było ok :)
I jeszcze się dziś dowiedziałam, że mojego 5-letniego chrześniaka nie będzie na moim ślubie :Placz_1:
I jest mi strasznie przykro... Ale prosić nie będę...
Ach no i jeszcze mój wujek miał mieć dziś operację ręki, ale nie była zapisana i przez ten tydzień też nie mają tego w planach, więc może jeszcze wujek odpadnie... Ja już naprawdę mam dość tego wesela i dałabym wszystko, żeby być już po..
.

Offline anullali

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2011
« Odpowiedź #416 dnia: 14 Czerwca 2011, 08:54 »
już niedługo :glaszcze:

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #417 dnia: 14 Czerwca 2011, 09:51 »
też mam czasem już dość. Nawet stres mi przechodzi, a zastępuje go zmęczenie. Po prostu czasem jestem już tym wszystkim zmęczona, chce żeby już był ten dzień. A niektórzy goście już mnie wkurzają, niecałe 3 tygodnie do ślubu a parę osób jeszcze nie wie czy będzie albo czy dzieci zabiorą. Wkurza mnie to bo nie zdają sobie sprawy że trzeba dać do restauracji liczbę gości, a w moim przypadku zapłacić za całe wesele tydzień przed, a nie mam zamiaru płacić za osoby których nie będzie i w końcu się wkurzę i tak im powiem, że mam już to w d...pie czy będą czy nie, że już mi na nich nie zależy chce tylko wiedzieć: tak czy nie, bo nie mam czasu dłużej czekać. Nie zdają sobie nawet sprawy z tego jaki robią mi kłopot. Na prawdę wychodzi kto ma gdzieś cały ten ślub i wesele. A jak ma gdzieś to niech spada, jak ktoś ma mi łaskę robić to niech nie przychodzi. Nie dość że człowiek ma tyle na głowie to jeszcze trzeba uganiać się i latać za takimi ludźmi i dopytywać i prosić się o odpowiedź. Szlag mnie trafia czasem. Sorki krysiAK za taką prywatę ale normalnie krew mnie czasem zalewa, a nie mam swojego odliczania więc wyżaliłam się u Ciebie, mam nadzieję że wybaczysz i zrozumiesz.  :tak_smutne:

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #418 dnia: 14 Czerwca 2011, 14:31 »
Faktycznie przykro, że chrześniaka nie będzie. A to jego rodzice tak zadecydowali? To rodzina czy znajomi?
Madziaw nie przejmuj się tymi gośćmi. Po prostu podaj mniejszą liczbę po odjęciu tych osób, a dodać możesz zawsze. Na pewno w restauracji się nie obrażą jak nawet 2 dni wcześniej powiesz, że będą 2 czy 3 osoby więcej, ale do tej pory to już na pewno potwierdzą.

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #419 dnia: 14 Czerwca 2011, 15:01 »
tak zrobię anulka 80, jednak wiesz, wkurza sam fakt że ktoś tak to traktuje, szkoda gadać