Autor Wątek: Z niecierpliwością do 2 lipca :)  (Przeczytany 26860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Odp: Z niecierpliwością do 2 lipca :)
« Odpowiedź #300 dnia: 7 Maja 2011, 16:55 »
madziaw, jak Twoja opalenizna? Mam nadzieję, że Twoja pupa ma się lepiej ;D

Wczoraj dzień skończył się kiepsko... Nasze autko się popsuło... Nasze nowe, czteromiesięczne autko wymaga naprawy :mdleje:
Po prostu ręce i wszystko inne opada, jakie gówna oni teraz produkują :glowa_w_mur: :biczowanie: W głowie mi się to nie mieści...
A mój P. ze złości to aż dziś pojechał do Zurichu (dobrze, że dali mu samochód zastępczy), do kolegi... Ja zostałam w domku, mam nadzieję, że troche sobie odreaguje i humor mu się poprawi.

W spokoju skończę dziś wycinać zawieszki na wódkę (tak, wiem, miałam to zrobić wczoraj...) i chodzę sobie w butach ślubnych. Są coraz wygodniejsze ;D

A po niedzieli mam plany, by wybrać się wkońcu po sukienkę na poprawiny... Także trzymajcie kciuki :)

Ach... Dzwoniła do nas wczoraj dziewczyna, która ma ślub po nas i pytała, czy możemy dekoracje kościoła zrobić wspólnie :) Bardzo mnie to ucieszyło, bo i koszty mniejsze i ona ma kogoś kto by się tym zajął :) Ze wstępnej rozmowy wynikło, że jakiś tam zarys dekoracji mamy podobny :) więc mam nadzieję, że w szczegółach też się dogadamy. Ma mi na dniach przysłać maila z kosztami i pomysłami :)

Miłego weekendu
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #301 dnia: 7 Maja 2011, 17:20 »
A to pech z tym samochodem  :-\
Powodzenia w wybieraniu sukienki na poprawiny  ;D
No i super wiadomość z tym strojeniem kościoła  ;)

Offline madziaw

• bywalec
  • data ślubu: 02-07-2011
« Odpowiedź #302 dnia: 8 Maja 2011, 12:54 »
Dzieki za troske. Dopiero dzis wygladam normalnie i moge swobodnie siedziec ;-)
Powodzonka w poszukiwaniu kiecuszki

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #303 dnia: 9 Maja 2011, 23:16 »
Bardzo fajnie z tym przystrajaniem. Zawsze to trochę kasy zaoszczędzonej ;D ;D
I powodzenia w wyborze sukienki:) jak znajdziesz to od razu fotki prosimy  8) 8)
Gabriela
Zofia

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #304 dnia: 11 Maja 2011, 08:06 »
I jak samochodzik? Będzie żył? ;) ;)

Deko kościoła z inną panną młodą?Mam nadzieję, że dojdziecie do konsensusu :D :D :D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #305 dnia: 11 Maja 2011, 16:07 »
No wlasnie jak autko? ???
3mam kciuki za znalezienie fajnej kiecuszki ;D
:*:*:*

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #306 dnia: 11 Maja 2011, 18:06 »
No właśnie co taka cisza krysiAK? Gdzie jesteś jak Cię nie ma? Buszujesz po innych tematach a na swoim wątku cisza. Gdzie kiecka? Wisi w szafie już czy w sklepie jeszcze? Foteczki poprosimy. Co tam ustaliłaś z dekoracjami? Ustaliłaś coś czy nie ustaliłaś? Proszę zaraz szybciutko nadrabiać wątek i nie zaniedbywać go  ;)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #307 dnia: 12 Maja 2011, 02:44 »
Nie mam czasu i natchnienia...

Samochód wciąż nie na chodzie...Pękł jakiś kabelek i na nowy trzeba czekać, może tydzień a może miesiąc... (a my na początku czerwca tym właśnie samochodem do Polski zjeżdżamy i w dodatku to ma być nasz slubny :-[ ) Więc dupa :-[

Produkuję zawieszki na wódkę, jak skończę wkleję Wam zdjątko :)

No i byłam za sukienką... Znalazłam jedną, jest piękna... Ale chciałabym, żeby P. ją zobaczył, ale zanim on się zmotywuje, żeby ruszyć się ze mną do sklepu to pewnie już jej nie bedzie. Więc też dupa. A poza tym znowu się dziś pokłóciliśmy, więc dupa do kwadratu :-[

A deko kościoła, szczerze mówiąc,mnie mało obchodzi... Bo kościół sam w sobie jest cudowny...
Jak się nie dogadam z ta laską to jej powiem, żeby sobie sami deko robili. Ot i po problemie :)

PAPAPAPPAPAPA

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #308 dnia: 12 Maja 2011, 11:54 »
gadasz jak Ferdziu Kiepski "dupa, dupa i jeszcze raz dupa" ;D ;D ;D

pogodzcie sie i jazda po sukienke, bo pozniej bedziesz zalowac :)

Offline madziaw

• bywalec
« Odpowiedź #309 dnia: 12 Maja 2011, 14:19 »
no nieeee, moja droga, załamywać się z takich powodów nie będziemy. Głowa do góry i przestań przejmować się szczegółami. Jeszcze mnóstwo spraw sie trochę pokomplikuje przed ślubem także trzeba brać to pod uwagę i nie poddawać się. Będzie dobrze.
Samochód naprawią, przyjedziecie do Polski, pojedziecie nim do ślubu i każdy będzie zachwycony. Wiesz co ja mam w tym samym dniu ślub co Ty i nie mamy jeszcze zaklepanego auta, dopiero się zaczynamy tematem interesować.
Produkujesz zawieszki to super, bo ja nawet na winietki nie mam czasu a poza tym zaproszeń wszystkich nie rozdałam, zostało chyba 5, a gdzie potwierdzenia i winietki?
Sukienkę na Twoim miejscu kupiłabym sama, nie czekałabym na PM bo zanim się zbierze z Tobą, pojedziecie, a on powie: OK fajna, a Ty się wkurzysz że tylko fajna a nie piękna i po co Ci to. Podoba się to bierz, nie ma czasu na zastanawianie się.
A dekoracje wszystkie są ładne, nie widziałam brzydkich nigdy na ślubie, ja bym zdała się na tamtą laskę, przecież wybiera też dla siebie więc chyba jej zależy żeby były ładne. A tak na marginesie to ja dziś chciałam zamówić deko do kościoła ale pani powiedziała że wyjeżdża w tym czasie na kuracje i dupa więc muszę szukać dalej.
Jak widzisz nie tylko Tobie wszystko się komplikuje, Ja mam wrażenie że jestem w czarnej dupie i że każdy już wszystko ma pozałatwiane tylko nie my.
Głowa do góry, nie jesteś sama w tym młynie  :-*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #310 dnia: 12 Maja 2011, 19:53 »
Dziewczyny mam pytanie, ile u Was będzie napoi na głowę? Bo u nas sala zapewnie wodę, herbatę i kawę bez ograniczeń, natomiast soków 1l/os. I się zastanawiam, ile mamy dokupić.

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #311 dnia: 12 Maja 2011, 20:04 »
no my to tak bedziemy liczyc 2l na glowe, ew. 2,5.

wiec po litrze na glowe na bank musicie dokupic..

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #312 dnia: 12 Maja 2011, 22:14 »
2l to minimum ::) ::) ::)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #313 dnia: 12 Maja 2011, 22:18 »
Jak suknia jest piękna to nad czym się zastanawiać.. bierz i tyle :)

auto jak ma 4 msc to powinno być chyba na gwarancji...

Z napojami dziewczyny dobrze piszą.. 2l to absolutne minimum.. a klimatyzacja w lokalu jest?

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #314 dnia: 13 Maja 2011, 00:14 »
Marcelka, auto na gwarancji jest. Problem w tym, że nie wiemy ile czasu będą czekali na części :-[ A my na początku czerwca do Polski chcemy zjeżdżać...
Piszecie 2litry...to kupimy więcej, będzie na poprawiny :)
A klima w lokalu jest ;D

Nadal się męczę nad zawieszkami... Szło mi dzisiaj jak po gruzie... Może jutro skończę...
Tylko, że jutro idę na basen (czyli ze 2 godziny zejdzie), później chcę iść po suknienkę, a wieczorem idziemy na imprezę... Więc pewnie nawet ich nie dotknę ;D

Papatki
:-*

Offline Myszuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #315 dnia: 13 Maja 2011, 08:06 »
my mielismy kupione jakieś 4 l od osoby...... fakt że trochę zostało ale myślę, że jeśli kupicie 3 l od osoby będzie akurat
od razu tobie podpowiem, żebyście mieli najwięcej wody niegazowaniej - my dodawalismy do niej syrop miętowy i cytryny i limetki (czasem też goscie chcieli beż syropu) i to szło najlepiej
najwięcej zostało nam soku jabłkowego (był za słodki) a najwięcej wypili cole, sprite i sok z czarnej porzeczki

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #316 dnia: 13 Maja 2011, 23:07 »
Krysiak bedzie dobrze,3majcie sie cieplutko :-* :-*
:*:*:*

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #317 dnia: 14 Maja 2011, 21:20 »
Ależ mam dzisiaj kaca!!! Impreza skończyła się o 5 rano... Jestem na maxa niewyspana, ale było świetnie. Dawno już nie bawiłam się tak dobrze...
Po sukienkę nie poszłam, zawieszek nie tknęłam :mdleje:
Muszę je już skończyc,bo naprawdę zaczyna mnie to wkurzać. Ale pogoda się popsuła, więc może lepiej mi będzie szło :)
A teraz idę dochodzić do siebie ::)

A z P. już lepiej
:)

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #318 dnia: 14 Maja 2011, 23:52 »
do roboty!  :biczowanie:  :P (może to podziała  :P)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #319 dnia: 16 Maja 2011, 00:22 »
Zostało mi 65 zawieszek, ale skończyła mi się wstążeczka... Więc zabrałam się za winietki, zdjęcia wkrótce ;D

Odmówiło nam 20 osób...2 osoby przyjdą same, 3 pary jeszcze nie potwierdziły, a termin mija dziś. Więc będzie jakies 86 osób, dla mnie ok, ale P. chce dopraszać i siedzi i wymyśla na siłę :bredzisz:

A w ogóle, to zaczynają się awantury z jego mamą. Bo powoli myślimy jak usadzić gości. Dla przypomnienia mamy okrągłe stoliki. I przecież u niego w rodzinie wszyscy są skłóceni... A jego mama wymyśla, ten nie może siedzieć z tą, ona nie może siedzieć koło tej, z tamtym nie rozmawia...itd. :mdleje: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:
Rece opadają
:mdleje:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #320 dnia: 16 Maja 2011, 07:43 »
Niestety tak to już jest z usadzaniem gości, ja też będę miała ogromne problemy :)

Offline Myszuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #321 dnia: 16 Maja 2011, 08:19 »
rozsadzanie goście nie jest łatwe to fakt, ale nie przejmuj sie za bardzo tym co mówi teściowa. obojętnie co wymyślicie i jak bardzo będziecie się starać zawsze komuś coś nie będzie pasowało. proponuje tobie żebyś raz usiadla z teściową i zapytała kto z kim jest skłucony i w jakim stopniu, później zadecysyjcie kto będzie siedzial gdzie i nawet nie pytajcie sie jej czy tak może być bo okaże się że dla każdego musicie mieć obobne stoliki  ;)
a tak poza tym jestem tego zdania, że rodzina powinna się troche opanować na takiej imprezie i przełknąć swoje fochy i sprawić wam przyjemność w ten dzień a nie zagryzać się  :Kill: :Kill: mają na to cały rok więc jeśli jeden dzien sobie odpuszczą nic sie nie stanie ^^

a z tym dopraszaniem...... fakt my doprosiliśmy 3 pary ale ich chcieliśmy od początku zaprosić ale to przekraczało nasz limit.... ale jak kilka osób odmówiło to moglismy cih zaprosić i było zajebiście. a twój P niech się zastanowi czy warto na siłe dopraszać bo i tak już macie kłopot z rozsadzaniem.... a co dopiero jak będzie więcej osób??? pomijając to - jeśli teraz będziecie dopraszać to ci "nowi" goście napewno w któryms momencie się dowiedzą że zostali zaproszeni tylko dlatego że inni odmówili..... mogą sie czuć niezręcznie albo zrobi im sie przykro a moim zdaniem na 1,5 miesiąca przed weselem to takie myśli szybciej przyjdą do głowy niż n.p. jakieś 3 - 4 miesiące przed jak to jeszcze można zaliczyć jako ogólne zaproszenie a nie zatykanie dziur.......

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #322 dnia: 16 Maja 2011, 13:14 »
Myszuś, masz kompletną rację... Tylko u niego w rodzinie jest tak, że raczej mają problem z chowaniem fochów do kieszeni. Więc wcześniej lub później i tak będą do nas pretensje... A jego mama bierze stronę wszystkich, tylko nie własnego syna!!! Wczoraj już miałam takiego agresora, że prawie jej nagadałam przez telefon... Nie mam już siły... A najgorsze jest to, że żadne rozmowy z nią nie pomagają, do niej można gadać jak do ściany... A ona i tak swoje...
Nawet mi się o tym myśleć nie chce...
Idę na basen
:)

Offline wiolaf

• forumowicz
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #323 dnia: 16 Maja 2011, 13:18 »
to może nie rozsadzajcie gości, każdy usiądzie gdzie bedzie mu pasować - czasem tak jest lepiej, tym bardziej, że rodzina Twojego Pm jest skłócona :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #324 dnia: 16 Maja 2011, 13:26 »
To chyba nie jest dobry pomysł, bo jak Ci najbardziej skłóceni wylądują obok siebie, to już będzie istny armagedon :D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #325 dnia: 16 Maja 2011, 16:20 »
Zgadzam się z mkarolinką, musimy ich sami rozsadzić :-\
Dziewczyny, jak na winietkach piszecie rodziców? Z imienia i nazwiska? A świadków
?

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #326 dnia: 16 Maja 2011, 18:15 »
Dziewczyny, jak na winietkach piszecie rodziców? Z imienia i nazwiska? A świadków[/color]?[/center]

Pewnie,przecież rodzice to też goście :P tak samo i świadków :)

Offline netka0003

• maniak
« Odpowiedź #327 dnia: 16 Maja 2011, 18:33 »
my napisalismy: Mama Krysia i Mama Wanda.

a nad swiadkami wlasnie sie zastanawiam.

myślę czy napisać Świadek i Świadkowa lub Super Świadek i Super Świadkowa. :)

a u mojej siostry jak robilam winietki to bylam swiadkowa i naisalam Piękna Świadkowa i Przystojny Świadek ;D

to pozniej swiadek chodzil z ta wizytowka w kieszonce w koszuli ;D ;D

tez bym tak napisala, ale nie chce zeby czasem moja swiadkowa poczula sie piękna ::)

i jeszcze by pomyslala ze jest piekniejsza ode mnie ::) ::) ::)

bo cos czuje ze i bez tego moja swiadkowa chce byc w centrum zainteresowania, ale ja ja ukrócę ;D

także krysiaK pisz jak uwazasz. ;D

i daj znac, co postanowilas ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #328 dnia: 16 Maja 2011, 19:37 »
Ja wszystko robię z imienia i nazwiska :)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #329 dnia: 17 Maja 2011, 00:11 »
Ja mam dosyć, naprawdę wypisuję się z tej imprezy...
Dziś była kolejna awantura z mamą P. I to taka, że iskry leciały (a kłócili się przez telefon). Jej nic nie pasuje i myśli, że P. robi wszystko by jej na złość zrobić... Mimo, iż chłopak się dwoi i troi by matce dogodzić... Nie rozumiem... Jak można przestawiać dobro rodziny przed własnego syna??? Ja nie chce dołączać do tej rodziny... A pewnie na weselu będą na mnie wymuszać, by do niej powiedzieć 'mamo' :mdleje:

Ze spraw ślubnych... Robię winietki... I mamy kupione wino (choć wódki jeszcze nie)... A jutro wkońcu idę po sukienkę na poprawiny (choć znając moje szczęście,pewnie TEJ już nie będzie :( ) I naprawdę mocno się staram nie płakać
...