no i jestem ja po dłuższej nieobecności

)) ech sporo spraw na głowie się zrobiło, 2 obrony mgr (pierwsza już 31.05!) przygotowania na studia doktoranckie, pisanie artykułów itp... no i trochę zapał ślubny zszedł na drugi plan... ale czas nadgonić! i nadrabiamy;]
no to raz jeszcze co i jak na jakim etapie...
1) Sala - Pałacyk w Ostromecku (zaliczka wpłacona, termin zarezerwowany)
2) Kościół - Bazylika (zaliczka wpłacona, termin zarezerwowany)
3) Zespół Zwierzband (termin zarezerwowany, niebawem podpisanie umowy)
4) Fotograf - Łukasz Nowaczyk (termin zarezerwowany, niebawem omawianie szczegółów + umowa)
5) Kamerzysta - Stelmotion (na etapie umawiania się na rozmowę - termin naszego ślubu na razie jest wolny!)
6) Obrączki - w przeciągu tygodnia zakupimy, bo w sierpniu b.r. przecież cywilny

mamy już na oku kilka... Wrzucę fotki po zakupie

)
7) Sukienka - już kupiona

))) czekam na nią niecierpliwie

))) kolor alabaster (jak na zdjęciach...) suknia moich marzeń...
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ambrosia&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=A3365właśnie jesteśmy na etapie umawiania się na termin rozmowy wstępnej z firmą Stelmotion ;] podoba mi się ich pakiet za 3000zł, ale dopięłabym do niego 2 rzeczy z pakietu za 5500... Więc myślę, że w 3500 powinno się zamknąć. Mam nadzieję, że będą elastyczni

Ze Zwierzbandem niedługo będziemy podpisywać umowę, już się nie mogę doczekać

a co do fotografa - to gorąco polecam! właściwie nie spodziewałam się, że padnie akurat na Łukasza Nowaczyka..mój narzeczony w pewnym stopniu się z nim zna, razem uczestniczyli w akcjach na rzecz naszego miasta... fotografuje dużo... kiedyś nie specjalizował się w ślubach, teraz natomiast rozwija się prężnie, ma świetny sprzęt i robi przepiękne zdjęcia... różnorodne...styl reporterski - czyli to, co uwielbiam! Naprawdę, mogę polecić z czystym sumieniem. Jakby ktoś chciał konkretne namiary na jego stronę to podam na priv

ufff no to trochę już do przodu z załatwianiem spraw

teraz jeszcze zostają w najbliższym czasie do załatwienia...
1) fajerwerki
2) bryczka - no i właśnie... czy ktoś ma jakieś namiary na bryczki ślubne w bdg?
Jak tam Wasze przygotowania przyszłe Panny Młode?

pozdrawiam wszystkich