Autor Wątek: Mariolka - kolejna szczęśliwa mamusia  (Przeczytany 804194 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: Mariolka - kolejna szczęśliwa mamusia
« Odpowiedź #2040 dnia: 14 Października 2007, 20:46 »
Mariola  :bredzisz: :biczowanie: nikt ci nie nawtyka :) Ja będe pilnowac :)
A zresztą za co mieli by cie obrazic ?  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2041 dnia: 14 Października 2007, 20:54 »
no tak kazda chce sie zamknąc  :'( a co ja biedny zuczek bede robic??????

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #2042 dnia: 15 Października 2007, 08:56 »
Mariol....nie zamykaj....chciałabym wiedzieć co u Was...chociaż szczerze tez myslałam o tym...tylko zbyt bardzo Was lubie :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Kastor (Olcia)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.04.2006cywilny 28.04.2
« Odpowiedź #2043 dnia: 15 Października 2007, 10:00 »
Mariolka ja Ci wybije te pomysly z głowy  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :bicz: :)

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #2044 dnia: 15 Października 2007, 10:27 »
no to się narobiło :-\

żałuję że się nie załapałam na nocne rozmowy i zwiedzanie :Placz_1:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2045 dnia: 15 Października 2007, 10:32 »
Kastor a ty masz nie lepszy pomysł !  :biczowanie: :bredzisz:

Nie podoba mi sie to  :Kill:
Namącone na forum i chcecie zamyka wątki :bredzisz:

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #2046 dnia: 15 Października 2007, 10:33 »
Mariola  :bredzisz: :biczowanie: nikt ci nie nawtyka :) Ja będe pilnowac :)
A zresztą za co mieli by cie obrazic ?  ;D
nie wiem za co...ale ela sama wiesz,że różnych świrów to nie brakuje w necie... :bredzisz:
poza tym wszyscy zaczęłi sie ze wszystkimi kłócić...no i atmosfera ostatnio całkiem niefajna.Człowiek napisze jedno zdanie, a tu zaraz masowy atak.Strach coś napisać o czymkolwiek.Zreszta chyba sama zauważyłaś...?...jak jest "miło"...?
« Ostatnia zmiana: 15 Października 2007, 10:35 wysłana przez Mariolka »
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2047 dnia: 15 Października 2007, 10:44 »

Swirów jest duzo na necie ,ale jeżeli nie masz podstaw do bycia zjechaną to nawet nie bedziesz się przejmowa ze ktoś cię obrazaził bo sama dobrze będziesz wiedziała ze to kłamstwo !
Dlatego ja pisze swój wątek bo wiem że nikomu nie zlałzam za skóre !
Obelgi nigdy nie biorę się z powietrza , jak masz coś na sumieniu to cie kiedys dopadną hi hi hi hi  :hopsa:

No własnie miałam ochote troche pokląc na to forum ...ale mi nie wypada :(
Same kwasy  i zwady , cały czas ktos mąci , robi szum i zamęt
...swoje zdanie ? sorry nie tutaj !
Napięta atmosfera jak cholera ! Nie daj Boze powiedz cos nie tak to zaraz cie zjeb....
Kiedys było miło i sympatycznie , wszyscy sie lubili i było ok .

Pamietasz jak było kiedys ? Jedna wielka rodzina :) Z checia sie wchodziło na forum , z niecierpliwoscia czekało sie na odpalenie kompa :)

Ciebie lubie i to bardzo  :tak_2: i dlatego nie chce abys zamknęła wątek . A osób które lubie na forum jest coraz mniej :(

Mogę tak u ciebie ? :) Jak nie to wykasuje :) i gdzies przeniose :)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2048 dnia: 15 Października 2007, 10:56 »
możesz, mozesz.
Ja nic na sumieniu nie mam.
ale chodzi mi o dziecko.Jak ktoś bedzie jakieś niewybredne uwagi kierował w jego kierunku.To jest bardziej przykre niz coś na nasz temat.
A obelgi czasem sie własnie biorą z powietrza...Uwierz mi.Ilekroć coś czytam na wirtualnej np., i pod spodem zawsze są komentarze.To wtedy widać ile w ludziach jest jadu i nienawisci.Dosłownie dla każdego.I to bez żadnego powodu.Np artykuł o szkle w deserku.Jak ja to przeczytałam, to byłam przerażona,że mogło to spotkać np mnie.A ludzie?że leniwa matka, paniusia,że jej sie marchweki zetrzeć nie chce,że tylko by karierę robiła.Że trzeba uważać co dziecku dajesz.Jakby to jej wina była...
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2049 dnia: 15 Października 2007, 10:58 »
coo ? ja słyszłąm o tym szkle ,ale że matke za to zjechali  ::)
Juz nie moge pisac bo spadam do pracy :)
Ale zrobie to o co poprosiłas :)
...o kurcze dopiero teraz zauwazyłam ze to 70 stron :) ale dam rade :)
...obiecałam :)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2050 dnia: 15 Października 2007, 11:07 »
no to poczytaj pod tym artykułem jakie są komentarze internautów to ci włosy dęba staną i zrozumiesz,ze ludzie zawistni, podli potrafią być zupełnie bez powodu...
tylko 70 stron, ale nie wszędzie są foty

Offline nadzieja

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2051 dnia: 15 Października 2007, 11:07 »
Kiedys było miło i sympatycznie , wszyscy sie lubili i było ok .

A osób które lubie na forum jest coraz mniej :(

:shock:

ela jeśli pozwolisz, to mam jedno pytanie

kiedy zaczęły się te "kwasy"?

Mariola, sorry, że tak u Ciebie :blagam:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2052 dnia: 15 Października 2007, 11:14 »
oststni tydzień to się porządnie nawarstwiło...
Ale  jak nie wiesz do końca o co chodzi i nie było Cię w tym...To nawet lepiej dla Ciebie.
Po co Ci dodatkowy stres?
ale jeśli się upierasz, aby wiedzieć o co chodzi to polecam lekturę, ale z góry zaznaczam,ze nie jest łatwa, lekka ani przyjemna:
https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=8539.0
https://e-wesele.pl/forum//index.php?topic=8605.0

Offline nadzieja

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2053 dnia: 15 Października 2007, 11:17 »
Mariola, dziękuję, ze się o mnie troszczysz ;)

Jestes Kochana :-*
No tak ale to chyba ela założyła ten wątek :drapanie:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2054 dnia: 15 Października 2007, 11:53 »
Dziewczyny - mialam sie juz nie odzywac w ogole... ale jednej rzeczy nie rozumiem...

Piszecie jak kiedys bylo fajnie, bo nie bylo zadnych klotni, docinek itp.. bylo milo, sympatycznie, wszyscy sie lubili i bylo ok.

Tylko w innym watku piszecie, ze teraz jest wszystko przeslodzone, same usmieszki i w ogole nieciekawie.

Wiec tak naprawde jak ma byc?  ::)

Jezeli chodzi o obelgi i atak jakiegos swira... nie do konca sie zgodze z tym, ze jezeli nei masz nic na sumieniu nie musisz sie obawiac.

Przytoczylam juz wczesniej sprawe Kllusi, megan i pare innych osob ktore dostaly straszna wiadomosc. Mam zakladac, ze takie wyzwiska sa prawdziwe?

Mariola przyznam sie, ze nie chcialabym, zebys zamykala watek. Wiem, ze bedzie mi go brakowalo tak jak brakuje mi watku Ninki.
Mimo, ze nie jestem Matka wiele sie od Was nauczylam... no i.... sama zapragnelam takiego malenstwa....

Dziekuje.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2055 dnia: 15 Października 2007, 17:12 »
Piszecie jak kiedys bylo fajnie, bo nie bylo zadnych klotni, docinek itp.. bylo milo, sympatycznie, wszyscy sie lubili i bylo ok.

Tylko w innym watku piszecie, ze teraz jest wszystko przeslodzone, same usmieszki i w ogole nieciekawie.

Wiec tak naprawde jak ma byc? 

ok ja pisze w swoim imieniu i w swoim odczuciu. Kiedyś jakoś bardziej mozna było coś napisać, takiej drażliwości nie było i zawiści. Tutaj coś napisz zaraz obraza majestatu, bo to w moim wątku, albo nie w temacie.albo wogóle...niewiadomo o co cho...?
Słodko rajdówka to było zawsze...
No i jeszcze dwa lata temu forum było mniejsze, co za tym idzie mniej forumek, mniej działów i mniej powodów do kłótni, mniej różnych charakterów...Kazdy sie znał.Codziennie czytało się wszystkie wątki.Nie było na forum nikogo kogo bym nie znała z postów, z wypowiedzi...
ale to juz inna historia...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2056 dnia: 15 Października 2007, 19:19 »
nadzieja   kwasy zaczeły się powoli od...pszczółki...okruszka...igraszki...itd a teraz to jest poprostu zamęt na forum :(
Watek "bebikowo -tajne czy jawne" ja załozyłam ale pomysł i chec załozenia to jest pomysł Marty .
A "klub wyrodnych" to chyba merkunka wątek  ::)

O słodzeniu na forum ja nic nie pisałam...ale fakt wszyscy słodzą bo chcą byc mil :)
Mi jednak jak sie cos nie podoba to pisze w prost .

Zresztą to jest temat który nie ma konca ...i podpisuje sie pod słowami Marioli

ok ja pisze w swoim imieniu i w swoim odczuciu. Kiedyś jakoś bardziej mozna było coś napisać, takiej drażliwości nie było i zawiści. Tutaj coś napisz zaraz obraza majestatu, bo to w moim wątku, albo nie w temacie.albo wogóle...niewiadomo o co cho...?
Słodko rajdówka to było zawsze...
No i jeszcze dwa lata temu forum było mniejsze, co za tym idzie mniej forumek, mniej działów i mniej powodów do kłótni, mniej różnych charakterów...Kazdy sie znał.Codziennie czytało się wszystkie wątki.Nie było na forum nikogo kogo bym nie znała z postów, z wypowiedzi...
ale to juz inna historia...

Mariola dzisiaj postaram się cosik pokombinowac :)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2057 dnia: 15 Października 2007, 22:31 »
ja chyba jestem jakims niedzisiejszym, zestarzałym rumplem. bo nienadarzam za forum. mało siedzę na necie, a czsem jeszcze mniej na forum. ledwo zdarze rzejrzec "swoje " ulubione watki, w ktorych jest twoj mariolu watek. nie wiem co sie stało z kllusia, ze słuchu wiem ze igrszka to cos sciemniala. Ale nie chciałambym abys swoj watek zamykala. w koncu dla mnie jestes doswadczona mama, a ja jako mama pol rocznego bobasa potrzeuje rad takich mam jak ty. moj watek mozna uznac za lakoniczny ale nie wiem czy obchodzi was moj plan dnia i to czy wstalal lewa czy prawa noga. staram sie pisac najwazniejsze sprawy. sama boje sie roznych psychopatow.
fakt faktem ze kiedys bardxziej nadazałam za forum ale mialam znacznie mniejsze.

lubie cie mariol.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2058 dnia: 15 Października 2007, 23:03 »
Mariola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!On miał 4,5 miesiaca jak zaczał raczkowac  ::)
Ale zdolniacha z Marcela !!!!!!!!!!!!

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2059 dnia: 15 Października 2007, 23:32 »
....40 stron ocenzurowanych :) jutro reszta :)

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #2060 dnia: 16 Października 2007, 08:39 »
....40 stron ocenzurowanych :) jutro reszta :)
A co to ma znaczyc  ??? Czyżbyś usuwała zdjęcia Marcela  ??? Czy jeszcze cos innego.

Wszędzie gdzie czytam to wszystkie mamuśki chcą zamykac swoje wątki  ::) Szkoda, bo forum to jest moje jedyne życie towarzyskie. Jesteście moimi jedynymi koleżankami. I co teraz będę robiła  :'(

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #2061 dnia: 16 Października 2007, 08:49 »
Martulka - chodzi o to, żeby stemplowac foty ;)

Marolka - a jak Marcel po propchach, wiesz ja się tak zastanawiam czy on powinien tyle antybiotyków dostawać :drapanie: nic nie pomagają więc może to jest wirusowe ???

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #2062 dnia: 16 Października 2007, 09:01 »
Mariolka buziaczki dla Was :serce: :uscisk:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2063 dnia: 16 Października 2007, 09:34 »
Poprostu wywalam zdjecia , ale Mariola napewno z czasem oznakuje je i nam powkleja :) ja jej pomoge :)

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #2064 dnia: 16 Października 2007, 09:41 »
Maja i ela dziękuję za wyjaśnienie :)

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2065 dnia: 16 Października 2007, 10:41 »
zapomniałam wyjaśnic.Chciałam zamknąc całkowicie wątek.Ale pomyślałam,ze zwrócę sie początkowo do moderatora z prośbą o usunięcie nieoznakowanych i niezabezpieczonych zdjeć Małego. W przypadku gdyby okazało sie to niemożliwe, prosiłab o usunięcie wątku.Bo nie chcę, aby ktoś kradł wizerunek mojego dziecka. Wariatów nie brakuje...
Tak więc ela usuwa zdjecia z mojego wątku.I jeśli od tej pory będę wklejała zdjecia, to juz oznakowane logo e-wesele...
Wracam od neurologa w zwiazku z opóźnieniem rozwoju mowy u Marcela. Mam full skierowań, m.in. badanie eeg we śnie(ciekawe jak mi sie to uda?), do poradni audiologicznej na bad. słuchu, do Ośrodka Wczesnej Intrerwencji(tam będzie opieka neurologiczna, logopedyczna, psychologiczna, testy itp.), badanie na pasożyty.Zmian neurologicznych Marcel nie ma.Po zbadaniu neurologicznym jest wszystko ok. Ja jednak miałam rację,że coś mnie niepokoiło.Na razie jeszcze nie wiadomo co, zobaczymy po tych wszystkich badaniach. Neurolog powiedziała,że to,że on nie mówi, to nie jest tak bardzo niepokojące jak cała reszta. Chodzi o pokazywanie, naśladowanie odgłosów zwierząt, zasób słowinictwa, komunikacja niewerbalna, wyrazy dźwiękonaśladowcze, wykonywanie moich poleceń... To wszystko razem zebrało sie w coś bardziej poważnego.Poza tym jest strasznie żywy, biega po gabinecie, piszczy, nie potrafi usiedzieć mi na kolanach, nie potrafi się skoncentrować.
No i byłam u pediatry na kontroli. Ja miałam receptę na kolejny antybiotyk i miałam go wykupic w niedzielę jakby nie było poprawy...Ale wg mnie poprawa nastąpiła i dokończyłam stary antybiotyk i tego nie wykupowałam już. Zresztą nie chciałam go tyle faszerować wszystkimi antybiotykami...
I jest już trochę lepiej...

Offline nadzieja

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2066 dnia: 16 Października 2007, 10:47 »
Mariolka  :przytul:

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2067 dnia: 16 Października 2007, 10:49 »
mariolka mam nadzieje że lekarze znajda przyczyne takiego zachowania u marcelka i pomoga wam
zmartwiłas mnie troszke ..........

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2068 dnia: 16 Października 2007, 10:49 »
hmm dobrze ze teraz zajma sie specjaliści ...
tylko kurcze ile człowiek nie wie i ile mozna zbagatelizowac ...
jestes czujna i WIELKIE BRAWA  :brawo:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2069 dnia: 16 Października 2007, 10:55 »
hmm dobrze ze teraz zajma sie specjaliści ...
tylko kurcze ile człowiek nie wie i ile mozna zbagatelizowac ...
jestes czujna i WIELKIE BRAWA  :brawo:
właśnie, Mariolka twoja czujność jest godna podziwu i dlatego nie chciałam, zebys zamykała watek - tu można duzo ciekawych i mądrych rzeczy sie dowiedzieć.
trzymam kciuki za was i czekam na dalsze wieści