Witajcie po swiatecznie,
przez swieta praktycznie mnie tu nie bylo,
wiec mam nadzieje ze mialyscie fajne i radosne swieta tak jak mi to zyczylyscie

U mnie minely na obzarstwie,w niedziele odwiedzilismy 4 rodzinki..a caly poniedzialek przeleniuchowalismy -spalismy do 14 a pozniej beztroskie gnicie w lozku--

;)ahh brakowalo mi takiego dnia

No dobra dobra ja tu gadu gadu a wy czekacie na fotki,
powiem wam tylko ze moja probna fryzura trwala 20 min z zegarkiem w reku

Babka spoznila sie godzine a ja siedzialam kolejne 2 h zeby mi w koncu zrobila ta cholerna fryzure!!!!!

-dluga historia....zalezalo mi zeby to bylo dzis wiec czekalam....

myslalam ze wyjde z siebie,efekt nie jest idealny bo robila to szybko i chaotycznie ale mam nadzieje ze jak bedzie to juz slubna to bedzie wygladala naprawde ladnie,
mam niestety tylko jedno zdjecie zrobione komorka...bo oczywiscie aparat naprawilam,baterie naladowalam a karta pamieci sie z~!@#$%^&%$#@
i bylo to robione na szybkiego bo czekala kolejka do przymiarki wiec nie chcialam wstrzymywac ruchu...
chodz na to tez bylam zla...bo mialam nadzieje ze na spokojnie przymierze sobie wszystko a to istna bieganina byla

no ale zycie.....dzien dzisiejszy byl beznadziejny!!!
mam tylko nadzieje ze mnie nie zjedziecie za ta suknie i fryzurke...suknia jeszcze do poprawy,jakos mi sie do zdjecia przekrzywila,ona taka nie jest

bedzie jeszcze troche wydluzona i gorset bedzie ladniej lezal bo teraz jest na maksa opięty...noi bedzie bialutka,teraz jest szarawa bo od lipca im tam na magazynie lezy i na mnie czeka

i fryzurka bedzie miala po lewej stronie bialego storczyka z rozowym srodkiem,
a jezeli chodzi o kolor wlosow to fryzjerka upiera sie na braz..no zobaczymy nigdy nie mialam brazowego,nie wyobrazam sobie siebie ale wszystkie kobiety tam bedace potwierdzaly ta decyzje...wiec oddam sie w jej rece
nie uwazacie ze 150 zl za polozenie jednej farby to za duzo?

ok macie fotke jutro rano ja usune

Uploaded with
ImageShack.us