Witacje Dziewczynki

Dziekuje ze pod moja nieobecnosc ktos tu czasem zaglada

Kochane pije milise i chyba mniej krzycze..

Marcelko mam identycznie..ciagle jem i mam zly humor,wszystko mnie wkurza...ale mysle ze to chyba ten stresss

Takze cos mi sie przeczuwa ze jeszcze wiecej 3ba bedzie ta suknie poszerzyc

Kochane...
wrocilam wlasnie z majoweczki..
moj misiek mial w sobote impreze kawaleska,dostal od kumpli koszulke z data slubi i napisem GAME OVER

plus sztucznego cyca-zeby mietolil go, jak go wkurze i nie bedzie mi sie chcialo....

plus ksiazke CO MIEZCZYZNI WIEDZA O KOBIETACH z pustymi kartkami,wierszykiem wymyslonym przez chlopakow-lista obecnosci na imprezie i ma sobie dopisywac co o mnie wie sam

;)hehe fajny mial wieczor,bardzo byl zadowolony

My z kuzynka dojechalysmy w niedziele i mialysmy swieta majoweczke

byl grillek i swietne humorki,
jedynie stalo sie nieszczescie bo kolega niefortunnie sie przewrocil przez nasze buty...ze rozwalil sobie glowe..
o 1 w nocy karetka i policja plus 6 szwow...

policja przyjechala tylko dlatego bo 2 kumpli pobieglo po nich na komisariat bo pogotowie nie chcialo przyjechac...bo nie znalismy numeru klatki i domofon sie zacial

???i nie chcieli z nami gadac...no comment..20 min na nich czekalismu-przez ten czas lazienka cala we krwi byla...
rozmawialam z policja bo ruch na skrzyzowaniu zatrzymalismy-to powiedzieli ze juz 4 osoby zmarly przez takie ociaganie sie karetki

gdy karetka przyjechala do dluugo wywlekali sie z auta to kumpel mowi CZY MOGLIBY SIE POSPIESZYC...

a oni mowia Z 3BA BYLO PIC?

??

ja mowie TAK 3BA BYLO A TO WAS NIE POWINNNO INTERESOWAC!!! juz sie wydzieralam bo k!@#$% laska robia....
w lazience kazali usiasc na toalete koledze poszkodowanego i z tekstem do niego SZYBCIEJ TRACISZ MOJ CZAS...
myslalam ze tam nie wytrzymam.....

wielka laske robia!!!!!!!1
ale bylismy wsciekli

no ale wszystko skonczylo sie dobrze wiec zabawa trwala do 5 rano

i wczoraj byla powtorka-wiec majowke zaliczam do BARDZO udanych

Jak dostane zdjecia to pokaze wam kilka fotek

no a co do spraw slubnych to
wmychsnachw tej chwili mam czerwony-ale juz z odrostami,
wiec w sumie poglebie kolor,zrobie odrosty i bedzie ok

zawsze farbuje sobie intensywna czerwienia-najlepiej sie czuje w tym kolorze i najlepiej ten kolor lubia moi znajomi i rodzinka

(tak pieknego koloru jak ty nie mam,ale ten swoj tez lubie

No a w sobote zamowilam swiadkom skrzynki na wino z grawerem,lampiony szczescia,zapalniczki dla gosci zeby mogli zapalac lampiony oraz albumy dla rodzicow

W piatek jedziemy placic za wesele do domu weselnego i w pon jestesmy na 20 umowienie z zespolem ..ale najpierw panienski

Tak
Marcelko bedziemy sie razem bawic

dziewczyny przepraszam za mega posta.
lece czytac wasze watki