Jolanga
mkarolinka Witajcie!!
Dziewczyny bardzo dziekuje za trzymanie kciuków!!to nie bylo zaliczenie tylko egzamin
Ja zawsze o wszystkim dowiaduje sie na koncu..
No ale poszlo chyba dobrze
;)Na 2 pytania z 3 Napisalam praktycznie wszystko,wiec 3 powinno byc
Witaj Paulincia
Jesli chodzi o bukieciki to moim faworytem jest 1, tylko bez tych wiszących zielonych frędzli. No i moze kolor troche żywszy.
Szczerze mówiąc to nie podobają mi się takie mocno zbite wiązanki - berła.
A księga gości - 1 i 3
Jezeli chodzi o wiazanke to mi najbardziej taka kula (berlo) pasuja do sukni,bo mam taka księżniczkowa :)Lepiej to bedzie wygladalo niz z takimi wiszącymi kwiatami.
Szkoda,że nie dotarłaś na Galę-pewnie się uczyłaś co?
3 mam kciuki!!!
Pati ja tez strasznie zaluje,moze udalo by mi sie kilka forumek poznac osobiscie
Ale niestety siedzialam w pracy od 10-18...No nic trzeba bedzie jakies spotkanie piwkowe chyba zorganizowac
Sylwia Tez czas leci za szybko,jeszcze naprawde chwila i KONIEC...nie ma odwrotu :PA co ty tak rzadko na forum bywasz
Jak tam w ogole sobie radzisz?
Lolus przeczytalam Twoja relacje ze slubu,wygladalas naprawde slicznie,albo nie doczytalam albo jakos przeoczylam,to gdzie sie w koncu zdecydowaliscie na weselicho?(jak nie u Śnieżków??)Czytalam ze ostre tam przeboje mialas, ja bym chyba na zawal padla,straszna panikara jestem!
A Tobie ani tesciowa ani rozne wpadki tego dnia nie popsuly-w ogole swiruska z Ciebie
mkarolinkaNie ma co sie dziwic ze mam takie piekne zaproszenia jak Ty,urzekly wszystkich,ja sobie wzielam biala kokardke(kolor mam taki sala i bukiet),powiem Ci ze ledwo co je kupilam,mieli tyle zlecen ze odmowili mi zamowienia
Ale po dluzszych prosbach,negocjacjach i wchodzeniu im w tylek -w koncu wystawili jeszcze raz aukcje i od razu 200 zaproszen im poszlo
Tylko okazalo sie ze maja naprawde tyle zaproszen ze mozliwe ze 25 dni roboczych bede na nie czekala
no nic mam nadzieje ze do maja do mnie dotra..