Witacje,
Mielismy wczoraj bardzo udany dzien.
Bylismy rozwiezc zaproszenia,opilismy sie litrami kawy,herbaty,zjedlismy kilka obiadow

Bylo naprawde sympatycznie,kazda osoba ktora dostala zaproszenie od razu potwierdzila przybycie

Takze bylismy BARDZO zadowoleni,
Zostalo nam moze z 10 zaproszen,ale to juz praktycznie znajomi ktorzy napewno beda

Noi bylismy na naukach..
i powiem wam ze bylo naprawde swietnie..
ksiadz mowil o milosci,o tym ze mamy wlasne zycie,ze mamy nie pozwolic by rodzice sie wtracali

ze mamy sie kochac,szanowac,jak mamy zachowywac sie w kosciele podczas sakramentu,
mowil ze powinnismy trzymac sie za rece,przytulac w kosciele,ze to nasz dzien i mamy nie byc sztywniakami

Powiem wam ze ta godzine nam minela jak z bata..
Moj misiek naladowal sobie telefon zeby tam grac itd,
ale wyszlo tak ze siedzielismy w drugiej lawce :Pi sluchalismy strasznie uwaznie,zreszta tak jak wszyscy

cisza jak makiem zasial,bylam w wielkim szoku jak ksiadz powiedzial ze to juz koniec

dal nam duzo do myslenia i dzieki temu na fajnej rozmowe spedzilismy wczorajsze walentynki

a do rozmowy dolozylismy winko i krewetki w sosie curry na ostro..wiec bylo naprawde milutko

a co o spraw slubnych wybralam sobie ostateczna wiazanke
beda jasne fioletowe gozdziki po prostu z orchidea i moze troszke trawki wypuscimy,
tak to bedzie wygladalo

Uploaded with
ImageShack.usnoi od 2 marca zapisujemy sie na kurs tanca towarzyskiego w szkole Estilo Dance

,juz sie nie mozemy doczekac,
powiem tylko ze to moj misiek namowil mnie na ten kurs

Marcelko co do panienskiego
U mnie bedzie ok 10-12 laseczek,wiem ze szykuja jakas niespodzanke

Mnie tylko poinformowaly ze zaczynamy w domku,
ja przygotuje potrawy kupie alkohol itd,itd
a pozniej przenosimy sie do sing singa

bardzo lubie ten klub

cos tam gadaly o przebietaraniu sie,
napewno nie bedzie striptizera

powiedzialam ze nie chce..wole zeby te 400-600 zl
przeznaczyly na fajne pierdolki i pamiatki z tego wieczoru,