Ciesz sie ze podobaja Wam sie oskary

klamka zapadla

one zostaja i dojda jeszcze jakies ladne kwiaty

Dziś, a własciwie wczoraj przyszla przesylka

Mimo malych problemow mamy juz FIGURKE NA TORT

jest zaczepista

napatrzec sie nie moge

noo może jest jedna rzecz do ktorej mozna by bylo sie przyczepić ale odpuscilam juz to sobie...w dzien postaram sie ja Wam pokazać

Wczoraj dostalam telefon od swiadkowej że chcialaby przyjechac na drina bo ma nerwa w zwiazku z panienskim

To ja szybka akcja do sklepu bo w lodowce pingwin( jak zwykle jak mamy nie ma

) i biore sie za salatki i kurczaka

ogranelam wszystko i przyjechali...Co ja sie dowiedzialam :mdleje:masakra

Powiem Wam tyle co wiem bo panienski to niespodzianka

z 14 osobowej ekipy tylko moje dwie kuzynki(siostry) sie wyłamuja i odstaja od grupy,nie chca w jakikolwiek sposob wspolpracowac ze swiadkowa.do domu to one moze przyjada ale na taka impreze trzeba sie ubrac elegancko a nie w jakies czarne koszulki...(a swiadkowej chodzilo o to zeby gorna czesc garderoby byla czarna ).One na nic sie skladac nie beda bo maja swoj osobisty budżet i nawet o zlotowke go nie przekrocza

do lokalu chyba raczej nie pojada a jak juz sie zdecyduja to pojada swoim transportem a nie beda placic za taxe

i teksty typu:" ale przeciez Kamila ma dziecko,nie mozna jesj zrobic takiego wieczoru","skoro Kamila ma w jednym dniu urodziny i panienski to sama powinna zatroszczyc sie o napoje alkohol i jedzenie".

kurde,rodzinka od siedmiu boleści... Konstancja nie chce abym im cokolwiek mowila bo nie chce dymu,a ja nie chce aby ona zle sie z tym czula

Tak sie dziewczyna stara a znajda sie takie dwie co impreze potrafia zepsuc