Autor Wątek: Jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą...Kama & Kornel 27.08.2011  (Przeczytany 30832 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
tak to juz jest, mysmy praktycznie do konca dzwolili do ludzi, zeby podali nazwiska...nie martw sie, nie jest jeszcze tak zle, u nas bylo jeszcze gorzej...zaprosilismy ok 170 osob, a ostatecznie przyszlo 136 razem z nami :-\...
ale przynajmniej wszyscy sie swietnie bawili i byli tylko Ci goscie, ktorym zalezalo ;)...

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
macie racje,wykładam na to...nie bede sie takimi rzeczami przejmowala :)

MIESIĄC DO ŚLUBU!!!!! :skacza: Masakrycznie szybko leci ten czas ;D a niedawno byla 100 :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
! miesiąc zleci i nie będziesz wiedziała kiedy  :skacza: :skacza: :skacza:

zaprosilismy ok 170 osob, a ostatecznie przyszlo 136 razem z nami :-\...

Myśmy zaprosili 190, a zapłaciliśmy za 110, a ostatecznie przyszło 104 :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Kocie...miesiąc Ci pozostał...a co winietek nie masz ,to nie masz... ;) :p hehe ;)

Ooooj...mi pozostał miesiąc i tydzień! :p
Jak myślę o tym,to się stresuję ;) :p

Ale teraz co innego zaprząta mi głowę ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
E tam... :P zrobia sie ;D ;D
Nie stresuj sie, mi juz przeszlo :D teraz ciesze sie jak dziecko :D :D

Nie mowilam Wam ale zamowilam podziekowania, Pm mnie przekonal ze to bedzie trafiony  zakup...dzis przyszyly....nie podobaja mi sie az tak bardzo  :mdleje: nie wiem co mam teraz zrobic :drapanie:  zamowilismy oskary, na all wygladaly fajnie a w rzeczywistosci ehhh...masakra...wieczorkiem wrzuce zdjecia to same ocenicie.

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
jak to winietek nie masz?

a Monia ci miala robic i co? obija dupe czy co:P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Wieczór już jest...
Gdzie oskary?!  ;D ;D ;D

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
te oskary sa faktycznie takie kiczowate :-\...
u nas na polowinki starosta dostal cos takiego i jeszcze tego samego wieczoru statuetka odpadla od podium :-\...
my kupilismy takie recznie robione duze szkalne aniolki z tekstem podziekowan, wedlug nas najmniej kiczowate z calego allegro ale to oczywiscie kwestia gustu ;)...

Offline misia241

• Chuck Norris
Juz,juz...
Zdjecia nie sa za wyraźne ale ważne ze widac, prosze o szczerość ;) Może  cos mamy dokupić??
Na poczatku planowalismy że beda oskary plus bukiety kwiatów w jakimś fajnym flakonie albo cos w teges :P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Myśmy tez się zastanawiali nad Oskarami, ale myśleliśmy nad tym, żeby każdy rodzic dostał :)

Offline Renatka
  • bywalec
  • data ślubu: 10.09.2011
wiesz oskary nie sa zle sa napewno lepsze od tych sztucznych ksiazek z podziękowaniami cos innego i jeszcze nie oklepanego tak jak mowisz kwiaty do dego i bedzie ok :)

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Świetne!
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline misia241

• Chuck Norris
Ciesz sie ze podobaja Wam sie oskary :) klamka zapadla ;) one zostaja i dojda jeszcze jakies ladne kwiaty ;D

Dziś, a własciwie wczoraj przyszla przesylka :) Mimo malych problemow mamy juz FIGURKE NA TORT :skacza: :skacza: jest zaczepista :D :D :D napatrzec sie nie moge :D noo może jest jedna rzecz do ktorej mozna by bylo sie przyczepić ale odpuscilam juz to sobie...w dzien postaram sie ja Wam pokazać ;)

Wczoraj dostalam telefon od swiadkowej że chcialaby przyjechac na drina bo ma nerwa w zwiazku z panienskim :-\ To ja szybka akcja do sklepu bo w lodowce pingwin( jak zwykle jak mamy nie ma :P) i biore sie za salatki i kurczaka :) ogranelam wszystko i przyjechali...Co ja sie dowiedzialam :mdleje:masakra :-[
Powiem Wam tyle co wiem bo panienski to niespodzianka ;) z 14 osobowej ekipy tylko moje dwie kuzynki(siostry) sie wyłamuja i odstaja od grupy,nie chca w jakikolwiek sposob wspolpracowac ze swiadkowa.do domu to one moze przyjada ale na taka impreze trzeba sie ubrac elegancko a nie w jakies czarne koszulki...(a swiadkowej chodzilo o to zeby gorna czesc garderoby byla czarna ).One na nic sie skladac nie beda bo maja swoj osobisty budżet i nawet o zlotowke go nie przekrocza :mdleje: do lokalu chyba raczej nie pojada a jak juz sie zdecyduja to pojada swoim transportem a nie beda placic za taxe :-\ i teksty typu:" ale przeciez Kamila ma dziecko,nie mozna jesj zrobic takiego wieczoru","skoro Kamila ma w jednym dniu urodziny i panienski to sama powinna zatroszczyc sie o napoje alkohol i jedzenie".  :klnie: :nerwus: kurde,rodzinka od siedmiu boleści... Konstancja nie chce abym im cokolwiek mowila bo nie chce dymu,a ja nie chce aby ona zle sie z tym czula :( Tak sie dziewczyna stara a znajda sie takie dwie co impreze potrafia zepsuc :(

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja bym zadzwoniła i powiedziała, żeby nie przychodziły...

Nikt nie zmusza :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Karolinka, gdyby nasze rodziny nie byly tak blisko zrzyte to pewnie bysmy tak zrobily ale... nie chce przed slubem sluchac gadan i bezsensownego obgadywania za plecami :-\

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To może niech świadkowa powie, że jak nie chcą niech nie przychodzą :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Rozmawialam ze świadkową, powiedziala że jesli bedzie jeszcze jeden taki nie mily e-mail to im odpowiednio napisze. Z jednej strony racja, nic na sile ale z drugiej zastanawiam sie jak tak bliskie mi osoby moga robić takie rzeczy :-\ :-[ myslalam że mnie to ominie ale widocznie sie przeliczylam :(

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
U mnie miały być 2 "przyjaciółki", które tez się wykręciły :)

Offline misia241

• Chuck Norris
ehh...przyjaciółki... a utrzymujesz z nimi teraz kontakt?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Niestety...z rodzinką najlepiej na obrazku!  ::)

Uważam,że jak nie chcą przyjśc to nie powinny się zjawiać a nie utrudniać i wkurzać innych!
Nie ma nic gorszego dla osoby organizującej wieczór niż właśnie takie osóbki  ::)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Jaaaa chyba zawsze znajada sie jakies osoby ktore beda krecily nosami i byly wiecznie niezadowolone,
u mnie tez byly takie dwie...niby najlepsze kolezanki....razem w lawce,na balety nie rozlaczne a okazaly sie najgorsze z najgorszych..
kasy zadnej nie chcialy dac,pomysly sie nie podobaly...wieczne marudzenie i jeczenie...
bardzo chcialam zeby przyszly...kupily flaszke i nie maja do dzis wyrzutow ze inne laski skladamy sie po 80 zl...
no ale trudno.... limuzyna jechaly za darmo,jadly za darmo, prezenty kupila mi reszta lasek...moze przed swoim slubem zrozumieja jak wazny to dzien dla mlodej i jak znajda sie tez takie dwie wsrod zaproszonych to przemysla co wtedy zrobily..chodzi to i tak juz nie ma znaczenia..

mysle ze tak jak w  moim przypadku nie ma co zmuszac lasek...nie maja wstydu i tyle,najbardziej przykre ze to rodzina...
niech kupia co chca i przyjda...w koncu to kuzynki i ich zabraknac nie powinno...
:*:*:*

Offline smoczyca
  • maniak
ale masakra  :mdleje: ja na miejscu świadkowej dałabym sobie spokój. najważniejsze, że poinformowała te osoby. kurde, mi się to w głowie nie mieści, że ludzie mogą robić innym takie problemy  :dno:

Offline misia241

• Chuck Norris
Swiadkowa dala sobie spokoj,odpuscila :) i dobrze. Jz mi nerw na nie przeszedl, musialam sie Wam wygadac :) uzgodnilysmy ze najpierw idziemy do pubu gdzie nie trzeba placic za loze i wejscie a pozniej lecimy do lokalu,jak im nie bedzie odpowiadalo ałt na chate :P

Jeny,już sierpien a my jeszcze polu ::) nie wiem jak sie ogarniemy z tym wszystkim, dobrze że matula wrocila to troszke pomoże ;D
Dziś lece na spotkanie z florystka, poźniej na nauke tanca,w poszukiwaniu sukienki na pierwszy taniec i na solke bo jestem strasznie blada.W czwartek mam 3 przymiarke sukni ślubnej i fajnie by bylo gdybym chociaz troche byla opalona ;) a nie taki bladzioch wyskoczy i wszystkich wystraszy :p

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
ehh...przyjaciółki... a utrzymujesz z nimi teraz kontakt?

Tak utrzymuje kontakt i one na weselu były... Więc tym bardziej bolało, jak się wykręciły z panieńskiego...

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
Ale kuzyneczki  :-\ ja mialam podobna sytuacje z kolezankami,ehh szkoda gadac  :P od kilku m-cy wiedziala i sie zgadzala na wziecie udzialu w panienskim, a w ostatniej chwili stwierdzila< ze myslala, ze to bedzie bardziej zorganizowane i ma teraz inne wydatki... ::) takim ludziom to kij w oko i tyle  :P jeszcze przez nia jeszcze jedna kolezanka sie "rozmyslila" i prawie jeszcze kolejna,ale udalo mi sie ja namowic,ze nie ma co sie stresowac moich kolezanek, ktorych nie zna:)
ooo, kolejna przymiarka nie zapomnij o fotkach :D

Offline misia241

• Chuck Norris
Mam je gdzie,nie bede nikogo zmuszac :P Juz sie nie moge doczekac panienskiego :skacza: jeszcze 10 dni ;D

Isabel, teraz to juz musza byc zdjecia z przymiarki :D aparat juz schowany i czeka w torebce ;)

Mam taki zapierdziel że nie wiem w co mam rece wsadzic ::) codziennie chodzimy na nauke tanca,nie wiem kiedy skoczymy do Polic zamowic tort :-\ nie mam czasu na solke,nie mam czasu zjesc ::) a pozniej sie dziwie ze mi slabo albo w glowie sie kreci :(
Ogolnie Wam powiem że podoba mi sie okres przedślubny,te wszystkie przygotowania ALE im blizej ślubu tym wiecej rzeczy jest do zalatwienia i nie wiadomo od czego zaczac :)
Dzis bylam na spotkaniu z florystka i sadzilam że nasz nastepny raz bedzie w przed dzien ślubu a tu jednak okazalo się że trzeba jeszcze kilka spraw omowic a czasu zabraklo żeby ogarnac to na raz tak wiec kolejne spotkanie jakos za tydzien :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Masz racje, przygotowania do slubu to taki piekny czas ;) ;)
Jak teraz sobie mysle jak to wtedy bylo to az zal ze juz prawdopodobnie :P :P nigdy nie wroci ;) ;)

a zobaczysz jaka swietna impreza jest panienski! :skacza: :skacza:
W zyciu nie zapomne tej imprezy!!

a masz juz jakas koncepcje na torta? wyglad, smak?domyslam sie ze w Izybarze zamawiacie?
:*:*:*

Offline misia241

• Chuck Norris
Paulincia, chcialabym aby tort byl w stylu amerykańskim :P
cos takiego :) nie moge sie zdecydowac na konkretny,nie wiem jak to bedzie sie prezentowalo z Nasza wypasiona figurka :P

jesli sie zdecydujemy na taki to bedzie mial wstażeczke brązowa :D

jesli chodzi o smak to hmmm... :drapanie: nie mam zielonego pojecia  ::) nie chce tylko żeby był za słodki bo nie o to chodzi żeby każdego mdliło :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Torty wyglądają przepysznie ,Kocie! :)
Zastanawia mnie tylko jedno w nich...jak się je kroi? :drapanie:
Wie ktoś...bo zawsze mnie to intrygowało! :D :los:

Aaaaa....no my też nie chcemy żadnego słodkiego  :-\
Mieliśmy upatrzony jogurtowy pocałunek,ale jest za ciepło i na razie jogurtowych nie robią... :(
Więc będzie trzeba zdecydować się na jakiś owocowy... :)
Moja mama mówiła cytrynowy...ale ja nienawidzę cytrynowych,kawowych i toffi tortów... :(

Offline smoczyca
  • maniak
shar3ware , czytasz mi w myślach, też się zawsze zastanawiałam jak się je kroi!  ;D

ale te torty wyglądają super! mmm pycha!