Autor Wątek: Jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą...Kama & Kornel 27.08.2011  (Przeczytany 31139 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Swietne buciki :)
A synka masz naprawde uroczego :)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Synek uroczy  :D
Buciki super, tylko ten ogromny obcas  :P

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
eee...obcas wcale nie jest taki duży :p jest platforma robi swoje ;D wiec to tylko złudzenie ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Zobaczymy czy to złudzenie pozwoli Ci wytrwać w nich całe poprawiny ;) :p

Ale nie będzie tak źle...najwyżej będziesz tańczyć na boso...na poprawinach już możesz ;) :p

Offline smoczyca
  • maniak
super butki! kocham wysokie obcasy  ::)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
super te buty  :ok:

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
śliczne buciki, ja zawsze na wesela ubieram szpile a później mam na zmianę na niższym obcasie :} choć koturnowych jeszcze nie mam :}
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline misia241

• Chuck Norris
Zobaczymy czy to złudzenie pozwoli Ci wytrwać w nich całe poprawiny ;) :p
Nie marudz :p :p

axela,ja robie tak samo :D ale pierwsze wrażenie jest zrobione :hahahaha: :brewki:

Wczoraj po pracy z wywieszonym jezorem pojechalam do ksiedza z mojej parafii żeby dać na zapowiedzi :) a ten co mi odpowiedział: Prosze iść do ksiedza gdzie macie ślub żeby dał formularz na zapowiedzi,ma go wypisać i z tym przyjść do mnie" :mdleje: Matko,jak Ci ksieza robia problemy,masakra :-\ w sobote zasuwam do wojskowego po formularz i mam nadzieje ze beda miala kolejna rzecz z głowy ;)

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
u mnie to samo, na początku czerwca byłam to kazał mi proboszcz koniecznie umówić się na koniec czerwca na protokół. To my szybko załatwiliśmy wszystkie dokumenty, dzwonię do niego żeby się umówić na piątek a on do mnie z tekstem a co my tak wszyscy z tymi protokołami, on nie ma czasu proszę dzwonić po 13 lipca jak wróci z urlopu  :o poje//ło go to ja siedzę o 7.30 w urzedzie żeby załatwić dokumenty [Pm na 8 do pracy] wydaję prawie 100zł gdzie jestem spłukana a on mi z tekstem że w połowie lipca.... Ci księża tak kręcą, mącą że szok. Większość rzeczy załatwia się myk-myk np. salę, zespół czy urząd  a Kościół to się może tygodniami ciągnąć...
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline misia241

• Chuck Norris
Ja *pii*, tylko wnerwić sie idzie :-\  Chociaż powiem Ci że aż tak bardzo sie nie wkurzyłam na niego, mialam jakies dziwne przeczucie że beda problemy i poszlam tam z wrogim nastawieniem ::) i sie wcale nie rozczarowałam :hahaha: aaa....no i oczywiscie nic mu nie zapłaciłam za to ::) bo niby z jakiej paki ??? :P

Offline smoczyca
  • maniak
może kogoś urażę tym co powiem, ale uważam, że niektórzy  księża za dobrze w d... mają, w głowach się im poprzewracało od tej kasy ile mają. myślą, że jak dużo zależy od nich to mogą szastać ludźmi jak chcą. I później się dziwią, że mniej ludzi chodzi do kościoła - raz, że dlatego, że głupoty gadają, a dwa, że chyba nie robią tego wszystkiego z powołania. my mamy akurat spoko księdza, ale tyle ile się człowiek naczyta tutaj w wątkach u dziewczyn to aż krew zalewa  :diabel_3:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Ojj...co ja przeszłam z tymi księżmi ... ::)
4 razy łazić protokół spisywać ,bo albo nie mają czasu...albo żadnego się nie zastało  :-\
Nie powiem....wkurzyłam się ,bo specjalnie lecieliśmy z PMem do urzędu...PM brał wolne...żeby wszystkie sprawy papierkowe pozałatwiać....a tu ksiądz zrobił problemy.  :o
Nie rozumiał tego ,że PM pracuje i nie możemy w terminie ,który mu pasował...

Ksiądz powinien być dla ludzi...a nie odwrotnie ! :nerwus:

Ale na szczęście mamy już wszystko załatwione...nawet zapowiedzi u PMa dane...więc jutro "spadniemy z ambony" :hahaha:

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Smoczyca, zgadzam sie z Toba w 100%

Offline misia241

• Chuck Norris
Zgadzam sie z Wami w 100%,niestety tak to z nim własnie jest :-\

Jutro prawdopodobnie wraca PM :D jestem przeszczęśliwa :hopsa: nie widzieliśmy sie ponad 2 tyg bo wyjechał do pracy :-\ Już sie doczekać nie moge bo cholernie sie za nim stęskniłam :) :uscisk:
Na dodatek coś mnie łamie :-\ tak mnie gardło boli,że śliny przełknąć nie moge...plecy,głowa...masakra jakaś :( i to akurat teraz,kiedy K. wraca,ehhh... :(

Offline smoczyca
  • maniak
może przez klimatyzację w pracy się przeziębiłaś?  :przytul:

Offline misia241

• Chuck Norris
Smoczyca, ja pracuje w piwnicy...tam zazwyczaj jest zimno :-\ nie pomagaja zadne cieple herbatki a chodzić w bluzie nie moge bo to salon medycyny naturalnej >:( i musze miec fartuszek :-\

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
no kochana kuruj sie zeby miec zdrowko na charce z ukochanym ;D ;D ;D :-*
:*:*:*

Offline misia241

• Chuck Norris
nieeeee :mdleje: :ckm: :protestuje: napisałam posta i mi go wcielo :mdleje: :klnie:
tak w skrocie, dzis w pracy bylam zaledwie 1,5 godziny bo jak mnie szefowa uslyszala to kazala zmykac do domu i sie wykurowac :) także leże pod kocami, popijam aspiryne i sie nudzeeeeee!! a rodzinka siedzi sobie na ogrodzie i pije kawusie :-\

Dostałam od taty namiary na Basie ktora uczy w szkole tanca :D zadzwonilam zeby podpytac o najblizszy wolny termin a laska powiedziala ze już w środe na 9 rano mamy pierwsza nauke tanca :o :o szok,jak szybko :o no nic,idziemy ;D a tymbardziej że PM wyjezdza w piatek albo poniedzialek i znowu go nie bedzie  tygodnie :( a tak to jedne zajecia beda za Nami :)

Własnie siedze na necie i szukam dla rodzicow jakies fajne podziekowania ale niestety kompletnie nic mi nie wpadlo w oko :-\ nie wiem na co mam zwrocic uwage,ehh...nic mi sie nie podoba.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Misia mi do 30stki został tylko rok... więc chyba muszę się pośpieszyć hehe :)
Jejku, żeby tylko mały się nie zaraził no i żebyś Ty szybko wyzdrowiała!!!! Dużo zdrówka zatem..
Z tymi zapowiedziami to niestety tak jest.. ja też nie wiedziałam, że karteczkę potrzebuję...  :bredzisz:
A PM na długo wyjeżdża?

Offline misia241

• Chuck Norris
jedzie na 2 tygodnie :-\ i prawdopodobnie bedzie jezdzil do sierpnia,także jakiekolwiek przygotowania na tym  etapie zostaja na mojej glowie :-\

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Aaaa....my też dziś byliśmy na nauce tańca ! :D
Tyle ,że u mojej mamy  ;) :p
Jestem prze szczęśliwa,bo jak ja PMa uczyłam,to nic nie kumał.
A dzisiaj...oblecieliśmy i "babciny" taniec i walca! :D
Kroki już kuma...teraz je tylko doszlifować i ułożyć układ ;) :los:
Z tej radości się upił z moimi rodzicami i teraz śpi :luzak:

Aaaa...no i też zamówiłam dziś podziękowania dla rodziców! :los:
Mnie interesowały tylko statuetki szklane,grawerowane,podświetlane ze zdjęciem...
Albo drewniany album :)
Wygrał album! :los:
PMowi też się znacznie bardziej podobał,więc go zamówiłam! :D
Jutro wkleję u mnie fotkę,ale jak przeglądałaś all pod tym względem,to na pewno je widziałaś ;)

Offline misia241

• Chuck Norris
a jednak album?! a przeslesz mi linka na PW? ja nic nie znalazłam co by mi sie spodobalo :-\ noooo może jedynie takie statuetki w stylu wiktorów ale sama nie wiem :drapanie:
hehe...Moniś,najważniejsze ze kroki kuma :D u Nas sie okaże jutro jak Nam poszlo ;)

aaa i mam pytanie,czy to prawda że na nauki tanca należy mieć ze soba koło ???żeby PM mogl wyczuc odleglosc z jaka ma sie do mnie zblizyc?

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Prześlę Ci Kochana jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu :)

Taaaak...z tymi krokami to już jest cud ;) :p
Dzisiaj mu zrobię sprawdzian! :los:

aaa i mam pytanie,czy to prawda że na nauki tanca należy mieć ze soba koło ???żeby PM mogl wyczuc odleglosc z jaka ma sie do mnie zblizyc?

Pierwsze słyszę szczerze mówiąc! :D :los:
Ale my się uczymy u mojej mamy...może dziewczyny ,które uczą się w profesjonalnych szkołach tańca tak mają...
Choć przyznam ,że nie słyszałam ;) :p

Pójdziecie na pierwszą lekcję i się dowiecie ;) :p

Offline neta88sc

• maniak
  • "najważniesze jest niewidoczne dla oczu"
  • data ślubu: :serce::serce:
My na nauce tańca tańczyliśmy normalnie, nawet nie kazał nam butów ślubnych ubierać :)

Offline misia241

• Chuck Norris
aha to juz wszystko wiem ;D
jutro o 9 lecimy sie uczyc tanczyc :D a o 16 do ksiedza,mielismy isc do niego na poczatku czerwca ale jakos tak wyszlo że omijaliśmy kościół szerokim łukiem ::) :P
A no i może w tygodniu wkońcu podjedziemy do Polmosa po nasza wodeczke ;D planowana ilość vodki to ok 140 butelek 0,7l na os. a gości wstepnie bedzie 144 ;) chyba styknie,coo :) ???

Offline neta88sc

• maniak
Jeśli macie jednodniowe, to myślę że syknie :) a dajecie na "odchodne" lub coś w tym stylu ?
No i policz bramy, konkursy. :P
ja liczyłam po 2 połówki :P tyle że my jeszcze dajemy :) taki zwyczaj..

tańce wspominam baaaardzo miło! Super ludzie :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Neta,my robimy z poprawinami :) ale na nich dojdzie beczka z piwem ;) tak,tak...bedziemy dawac na odchodne,innej opcji nie ma ;D nie sadze zeby u nas byly jakies bramy a jak juz to zaplanowalismy ze dokupimy po prostu tansza wodeczke ;)ale na tej samej mieszance alkoholowej co Szambelan ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Teraz się liczy 0,7 na parę na jeden dzień :) 1 litr na parę z poprawinami :)

Myślę, że wam spokojnie starczy :)

Offline neta88sc

• maniak
Jak macie jeszcze piwo to na pewno będzie dobrze :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
My liczymy litr ns głowę wódki..
Bez poprawin maamy...
Bez wódki na polter i na bramy...
Bo to osobno....
I do tego jeszcze z dwie beczki piwa z kija i 16szt. wina.

Także nie wiem ... ;) :p