Autor Wątek: Jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą...Kama & Kornel 27.08.2011  (Przeczytany 30810 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Witajcie ;D
Kupiłam wczoraj buciki na poprawiny :hopsa: bardzo ale to bardzo mi sie podobaja i sie zastanawiam czy nie założyć ich na ślub.Moja matula jak to uslyszy to pewnie padnie na zawał ale co ja zrobie ze nie podobaja mi sie kompletnie buty ślubne ::)
Wieczorkiem postaram sie Wam je pokazać ;)
Od kilku dni trąbie PMowi ze dziś rano jedziemy do urzedu stanu cywilnego i że ma zabrać dokumenty.Po drodze upewniam sie czy wszystko ma,slysze TAK Słońce,mam wszystko :) no ok,to lecimy. Oczywiscie musielismy jeszcze zachaczyc o banksromat :P żeby kasiorke mieć na opłacenie przyjemności.
Kiedy weszlismy juz do pokoju,musialam zamienić kilka słow z ciocia(pracuje tam) ktora bedzie nasza przewodniczka i pomoże załatwić wszystko poza kolejka ::) Pani kolezanka prosi Nas o dowod i Pma o akt urodzenia,mnie nie bo jestem szczecinianka :) Jakie było moje zdziwienie kiedy Pm patrzy na mnie oczami niewinnego dziecka i oznajma że nie wział odpisu aktu urodzenia....Myślalam ze go tam zjem,zabije, udusze i wszystko na raz wzrokiem :klnie: :boks1: Pani wraz z ciocia zaczely sie smiać i kazały przyjśc jutro :-\  Jestem tak na niego wsciekla   :boks_4: :mdleje:  wrrr.... :nerwus: Jazda po drodze musiala być a że z urzedu do mnie do pracy jest doslownie 3 minuty drogi to mojego gledzenia dlugo nie musial sluchac :P ::)

Aa...i oddalismy mundur do skrocenia,odbior dopiero w lipcu także całe szczęście że teraz sie za to zabraliśmy ;D

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
  • Żadnych łez do póki śmierć Nas nie rozłączy
  • data ślubu: :serce: 26.08.2011 :serce:
cos wiem na temat butow slubnych w domu mam 2 pary plus jedne na zmiene i wczoraj kupilam kolejne;/ masakra podoba mi sie ale po czasie stwierdzma ze jednak za luzne, a to ze to i to ;/ ale juz wiecej nie kupuje

powiedzcie mi czy jak kupie wkladki zelowe to one wypelnia troche miejsca? bo jedne buty mam na 4cm obcasie a sa za luzne...

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
ja polecam wkladki zelowe ;D sa super, noga sie trzyma nawet gdy but jest za luzny...
heh ja nie mam takich problemow, bo nie cierpie kupowac butow, wiec nawet jakby mi sie moje nie podobaly to wolalbym isc w nich do slubu niz ponownie lazic po sklepach ;)...

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
ja tam przez allegro kupuje;p od sprawdzonych osob np fleq.pl nie to nie reklama... po prostu ich buty sa sliczne i tanie!

jak odbiore suknie to sie zdecyduje na ktores pewnie po obcasie;p bo nie chce aby suknia latala w powietrzu bo to nie ladne....

a te wkladki to maja byc cale czy na piete czy jak? doradzcie prosze

Offline zaba

• maniak
ja kupuje takie tylko pod palce, innych nie probowalam...
faktycznie kiepsko wyglada jak suknia lata w powietrzu, a rownie zle gdy ciagnie sie po ziemi i latwo przydepnac...
wazne zeby dobrze dobrac dlugosc sukni do butow...

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Oj mogłaś już na niego tak nie krzyczeć :P
A te buty to w jakim kolorze, że Twoja mamcia się nie zgodzi?

Offline misia241

• Chuck Norris
nataliapolice, jak dla mnie najlepsze wkladki do butow to takie pod same opuszki palcow :) i rzeczywiscie na flequ sa bardzo fajne i tanie buciki,chcialam sobie jedne ślubne kupić ale bałam sie ze beda nie wygodne i zly rozmiar bo ja mam nie proporcjonalna noge :P raz mieszcze sie w 39 raz 40 a niekiedy i 41 ::)

marcellko, buciki sa koloru beżowego ;) jak dla mnie sa cudowne,zakochalam sie w nich odrazu :D nie sadze zeby matula sie zgodzila. Wiesz,biel to biel ::) :D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Ach tam ,ach tam... :D
A wstawisz ich zdjęcie ? :D

Moim pierwszym zakupem ślubnym były właśnie buty! :D
Kupiłam je jeszcze w tamtym roku...jakoś...we wrześniu :drapanie:
I teraz nie patrzę na inne tylko cieszę się swoimi ;) :p
Cieszę się ,że już mam bo dostać białe buty nie ślubne...to jest jakieś graniczenie z cudem :p
Chociaż nie, widziałam jedne...białe sandałki ze świecącymi kamyczkami na przebranie :D
Ale jakoś kasiorki nie mam :p

Offline misia241

• Chuck Norris
wstawie,wstawie ;D ale jak wroce z pracuni :D
ło matko :o,tak wcześnie kupiłas buty ??? ;) Monia a kiedy suknie nam pokażesz,hm? :drapanie:

Dziewczynki, pomożcie :blagam: :D
Jaka kolorystyka  bukietu pasuje do munduru ???
 Ja od zawsze marzyłam o kolorowym bukiecie ślubnym ale czy nie bedzie sie gryzł z zielonym mundurem Pma?

Bukiet nr 1( zakochałam sie w nim od pierwszego ujrzenia) :Serduszka:

bukiet nr 2 ( ten tez uwielbiam) ;D

Inny kolorowy nie wchodzi w gre :P bo zaraz sie znowu w jakimś zakocham i bedzie BIG problem ;D

a teraz coś z bieli :D
bukiet nr 3

bukiet nr 4

bukiet nr 5

bukiet nr 6

bukiet nr 7

I co Wy o tym sadzicie?

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Suknię pokażę...jak się uszyje! :p
Chciałam napisać ,że dopiero po Twoim ślubie...ale mam nadzieję ,że wcześniej będziecie mogły ją ujrzeć! :los:
Sama jestem ciekawa co to będzie za suknia! :D
Tak już bym chciała ją mieć! :skacza:

No mówiła ,że buty to był mój pierwszy zakup ślubny! :D :los:

Jeśli chodzi o bukiety...to ja myślę ,że ten Twój wymarzony....świetnie pasuje  do munduru :)
Czemu nie! :D :los:
Ja bym się decydowała na niego! ;)
A butonierkę....nie musisz dawać z fioletowym kwiatkiem tylko włożyć jakiegoś białego i też będzie git! :D

Ten drugi też myślę ,że będzie pasował :)
Nawet nie wiem czy nie lepiej niż ten pierwszy ;) :p

A jeśli chodzi o białe...to jakoś mi się żaden nie podoba  :-\
Nie lubię czysto białych bukietów do ślubu...wydają mi się takie nudne i bałabym się ,że mi się zleje z kolorem sukni :D
Myślę ,że jakiś kolorowy akcencik w bukiecie musi być  :los:

Offline zaba

• maniak
ja mam podobne zdanie jesli chodzi o biale bukiety slubne, kolor musi byc ;)...
mnie sie strasznie ten drugi podoba ;D...

Offline misia241

• Chuck Norris
Moniś, to spraw zeby sie szybciej szyla :D
  :drapanie: :) jakoś nie widze tego, że ja mam mieć kolorowy bukiet a Pm biała butonierke ::)  nie współgra to w mojej wyobraźni ;) albo ja taka ciemna jestem ze tego nie potrafie sobie wyobrazić :)
No wlasnie tak rozważam miedzy pierwszym a drugim ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Nie da rady... ;) :p
Od lipca ruszy się sprawa z nią...więc tyle jeszcze wytrzymasz ;) :P

A kwiatka jakiegoś we włosy chcesz? :drapanie:

Offline misia241

• Chuck Norris
A kwiatka jakiegoś we włosy chcesz? :drapanie:
Osz w morde jeża, zapomnialam o nim ::) ja juz kwiatuszka zakupilam,sztyczny rozłożysty z woalka i biały na dodatek... i co teraz :|| ehhh...nie bedzie pasił do bukieciku nr 2

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
:D :hahaha:
Nie mogę! :D

Zmierzam do tego ,że...skoro nie wyobrażasz sobie białego kwiatka u PMa...
Ja to widzę tak....
Jasny kwiatek u PMa i taki sam w Twoich włosach...i jest całość! :D
Oczywiście nie mówię o jakimkolwiek białym kwiatku...
Tylko o takim co jest w bukiecie....żeby to wszystko ze sobą współgrało :)

A jeżeli nie chcesz kombinować...to weź po prostu bukiet nr2 i butonierka z niego będzie pasować do munduru :)

To co Ty za ozdobę kupiłaś ,że nie pasuje? :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Moniś ale ja nie powiedzialam ze nie widze bialego kwiatka u Pma tylko nie widze mi sie moj kolorowy bukiet i biala butonierka u niego :P

kwiatuszek zostal zakupiony jako pierwszy,nie myslalam wtedy o bukiecie ::)
ale chyba zrobie tak jak mowisz, butonierka bedzie taka sama jak moj sztuczny kwiat ;)

Uploaded with ImageShack.us

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
No ale przecież nie wsadzisz całego bukietu PMowi w kieszonkę! :D
Musisz wybrać jeden kwiatek z bukietu,trochę ozdóbek...i będzie git! :D
Według mnie,ale mogę się nie znać :glupek:

Offline misia241

• Chuck Norris
no tak,tak...wiem ze nie wsadze mu calego bukietu w kieszonke ;D
dokupie jeden kwiatuszek podobny do mojego ktory bede miala we wlosach i bedzie wspolgralo ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
No i jesteśmy umówione! :D :los:

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Kurcze ciężka sprawa... Jak dla mnie najpięknieszy bukiet to nr 2.. zdecydowanie.. ale ten kwiatek we włosy to w sumie do niczego nie pasuje bo sztuczny jest.. a nie możesz mieć żywego.. i butonierka taka jak z kwaitków do bukietu....

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Bukiecik jest chyba jakiejs forumku :drapanie: :drapanie: :drapanie:
tez bralam go pod uwage wybierajac swoja wiazanke,strasznie mi sie podoba...
masz tam biale kwiaty-jak dobrze widze storczyki,taki storczyk moze byc u Pma jako butonierka..
a ty najlepiej jakbys miala taka roze  albo storczyka we wlosach(takie jak w wiazance) to bedzie sie naprawde slicznie komponowalo ;) ;) ;)
:*:*:*

Offline nataliapolice

• Szczęśliwi
  • entuzjasta
a ja chyba nie mam okreslonego gustu,bo podobaja mi sie wszystkie bukiety
a swoj bede miala z bialych kalii...

Offline misia241

• Chuck Norris
ale ten kwiatek we włosy to w sumie do niczego nie pasuje bo sztuczny jest.. a nie możesz mieć żywego.. i butonierka taka jak z kwaitków do bukietu....
Marcelko, nie chce mieć żywego bo znajać zycie zaraz padnie i bedzie brzydko to wygladało, a mi zależy na tym aby mieć go we włosach przez cała noc ;) a po drugie ten sztuczny tak mi sie podoba że jestem wstanie bukiet zrobić pod niego :wink:

Paulincia, masz racje ;D jakis czas temu przylukałam go u jakiejś forumki i tak mi sie spodobał ze go sobie zapisałam ::) :P
Jesli sie zdecyduje na bukiecik nr 2 to zamiast róży bedzie eustoma....wiecie...zabobony ::)

Własnie,wrociliśmy z urzedu stanu cywilnego :brewki:Wszystko pozałatwiane i klamka zapadła,bede Szlachetna  :ban::hahahaha: Weszlismy jeszcze do cioci i za to że nam pomogła załatwić wszystko po za kolejka zaprosiłam ja do siebie na masaż :D bardzo sie ucieszyła i zapowiedziala ze niedlugo zawita ;)

Aaa...wczoraj rozdaliśmy kolejne zaproszenia,jak narazie żadnej wpadki rodzinnej nie było także jest  :ok: z mojej strony zostało do rozdania 3 zaproszenia ;D a od Pma jakies 8 ale jutro rano jadim do teściów,rodzinki i reszte sie da :D

Offline smoczyca
  • maniak
haha  ;D super będziesz miała to nazwisko  ;D fajnie, że (w końcu!) udało Wam się wszystko pozałatwiać. a co do bukietów to zdecydowanie jestem za tym 2, tylko się zastanawiam co to za kwiaty pomiędzy różami  :drapanie: i czy nie padną szybko

Offline misia241

• Chuck Norris
tylko się zastanawiam co to za kwiaty pomiędzy różami  :drapanie: i czy nie padną szybko

sadze ze to sa storczyki :D a one zazwyczaj trzymaja sie dlugo :)

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Mi sie podobaja 2 pierwsze bukiety, bo biale dla mnie odpadaja definitywnie. Jakos mnie sie wydaje mdlo jak suknia biala i bukiet jasny...Kolor musi byc :)

Offline misia241

• Chuck Norris
To juz decyzja zapadła, bukiecik bedzie kolorowy :D ale ale....znalazłam jeszcze taki :D co Wy na to ??? :D jest troche zieleni,bieli ;)

Wczoraj wrocilismy od rodzicow Pma, rozdalismy reszte zaproszen i zostalo nam tylko 3 z mojej strony ;D Powiem Wam ze w miare szybko nam to poszlo ;) a tak sie balam :)

Od jutra robie kolejne podejscie do winietek  :mdleje: na sama mysl rece mi opadaja :mdleje: Jak mi nie wyjdzie to zdecyduje sie zlecic komuś ta fuche  ::)
W lidlu jest promocja fanty, 2 x 2 l za 7,77 zł ;D zakupiliśmy12 zgrzewek na wesele :hopsa: aa wlaśnie mam do Wad pytanie, przy 140 gościach ile potrzeba napoji ??? :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Te bukiecik też śliczny! :D
I te koraliki w nim....mała rzecz,a cieszy ;) :p

Jeśli chodzi o napoje...ja liczę 2-3 litry na łebka...ale myślę,że im więcej...tym lepiej.
To się nie zmarnuje...a głupio by było jak by zabrakło ;) :p

Offline misia241

• Chuck Norris
Moniś, ale siara :oops: :razz: nie zauważylam tych koralikow ::) mnie urzekł sam bukiecik i te koloryyy :Serduszka:
No wlasnie,tez to powiedzialam Pmowi,ze lepiej zeby zostało niż zabrakło :) a on do mnie"a od czego jest świadek, wstanie rano na poprawinach i pojedzie jak zabraknie" :mdleje: myslalam ze padne

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Aaaa...bo Wy jeszcze poprawiny macie! :D
Ja nie mam...więc zapomniałam ,że takie coś jest ;) :p

No to w takim razie...jeszcze więcej bym policzyła  na łebka :)
Przecież jak zostaną...to się nie zmarnują....
A nie ma co liczyć na dokupowanie ,bo to nie ma sensu... ::)
Lepiej sobie wszystko w miarę możliwości szybciej załatwić żeby potem się niepotrzebnie nie stresować :)