Autor Wątek: Jesteś moim światem, moim sercem, moją duszą...Kama & Kornel 27.08.2011  (Przeczytany 31041 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Jej.. aż nie wiem co Ci napisać.. mam nadzieję, że sytuacja się wyprostuje!

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Znam wiele par u których nie bylo rodziców na blogoslawienstwie albo od stronu pana lub panny mlodej ale z tego powodu nie odwoływali slubu wiec niech ten twoj sie zastanowi co on wyprawia czy tylko szuka pretekstu do odwołania bo dla mnie to glupota...to z toba bedzie zył a nie z mamusią!!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Dołączam do odliczanka 8) 8) 8)

Po pierwsze bardzo fajny krój sukni i dobrze Ci w nim :ok: :ok: :ok: :ok:

A co do rodziców PMa...hmm..no cóż ja też sobie nie wyobrażam aby moich rodziców na ślubie nie było aczkolwiek jeśli jedyną wymówką jest to, że matce PMa nie chce się wrócić i nie wiadomo jak z wolnym...to jest to słabe...a może..zadzwoń do przyszłej teściowej i jej nagadaj??? ;D ;D ;D

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
Mka  :hello: dziekuje bardzo ;D
Narazie sprawa teściowej stoi w miejscu :-\ zobaczymy co będzie,ja już nagadałam K.  :P że to nie jest powód abyśmy odwołali ślub, także mam nadzieje,że będzie dobrze :D Od zeszłej środy zaczelismy nauki przedmałżenskie i Pm pilnuje tych co tygodniowych spotkan, zaczyna rozglądać sie za zaproszeniami,alkoholem i innymi pierdolami :P więc mam cichą nadzieje że z jego strony to bylo tylko wyżalenie sie chociaż wiem że bedzie mu cholernie przykro jak mama nie przyjechac, no ale coż nikogo na sile nie bedziemy zmuszac.
Apropo tych spotkan to zostalo nam tylko 4 i 3 spotkania z babeczka od planowania rodziny.Mam pytanie do Was co sie robi na takich spotkaniach ??? A i czy musze komuś mówić ze mam dziecko?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Nikomu nie musisz mówić ;) ;) w poradni pani opowiada głównie o metodach planowania rodziny 8) 8) 8)

Offline marcella

• Chuck Norris
Księdzu na pewno musisz powiedzieć jak już papiery będziesz składać.. a tym z poradni nic a nic nie mów.. ja robiłam nauki i poradnie jak byłam w ciąży i to już takiej widocznej.. i nikomu nic nie mówiłam.. po co sobie problemy robić :) Na szczęście nikt się nie zorientował :D A mogę więdzieć ile ma Twoje maleństwo?? Dziewczynka, chłopczyk?

Offline misia241

• Chuck Norris
Marcella mój młody ma 6 lat ;D także duży facet z niego :D no wlasnie tak myslalam ze musze ksiedzu powiedzic,szczególnie ze chcemy aby niósł obrączki ;) tylko nie wiem czy go trema nie zje :P

Powiem Wam ze jestem w szoku :o :o po naukach mielismy spotkanie z ta babeczka od metod planowania rodziny i UWAGA!! trwało ono aż 4 minuty :hahahaha: :skacza: dosłownie z zegarkiem w reku :P powiedziala tylko ,że o 20tej ma promocje i prosi o karteczki do podpisu :) mowie ok,prosze :) walneła podpisa z data,dałą ulotki do przeczytania,zapytala gdzie i kiedy ślubujemy i to wsio :hopsa: aaa i powiedziala,że za tydzien podpisze nam znowu i to na tyle ;) zaskoczyła mnie totalnie bo nastawilam sie na cos zupelnie innego :D także przed nami jeszcze 3 spotkania z ksiedzem i 2 w 1 spotkan z ta babeczka,jestem przeszczesliwa ::) :D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
oooo proszę to twój synuś jest w wieku mojej córci  ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
Ojjj to będę pytać od czasu do czasu o porady wychowawcze hehe :) Mojej wychodzą teraz trójki i ma strasznego agresora z tego powodu :) Zęby panu Bogu w ogóle się nie udały :) Pokaż kiedyś jego zdjęcie.. Ale muszę Ci powiedzieć, że nie wyglądasz na mamę 6latka!!!!

Offline smoczyca
  • maniak
puk puk co tak cicho? ;)

Offline misia241

• Chuck Norris

Offline misia241

• Chuck Norris
Smoczyca, nic sie nie dzieje wiec nie ma o czym pisac :P

marcella  :-* dziekuje.Wiele osob mi mówi, że nie wygladam na swoje lata ::) ;) nie przecze miło mi ;D
I tak przy okazji mój Młody ;)
http://img121.imageshack.us/i/63039935.jpg/

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
ale przystojniak, no no ;D...Mlody bedzie skradal dziewczece serducha :P...

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
słodziak  ;D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Przystojniacha!!! :)

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Mmmm...ależ będzie łamał kobiece serducha ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No no jaki fajny przystojniaczek,
tak pluska sie w tej wodzie i za latem i ciepelkiem zatesknilam  ;D ;D
:*:*:*

Offline marcella

• Chuck Norris
Super chłopak :) Oj coś tam na pewno się dzieje :D

Offline misia241

• Chuck Norris
Dziekuje dziewczyny :-*

Wczoraj z rana pojechaliśmy do teściów,musieliśmy porozmawiać z mama PMa jaka podjela decyzje w sprawie ślubu ::) powiedziala ze bedzie, obiecala Nam wiec mam nadzieje ze nie wypali czegos glupiego tuż przed bo  :boks_4: :hahahaha:
Mamy tez wstepna liczbe gosci 146 osob :o masakra, nie wiem jak sie pomiescimy na weselu chociaz w glebi serca mam nadzieje ze kilka osob odmowi i nie przyjedzie  :los: zobaczymy jak to bedzie.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Jakie dobre wiesci!!! :) Dobrze, ze kobieta poszla po rozum do glowy i zdecydowala sie byc!!!
Wiesz, zawsze (i to mi mowili wszyscy i wszedzie) jest tak, ze ok.10-20osob odmawia. Wiec nie martw sie, napewno sie pomiescicie :)

Offline smoczyca
  • maniak
a na ile ta sala jest osób, że tak się martwisz?

Offline misia241

• Chuck Norris
Smoczyca sala jest na 135 osob a nie chcialabym aby goscie siedzieli jak śledzie :-\

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
No to super, że teściową oświeciło ;) A co do gości to na pewno wszyscy nie przyjdą, zawsze ktoś się wykruszy :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Alleluja,forum działa :skacza: od wczoraj nie moglam sie zalogowac i aż mnie skrecało :P te forum to uzależnienie ;D
też sie ciesze ze teściową oświeciło i mam nadzieje ze tak juz zostanie i bedzie :)
a tym czasem spadam do pracy :-*

Offline marcella

• Chuck Norris
146 osób.. o matko... a ja myślałam, że my mamy duże wesele hehe :) Na pewno parę osób Wam odmówi, tak więc spokojnie :)
PS. Mnie forum też totalnie uzależniło....

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
146osob :mdleje: Moim zdaniem moje 80 to nie tak malo.. :P
Ja tez sie uzaleznilam, od wczoraj co chwila wlazilam i patrzylam czy juz naprawili awarie :glupek: :glupek:
:*:*:*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Mnie nerwica bierze jak oni co rusz cudują z tym forum! :nerwus:

To się zdarza co jakiś czas,a tu takie ważne rzeczy się dzieją! ;D :P
Super,że wyjaśniliście sobie wszystko :)

Offline misia241

• Chuck Norris
Nom,troszke tych gosci bedzie ale zobaczymy jak to bedzie :)
Bylismy dzis na naukach,babeczka mowila bardzo sensownie o dziecku w malzenstwie i mnie zaciekawila nawet spac mi sie nie chcialo :P przy okazji zachaczylismy o pania z poradni,walnela podpisa i zyczyla milego wieczoru ;D
Pozniej skoczylismy do outletu w weglobudzie-szczecinianki pewnie wiedza gdzie to jest :P,polecila mi ten sklep kolezana bo tam jej facet kupil sobie gajerek :)w bardzo przystepnej cienie :Dwiec po wielu probach namowy Pm,moj laskawca sie zgodzil  :blagam: i UWAGA!!!!! kupilismy gajerek :skacza: jest koloru czarnego z lekkim polyskiem ::) i powiem wam szczerze ze od nowa zakochalam sie w K. :Serduszka:moje ciasteczko :-* tam sa takie przeceny ze bylam w szoku ile za gajerek zaplacilismy :o do tego wzielismy krawat ale chyba jutro pojde go oddac bo jednak jest za dlugi a ja wole krotki krawat z kamizelka :D
Obok gajerkow jest sklep z bielizna,m.in. slubna nastepnym razem zamierzam siebie obkupic, a co mi tez sie cos od zycia nalezy ::) :P

Offline marcella

• Chuck Norris
Gratulacje wielkie!!!! Pokaż zdjęcie garniturku..
Słyszałam, że mają ten sklep otworzyć.. nie wiedziałam, że jest już otwarty... a są jakieś ciuszki dla dzieci?? W ogóle jakie ciuszki tam są??
Chyba będę musiała się wybrać.. :)
Fajnie, że nauki i poradnia poszły tak sprawnie :D

Offline mka

• Chuck Norris
Eeee mówisz, ze tam dobry gajer można dostać...zaciekawiłaś mnie :D :D :D

Masz fotkę?? :tupot: :tupot: :tupot: