Jaki syrop podjecie przy ataku kaszlu nocnego (chyba mokry)?
Dziewczyny czy przy jelitowce mozna karmic piersia ?
A jest katar ?Czy kaszel pojawia się tylko w nocy czy jest w dzień ?Jeśli Karol ma mokry kaszel podaje mu leki wykrztusne ale tylko w dzień. Na noc jedynie łagodzący prawoslazowy.Jeśli przy mokrym kaszlu podasz cos hamującego może być gorzej bo ta wydzielina która tam siedzi zostanie bo syrop ja przyhamuje.Aczkolwiek wiele lekarzy stosuje taka metodę , ze w dzień wykrztusne na wieczór hamujące kaszel.
Dziękuję , czyli jak czasem zje jednego to mu bardzo nie zaszkodzi?Brzuszki nie bolały?
Cytat: Justys851 w 4 Grudnia 2014, 09:40A jest katar ?Czy kaszel pojawia się tylko w nocy czy jest w dzień ?Jeśli Karol ma mokry kaszel podaje mu leki wykrztusne ale tylko w dzień. Na noc jedynie łagodzący prawoslazowy.Jeśli przy mokrym kaszlu podasz cos hamującego może być gorzej bo ta wydzielina która tam siedzi zostanie bo syrop ja przyhamuje.Aczkolwiek wiele lekarzy stosuje taka metodę , ze w dzień wykrztusne na wieczór hamujące kaszel.W dzień bardzo mało kaszle, ze 3 razy może było. Katar -coś tam leci, ale bez szału.Kaszel napada w nocy, i z 15 min. trwa, potem ze 3 godz. spokoju i znów napad.Mi się wydaje że to mokry kaszel, że coś tam się odrywa.W dzień dostaje Pulneo, na noc i rano Clemastinum.