O mamuniu, ależ mi Agatko ochoty narobiłaś tym jarmarkiem!

No muszę tam pojechać jak najszybciej! A do kiedy on jest, wiesz może?
Z namiarów na klimatyczne knajpki na pewno skorzystam

One są gdzieś zaraz przy ryneczku czy może trochę dalej trzeba się udać? I w obydwu mają takie fajne grzańce?

Kurcze, chyba worek pieniędzy w tym Krakowie stracę
A co do makijażu, to mogę polecić p. Agnieszkę Broda
Nie jest tania, bo makijaż ślubny kosztuje u niej 130zł (makijaż fotograficzny tyle samo), ale moim zdaniem warto. Ja patrząc z perspektywy czasu i pieniędzy, które straciłam na próbne, nieudane makijaże - dałabym bez wahania. Maluje kosmetykami profesjonalnymi typu: Chanel, Dior, Lancome, Kryolan, Helena Rubinstein, Bobby Brown, YSL, zresztą można sobie poczytać na
http://www.biarbeauty.com/ w zakładce "studio makijażu".
Problemem może być to, że p. Agnieszka jest z Katowic, więc od Ciebie Agatko troszkę daleko

Jest też u niej opcja dojazdu do klientki, ale to kosztuje dodatkowo 50zł
Ale np. decydując się na nią i jadąc do Katowic dysponuje ona również namiarami do dwóch świetnych fryzjerów (też w Kat.), więc można by było od razu się tam i umalować i ufryzować.
A gdyby na przykład termin miała zajęty, to bez problemu poda namiary na inną dobrą makijażystkę, bo obraca się w tym świecie od lat i naprawdę wie kto jest wart polecenia. No generalnie to co prezentuje jest moim zdaniem naprawdę na bardzo wysokim poziomie.
Przyznam szczerze, że sama wybieram się do jej szkoły na profesjonalny kurs, bo mówiąc nieskromnie mam do tego smykałkę, muszę tylko podszkolić warsztat

A fajnie by było poszerzyć działalność o malowanie właśnie. Wiesz, przyjeżdżamy do Panny Młodej, ja otwieram kuferek i zabieram się za malowanie, mąż w tym czasie foci, a potem focimy już obydwoje

Tak se to wymyśliłam

Zobaczymy czy się uda

A jak się uda to masz u mnie Agatko np. makijaż fotograficzny na plener za free