Nie wiedziałam ze tak szybko zacznę zdradzać swojego męża. Ale z Wami dziewczyny, wirtualnie- ZAWSZE

Przepraszam, że dopiero teraz, ale rano mieliśmy intensywny trening z psami, jutro pierwsze zawody Fileta, moje z resztą też

później Media Markt, bo dzisiaj bez Vatu, zrobiłam zakupy na 8tys

ale kupiłam praktycznie wszystko, od kuchenki do czajnika
Witam nówki

kontynuujmy...
Ruszyliśmy w stronę restauracji. Byłam zachwycona samochodem mojego wujka, zawsze marzyłam o takiej terenówce

najlepsza była Asia, która na dźwięk telefonu w samochodzie, zaczęła piszczeć ze szczęścia. Rozmówca wyświetlił się na monitorku, a Asia klaskała i skakałą jak szalona

w środku czekała na Nas pięknie udekorowana sala, z takimi kwiatami jak chciałam

męskie winietki

i chlebek

Ruszyliśmy prędko w stronę drzwi, bo zaczynało kropić

Przy toaście nie zabrakło Białej kuli

i świadków

Asia chyba nie wierzyła, że wyszłam za mąż

Pierwszy taniec tańczyliśmy do Ziyo "Magiczne słowa". Mieliśmy zatańczyć walca wiedeńskiego, trochę salsy i zrobić ogólny mix, ale ze stresu po prostu bujaliśmy sie w kółko

tort z wyglądu bardzo odbiegał od tego co chciałam, ale smakowo był przepyszny. Nie zostało nic, byłam załamana, bo chciała zamrażać na chrzciny

Żeby była jasność, to ja pierwsza nakarmiłam Pana Młodego tortem, tylko fotograf gapa, nie zdarzył tego uchwycić