0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
I powiem Ci nie baleronie że w tej sukience również mi się podobasz , ale decyzja już zapadła i dobrze.
Lepiej sie czujesz Kochana
Pierścionka dokładnie nie widać, aleee napewno ładny
Pierścionka dokładnie nie widać
ja od swojego PMa dostalam mega krowe ;)no ale trudne wybral taki jaki mu najbardziej odpowiadal
A jak tam remoncik cos sie rusza??
Ja Ci powiem ze porzadnie oszalelismy z moim M 1 pazdziernika otworzylismy solarium z nowa norma opalania-Moj M nie mogl znalezc pracy wiec sie wzielismy za bisnes,ja rzucilam swoja prace i jakos pomalu do przodu idzie ;DZawsze to na swoim
I zeby malo bylo problemow to przygarnelismy malego kociaka(8 tyg) ze smietnika ktory bardzo zachorowal i weterynarz jak go obajrzal stwierdzil ze nocy by juz nie przezyl taki wycienczony byl :)Takze moj rudzielec ma towarzysza,mieliesmy zapewnic mu tylko dom tymczasowy na czas choroby ale nie mam serca go nikomu oddac
Ylka - a jak się udał babski wieczór
Na poprawienie humoru to nie wiem co pomoze Moze kilo czekolady
Ubezpieczyłaś się w razie spadku humoru czy Wasza firma ma coś wspólnego z łakociami
Cytat: s_erduszko w 25 Października 2010, 11:19Ubezpieczyłaś się w razie spadku humoru czy Wasza firma ma coś wspólnego z łakociami Po prostu bardzo lubimy tu wszyscy słodkości, więc szafa nigdy nie jest pusta A moja firma ma więcej wspólnego z tym pierwszym wyrazem, który napisałaś w tym zdaniu