Przedwczoraj miałam 200 dni do ślubu (Paulinko, Ty też
) i nawet nei zauważyłam 
[/quote]
No wlasnie juz pisalam ze ten czas mega szybko pedzi!!!!!!nim sie obejrzymy a bedziemy zonkami

jeszcze niedawno bylo 12 miesiecy...ponad 360 dni ale to zlecialo....

nooo tragedia po prostu
Rafał mówił, że w żadnym języku nie ma "r" w wyrazie maj, a ja jednak znalazłam 
ró¾ownik - górnołóżycki
rozhelony - dolnołóżycki
travien - białoruski
maj - polski
Wysłałam Mu to smsem, a On mi odpisuje: to są jakieś kody odpalenia głowic nuklearnych?

Sylwia a to dobre

teraz w koncu mam argumenty ze jednak maj nie taki pechowy,chociaz ja slyszalam ze maj to kiepski bo w maju wziela slub jakas bogini milosci czy czegos takiego i ona zapowiedziala ze jak jakas panna mloda wezmie tez slub w tym miesiacu to ona kazda pare mloda ukara i zrobi wszystko by im sie w zyciu zle ukladalo

;DLudzie to rozne bzdety wymyslaja

Tylko szkoda ze teraz czy maj,sierpien czy grudzien w cholere rozwodow bez zadnej reguly???

Ja sie bardzo ciesze ze to maj,bedziemy mieli za atrakcje przepieknie kwitnacy ogrod,a jakie cudowne zdjecia beda jak daj boze pogoda dopisze

;Dzyc nie umierac,maj moze okazac sie pogodnym slicznym miesiacem

3ba zaczac sie o pogode modlic

Ale masz Pana Młodego z "r",więc szczęście jest

to mnie zalamalyscie ani w imieniu Paulina ani Michal ani w nawet nowym nazwisku nie bede miala literki "r"

Jezeli chodzi o kolczyki i bransoledkę to wlasnie te krysztalki moga sie slicznie prezentowac, lubie takie swiecidelka