Autor Wątek: I ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwoś :*:*:*:* 9.10.2010r. :*:*:*:*:*:*  (Przeczytany 17754 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bluebird

• zapaleniec
  • Don’t forget to smile :)
  • data ślubu: 28/05/2011
Ojoj, ciezka sytuacja faktycznie... :glaszcze:  
Ja nie wiem co bym pomyslala po takich slowach... Ale napewno nie poddawaj sie, jesli go kochasz, to nie daj sie pokonac zlosliwej tesciowej..
Glowa do góry, wszystko jest do wyjaśnienia, napewno postarajcie sie to rozwiazac jak najszybciej i rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac. A faceci jak faceci, czesto w stresie palna cos naprawde glupiego, moze jego np ta sytuacja z jego mama tez tak zestresowala, namieszala mu w glowie i nie wiedzial jak zareagowac....

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
bluebird ma racje matka wlasnemu synowi potrafi taki kociol zrobic z mozgu ze az zal..czasem nawet wydaje mi sie ze matki tak kochaja swoich synow -ze wrecz ich bardzo mocno krzywdza-nie patrza na ich uczucia tylko na swoje,by jej bylo jak najlepiej a nie synowi-przeciez matka wie najlepiej- to matek slowa.

Zostalo wam naprawde niewiele dni do slubu,domyslalam sie ze masz odczucie ze mezczyzna ktorego tak kochasz oddala sie od Ciebie-robi sie obcy,tak jakby nie ten czlowiek.Musicie naprawde powaznie porozmawiac,moze to byc tez zwiazane z tym ze za niedlugo powiedziecie sobie przed oltarzem TAK stres jego miesza mu w glowie-a matka dolewa jeszcze oliwy do ognia.Wiekszosc mezczyzn naprawde niesamowice stresuje sytuacja slubu-w koncu to juz zwiazek na cale zycia-a kazda z nas wie ze jednak inaczej wyglada sprawa zawarcia zwiazku malzenskiego z perspektywy  kobiety a inaczej z mezczyzny-zwlaszcza jedynaka ktory juz na zawsze opusci dom matki z ktora wiaze go jeszcze taka wiez,to juz nie bedzie to samo-teraz to Ty bedziesz kobieta jego zycia ktora musi postawic na pierwszym miejscu i mozliwe ze bardzo sie tego boi-zwlaszcza ze wiesz jakie ma stosunki z matka.

Porozmawiajcie szczerze,zapytaj czy chce tego slubu,jaka wartosc mialy te okropne slowa ktore powiedzial,musisz jak najwiecej sie dowiedziec z tej rozmowy,musisz wyciagnac z tego wniosek czy naprawde jest sens dalej to ciagnac czy po slubie przezywac pieklo-uwierz matka jedynaka jest zdolna do wielu rzeczy-tylko wazne by jej syn umial powiedziec DOSC.
Zycze Ci/wam powodzenia mam nadzieje ze ona bedzie potrafila dostrzec w tobie fajna synowa z ktora da sie pogadac,posmiac-ze zobaczy ze ty tez masz uczucia,swoje zdanie i potrafisz zadbac o jej syna prawie tak dobrze jak ona.
:*:*:*

Offline aganio87

• zapaleniec
  • Z KIMŚ TAKIM JAK TY NA KONIEC ŚWIATA MOGĘ IŚĆ:*:*
  • data ślubu: 9.10.2010r.    Bydgoszcz/Bolumin             k/Dąbrowy Chełmińskiej
Jesteście kochane zawsze można na was liczyć  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Jak wróce z pracy  to może spać ale nie ważne dziś to wszystko sobie wyjaśnimy nawet gdyby rozmowa miałaatrwać do rana ..... !!!

a TERAZ Z INNEJ BECZKI DZIŚ PIERWSZY DZIEŃ W PRACY BEDZIE BOJE SIE MASAKRYCZNIE

jUTRO ZDAM RELACJE BO MOJE GODZINY PRACY TO 15-21....

Jeszcze raz wielkie buziaki i dzięki za pomocne słowa :)  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Będzie dobrze...  :przytul:

Offline An!k

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.09.2010
Nie martw się słoneczko   :przytul:  większość facetów jest przywiązanych do swojej matki
i ja tez mam problem ze swoim PM, ostatnio stwierdziłam ze porostu jego rodzice
tak go wychowali ze jak coś chcą to on po prostu musi to zrobić    :-\ 

i u Was też tak pewnie było że teściowa namieszała mu w głowie
najlepiej jak dokładnie wyjaśnicie sobie wszystko

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Długo już piszę tego posta i go kasuję co chwilę. Nie wiem czy Ci to pomoże, ale czasem najwłaściwszą decyzją jest zerwanie zaręczyn. Bo po ślubie teściowa nie stanie się milsza, a czy wytrzymasz z mężem który nie będzie Cię chronił... :'(

Offline aganio87

• zapaleniec
  • data ślubu: 9.10.2010r.    Bydgoszcz/Bolumin             k/Dąbrowy Chełmińskiej
Jestem już :) :) :) :)

Była wczoraj pierwszy dzień w pracy - praca super myślałm że bedzie gorzej.... ale nie taki diabeł straszny jak go malują... :) Nawet udałami się sprzedać jedną umowę :) :) :)

A co do rozmowy z PM to rozmawialiśmy i powiedział że go poniosła ta sytuacja i że oboje chcemy tego ślubu i że to była  sprzeczka która nigdy nie powinna mieć miejsca.....

Więc wszystko sie wyjaśniło mam nadzieje.....

Miłego dzinka Kochane :):) :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
No to super!  ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Super ,że sie wszystko wyjaśniło :)
Teraz pozostaje mieć tylko nadzieję ,że się więcej takie sytuacje powtarzać nie będą ;)

Aaaa...no i gratuluj pierwszej umowy!! ;D  :brawo_2:

Offline bluebird

• zapaleniec
No widzisz, super że się wyjaśniło   ;D
A może mimo wszystko przed każda wizytą u teściowej może warto byłoby  porozmawiać, żeby się to więcej nie powtórzyło

Offline aganio87

• zapaleniec
co do teściowej to ja zamierzam jak najrzadziej tam być...... :) :) :)

Co dzo dziśiaj to trzymajcie kciuki bo dziś musze ok 3 umów sprzedać :( :( :( a to ciężko bo jak z dziadkami sie rozmawia to oni nie chcą zmnan i wtedy trzeba sie nieźle na gadać by zainyeresować....

Więc nie zdziwcie sie jak do was na stacjoinarny zadzwonie z Telekomunikacji :P :P :P :P

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Uuuufffffff......... jak dobrze, ze ja nie mam telefonu stacjonarnego. Nie znoszę jak ktoś do mnie dzwoni i chce mi coś sprzedać  >:( Często do mnie w pracy dzwonią. Najczęściej po moich słowach, że nie jestem zainteresowana rozmowa się kończy, ale czasem zdarzają się bardziej zdeterminowanie sprzedawcy i wtedy przestaję być miła ;) Także do mnie nie dzwoń ;p

Offline aganio87

• zapaleniec

He ja dlatego zdrezygnowałam ze stacjonarnego bo ktoś co chwile do mnie dzwonił...---a teraz ja w tym siedze :P :P :P Ale zawsze jakaś praca co nie??hehehe

nam jak toś mówi że nie chce to musimy być namolni....----ja taka nie jestem wiec czesto kończe rozmowe i dostaje opierdziel od szefa że nie ciągnęłam dalej :P :P :P

spoko naraziem miałam rejony południa Polski :P :P :P zobaczymy co dziś sie trafi... :P :P :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
Proszę Cię...tylko do mnie nie dzwoń!
Jak ja nie lubię tych bab po drugiej stornie słuchawki,które gadają jakby były nagrane ;D

Od razu je spławiam.  :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Cieszę się że z PMem ok :) Stres jak sama widzisz robi różne głupie rzeczy z ludźmi ;)

Pracuj dzielnie :)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Nadrobiłam!!
śliczne foteczki:) okropna ta teściowa:( ale dobrze, że sobie wyjaśniliście:)

co do pracy - ciężka, ale praca to praca:) do mnie dzwoni takie natrętne babsko z plusa - bardzo często, ma taki dziwny ton głosu... kiedyś robiłam zakupy w markecie a ona mnie męczyła i nic nie pomagało tylko w kółko "czy tak przygotowaną ofertę mamy wysłać" i w końcu dałam tel. do koszyka, brałam z półki produkty i raz na jakiś czas podnosiłam tel. i odpowiadałam, że nie jestem zainteresowana... ale ona miała wyjątkowo ciężki głos i namawiała mnie na drugi telefon firmowy, który jest mi zbędny:P także myślę, że Tobie pójdzie dużo łatwiej bo to troszkę inna sprawa:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Nie zazdroszczę pracy. Wyjątkowo bym się nie nadawała do takiej. A wam płacą za rozmowę czy za umowę czy jak? Raz zgodziłam się pogadać z takim namawiaczem, licząc że mu płacą za rozmowę, ale nie wiem jak to jest. Zazwyczaj mówię "Nie, dziękuję". ::)

Offline aganio87

• zapaleniec
beaberry  Jeśli chodzi o kase to zależy od firmy jak ustala... my mamy łącznie za rozmowe i za umowe podpisaną.... a wczoraj był masakryczny dzień...  :'( :'( :'( :'(  
przez 5 godzin nic nie sprzedałam a miałam takich starych ludzi beszczelnych i wrogich że szok..... :( :( :( :(
no trudno najwyżej mniej kasy bedzie... :( :( :(

Asiste witam ponownie :) :) :) :)

ciriness  zgadzam sie w stresie tkie ciężkie słowa padają że szok.... ale mam nadzieje że to tylko jednorazowy wybryk......

shar3ware   kochana ja musze rozmawiać TYLKo z właścicielami telefonu....  a wczoraj miałam tak że chyba 7 abonentów zmarło i już nici z rozmowy albo że osoby nie ma w domu i jest na wakacjach.... no a co 2 telefon nikt nie odbierał :( :( :(

Wczoraj to jakieś fatum chyba nade mną krążyło... :( :( :(

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZE KOCHANE :*  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Asiste

• uzależniony
w takim razie 3mam kciuki żeby dzisiaj poszło lepiej:)

Offline aganio87

• zapaleniec
Wczoraj udało mi sie sprzedać aż 2 umowy :) :) :)

czyli dziś znów nic bedzie :P :( :( :( 

Miłego dzionka życzę wam kochane i dużo słonka bo za moim oknem to ulewa na maxa...:( :( :( :(

Offline Asiste

• uzależniony
u nas też deszczowo:( trzymam kciuki za umowy :-*

Offline An!k

• użytkownik
  • **
widzę że w pracy jakoś się kręci a jak tam przygotowania???  :) :)
bo ja mam już tort zamówiony  ;D ;D

Offline aganio87

• zapaleniec
No witam po długiej mojej nieobecności :) :)

a w pracy raz lepiej raz gorzej ale byle do przodu :)

a co do przygotowań to my mamy kucharke i nam w środe przed ślubem bedzie piekła ciasta i robiła jedzenie narazie jestem na etapie kupowania produktów :) :) :)

Buziaki dla każdej z was z osobna  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

miłego dzionka życze  ;D ;D ;D ;D ;D

bo musze iść robić obiad mojemu PM bo teraz to my sie mijamy  ja pracuje od 16 a mój PM do 16 :) :) :)

Offline Asiste

• uzależniony
Tobie też miłego dzionka życzę :-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Super, że między wami jest już lepiej :)

Offline aganio87

• zapaleniec
nom faktycznie po rozmowie jest już o wiele lepiej no i fakt że czasami sie mijamy  wczoraj jak wróciłam z pracy mój PM czekał na mnie już z zimnym piwkiem
( bo wcześniej mu mówiłam że mam ochote na zimne piwo ale w pracy nie moge )
 no wiec czekał w łóżku z piwkiem i popcornem i oglądaliśmy nawet nie wiem co bo byłam w takim szoku:) :) :)

miła niespodzianka ;D ;D ;D ;D

a apropo pracy znacie jakieć CUD tabletki na gardło bo od tego gadania 5 godzin dziennie to gardło mi wysiada i nie chce współpracować ze mną :( :P

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
niespodzianka...  :ok:

A tabletki...to nie wiem niestety :(
Ja tylko mogę powiedzieć,że jak przed maturą ustną wysiadło mi gardło, to leczyłam się mentosami! ;D ;D ;D

Offline An!k

• użytkownik
  • **
dobre są halls mają różne smaki i możesz kupić w prawie każdej spożywce
polecone przez moja dr laryngolog :)

Offline bluebird

• zapaleniec
ja pijam herbatkę z miodem i cytryną i dla zdrowia i dla urody  :brewki: :kawa:

Offline aganio87

• zapaleniec
napisałam do znajomej nauczycielki czy jakieś tabletki dla nauczycieli są jak sie tyle gada.... :P

halls biore czarne te najmocniejsze ale dużego efektu nie dają....

herbatke z cytryną codzień pije

a miód jem łyżką codzień :P :P :P