Autor Wątek: ..If You're Not The One.. odliczanko do 6.08.2010.. Alicji i Filipa :)  (Przeczytany 13549 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Odp: ..If You're Not The One.. odliczanko do 6.08.2010.. Alicji i Filipa :)
« Odpowiedź #90 dnia: 13 Lipca 2010, 20:37 »
to prosimy o fotkę wymarzonej fryzurki:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #91 dnia: 14 Lipca 2010, 09:53 »
No ,w końcu mogłam zawitac i do Ciebie i nadrobic zaległości  ;D

Wszystkiego naj naj najlepszego z okazji Urodzin-abyś przez życia szła z radością  ;D :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Dziewczyny dobrze radzą-pogadaj z kier i niech Ci da wolne,no powinien zrozumiec taką sytuację !
Aaaa i dawaj tu fotkę wymarzonej fryzury,bo jestem strasznie ciekawa jak ona wygląda  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #92 dnia: 14 Lipca 2010, 13:35 »
No właśnie, zobaczymy jak się spisze Dawid  :brewki:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #93 dnia: 14 Lipca 2010, 14:18 »
Spóźnione ale szczere życzonka z calego serduszka  :przytul: dla Ciebie, ode mnie, aby Ten Wasz Dzień był najwspanialszym i takim jakim sobie go wymarzyłaś  :Daje_kwiatka:
Z tym stażem to  nie fajnie, masz racje poczekaj i przyjrzyj się co i jak w tej firmie, może kogoś delikatnie podpytaj, bo głupio będzie jak zapytasz o wolne on sie nie zgodzi a potem L4 mu dasz,   chociaż jak ci nie da wolnego to chyba bardzo by się nie zgdziwił, wiadomo nie bedziesz rzesuwac slubu o tydzien żeby dostać 2 dni urlopu... ::)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #94 dnia: 14 Lipca 2010, 18:08 »
Dziewczyny !! ku* mac  :beczy: właśnie sie dowiedzialam ze z Moją Ukochana Babcia nie jest za dobrze  :'(
zaczne od poczatku..od jakos 1,5 roku Moja Babunia choruje na szpiczaka mnogiego (rak szpiku kostnego)..bardzo od tamtego czasu sie zmienila..zeszczuplala chyba ze 20 kg, zmalala, dostala garba i w ogole strasznie postarzala sie przez to (a ma dopiero 74lata)..myslelismy ze to juz koniec ale dzieki lekarzom w kolobrzegu jakos ja podratowali chemia i innymi lekami..i tak jakos sobie pomalutku zyła..ale..przez te cholerne upaly bardzo jej sie pogorszylo  :'( w ogole nie spi, nie je, nie pije, nie rusza sie..masakra !! i wlasnie wypisali ja ze szpitala bo jedynym ratunkiem miala byc kroplowki ale zyly zaczely pekac i nic nie dalo sie zrobic :( a teraz lezy u wujka w koszalinie i w ogole nie kontaktuje  :( :( jedyne co moga zrobic to podaja jej przez strzykawke do ust wode :(  kazalam im tez podawac Babci rutinoskorbin w plynie i rutyne bo sa dobre na scianki naczyn krwionosnych..nawet nie chce myslec gdyby..  :'( mam tak zaplakane oczy ze nic nie widze co pisze..Moja Babunia..tak sie cieszyla ze bedzie na Naszym weselu..jestem pierwsza z 6 wnuczat :(  trzymajcie kciuki zeby jednak polepszylo sie Babci, czytalam ze chorzy na to zyja nawet 8 lat !! wiec ciagle mam nadzieje ze wyjdzie z tego..  :(
dziekuje Dziewczynki za zyczenia  :Daje_kwiatka:
..uciekam bo nie mam na nic sily  :'(

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #95 dnia: 14 Lipca 2010, 18:09 »
Ojej to naprawdę strasznie smutne... ale trzymam kciuki, żeby babcia wydobrzała na Wasz ślub!!!

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 14 Lipca 2010, 18:15 »
Bardzo mi przykro Alu  :przytul: Będę z całego serca trzymała kciuki i wierzę,że będzie lepiej!!! Musi byc  :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #97 dnia: 14 Lipca 2010, 18:51 »
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia Babuni :-* :'(

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #98 dnia: 15 Lipca 2010, 01:44 »
zdrowia dla Babuni :przytul: :przytul: :( :( trzymam kciuki żeby było dobrze :-* :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #99 dnia: 15 Lipca 2010, 09:15 »
Ojej...bardzo mi przykro  :glaszcze:
Pozostaje mi tylko trzymać kciuki, żeby Babci się polepszyło.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 15 Lipca 2010, 10:44 »
Trzymam kciuki za zdrowie Babci!
Bardzo mi przykro, wierzę, że będzie dobrze  :przytul:  :-*

Offline anka2oo4

• zapaleniec
« Odpowiedź #101 dnia: 15 Lipca 2010, 10:49 »
 :glaszcze: będzie dobrze, nie mart się, Babunia na pewno wyzdrowieje, musisz w to wierzyc.
Agulec_102  cały czas cie gonie bo co wątek to trafiam na Ciebie  ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 15 Lipca 2010, 11:25 »
Mamy tą samą godzinę obchodu  ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #103 dnia: 16 Lipca 2010, 15:53 »
Mam nadzieje że babci się polepszy i będzie u was na weselu  :przytul:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #104 dnia: 16 Lipca 2010, 15:57 »
Zdrówka dla babci  :przytul:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 16 Lipca 2010, 16:32 »
Dziękuję Dziewuszki za otuche,  miłe słowa i trzymanie kciuków  :przytul:  :Daje_kwiatka:  .a co z moja Babcia?? na szczęście lepiej..nie duzo lepiej ale zawsze troszke lepiej  ::)  w środe wieczorem po tym jak do Was tu napisałam, wujek wezwal pogotowie do babci bo bylo coraz gorzej..a wiecie ile Babcia musiala czekac az przyjada?? 1,5 godziny  :o  :mdleje:  ..tyle bylo zgloszen ze nie wyrabiali  :-\  ale jak tylko Babcie przywieźli to przez cewnik podali jej kroplówke, jakieś środki z glukozą i porobili badania..nie wyszly najlepiej  :'( okazało się ze rak bardzo sie namnożył i jest go duzo duzo wiecej niż po ostatnich badaniach..wczoraj Babcia caly dzien spała, z małymi przerwami, kiedy to moja Siostra i Mama podawały jej wodę..a dzisiaj Ciocia do mnie dzwoniła, że z Babcia jest już lepiej, ze kroplówka ja wzmocniła ale na razie musi pozostac w szpitalu..cala rodzina na zmiane czuwa przy łóżku Babci i modli sie zeby jakos z tego wyszla  :'( trzeba miec Nadzieję i ja ją mam..
..tak na poprawe humoru przesle Wam foteczki fryzur o ktorych wczesniej pisalam  :)
..odebralismy tez Nasze zapowiedzi..z parafii PM ksiadz nic nie wzial  :o a ode mnie ksiadz pwoiedzial co łaska a że Tatus moj odbieral to dał 40 zl  ::) ja bym tam z 20 dała  :P a co  :P
..co tam jeszcze ..aaa ..odpadły nam 3 osoby  z listy :-\ norma  ::)

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 16 Lipca 2010, 16:53 »
Na początek mniej więcej wyjaśnie o jaką fryzurę mi chodzi, bo niestety nie znalazłam takowej- identycznej na necie..a wiec tak..zaczesane do tyłu, mocno natapirowane na czubku (co by byc wyzszą :P ) a z tyłu coś mniej wiecej jak kok-banan..niestety nie mam koncepcji co do welonu, ktory by pasowal do takiej fryzury..ja ogolnie welonow nie lubie ale Mamuśka sie uparła i chce jej zrobic przyjemnosc  :)  myslalam tez o srebrej ozdobie, o zywym kwiatku, diademie.itd itd ale kompletnie nie wiem co bedzie mi pasowalo  :-\
1.  w tej podoba mi sie hmmm..w sumie to teraz nie wiem ale fryzurka dosc ładna  :P

2. chyba moja faworytka, przepraszam za jakosc ale zdjecie (Nicole Richie z teledysku ojca) bylo robione telefonem..

3. fajna ale nie mam tylu włosów na taka  ;)

4. ta tez zaj* mi sie podoba..z reklamy farb  :P

By alinka692 at 2010-07-16

5. z programu Dzien Dobry TVN :) Tomasz Jacyków chyba  ::) omawial najmodniejsze fryzury slubne tego roku  ;)

6. tez ewentualnie moglaby byc :

7. średnio na jeża mi sie podoba :

i co myślicie??

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 16 Lipca 2010, 16:54 »
Ślubujesz tydzień przede mną :)

Można jeszcze dołączyć? Co do fryzurki... nie wiem niestety jaką masz sukienkę, ale bardzo mi się podoba nr 1 (z takim właśnie nietypowym welonem) albo nr 6 ale zdecydowanie mniej :)

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 16 Lipca 2010, 16:57 »
śle jeszcze raz bo cos sie nie wgralo
3. fajna ale nie mam tylu włosów na taką:

5. z programu Dzien Dobry TVN:

tak sobie teraz mysle ze niezbyt efektowne te moje fryzury ale ja lubie klasyczna elegancje, z mocno natapirowanym czubkiem i kokiem-bananem z tylu :) cos jak z lat 50 :) także przykro mi sie nie zrobi jak zle bedziecie pisaly o nich  :P takze prosze o szczere opienie  ;)

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #109 dnia: 16 Lipca 2010, 17:00 »
Witaj Mysikroliczku   :hello: oczywiscie ze mozna  :skacza:
..sukienke mam gorset z tiulowym dołem..typowa ksiezniczka  ::)  :P gdzies chyba na 2 stronie jest foteczka  ;D i wiem  :hopsa:  kiedy ślubujesz bo czytam regularnie Twoj wątek..  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 16 Lipca 2010, 17:24 »
Ooosz Ty  :D
I się nic nie odzywasz?  :bicz: Ja Ci dam!  ;D

A tak na serio odezwij się czasem, będzie mi baaardzo miło  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #111 dnia: 16 Lipca 2010, 17:27 »
Obejrzałam sukienkę, faktycznie typowa księżniczka, śliczna :)

To już 1 odpada, za dużo się dzieje na głowie, trzeba trochę to zrównoważyć. Chyba, że 1 bez kwiatka i tej woalki - to na 100% tak :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
« Odpowiedź #112 dnia: 16 Lipca 2010, 19:30 »
A ja bym spróbowała taka jak z reklamy lub dzien dobry tvn i zamiast welonu właśnie taką delikatną woalkę czy jak to się zwie. Ty nie przepadasz za welonem a myślę, że będzie fajnie pasowac do takiej fryzurki, a i mama się ucieszy :)

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #113 dnia: 16 Lipca 2010, 23:16 »
hmm... jak dla mnie to ta pierwsza ma coś w sobie:)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 18 Lipca 2010, 10:02 »
Alu cieszę,sie że z babcią jest chociaż troszkę lepiej!Zawsze to jakaś poprawa i trzeba byc dobrej myśli  :-*

Fryzury hmmm....mi też się takie mega koki podobają-chociaż ja jestem wysoka więc nie wiem czy będę mogła sobie na takową pozwolic  :'(
Aczkolwiek widziałam gdzieś H.Klum na czerwonym dywanie i miała taką mega fryzurę-tylko fotki nie mogę znalezc  :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #115 dnia: 18 Lipca 2010, 22:24 »
Można jeszcze?  ;)

Świetnie, że tak się udało z marszu dostać na staż  :brawo_2:
Drobinka z Ciebie  :tak_2: Sympatyczna z Was parka  :grin:
My też poznaliśmy się przez internet  ;)
Podobają mi się obrączki :taktak:
Dym na weselu? Jak dla mnie absolutnie nie  ;D Przepraszam, ale... zwymiotowałabym na parkiet od jego smrodku  ::)

Pozdrawiam
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 19 Lipca 2010, 11:38 »
Fajne te fryzurki, najlepiej by było zobaczyć którąś na Twoich włoskach...fajnie, że wiesz czego chcesz...

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
« Odpowiedź #117 dnia: 19 Lipca 2010, 14:20 »
Co u Babci?? :-*

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 19 Lipca 2010, 15:19 »
Hej Moje Dziewuszki  :uscisk: dziekuje za odpowiedz w sprawie fryzur i za zainteresowanie co tam u Mojej Babci   :Daje_kwiatka: :Zakochany:
m_lena zapraszam zapraszam  ;D    :Daje_kwiatka:  :hello:
..a wiec tak :) z Babcia juz lepiej..na razie jeszcze lezy w szpitalu, podaja jej tlen bo ma problemy z oddychaniem przez ten upal, ale wyniki juz sa lepsze..dzisiaj cos pani lekarz napomknela ze moze pod koniec tygodnia wypuszcza ja ze szpitala..wiec nie ma bata musi byc lepiej  :skacza:
..hehe m_lena mam nadzieje ze smrodu nie bedzie bo podusimy sie  :P slyszalam ze to tego uzywaja zwyklej wody destylowanej wiec ona zapachu jako takiego nie ma  ;)
..w niedziele bylismy w Goleniowie w kosciele, widzielismy sie z ksiedzem ktory poprawadzi Naszą Mszę  :P calkiem sympatyczny księżulek  ;D powiedzial ze prob nie trzeba, w trakcie mszy bedzie nam cichutko podpowiadal co i jak mamy robic..wybralismy sobie czytalnie główne- List do Koryntian- Hymn o miłości  ;) czyli klasyka  ;D wzielismy tez numer do pani ktora prowadzi chor, juz do niej dzwonilam..poprosilam ja zeby znalazla dla mnie jakas mloda dziewczyne ktora zaspiewalaby u Nas ze 3 pieśni- np Hallelujah, Ave Maria i Barke  :brewki: zobaczymy czy kogos znajdzie  :blagam: :blagam:
..widzielismy sie tez z dekoratorka..za 600 zl udekoruje nam kosciol jakimis swiecznikami (3 dlugie swiece a w srodku bukiet bialo-zielonych kwiatow)..nie za bardzo moge to sobie wyobrazic (nie miala zdjec  :nerwus: )  ale mam nadzieje ze bedzie git..
..dzisiaj zakupilismy naklejki na alkohol i wstazki satynowe- groszkowe -takze do ozdoby %  :pijaki:
..no i przejde do najwazniejszej sprawy tego weekendu  :Szczerbaty:  oczywiscie chodzi mi o probna fryzure  :hopsa:  powiem wam..ze p. Dawid z salony O'key jest po prostu rewelacyjny  pokazalam mu fotki tych fryzur co Wam..i wyczarowal  taka ktora byla takim miksem tych wszystkich  8) jestem mega zadowolona..siedzialam u niego prawie 2 godziny, Dawid spokojnie i misternie tapirowal, prostowal, ukladal i tak bez konca..myslalam ze tam padne ze znuzenia  ::) perfekcjonista po prostu  ;D a jak juz skonczyl to bylam w totalnym szoku bo tak wygladalam jakbym miala chyba z milion piecset sto dziewiecet wlosow  :hopsa:  no nic koniec pisania na pewno chcecie obejzec fotki a nie czytac moje gledzenie  :P ale jeszcze dodam ze mojej Mamusce fryz sie nie podoba ;p heheh ale ja to wiedzialam od poczatku, mamy calkowicie inny gust  :P aa i jeszcze dodam ze dzieki tej fryzurce nie musze miec welonu   :jupi:  :jupi:  nie wiem czy zauwazycie ale ten koczek jest po boku, z prawej strony i wlasnie tam dodam chyba jakis stroik czy cos zamiast welonu  :luzak:  co o tym sadzicie?? macie moze jakis inny pomysl??

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 19 Lipca 2010, 15:22 »
O tak Alu koniecznie musisz wstawic foty-wtedy podyskutujemy  :D :D :D