Autor Wątek: ..If You're Not The One.. odliczanko do 6.08.2010.. Alicji i Filipa :)  (Przeczytany 12152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
Nie no historia calkiem romantyczna- PM rzucil prace aby z Toba byc  :Zakochany:
Fajowo, ze tesciowie mieszkanie Wam kupili- trudno o lepszy start dla mlodej pary  ;D
Butki poprawinowe bardzo ladne, a  slubne- nie w moim stylu  :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Jej piękna mała stópka!

Holandia wygrała ale jak się Urugwajczycy spieli pod koniec hehe było gorąco :)

Podziwiam was dziewczyny z tymi rozstaniami!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Fajne te poprawinowe butki, dobrze że pasują  :)

Oj, w NL to się teraz musi dziać... ;D no szkoda Loli, ale jeszcze 2 tyg. i będzie szaleństwo  :D

Tylko miesiąc już? Wow!  :hopsa:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jestem i ja  :hello:
Mam nadzieję, że jeszcze można  ;D ;)
Wątek nadrobiony.
Śliczne butki ślubne. Mnie osobiście bardziej podobają się drugie ;) Suknie również piękna. Z uwagi na wzrost Pm również uważam, że wybrałaś bogatszą wersję sukni :)
Obrączki również super.
I przyłączam się do opinii, że jesteś chudzinka  ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
Witajcie Dziewczynki  :Szczerbaty:
..Justys oczywiscie ze mozna   :hello:  :hello:  :Daje_kwiatka:
..Lolalola zazdroszcze wyjazdu do Amsterdamu..na dlugo jedziesz??  :kierowca:  ..jakas rodzinke tez tam masz?? oczywiscie ze jade z Toba  :brewki: :brewki:  ..nie przepuszcza takiej okazji  :P
..w ogole myslalam ze wczoraj padne jak sedzia zamiast zagwizdac ze juz koniec meczu..a on niccc..i juz prawie prawie Urugwajczycy strzeliliby gola Holendrom  :boks:  masakra..
Dzisiaj Niemcy graja z Hiszpania  :boje_sie: :boje_sie:  ..nie wiem jak Wy ale ja jestem za Hiszpania..co prawda Niemcy to nasi sasiedzi ale..baaardzo nielubie tego kraju..i to baaaardzo  ::)    :boks:  :boks:  :boks:   ..bez urazy of course  :P   ..ale cos mi sie zdaje (nie chce krakac) ze to Niemcy wygraja caly mundial  ::)   :beczy:  :tak_smutne:  :tak_smutne:
..a dzisiaj kupilismy Mojemu Misiaczkowi butki na wesele..ooooo cale 10 numerow wieksze od moich   :Maruda:  :hopsa: ..siwe, z lekkim połyskiem..niestety garnituru ani butkow nie pokaze bo wszystko jest u tesciow  8)
..nio i u lekarza medycyny pracy bylam..kolejka ze szok  :o
lece na moich ukochanych  Przyjaciól na tvn7  :skacza:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
No to jedziemy do Nl ;D
Ja mam tam już prawie rodzinę , czyli narzeczonego :P
Pracuje tam chłopina ciężko :-\

A ja jestem za Niemcami ;D Why ??? Because ;D
ja chce finał Niemcy Holandia i chce zobaczyć, jak Holandia wygrywa, o!!!

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Ostatnio co z kim rozmawiam to wszyscy stawiają na Hiszpanie ::) zresztą ja też
a butki ślubne nr 1 jak dla mnie ładniejsze, a ten obcas 10,5 cm na zmianę to nie za wysoki? nie chciałas troszkę niższego? wiem, że jesteś drobniutka ale 10,5  to dość sporo  ;) ja bym umarła, chociaż uwielbiam szpilki.
A do miłości przez internet przekonałam się jak moja psiapsiółka poznała tam swojego PMa  :Serduszka: więc każdy ma swoje przeznaczenie i gdzieś zawsze czeka ta druga połówka na niego  :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
No wlasnie ten internet, moja dobra kolezanka obecnego meza poznala wlasnie przez chata ;D ;D

Ja za to z facetem poznanaym przez neta bylam 5 lat,ale 3 lata temu nasze drogi sie rozeszly,nie zaluje duzo sie nauczylam,nabralam doswiadczenia:):)ale net potrafi laczyc ludzi ;)
:*:*:*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
A mi tu obojętne kto wygra, choć po ciuchu też bym wolała przegraną Niemców  ;D

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
 :hello:
mogę jeszcze ja?:)
nadrobiłam, ślicznotka z Ciebie, w ogóle śliczna parka:)
buciki piękne, mi bardziej podobają się te pierwsze;)
i obrączki też śliczne:):)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
..Asiste oczywiscie  zapraszam   :Daje_kwiatka:  :hello:  ...dziekuje za mile słowa   :brewki: :uscisk:
..Anka musze miec oba buciki wysokie bo suknia bylaby za dluga/krotka jesli wzielabym inne.. oba butki maja platforme wiec nie odczuje tych 10-11 cm tylko 7-8  ;D ..na codzien raczej chodze w plaskich ale w takim wyjatkowym Dniu jakos sie przemecze..mam nawet zamiar kupic wkladki zelowe specjalnie na buty z wysokim obcasem  8)
..Lolalola to jedziemy   :kierowca:  :kierowca:
..Agulec i prawidlowo..Niemcyyy do domu   :p : hahaha:
mecz trwa ale tak jakos..niby duzo akcji ale wieje nudą  ::)
Zapomnialam Wam Dziewuszki napisac !! jestem mega hepi  :cancan:  pani z Duetu odpisala ze maja takie cos jak wytwornica dymu i oczywiscie mozemy sobie u nich zamowic  :cancan:  ..gdyby nie Wy to w zyciu nie pomyslalabym zeby napisac do nich i zapytac o to  :uscisk: :Zakochany:

:-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
1 taniec w dymie;)
Ach....

Offline alinka692

• Chuck Norris
...iiiiiii GOOOOLLLLL    :skacza:  :pijaki:  :cancan:  :cancan:  :cancan:
..napisalam jeszcze do babeczki czy ten dym jest taki unoszacy sie czy taki przy samym parkiecie..bo wiadomo ze efekt jest tylko przy takim niskim  :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Hhsahaha, no właśnie, żeby potem było Was widać  :P :P :P

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
No proszę jakie pomysły dymek ;D ;D ;D nam pani powiedziała,że podczas pierwszego tańca stoją na balkonie i sypią płatki róż na młodych  ;D ;D więc myślę ,że będzie fajnie ;D
No a taniec w dymie świetna sprawa :brawo: :brawo:
a buciki cudne :o :o

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Mój tata ma w firmie taką wytwornicę dymu ale ja też nie pomyślałam żeby się o zgodę spytać hihi fajnie że wam się udało załatwić :) Duet to moje niespełnione marzenie :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Eeee ta ośmiornica czy kałamarnica faktycznie przewidziała porażkę niemców  :D :D :D

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
I dobrze tym helmutom  :Hitler:
HIhi no właśnie tak jak napisała Aga, żeby was za bardzo nie zadymiło  :D bo Pm cie obkręci w tancu i nie trafisz z powrotem do niego  ;D

Offline alinka692

• Chuck Norris
Witajcie Kochane  :mrgreen:
..no to mamy finał Holandia- Hiszpania  :Szczerbaty:  ..to moze byc ciekawy meczyk  :P
..czytalam na necie ze Niemcy chca zabic prorocza osmiornice !! wiesniaki..zwalaja wine na biedne zwierze a po prostu grac nie potrafia  :boks:
heheh to i nawet dobrze ze nas zadymi  :P nasz pierwszy taniec to zwykly przytulaniec wiec goscie niczego ciekawego nie straca  :P
babeczka mi odpisala ze to taki nisko unoszacy sie dym..ewentualnie moze sie lekko podniesc przez klimatyzacje, ale i tak jestem dobrej mysli  :hopsa:  ..i w ogole czekalam jak napisze cene wynajmu..a ona ze za freeee ..ze to gratis dla Nas  :skacza:  normalnie w szoku jestem  :o ..przy okazji podala namiety na dj na poprawiny..za 400zl 6 godzin grania  :brawo_2:  zadzwonilam..no i mamy dja  :dj:  ..co prawda po glosie koles wydal sie dosc starawy ale co mi tam..byleby gralo   :cancan:
..Cirines a ja zawsze marzylam zeby slub wziac na zamku..w starym stylu, z walczacymi rycerzami itd itd..ale zostalismy przy "tanszym" Duecie  :)
..Gosiek platki roz opadajace na WAs tez brzmią szałowo i romantycznie..  :hopsa:
..co tam jeszzce  :drapanie:  aaa bylam dzisiaj w Urzedzie pracy zawiesc zaswiadczenie lekarskie i wiecie co ??  :boks:  :ban:  nie dostane wolnego dnia z okazji mojego slubu  :nerwus: .. nie przepracuje tam miesiaca (12.08 minie mi miesiac i dopiero po tym dniu przyslugiwac mi bedzie 2 dni wolnego) a ze ja mam wesele w piatek to mam problem  :mdleje:  ..nie moge tak ooo nie przyjsc bo mnie wyleja, babeczka mi podpowiedziala zebym zwolnienie lekarskie przyniosla..tylko skad ja wezme lekarza  :drapanie:  ..no nic cos bedzie trzeba wykabinowac  :buu:
..aa no i bylam jeszcze w 2sercach zamowic dekoracje do kosciola ale..powiem szczerze ze ich oferta mnie nie zachwycila..proponowali mi sztuczne kwaity ale jestem przeciwniczka takowych wiec odpadaja a zywe sa strasznie drogie wiec tez odpadaja..takze szukamy dalej..chyba ze Wy Dziewuszki macie namairy na jakas dekoratorke kosciolow, przypominam ze slub odbedzie sie w Goleniowie wiec niektorzy nie dojezdzaja  ::)

Offline Asiste

• uzależniony
hmmm ... idz do lekarza pierwszego kontaktu.. powiedz jak jest i zwolnienie dostaniesz... swoją drogą wredoty straszne... okolicznościowy mogli Ci dać:)

a z tym dymem ciekawa jestem efektu:):)

to już tak blisko:):) już się nie mogę doczekać na fotorelację:)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
No widzisz jak Ci babeczka załatwiła, fajnie  ;D

Też wierzę, że w finale będzie na co popatrzeć...

No tak, przepisy to przepisy, ja niestety nie mam nigdzie chodów u lekarza, ale może rzeczywiście lekarz pierwszego kontaktu się zlituje..trza spróbować.

Firm dekoratorskich jest multum (dekoracje.sz-n.pl, angel-dekoracje, irena mazań-wydawała się tańsza..), niestety żywe kwiaty kosztują, może sami zakupicie je w hurtowni i coś złóżcie, tak by wyszło taniej. A jeśli chcecie się zdać na firmę, to dzwoniąc od razu mów jaki masz budżet i czy są w stanie coś w miarę sensownego za taką kwotę zrobić, wtedy jest zupełnie inna rozmowa...taka konkretna.
Aha, odradzam firmę Edith - tańsza, ale brzydkie kompozycje kwiatowe robi, P.Ulińska - droga.

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
Odp: ..If You're Not The One.. odliczanko do 6.08.2010.. Alicji i Filipa :)
« Odpowiedź #81 dnia: 13 Lipca 2010, 11:26 »

Zdrowia, szczęścia Pomyślności
dużo szczęścia i słodyczy
Andżelika Tobie ... życzy!   ;) ;)
[/url]
[/url]

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #82 dnia: 13 Lipca 2010, 15:20 »
Alicja, wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzinek  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 13 Lipca 2010, 15:22 »
100 lat 100 lat!  :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #84 dnia: 13 Lipca 2010, 15:37 »
Najlepszego!!  ;)

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #85 dnia: 13 Lipca 2010, 16:52 »
sto latek :-* :-* :bukiet: :bukiet:

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 13 Lipca 2010, 18:31 »
..Andzelika
..Ylka
..Agulec
..Anjuszka
..Asiste
              :Zakochany:  :Wzruszony:   :uscisk:  :uscisk:  :Serduszka:  :Serduszka:  :Daje_kwiatka:  :Daje_kwiatka:  :bukiet:  :bukiet:
dziekuje Moje Kochane  :-* :-* nawet nie wiedzialam ze gdzies widac kto kiedy ma urodziny   :drapanie:  :drapanie:   musze poszukac gdzie  :razz: zebym mogla sie kiedys Wam zrewanzowac  ;D
jakos ostatnio nie mam weny na pisanie.. :-\  taki upal ze padam na pyszczek  :mdleje:  
..a od wczoraj zaczelam staz.. calkiem spoko tylko...nie ma tam wiele roboty dla stazystow  :tak_smutne:  ..ja lubie jak cos sie dzieje, nie nudzisz sie wtedy i czas jakos szybciej plynie..a tu dupa..moze tak tylko na poczatku, jak juz sie wdroze to moze nie bedzie tak zle  :P takze pozyjemy zobaczymy  :Szczerbaty:
..dziekuje Agus za namiary i info na temat dekoratorni..moja tesciowka sie tym zajela i znalazla jakas firme z Goleniowa..w niedziele umawiamy sie na spotkanie i podpisanie umowy  :) takze chyba to juz mamy z glowy  :brawo:
..dzisiaj z okazji moich 24urodzinek moj Misiek zabral mnie na deser lodowy..mniamniusno bylo ale teraz umieram z przezarcia  :P
..no i Hiszpania wygrala  :nerwus:  ..jednak ta osmiornica dobrze wszystko przepowiedziala..skubana no  :brewki: :brewki:
aa i zapomnialabym..w sobote umowiona jestem na probna fryzure u p. Dawida z O'key..jestem strasznie ciekawa co wyczaruje mi na glowce  :skacza: ..obawiam sie tylko jednego..ze na fryzure moich marzen mam za malo wloskow na glowie  :-\ ..i mysle sobie ze tak jak Nemezis dokupie jakies naturalnie wygladajace pasma i doczepie w razie potrzeby..no nic zobaczymy w sobote..jak znajde na necie foteczki fryzurki jaka chce to Wam tu wkleje i ocenicie  :P

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
« Odpowiedź #87 dnia: 13 Lipca 2010, 18:38 »
Ja tez jestem na stażu.
Idź do kierownika i powiedz, że masz swój ślub i chciałabyś wolne.
Niech Ci da, a na liście obecności wpiszesz sobie dopiero po przepracowaniu tych 30 dni.
Ja tak zrobiłam i szefowa poszła mi na rękę. Przynajmniej nie trzeba będzie kombinować z tym zwolnieniem.

No chyba,że kierownik jakiś nie ludzki...

Ile miesięcy masz tego stażu? I pamiętaj o kosztach dojazdu  ;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline alinka692

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 13 Lipca 2010, 19:54 »
Lili-liliana tez myslalam zeby poprosic, dogadac sie moze dadza wolne..wkoncu i tak tam nic nie robie wiec potrzebna nie bede  ;) ale poczekam jeszcze z tym..tak jeszcze z 2 tygodnie..musze obadac jakie tam sa stosunki miedzy ludzmi, czy szefuncio jest spoko czy lepiej uwazac.. itd. itd. jeszcze troszke czasu mam ..  ;D
..staz mam 3 miesiace..ale babeczka juz zapowiedziala ze jesli tylko mi sie spodoba to bede mogla sobie przedluzyc o kolejne 3 :)  pamietam pamietam o kosztach dojazdu..zawsze przyda sie te pare groszy za bilety..  ;D
..a gdzie Ty robisz staz??jak dlugo??co tam robisz??

:-* :-*

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
« Odpowiedź #89 dnia: 13 Lipca 2010, 20:19 »
Ja jestem na stażu w Biurze Rachunkowym.
A co robie?? Hmm... Rozliczam firmy, tzn. wprowadzam faktury, księguję, rozliczam podatki i obsługuje klientów. Generalnie wszystko ;D
Staż mam 8,5 miesiąca. Od 16.03 do 30.11. Ale prawdopodobnie zostanę tam na dłużej, już na Umowie o Pracę. Bo dziewczyna z którą pracuje musi być u takiego zewnętrznego klienta i ja króluje w biurze ;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018