Autor Wątek: ..If You're Not The One.. odliczanko do 6.08.2010.. Alicji i Filipa :)  (Przeczytany 13291 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Dla mnie sukienka na poprawiny taka sobie (nie lubie takiwj długości), ale ważne żebyś ty się czuła komfortowo w niej :)
zazdroszczę "króciutkich wakacji" patrząc na tą pogodę też chętnie bym poleżała na plaży  :okularnik:
A z tańcem poćwiczycie troszkę w domku razem i będzie ok  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
eeee a myślała,że tylko Stargardzki sanepid taki oschły  :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Oki, mam chwilę oddechu od pracy, to jestem.

Milusia z Was para, po awatarku myślałam że jesteś wysoką dziewczyną  ;D a tu taka mała "pchełka" (w b.pozytywnym tego słowa znaczeniu)  ;D
Też wolę zobaczyć sukienkę na Tobie, bo tak...sukienka niezła, choć ja zdecydowanie lubię A i empire, no ale masz rację, w empire nie byłoby Cię widać  ;)

Gratuluję wyboru fotografa, też mi się b.jego foty podobają  :ok: Do Dawida przed ślubem już się nie dostałam, ale ciekawa jestem co zrobi z Twoimi włoskami  ;D Alinko, jako DJ'a to wiesz kogo polecam  ;) cała rodzinka, łącznie z babcią (która nie tańczyła, ale świetnie bawiła się przy jego żartach i tańcach), do dziś go wspomina  ;D

Sukienka poprawinowa ładna (nie wiem czemu ciągle wszyscy myślą że powinna być biała lub ecru  :drapanie:), na zdjęciach rzeczywiście błyszczy, ale skoro tak dobrze się w niej czujesz i jesteś nią zachwycona to najważniejsze. Ja akurat lubię zwiewne sukienki, no ale akurat taką mam budowę ciała, że trza dupkę tuszować  :P

To baw się dobrze, weekendowo kolorowo, a po powrocie fotki  ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
Udało mi sie dzisiaj zajzec do Was  :Szczerbaty:  ..poł dnia opalalismy sie w Ustce a drugie pol łaziłam z Mamuska po miescie   ;D  widzialam przesliczne buciki- platformy (idealne do sukienki poprawinowej) ..rozmiar 34 (tak tak 34  :brewki: ) ze skory cielecej, z błyszczacymi koralikami..ale cena mnie powalila  :mdleje: 400 zl !!no i  zrezygnowalam  :-\  poszukam na necie jakis producentow ktorzy maja takie malutkie buciki..a moze Wy znacie..a najlepiej stacjonarny sklep w Szczecinie z obuwiem od rozmiaru 34  ::) tylko nie Ryłko .. bo niestety moim najwiekszym koszmarem sa buty !! uwielbiam wszelkiego rodzaju pantofelki, koturny, balerinki a ostatnio mam hopla na punkcie platform  :-[ no ale ten rozmiar..kwalifikuje sie do dzialu dzieciecego  ::) czasami w przeblysku szczescia znajde jakies male 35 ktore jest na mnie dobre..ale to rzadkosc.. buty slubne zamawialam przez internet ( rozmiar 35 ale jak dam wkladke zelowa to jest okey ) .. producent Witt..w sumie to jak znajde to wrzuce Wam foteczke :)
Agula a ile placiliscie za swojego Dja?? nam zalezy zeby nie byl za drogi, w ogole wczesniej nie myslalam o tancach na poprawinach poniewaz planujemy grilla przy piwku i tak jakos nie pasuje mi jedno z drugim..ale z drugiej strony ktos jednak musi puszczac muze zeby nie bylo zbyt smutno i dretwo.. :brewki:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
oto moje butki..tyle ze moje sa bez ozdob..

Uploaded with ImageShack.us

a te mam zamiar zamowic (wyjatkowo maja rozmiar 34 ) zebym miala na zmiane :)

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
zupełnie nie w moim stylu  ::)

Offline alinka692

• Chuck Norris
Ylka dziekuje za opinie :) wiadomo..kazdy ma swoj gust  ;D
..okey ja uciekam nad jeziorko   :piwko:  :okularnik:  ..buzka :-*

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
A mozna sie jeszcze przylaczyc ?  :bukiet:
Suknia slubna piekna  ;D bardzo mi sie podoba
sliczna z Was parka, a Ty faktycznie malusia jestes  ;)
pisz nam tu szybciutko jak sie poznaliscie  :tupot:
 :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dzień dobry  ;D Mi buciki się podobają-obydwie pary  ;D Chociaż te 1wsze sprawiają wrażenie wygodniejszych  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Alinko, na priv wysłałam info  ;)

Niestety taki fason bucików mi się w ogóle nie podoba, a jeśli chodzi o małe rozmiary, to już z doświadczeń Agatki wynika, iż w Sz-nie brak sklepów z tak małą rozmiarówką...także chyba pozostaje net..współczuję...A cena butów powalająca...chociaż, skórka, powinny być wygodne, pasujące do innych rzeczy, może nawet parę sezonów być w nich polatała, to by się opłacało  ;D

Offline alinka692

• Chuck Norris
Witajcie Kochane poweekendowo   :Szczerbaty:  :Szczerbaty:
Aneczka  :hello: miło mi ze wpadłas do mnie  :brewki:
Patrycja bucik mimo wysokiego obcasa jest mega wygodny i przede wszystkim leciutki  :hopsa:
Agulec dziekuje za info  :uscisk:
..ahhh odpoczęlam sobie nad jeziorkiem..pożeglowalam..spalilam na słońcu a dzisiaj z rana wrocilismy do Szczecina   :-\
wiecie co?? znalazlam na necie stronke gdzie maja butki !! piękne !! wysokie czułenka..platformy..sandaly..nawet ślubne itd ..i to juz od rozmiaru 33  :Uu: do 35  ;D i zamowilam sobie !! juz sie nie moge doczekac jak przyjda poczta  :brawo:
co do naszej historii poznania  :hmmm: musze to jakos sklecic  ;D
może zacznę od tego ze jestem ze Słupska(do Szczecina przyjechalam na studia)..i tam tez jest moje serduszko  ;D kocham to miasto i do tej pory nie wyobrazam sobie zebym mieszkala gdzie indziej  ;D no a moj Filip jest ze Szczecina  ::)
a wiec tak..poznalismy sie przez internet  ;D a dokladnie przez stronke fotka.pl  :P ps.dziekuje mojej Siostrze ktora namowila mnie na zalozenie tam konta ;D
..pierwszy raz Filip napisal do mnie  pod koniec kwietnia 2007 roku..do tej pory pamietam jego komentarz pod moimi fotkami  :P pisalismy sobie tak przez pare dni i kontakt sie urwal..ja zajelam sie sesja i egzaminami a Filip jako ze wtedy byl w Angli zajal sie praca  :) ale..chyba jakos w polowie czerwca znow zaczelismy do siebie pisac..i wiecie co..czulam ze cos mnie przyciaga ku Niemu..nigdy wczesniej nie bylam w nikim zakochana wiec to byla dla mnie nowosc  :) tzn oczywiscie mialam chlopakow..i to wielu  :P  ::) ale tylko "bawilam sie" nimi  ::)  ;)
 ..jednak balam sie zaangazowac bo wiedzialam  ze Filip jeszcze przez co najmniej rok chce pracowac w Angli, a ja wakacje planowalam w  Słupsku.. wiec po prostu godzinami rozmawialismy albo na gg albo przez smsy (zadne z Nas nie odwazylo sie zadzwonic :) i tak do dnia 18 sierpnia kiedy to Moj Ukochany stwierdzil ze nie moze juz dluzej czekac, ze chce mnie  poznac osobiscie ..zwolnil sie z pracy (nie mogl wziac urlopu) i wrocil do domu do Szczecina..  :Serduszka: :Serduszka: ..i tak az do konca wakacji kursowalismy między Szczecinem a Słupskiem  :samochód:  ..a Nasza Miłosc rozkwitała :serce:

Offline alinka692

• Chuck Norris
..po około roku zamieszakalismy razem  :P :los:
..a ze los bywa przewrotny i tesciowie tez  ::) ..to mimo mojego zazekania ze nigdy nie zamieszkam w Szczecinie to jednak tu zamieszkam  ::)  :-\ ..rodzice PM kupili Nam nowe mieszkanie wiec poki nie dorobimy sie domku (oczywiscie w Słupsku) to musze tu mieszkac  ::) ..tak wiec razem z planowaniem ślubu urządzamy Nasze mieszkanko i organizujemy przeprowadzke do niego :)
buziam  :-* :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Ładnie razem wyglądacie :)
A pokażesz nam zdjęcie pierścionka? Tak mi jakoś znajomo wygląda ;) Chciałabym się przyjrzeć  :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Ah ten internet  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Szczerbaty:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No ahh ten internet :brewki:

Alinko już ja sobie Ciebie wyobrażam w tej cudnej księżniczkowej sukni!!! Wspaniały wybór, będziesz prześlicznie wyglądała :)
Dołączam się do odliczanka oczywiscie :)

Offline alinka692

• Chuck Norris
..Ciriness   :hello:  :Daje_kwiatka:
..o tak Dziewczynki internet naprawdę łączy ludzi :)   :brewki:
a oto moj pierścionek :)

a ze wczesniej obiecalam dac foteczke obraczek tak wiec oto nasze obraczki !! mialy byc inne, ale nie bylo rozmiaru (6.5) wiec wybralismy te   ;D  moja jest bez diamencikow.. z wygrawerowaną data i naszymi imionami  :P

Offline ylka

• maniak
bardzo ładny pierścionek i obrączki  ;D

No i gratuluję teściów  ;D Super, ze Wam, mieszkanie kupili  :hopsa: :hopsa:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
piękny pierścionek i piękne obrączki! Gdzieś je już widziałam,ale nie wiem gdzie  :drapanie: ile mają mm? i dużo za nie daliście?

Aaaa i jak minął wczoraj 1wszy dzień stażu? :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Fajny weekend...

O Ty kokieciaro  :brewki: znów internet, super, czyż to nie jest przeznaczenie?  :Serduszka:

Czyli dalej chcesz kierować swe kroki do Słupska? Ale to co, pomieszkacie kilka lat tu, a potem fruuu?  ;D Twojemu PM to obojętne?
Ładne obrączki  :)

No właśnie, jak na stażu?

Offline alinka692

• Chuck Norris
Dziękuję Moje Kobietki za opinie   :Daje_kwiatka:  :Daje_kwiatka:  :Daje_kwiatka:
..hehe masz racje Ylka..a własne mieszkanie to dobry start, bez kredytów i zyrantów  :)
..Pati ja juz gdzies foteczki pierscionka dawalam i mozliwe ze tam widzialas :)  :Szczerbaty: maja po 6 mm szerokości..
za obrączki zaplacilismy uwaga !! 340 zl..bo mielismy wlasne zloto  :Uu: kupilismy je w salonie Amara o ile dobrze pamietam, normalnie kosztowalyby około 3700 zl..cena zlota za gram strasznie poszla w gore..a ma jeszcze bardziej podrozec  :nerwus:  ::)
..Agulec tez myśle ze to bylo przeznaczenie  :Serduszka: jeszcze nigdy nie ciągnęlo mnie tak do kolesia jak wtedy  :brewki: :brewki:
..Szczecin niestety nie podoba mi sie i wiem ze nigdy nie zaklimatyzuje sie tu  :( a wiadomo w Słupsku spedziłam większośc zycia, to tu mam znajomych i rodzine..rozmawialam juz o tym z Filipem, na pewno jak zacznie pływac i dobrze zarabiac to zaczniemy oszczedzac i kupimy dom w Słupsku  :tupot: :tupot: a ze Mojemu Ukochanemu wsio rybka gdzie bedzie mieszkal, skoro 4 miesiace bedzie plywal a nastepne 4 bedzie sie mna cieszyl wiec bez rożnicy gdzie  :P
..co do stazu to przesuneli mi poczatek na 12.07 (od poniedzialku), bo jeszcze lekarza musze zalatwic i jeszcze jakies papierkowe sprawy  ::) ..  :Szczerbaty: wiec ciesze sie wakacjami poki sa  :P no i spie do 11  :hopsa:

buziam Dziewuszki  :-* :-* :-*

aaa zapomnialabym  ::) juz od jakiegos czasu marzy mi sie zeby na weselu podczas tancow wydobywal sie z czegos tam taki dym, jak np na dyskotekach, w tancu z gwiazdami lub you can dance..wiecie o co mi chodzi?? tylko nie mam kompletnie pojecia gdzie takie cos mozna wypozyczyc  ??? na necie znalazlam firme ale oni sprzedaja (za kolosalne pieniadze -z 2000zl plus dym) a nie wypozyczaja..  :'(  

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Podejrzewam że DJ'e mogą dysponować takim sprzętem, a może Wasza orkiestra ma dostęp? warto zapytać, albo kogoś znają, kto by wypożyczył.
To fajnie jak macie taki plan  ;D Rzeczywiście ,w sytuacji Twojego PM'a to bez różnicy gdzie będziecie mieszkać  ;D
Farciaro, to masz wakacje, ciesz się nimi, ciesz  ;D

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ala, dowiedz się najpierw, czy w Waszym lokalu zgodzą się na użycie dymu. U nas np. nie byłoby to możliwe.

Obrączki bardzo ładne, choć ja preferuję białe złoto ;)

A butki w końcu będą te co zamieściłaś, czy inne? Mnie tam się podobały, choć sama nie kupiłabym takich ze względu na zbyt wysoki jak dla mnie obcas ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Można???
ale z Ciebie chudzina, zazdroszczę figurki :brewki:

Rozmiar buta mnie powalił :mdleje: myślałam ze źle przeczytałam ;) butki piękne, nie spotkałam sie jeszcze z takimi na ślub.

My wytwornice dymu mamy w cenie muzyki 8) ale nie wiem czy będę chciała z niej korzystać, noszę szkła kontaktowe i nie chce żeby oczy zaczęły mi łzawić ::)

Offline alinka692

• Chuck Norris
OMG  :mdleje:  :mdleje:  właśnie spojrzalam na suwaczek i co?? i został równy MIESIĄC do slubu ..jak ten czas zapier..  :mdleje:  :mdleje:
..Czigra  :hello: ciesze sie ze jestes  :Daje_kwiatka: ..ucaluj ode mnie swoje pieski  :uscisk: ..czy ja wiem czy jest czego zazdroscic..jestem niziutka 158 cm i tylko 43,5 kg ale chcialabym miec ponętniejsze biodra i posladki.. jak prawdziwa kobieta  np J.Lopez  :brewki:   :brewki:
..Nemezis moje butki to te co zamiescilam numer 1 a numer 2 zamawiam na zmiane  :Szczerbaty:
..Dziewczynki w ogole nie pomyslalam o tym ze  dj moze miec taki sprzecior..i dziekuje bo wkoncu wiem jak to sie nazywa  :glupek: wytwornica dymu  :glupek: :Swiety: ..zaraz napisze do Duetu czy zgadzaja sie na uzycie tego ..  :chat:
..i wiecie co?? przyszly moje butki ktore zamowilam..rozmiar 34  :P idealne na poprawiny  :hopsa:

:-* :-* :-*

Offline ylka

• maniak
dojrzałam tatoo nad kostką, fajnie  :D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Historia poznania standardowa :P ;)
Jednak musiało coś być na rzeczy skoro chłopak rzucił pracę i przyjechał by być z Tobą, to jest romantyczne  ::)
Znam to uczucie i uważam,że to super gest i dowód uczucia ::)
I muszę napisać, że niesamowicie się zachowali teście z kupnem Wam mieszkanka. SUPER ;D
Masz dużo szczęścia i dbaj o te swoje szczęście ;D

Obrączki macie bardzo ciekawe i ładne.

Offline alinka692

• Chuck Norris
heheh i tatoo ...i plaster na drugiej prawej kostce  ::) ja to potrafie robic zdjecia  ::)  :P
heheh historia standardowa bo jak juz pisalam internet łączy ludzi  :P ..moze gdyby w Anglii zarabial kokosy to szkoda by mu bylo wracac do Polski..i wtedy nie byloby juz tak romantycznie  :P
..dbam dbam o te moje szczescie  :D
..kurne felek Urugwaj strzalil gola.. ehhh..trzymajcie kciuki za Holandie !!!!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
Ja trzymam za Holandię, bo to mój 3 dom ;D
3:1, chłopcy wygrają ;D

Kochana, a mój zarabiał dużo w Nl, ale rzucił wszystko i przyjechał do Pl,żeby pracować za jedyne 1700zł, byleby być ze mną. Owszem ledwo trzymaliśmy koniec z końcem( kredyt mieszkaniowy itp), popadliśmy w długi, ale to były cudowne 3 miesiące mieszkania razem i budzenia się oraz zasypiania razem każdego dnia :hopsa:

Ja tam plajstra nie widzę :P

Offline alinka692

• Chuck Norris
oołłłjeeee wygrywamy  :P ..razem z moim PM od poczatku obstawialismy ze Holandia bedzie w finale..i jak do tej pory to sie spelnii  ;D
..zawsze chcialam pojechac do Amsterdamu, nawet w ostatni weekend majowy juz mielismy zaplanowany wyjazd ale niestety nie wypalil  :-\
..Lolalola ..bo Miłosc jest najwazniejsza..nie mozna jej przeliczyc na pieniadze..a takie chwile jak budzenie sie i zasypianie razem sa najcudowniejsze  na świecie  :Wzruszony:  :Wzruszony:

Offline lolalola

• Chuck Norris
..a takie chwile jak budzenie sie i zasypianie razem sa najcudowniejsze  na świecie  :Wzruszony:  :Wzruszony:

Szczególnie, gdy  :uscisk:  :P

A ja żałuję strasznie,że muszę się męczyć teraz z obroną , bo byłabym już dawno w Nl, a tak jestem uziemiona :-\
A tam pełno chorągiewek, proporczyków,balonów, nawet krawaty pomarańczowe rozdają na stacjach paliw ;D
Widziałam tuz przed rozpoczęciem się mistrzostw, więc teraz atmosfera jest pewnie dużo gorętsza,ach...

Ja jadę do Amsterdamu za 2 tygodnie, jedziesz?? ;D