Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118113 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pewnie że wyjdą fajne ujęcia w tym parku :D

Ja też się czaję na kilka rzeczy od Kryolanu więc jestem Twojej opinii ciekawa :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No ja mam czarne bo to na inną okazję było ;) ;) ;) ;)

A mi ciężko ocenić kieckę "bez reszty ciebie"...długość babcina ale może w całości prezentuje się dużo lepiej ;) ;) ;)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
No właśnie, po co głowę ucinałaś?  :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Mnie się kiecka nie podoba, skojarzyła mi się w ogóle z bollywoodem hehehehhehe ;D może dostaniesz angaż w jakimś filmie ;)

:hahaha: :hahaha: w mojej obecnej sytuacji zawodowo-finansowej angażem w boolywoodzie bym nie pogardziła  :D :D

A tak poważnie to nie jest najgorza-na żywo prezentuje się bardzo elegancko  :)
Tak jak wcześniej pisałam-musiałam coś wybrać bo inaczej kasa by mi przepadła.Nie miaalm za bardzo wyboru i ta była taka najlepsza z tego co mieli  ;)
Długość faktycznie dziwna i najlepiej prezentuje się do bardzo wysokich butów-tylko chyba nie bardzo będę miałą ochotę takowcyh zakaldać po całonocnych tańcach  ;)

Najwyżej będę wyglądała jak zmora  :P już i tak będę żoną,więc co mi tam  :p

Parku linowego trochę sie obawiam-mam lęk wysokości  :p ale może nie jest az tak wysoko ?
Była któraś z was w tym parku w Szczecinie?

Ciri a na co się czaisz?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja byłam pod Karpaczem i choć nie mam lęku wysokości, to nie podołałam wszystkiemu... weszłam i jak zobaczyłam z góry, że mam po tym jakoś przejść, to nawet to, że miałam zabezpieczenia, mnie nie przekonało i zawróciłam ;P mój K. na wszystkim brykał jak tygrysek, ale dla mnie nie wszystko było fajne :) ale wiesz, na oponach i tych niskich i prostych trasach, powinnaś dać radę :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
Pati a Ciebie ktoś maluje na wesele nie? To Cię pewnie popsika fikserem ;)

Ja myślałam też o tym pudrze, ale już mam trochę sypańców. Osobiście choruję na paletkę Paris ale cena jest dla mnie wciąż zaporowa (65zł:/) no i krążek kamuflaży na pewno sobie zakupię :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Pati wybacz ale mi kiecka nie lezy :-[ :-[
rajstopki tez mam te co ty,kupilam w auchanie w firmowym sklepie,jak dobrze pamietam dalam 16zl ;) ;)
sprzedawczyni sama nie wiedziala czy ma biale,ale poszukala i okazalo sie ze byly :P :P

sesja w parku linowym to moze byc fajny pomysl ;D ;D
:*:*:*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Pati wybacz ale mi kiecka nie lezy :-[ :-[

Spoko  :) przecież wiedziałam,że tak będzie  ;)

Ciri no podobno czymś tam psika  ;) ale chciałam mieć tez swój własny-czasem się przyda  :)
Paleta Paris fajnie się prezentuję,ale najpierw musiałabym się nauczyć malować dobrze powieki  :-X
Zainteresowała mnie natomiast ta paleta kamuflaży...wiesz jak się to sotuje?Tak jak korektor czy może nieco inaczej?

Może sobie tez zakupię,ale jeszcze nie teraz.Po ślubie  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Tak, to jest właśnie korektor ale bardzo ciężki więc łatwo z nim przesadzić i zrobić sobie krzywdę, natomiast ponoć cuda czyni ;) Przyda się więc na niespodzianki :D
Poza tym same superlatywy - dobrze kryje, jest długotrwały, ładnie się dopasowuje, nie spływa. Tak słyszałam :D
Czemu nauczyć się malować powieki? Pewnie umiesz :D
Ja też się ciągle uczę :D

Nóżki wypoczną do wysokich butków przez te 3-6h nocy poślubnej :P

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
park linowy brzmi super ;D sama bym się chciała w lato wybrać, ale to u nas na południu ;)
a mi się kiecka podoba, tylko możesz mieć problem faktycznie z obcasem po całej nocy, dobrze, że ja nie miałam poprawin ;)
co do win? a ile macie stołów i po ile osób?myśmy chyba stawiali po dwa (albo 3, ale tego nie pamietam) na stół, a z tym zabieraniem to też tak nie do końca bo butelki są otwarte na stole a korki zabierają kelnerzy, więc cięzko je zabrać ;)
Patrycja normalnie już się nie mogę doczekać ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Hmmm... kiecka nie jest zła ;) Wygląda elegancko...
Skróciłabym ją tylko do samej d.u.p.y  ;D ;D ;D

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
a mi się Pati sukienka bardzo podoba, na pewno na żywo, w ruchu robi lepsze wrażenie, ale tak jak pisałaś szpilki koniecznie, bo taka długość i niskie buty i będziesz wyglądać jak 30lat po ślubie  :hahahaha: :hahahaha:

ogólnie jest bardzo elegancka i fajna bo plisowana ;]

rajty też fajne,pomysłowe ale chyba wolę tradycyjne pończochy z piękną koronką :P tylko jeszcze nie wiem jak je założę do odkrytych paluszków w butach :P
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Cholera!Napisałam posta i mi go wcięło  :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Ciri taaaa nogi mi wypoczną  :D musiałabym chyba jakiegoś masażystę mieć ze sobą  ;D

Marta wiesz,że nie wiem jak to z tymi winami będzie...ja nawet nie wiem jak stoły będą ustawione ;D
wydaję mi się,że tradycyjnie w "U" ale o tym dowiemy się na spotkaniu z właścicielem.
w sumie to u nas chyba i tak nie będzie miało zbyd dużego znaczenia,ponieważ z tego co kojarzę tam wina stoją na osobnym stoliczku,ale to też musze się podpytać  :)

Justyna Ty to byś od razu chciała gołym dupskiem świecić  ;D A ja tak nie mogę-będę świeżo upieczoną żoneczką więc muszę świecić przykładem
 :D :D :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Sukienka nie najgorsza :) Ładny kolor, Ty wyglądasz dobrze, trochę długość nie dobra, ale nic nie zrobisz :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Sukienka...nie jest zła....ale ta długość....coś mi w niej nie pasuje...  :-\
Myślę,że dobra krawcowa na pewno coś by na to zaradziła :)
Na przykład moja mama by mi coś na pewno wykombinowała w tej sytuacji ;) :D

Gatki...hihi...nie widziałam jeszcze takich! :D
Pierwsze co...jak je zobaczyłam :) pomyślałam sobie ,że to gatki do gwałtów :p :hahaha:
Jak one się zwą....chciałabym sobie pooglądać je na all :)

Ale macie pomysły na plenerki :D
Hihi....ja jeszcze kompletnie nie mam pojęcie... :mdleje:
I jakoś nie mam weny do tego ;) :p

Offline Daisy87
  • uzależniony
mi się sukienka podoba, jest bardzo ładna, tylko ta długośąć jest postarzająca trochę  ;D powinna być albo długa albo krótsza in my opinion ;)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Te rajty są super. Sama takie miałam na slubie :D

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Nie jest zla ta sukienka, tylko tak jak forumki pisza, dlugosc taka sobie...

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Skróciłabym ją tylko do samej d.u.p.y  ;D ;D ;D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Suknia cudna !!!!!Ja to bym sie nia zachwycała !!!!!!!!!!!!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati, a co z Twoim panieńskim? Bo jakoś mi umknęło  ::) ::)

Offline mka

• Chuck Norris
Gdzie jesteś piczko? ;D ;D ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
 :hello:
Pati jak dla mnie to sukienka jest okej ;)...jej wzór całkowicie jest dopasowany do długości i wydaje mi się że, jak na poprawiny to jest GIT ;D Może nawet będę ją mogła zobaczyć na żywo :brewki: :brewki: :tak_2:

...kochana wina ja miałam też chyba z 15 butelek, i z nich zostało jeszcze z 6 ::) więc u mnie pili mało winka.Wszystko zależy od upodobań gości ;)...ale zawsze lepiej żeby nie zabraklo, najwyżej jak zostanie to będziesz miała na przyszłe imprezy ;D małżeńskie ;D

Pozdrowionka :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Gdzie jesteś piczko? ;D ;D ;D
Aktualnie jestem w pracy,a co?  ;D ;D ;D
 jednak nie za bardzo mam o czym pisać,więc wolę podczytywac co u was  :P

Jesteśmy na etapie domawiania pierdół na all,omawiania przebiegu imprezy z foto,oprawą muzyczną,orkiestrą etc  :)

Nic się nie dzieje,poza tym że spać w nocy nie mogę  ::) W dzień jest ok!Jakoś nie stresuje mnie myśl,że ślub zbliża się wielkimi krokami.Wręcz przeciwnie-uważam,że na wszystko mam czas  :P  :P  :P
Tylko właśnie coś w nocy moje myślenie się włącza i jest  :dno:

Ostatnio poszłam po recepte na tabsy...zestresowałam się,że @ może mi przyjść w dzień ślubu i wolałam temu zaradzić  ;) Jednak teraz żałuję,bo teraz mam taki humor że pół miasta bym  :ckm: :ckm: :ckm:
No,ale nic  ::) wytrzymam jeszcze z miesiąc i je odstawię  ;D
Pati, a co z Twoim panieńskim? Bo jakoś mi umknęło  ::) ::)
A no coś tam się dzieje,ale ja nie wiem co  ::) Moja ciotka  (ta sama,która wyśmiałą moje ślubne buty )zajęła się organizacją.Podejrzewam,że chce się zrehabilitować za swoje wcześniejsze zachowanie i musze przyznać że bardzo dobrze jej to wychodzi  :)

Wiem tyle,że panieński jest 28.05 o 19.30,że mam przygotowac jakieś żarełko w domu (flaszka już się chłodzi  :) ) i ubrać się na czarno (w tym celu jadę jutro do SZCZ.bo kompletnie nie mam co na siebie włożyć  ::) )

Dalej nic mi nie wiadomo  :)
Może nawet będę ją mogła zobaczyć na żywo :brewki: :brewki: :tak_2:

Pozdrowionka :-*

Oooo zaintrygowałaśmnie  :brewki: :brewki: :brewki:

Offline mka

• Chuck Norris
No kochana 23 dni do ślubu to już poważna sprawa ;D ;D ;D

Ciesz się, że masz jakikolwiek humor po tabsach bo ja byłam mega obojętna i miałam wyjebane na wszystko :D :D :D :D :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

Ciesz się, że masz jakikolwiek humor po tabsach bo ja byłam mega obojętna i miałam wyjebane na wszystko :D :D :D :D :D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: wybacz,ale wyobrazialm sobie jak jestes obojętna dla swojego R.  :p :p :p

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
tylko zeby ciotka nie odwalila zadnego numeru po zlosci. ::)

ja bym jej nie ufala ;D

ale dobrze ze cokolwiek sie dzieje ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To na Twoim panieńskim będą ciotki? ;o A świadkowa się nie poczuwa?

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
fajnie ze panienski sie uda,bo wiem ze mialo byc kiepsko :) :)
moze meliska cos pomoze na noce bezsenne?
ja sie chyba tak nia nacpalam ze za kilkanascie godzin biore slub a zero stresu ;D ;D :P
buziole  :-*
:*:*:*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
To na Twoim panieńskim będą ciotki? ;o A świadkowa się nie poczuwa?
Aniu na moim panieńskim nie będzie ciotek-tylko ta jedna.Ona jest z tych "młodszych" i bardzo rozrywkowych  ;D
Także wiem,że jak coś robi to ze "smakiem"  ;)
Świadkowa jakoś za późno się ogarnęła co do tej imprezy.Jednak nie mam do niej żalu.Bo właściwie w każdej kwestii mogę na nią liczyc.Nie ma takiej sprawy w której by mi niej pomogła  :) Póki co jestem bardzo zadowolona ze swojego świadkowego wyboru  ;D

tylko zeby ciotka nie odwalila zadnego numeru po zlosci. ::)

ja bym jej nie ufala ;D

Nie,nie!Nawet nie ma takiej opcji!Dużo nam w ostatnim czasie pomaga i to bez proszenia,sama wychodzi z inicjatywą  :)
W ogóle nie myślę tymi kategoriami  :)
Wzięła ode mnie numery do lasek,które chciałabym widziec u siebie i wiem że nawet jak dużo nas nie będzie to zabawa będzie świetna
;)

moze meliska cos pomoze na noce bezsenne?

Ty teraz się bawisz na własnym weselu a ja odp.na Twojego posta  ;D
Właśnie chyba zaparzę sobię meliskę-może mi pomoże bo od tygodnia mam problemy ze snem
  :-[