Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118403 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj tam,oj tam  :p

Nie denerwujcie się tak bo wam tak zostanie  ;) ;D

Wkleję wam dziś późnym wieczorem to foto,ale tak jak mówię nic specjalnego-więc się nie nastawiajcie (i wcale nie pisze tak,żebyście mi słodziły  ;) )

Od dziś wracam do mojej starej pracy  ;D Może nic wielkiego,nie zarobię za dużo,nie nauczę się niczego nowego ale zawsze parę groszy wpadnie  :) a i w domu nie będę się nudziła
(przede wszystkim po ślubie) więc jestem HAPPY!  ;D

Zawsze mam tak,że jak już wiem że będę miała kasę to od razu wiem na co ją wydać  ;D W związku z tym mam do was pytanie:znacie jakieś fajne ośrodki SPA?Byłyście gdzieś,
możecie coś polecić???? W ramach podziękowań chciałabym moją mamę wysłać do SPA  na kilka dni.Należy jej się!Odpoczęłaby,odstresowała się i nałądowała energią :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Fajnie jest u Bagińskich w Pobierowie, a jeżeli chcecie już większy wypas, to polecam Arka Medical w Kołobrzegu ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
U Bagińskich jest dobre żarcie ale słabe zaplecze SPA ;) ;)

W Sandrze jest bogato ale drogo a nie wiem jaką gotówką dysponować będziesz  ;) ;)

Ja jeżdżę do dźwirzyna do Akcesu-jest fajnie nie ma tłoku na basenie, jedzenie średnie..ale blisko do Kołobrzegu :D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No właśnie chodzi mi o to,żeby było fajne zaplecze SPA-aby mogła tam mieć jakiś fajny masaż +inne zabiegi.
Jedzenie to tak średnio mnie interesuje  ;)
No i fajnie jakby to było w jakieś większej miejscowości-żeby mogła sobie tam jeszcze połazić  ;D
***********************************************************************************

Ze spraw ślubnych:dzisiaj kupiliśmy wino na wesele.W sumie nie wiedziałam czym się kierować,więc wzięłam pod siebe  :D W każdym razie mamy 13 butelek-wzięliśmy czerwone półslodkie,białe półsłodkie i półwytrawne oraz różowe półsłodkie i półwytrawne.

Kupiliśmy również 10 miniaturek whiskacza na nagrody.Nie wiem czy wystarczy,ale jak spotkamy sie z zespołem to będziemy wiedzieli co i jak.Najwyżej dokupimy te miniatury,albo jeszcze co innego.

Zakupiliśmy równiez wódkę na panieński i kawalerski.

w poniedziałek kupiłam sobie gaciochy do ślubu i pończochy samonośne,ale jeszcze chcę dokupić te takie jakby złączone pasem  ;D

Co jeszcze...  :drapanie: AAAa wczorak zamówiłam na All  utrwalacz do makkijażu(może się przyda),
puder ryżowy(może tez się przyda,jak nie w celu poprawy makjiażu ślubnego to na pewno na inną okoloczność  ;D
a także paski wybielające do zębów  ;D

Teraz jestem na etapie zamawiania księgi gości,ale kompletnie nie wiem jaki tekst wybrać na pierwszą stronę  :drapanie: :drapanie: Może macie jakies sugestie???

Dziś z racji tego,że jest równy miesiąc do ślubu dostałam od mojego jeszcze narzeczonego różyczkę  :Daje_kwiatka: :mrgreen: Chociaż raz pamiętał  
:D :D :D :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Dżaga a jakie paski kupiłaś?Bo ja też się przymierzam  ;) ;) ;) I u kogo na all kupowałaś? ;) ;)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
My mamy taki tekst w księdze gości:
"Kochani Goście

Wspomnienie tego Magicznego Dnia
chcemy zachować w naszych sercach na zawsze.

Kilka ciepłych słów, życzeń, opowieści,
będzie dla nas najpiękniejszym wspomnieniem
Dnia Naszego Ślubu.

Podzielcie się z nami swoją radością!" + imiona i data ;)

Do wybielania polecam Białą Perłę, ale trochę upierdliwa do stosowania ::)
Też mam strippante ;D Ciekawa jestem czy to wygodne... Ale nie będę przecież testować rajstop przed ślubem :drapanie:

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Pati, ja zamawiałam księgę gości z jd style i przysłali mi cały zestaw tych tekstów na pierwszą stronę, jak chcesz mogę Ci je posłać ;)
Ja też zamierzam wybielać ząbki paskami ;D

Kurdeee zazdroszczę Ci tego miesiąca na suwaczku  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Mka ja teraz zamówiłam SUPREME CREST od pierwszego z brzegu sprzedawcy  ;) są opakowania po 14szt i 24szt-ja brałam te większe.Podobno paski są świetne-zobaczę  :)

Beaberry o właśnie o te rajty mi chodziło  :) Nigdzie ich u siebie dostać nie mogę  ::) A Ty z jakiej firmy masz?Białą perłę mam jeszcze w domu,ale jakoś ślinię się strasznie podczas stosowania a do tego "zjadam"dużą częśc tego żelu-jakoś tak sam mi wlatuje ;)

Roksanaja właśnie tez zamawiam z JD,ale oni mi podesłali jakieś tylko miłosne wierszyki i ponownie teksty do zaproszeń  ::) Ty z tego wybierałąś czy podesłali Ci coś innego???

Tak w ogóle jestem strasznie podjarana bo właśnie umawiamy się z naszymi kamerzystami na plener przed ślubny  ;D ;D ;D
Zaproponowali nam najpierw quady,albo gokardy (zdecydowaliśmy się na quady bo są W Stargardzie  :P )a później jakiś spokojniejszy i bardziej romantyczny plener gdzieś nad jeziorem czy na łące...
Wszystko oczywiście w cenie jednego plenerku  ;D ;D ;D
Mam nadzieję,że nasza współpraca cały czas będzie się tak układała (tfu tfu tfu)
;D ;D ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
Mi wysłali typowe teksty na pierwszą stronę - już Ci je na maila wysłałam :)
My wybraliśmy tekst nr 7.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Sesja na quadach!!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Mam rajtki z Veneziany, kupiłam na allegro. Wprawdzie białe do sukni ecru, ale za bardzo się tym nie przejmuję, bo i tak nie będzie ich widać ::)
Z Białą Perłą też tak mi się dzieje, dlatego napisałam że upierdliwa ;D I ten zapach jak płyn do trwałej :Blee: Ale pamiętam, że jak stosowałam to widać było różnicę, choć do śnieżnej bieli nie doszłam przez niewygodę stosowania i moją niesystematyczność ;) Chętnie się dowiem jak te Twoje paski się będą sprawować :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Już późny wieczór  :terefere: gdzie fota? :P

Ja też te rajtki zamówiłam na allegro z Veneziany, co beaberry. Mam nadzieję, że będą się dobrze nosić :D

Ten plener mieliście świetny, my planujemy sesję plenerową na quadach, ale zobaczymy jak to będzie, bo mamy milion pomysłów :P

A co do pasków, czekam na recenzję :)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
pozny wieczor a tu  fotki :nie: ma  :P :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
O proszę taki PM który pamięta to skarb :)

Utrwalacz i puder ryżowy to pewnie z Kryolanu?

Starczy Wam 13 butelek wina?

O Spa to może pomyśl coś z tych kuponów typu gruper, mydeal ja też poluję na SPA dla mamy :)

Sesja zapowiada się super, bo już mi się trochę znudziły te ich plenery nad tym samym jeziorem ;)

Offline mka

• Chuck Norris
Właśnie też mi się wydaje że 13 to mało ale może goście Pati to smakosze białej :D :D :D :D Ja mam chyba 24 butelki wina ;) ;) ;)

Nooo to pozazdrościć takiego podejścia do klienta-a kto wam filmuje bo nie pamiętam? :D :D

Offline mka

• Chuck Norris
Aaaaaaaaaaaaaaa co to za pończochy które tak chwalicie? ;D ;D ;D

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
wg mnie to 13 butelek to swiat :) na 60 osob.

Offline bigmam

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 3.05.2013
...i ja się dołączę tutaj ;)

..jeśli można....

Julia 09.02.2001 Oliver 11.11.2007 Laura 14.05.2010

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dziewczyny przepraszam,że dopiero dzisiaj ale wczoraj późno wróciłam-zaczał się YCD i nie chciało już mnie się kompa odpalac.

Dzisiaj też tak na szybko bo w robocie już na pewno nie wrzucę  ;) Tak jak wam pisałam-nie wygląda ona na zdjęciu jakoś powalająco!  ::)

Co prawda nie jest to suknia moich marzeń,ale na żywo wygląda dużo lepiej...mam nadzieję,że mnie nie zjecie  :p

A zdjęcie jest jakieś pojechane mocno,no ale nie mam czasu się nad tym zastanawiac  ;)

Mka u nas są chłopaki z Imagine studio,a rajty to coś takiego:

Mówicie mało wina?A nam się wydaje,że za dużo  :p

U nas to raczej nie wiele osób lubi pic winko podczas takiej imprezy  ;D Wydaje mnie się,że będzie ok  :)

Kurcze tak się podjarałam jak napisali mi o tym plenerze,ale jak zobaczyłam ceny quadów to mi normalnie kopara opadła  :o :o :o
Nie wiem czy będziemy mogli sobie na to pozwolic-pewnie nie  :'( No,ale trudno najwyżej będzie tylko jakiś zwykły plener
:'(

Anjuszka jeszcze mi nic nie odpisali  ::)

bigmamwitam  :hello:

Offline bigmam

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 3.05.2013
Moim zdaniem sukienka śliczna, zresztą (nie widziałam jeszcze na innych zdjęciach) ale modelka która ja prezentuj tez niczego sobie   ::)

Julia 09.02.2001 Oliver 11.11.2007 Laura 14.05.2010

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Pierwsze co sobie pomyślałam  że quady to droga przyjemność ;) Na pewno coś innego wymyślicie ;)

Jak z poprawinami te butelki to może być mało u mnie było 24 i na 85 ledwo starczyło, a jeszcze był bimber i piwo...No ale może Twoi goście mniej piją :P

Sukienka mi się nie podoba :(

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Suknie jest bardzo ładna.
Tylko jak dla mnie to zrobiłabym ja lekko za kolanko.

13win?
Masakra, u mnie wino piła garstka osób i mimo,że na szwedzkim stole stało z 10 butelek to kelner jeszcze donosił, a miałam niecałe 60os.
Poza tym Pati wina nigdy dość, jak coś zabierzecie do domu z powrotem, albo rozdacie gościom.

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Mi się sukienka podoba. Bardzo elegancka  :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Kurcze no może macie rację z tym winem-sama nie wiem  ::)
Pogadam z R.i najwyżej jeszcze dokupimy trochu  ;)

Ciri tak-puder i utrwalacz są z kryolanu...ciekawa jestem jak się sprawdzą te moje nabytki  ;D
Co do sukienki-toż przeciez pisalam  :D :D :D

Magda no właśnie chciałam,aby mi ją skróciły ale niestety nie dały rady...tam jest bardzo dużo cekinów,koralików etc.i jakby ruszyły to zapewne wszystko by poleciało  ::)

A co myślicie o parku linowym na ten plener?Też nam to zaproponowali-jest dużo tańszy niż quady...ale czy tam mogą wyjść jakieś fajne ujęcia???
  :-* :-* :-*

Offline mka

• Chuck Norris
Mka a rajty to coś takiego

Aaaa takie to ja już dawno mam ;D ;D ;D-mój Robert o nich powiedział "te rajstopy gdzie na tyłek materiału zabrakło" :hahaha: :hahaha: :hahaha: Też je u siebie wklejałam ;) ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Mka a rajty to coś takiego

:hahaha: :hahaha: :hahaha: Też je u siebie wklejałam ;) ;)

;D a gdzie je kupowałas?W Szczecinie czy przez neta?

Offline mka

• Chuck Norris
W sklepie GATTA normlanie, nie przez neta ;) ;) ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Byłam w Galaxy w gattcie,ale nie mieli ani beżowych ani białych0tylko czarne  ::)

Offline Roksana

• entuzjasta
Suknia ładna, podoba mi się, tylko ta długość faktycznie jakaś dziwna - ani ona krótka, ani długa  :-\

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mnie się kiecka nie podoba, skojarzyła mi się w ogóle z bollywoodem hehehehhehe ;D może dostaniesz angaż w jakimś filmie ;)

A co do parku linowego, wg mnie może być super, tylko czy się nie boisz? :P