Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118396 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Też się zastanawiam nad próbnym
Ale chyba dzięki opiniom dziewczyn, zrezygnuję i przeznaczę tę kasę na coś innego.
Z drugiej strony, nie wiem w jakich kolorach będzie mi dobrze.
I choć może próbny makijaż nie będzie idealny, to przynajmniej się jaka kolorystka jest dla mnie najbardziej odpowiednia. Bo do dziś dnia - nie wiem  :P
Wiem już na przykładzie swojej sukni, że czasem, to co się chce nijak ma się do rzeczywistości i tego się boję... Niepewności w dniu ślubu...
Eh, muszę to przemyśleć.

Fryzura próbna na 100% będzie  :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja idę na próbny i oczekuję, że będzie tak perfekcyjny jak ślubny ale przynajmniej będę wiedzieć jak wyglądam...zrobię mnóstwo zdjęć i zapiszę wszystkie użyte kosmetyki-jeżeli będzie idealny próbny-to żeby dało się to powtórzyć w dniu ślubu te wszystkie rzeczy się przydadzą :D :D :D

Hmm..lekko pojechała ta twoja makijażystka-u mnie tego problemu nie ma bo u mnie pół rodziny się będzie malować więc Nina będzie do naszej dyspozycji ;) ;) ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
co do sukienek to nie pomogę.

ja makijażu probnego robić nie będę.

no i fryzurki też nie. :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Hmmm a na którą macie kościół??
13 to naprawdę nie jest za wczesna godzina.. dobry makijaż będzie Ci się trzymać całą noc.....
Tylko dziwne, że przeznaczyła na niego tylko 40 minut.. godzina to czasem mało..najważniejsze żeby podkład był dobrze zrobiony.. żebyś się nie świeciła.. nie będziesz mieć jakiejś imprezki przed ślubem??? Ja zrobiłam próbny na 60te urodziny przyszłego teścia..

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Też się nad tym zastanowiłam, 40 min. to bardzo mało....

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Pati, mój makijaż ślubny trwał niecałe 40min, świadkowej ponad godzinę. Wszystko zależy od oczekiwań Panny młodej, od cery, kolorytu skóry itp jeżeli masz dobrą makijażystkę, nie masz się co martwić ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
I choć może próbny makijaż nie będzie idealny, to przynajmniej się jaka kolorystka jest dla mnie najbardziej odpowiednia. Bo do dziś dnia - nie wiem  :P
Wiem już na przykładzie swojej sukni, że czasem, to co się chce nijak ma się do rzeczywistości i tego się boję... Niepewności w dniu ślubu...
Eh, muszę to przemyśleć.

Dokładnie zgadzam się w 100% I dlatego ja idę na próbny... Nie chcę w dniu ślubu mieć skwaszona minę że się źle czuję w makijażu....  ::) ::)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Hmmmm trochę mnie zmarwiłyście z czasem trwania make-up  :-\

Pezyznaję,że też mnie zmarwtił nieco fakt że ma przypisane do mnie 40minut  :-X

Nie chcę być potraktowana jak na linii produkcyjnej-wiecie o co chodzi  ;)

Tym bardziej,że to ja miałam być ostatnia więc w duszy miałabym to czy się troche opóźni przede mna czy nie  ::) Poza tym zastanawiam się jak to wszystko będzie wyglądało "na kamerze" i u foto  ::)

Co-ja siędze na fotelu,kręcą mnie a w tle kręci się już inna niecierpliwa  Pann Młoda  ???

Może trochę przesadzam,ale tak już mam  :p

Zapiszę się chyba na ten próbny-tak dla świętego spokoju  :p Tylko na kiedy  ??? nie mam w najbliższym czasie żadnej imprezy-zresztą chyba bym nie chciała żeby mnie ktoś w tym makijażu oglądał  ::)

Zapisałam sie za to już na fryz właściwy (04.06 godzina 10.30 ) i na próbny 31.03-chociaż nie wiem czy termin dobry?Też w sumie nigdzie w nim nie pójdę  :buu: więc może lepiej ustawić próbną na termin kwietniowej przymiarki? Co myślicie?
Aaaa no i z głowy już mam również farbowanie bo umówiłam się już na kwiecień i na ostatni dzień maja  :p

Tak,więc z fryzjere mam spokój  ;D

Dzisiaj ruszamy z naukami  ;D Strasznie jestem podekscytowana i ciekawa  ;D Mam nadzieję,że nikt i nic nie ostudzi mojego zapału  :mrgreen: :mrgreen:

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Tez sie zastanawiam kiedy sie umowic na probne czesanie...
Baw sie dobrze na naukach, oby spelnily Twoje oczekiwania :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
u fryzjera byłam w maju przed weselem koleżanki, a makijaż robiłam przed panieńskim, ale w dniu ślubu i tak był całkiem inny bo zmieniłam kolory, więc nie wiedziałam co zobaczę jak spojrzę w lusterko ;)
powodzenia na naukach ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ja próbnego nie miałam bo stwierdziłam że to niepotrzebny wydatek, wiem w jakich kolorach czuję sie dobrze i tyle. Jakoś nie miałam ciśnienia na fryzurę i makijaż.

A co do czasu to dla mnie 40 min to wystarczający czas, ale ja mam mniej problemową cerę i prawie nie miałam żadnego podkładu ani nic na twarzy, trochę korektora miejscami, potem oczka, tusz, usta, trochę skonturować twarz i przysypać fixerem, spokojnie 30min u mnie to trwało.

Patuś nie denerwuj się więc, pięknie chłopacy to wszystko pokręcą ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Pati jeszcze mi mignęło nt. Asosa! Nasza forumowa wiśniowa tam non stop ciuszki kupuje to zerknij do niej na bloga, na wizażu jest cały wątek o ciuszkach z asosa i jest mnóstwo zdjęć, z tego co ja wyczytałam to jakoś jest super.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ja natomiast, gdybym nie poszła na próbny, to na własnym ślubie wyglądałabym jak wampir! :D :P
Dzięki temu, szybko zmieniłam makijażystkę i na pewno nie żałuję decyzji ;)
Miłego dzionka! :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nosz CHOROBA jasna  :nerwus: :nerwus: Rano napisalam MEGa posta i teraz patrzę,że go nie ma  :mdleje:
No nic postaram się go odtworzyć  ::)

Ciri Dziękuję  :-* chociaż dalej nie wiem,gdzie mam szukac info o ASOS...u nas na forum?

Agatko właśnie o Tobie sobie pomyślałam dzisiaj...tzn.jak się zastanawiałam nad tym próbnym.
Pamiętałam,że Ty zmieniłaś na krótko przed ślubem.
Ja tam uważam,że wcale nie wyglądałaś jak wampirzyca  :D Fakt-na pewno tamten był za ostry na ślub  :P
A ten Twój właściwy był idealny  ;D :-*

My po 1wszym naukowym spotkniu  :los:

Jestem BARDZO zadowolona  :) Wczoraj było spotkanie z Panem z poradnii.

Mówił rzeczowy,omawiał  praktycznie wszysko na przykładach.

W większości były to przykłady z jego małżeństwa  ;D  Opowiadał o tym jak docierali się z żoną.

O tym,że każde z nas mówi innym "językiem miłości" i najważniejsze abyśmy z sobą dużo rozmawiali i

starali się zrozumieć druga osobę.

Bardzo fajnie mówił o tym,że mężowie powinny doceniać swoje żony,dbać o nie itp.

a że facet jest prosty jak budowa cepa to prosił nas,abyśmy swoim mężom wydawały proste polecenia  ;)

Generalnie co chwila wybuchałam śmiechem bo miałam wrażenie jakby cały czas mówił o moim R.  :Co_jest: :Szczerbaty:

Dziś spotkanie z księdzem  ::) a do Pana z poradnii mamy się umówić na indywidualne spotkanie.

tematem przewodnim będzie oczywiście SEX  ::) Panowie nawet dostali zadanie;mają się przygotować

ze wszystkich im znanych metod antykoncepcji  :mrgreen: Oczywiście będzie odpytywanko  :mrgreen:

************************************************************************************
Chciałam wam jeszcze napisać o czymś co mnie męczy...

Mianowicie oprawa florystyczna...

Jak pamiętacie wygraliśmy ją,jednak nie jestem zadowolona ze współpracy bo... współpracy praktycznie nie ma

Pan się nie odzywa...tzn.skontaktowałam się z nim 17.01-wysłałam zdjęcie sukni itp.

nie uzyskałam żadnej odp.ani propozycji do połowy lutego...więc napisałam meila" przypominającego o sobie"

Pan zadzwonił z przeprosinami bo jak to ujął"ma dużo innych projektó na głowie" i powiedział,że coś mi prześle

Przesłał takie w sumie suche propozycje...Miałam kilka uwag,kilka pytań też sie nasunęło-napisałam więc.

I co?Jak nie trudno się domyślić nie uzyskałam odp!!!  ::)

Wczoraj wystosowałam,więc meila mówiącego o tym że w związku z tym iż ślub zbliża sie wielkimi krokami

proszę o przesłanie konkretów dotyczącyh oprawy florystycznej.

Wiecie co mi odpisał:" wielkimi to będzie zbliżał się w maju,ale ok prześlę coś do końca tyg"

Może uznacie,że jestem przewrażliwiona ale poczułam się jakby on mi WIELKĄ łache robił  ::)

Poza tym wkurzyałm się bo K... ja od 1,5 roku organizuję ten dzień a on mi tu pisze,że 3 msc to jeszcze kupa czasu?!

Nie mogę zamówić księgi,etykietek ani nie mogę na *pii* makijaz się umówić bo nawet nie wiem w jakim

kolorze będe miaął bukiet!BAAAAAAAAAa ja nawet nie wiem jakie kwiaty będę miała  ::)

Pomijając to wszystko uważam,że zachował się nieprofesjonalnie pisząc w taki sposób to klientki!!!

Bo w końcu skoro ja mu zadaję pytania to chyba może poświęcić 5 min aby mi na nie odpowiedzieć a nie

zwlekać miesiąc aż ja się upomnę??? Ja rozumiem,że na mnie nie zarobi ale sam się na to pisał  ::)

Nosz wściekła jestem!!!  :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :Nie_powiem:

Ostatnio wszyscy mnie robią w H  :buu: :buu:

Offline netka0003

• maniak
nie no faktycznie, gosciu jakby w gumki leciał.

to widzę, że ciekawie mieliście na naukach  :)

facet jest prosty w budowie ;D ;D ;D ;D :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
Na Twoim miejscu napisalabym do tego kolesia maila i bardzo dobitnie bym mu wyłożyła, ze to nie Ty go wybralas, tylko "wygaralas". Ze ma sie wywiazac z obowiazkow, bo przeciez to jego praca, a jak sie zglosil do konkursu, to niech teraz traktuje Cie powaznie itd... Albo zawsze mozesz na niego doniesc, tam gdzie wygraliscie...
A trzy miesiace to wcale nie tak duzo czasu...
facet jest prosty jak budowa cepa  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:  :hahaha: :hahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Jakby mi wyjechał z takim tekstem, to bym dosadnie odpisała. Łachy nie robi...
Podziwiam, że nic mu nie napisałaś.
Ze mną nie miał by tak łatwo...  ;)
To, że nie płacisz nie oznacza, że Twój ślub jest ślubem II kategorii  ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
W mordę jeża!! $#@^&*}&^&%%$#

Najgorsze jest to, że nie możesz go z.j.e.b.a.c bo ci chałę odwali :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Sytuacja jest patowa...zadzwoń-nie pisz maili-i powiedz, to co nam napisałaś-że nie możesz innych rzeczy ustalać jak nie masz z nim załatwionej sprawy...

A tak szczerze mówiąc jeśli jednak nie spłuczesz się na maxa weselnymi przygotowaniami i starczyłoby Ci forsy na kogoś RZETELNEGO to go ochrzań, zgłoś to do organizatora konkursu i powiedz, żeby w d.u.p.e sobie wsadzili taka wygraną :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Do tej firmy florystycznej wjechałabym z butami.
Telefony, maile to lipa, nic nie pomoże, on będzie Cię zbywał do samego końca:/

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Pati, ja bym zrobiła mega awanturę, jeżeli by to nie pomogło, zawiadomiłabym organizatora konkursu i rozreklamowała tę firmę, jako niegodną polecenia... choć bardzo podobają mi się ich bukiety etc, to nieźle lecą w kulki, więc bierz sprawy w swoje ręce i pokaż im, gdzie raki zimują  ::)

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Słuchaj Patrycja pisz od razu do administratorów ! Albo do Sylvi albo do zibiego .
W razie W dam Ci numer do Sylwii ! Na bank coś poradzi !
Ja Ci chyba mówiłam jakie maiąłm problemy ajk wygrałam weekend w pewnym dworku nad morzem wwwrrrr zrobiłam taką jazdę że prawie mnie w tyłek poźniej całowali :D ogólnie twierdzili że ja mam nagrodę wybrać w tygdoniu , pomimo tego ze wygrałam weekend  . Narzucili mi terminy gdzie maiłam prawie bezterminowo ! Później zagrozili że jezeli nie przyjadę już teraz zaraz to przepada itd itd mieli pretensje że nagrody nie odebrałam w lutym czy tam styczniu gdzie było zimno i mniej ludzi tylko się obudzilam jak się robiło ciepło .... eee dluga hostoria .

Pati jak coś to dzwon do mnie ja cię dalej pokieruje ;)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Ło kurde podziwiam Cię że jeszcze nie powiedziałaś mu co o tym sądzisz!! Masakra!!
Dziewczyny mają rację to że nie zarobi na Tobie nie oznacza że może Cię tak traktować!!
Weź do niego zadzwoń i pogadaj bo przez maile to d.u.p.a a nie rozmowa....  :nie: :nie: :nerwus: :nerwus:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooojaaacieee... :-\ co za cham!!
Ma Cie gdzieś, bo robi to za friko...ale tak na pewno nie może być!! :protestuje:
Skorzystaj z rady Eli i działaj! :boks_4:

Co do nauk, to mieliśmy podobe odczucia - jak ktoś fajnie prowadzi, to aż chce się siedzieć ;) ;D
Pozdrawiam :-*

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Kurcze Pati co to za oszolom ??? ???
zadzwon do niego i powiedz mu to co nam napisalas...dlaczego potrzebujesz ustalic szczegoly wczesniej :-*
jak bedzie normalny to zrozumie ;)
Ciesze sie ze wy tez macie fajne nauki,
nam tez sie bardzo podobaly i nawet dwie wizyty w poradni byly naprawde bardzo ciekawe ;D ;D
w poradni mowili nam o naturalnych metodach planowania rodziny :drapanie: :drapanie:
mnie to osobiscie zaciekawilo :P
takze 3mam kciuki za fajnych "prowadzacych" :-*
:*:*:*

Offline ciriness

• Chuck Norris
Dziewczyny dobrze prawią, nie przejmuj się Pati i zareaguj! :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Wiem dziewczyny,że powinnam zareagować od razu...

Jednak pierwsze co zrobiłam to zadzwoniłam do R. i to właśnie on odradził mi jakieś telefony czy meila( na razie).

Powiedział,żebym poczekaal do końca tyg.i jak gościu nic nie prześle albo dalej będzie w taki sposob się zachowywał to on R.sie z nim skontaktuje  ::)

Chociaż wątpię abyśmy wtedy cokolwiek dostali  ;)

Chciałam wam tez o tym napisac aby poznać opinię kogoś "z boku" bo w sumie nie byłam pewna czy przesadzam  ::)

Ela jutro do Ciebie zawitam to pogadamy  :)

Co do nauk-jestem bardzo zadowlona ze sposobu w jaki są prowadzone i z księży  :)

Wczoraj np.mieliśmy całe spotkanie poświęcone Mszy Św. czyli co po czym następuje,jak się zachować,co zrobić itp.

Generalnie chodziło o to,żeby nas uświadomić iż to jest NASZ dzień i to księża sa dla nas a nie na odwrót.

Właściwie każde(no prawie  ;) )" widzimisię " może spełnić  ;D Także SUPER!  :)

Dzisiaj R.idzie sam bo ja nie mogę-trochę żałuję,ale cóż
  ;) :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Mnie też się nauki podobały, gorzej było w poradni z tą wariatką.... a wy macie już kogoś z poradni wybranego? Mam nadzieję, że trafisz na kogoś normalniejszego i nie będzie Ci kazała badać śluzu, mierzyć temperatury i rysować wykresów :)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Również uważam, że powinnaś do niego zadzwonić i powiedzieć co o tym myślisz.....
Mamy koniec tygodnia.. ciekawa jestem czy Ci odpisał..
Ja bym tego tak nie zostawiła.. :D

Offline netka0003

• maniak
i co wyjasnilo się już coś ?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja bym zgłosiła się do organizatorów, tak jak dziewczyny piszą :) Wygrałaś i masz prawo odebrać swoja nagrodę :)