Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
OMG!!!!Co to za szit mi się tam wdał  :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: Wybaczcie mi ten podwójny txt  :D

Ciri trzymam za Ciebie MOCNO kciuki! Moc musi być z wami tego dnia
  ;D :-* :-* :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Pewnie! jeżeli nie możesz znaleźć fajnej pracy, to chociaż na darmowe kursy pochodź! ;D ;)
Na pewno źle na tym nie wyjdziesz ;)
Trzymam kciuki, aby Cię przyjeli :-* :-* :-*

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Dodatkowy papierek zawsze się przyda, im więcej w CV tym lepiej :) Mam nadzieję że wkleisz zdjęcie obrączek i zaproszeń  :)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati cieszę się że współpraca z jd układa się pomyślnie  ;D My z początkiem października chcemy zamówić  ;D No i super że macie już do odebrania swoje cudeńka  ;D My jeszcze musimy czekać dwa tygodnie...  ::) Oczywiście jak odbierzecie to wklejaj nam tu foteczkę  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ale super z tymi obrączkami...
Będę czekała na zdjęcia  ;D

A o kurs się upominaj! Zawsze to jakaś szansa na rozwój!
W sumie też muszę się zorientować, czy u mnie coś jest :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Odp: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.
« Odpowiedź #1415 dnia: 10 Września 2010, 10:40 »
Nooo...kurs jak najbardziej! :D
Kwalifikacje w tych czasach potrzebne!

Ja chce iść na kurs na stylizację paznokci,ale nie widziałam w PUPie takiego kursu,a płacić mi się nie chce...  :-\

No i czekamy na obrączki.Znaczy się...zdjęcia ich! :D
Jestem ciekawa co za cuda wybraliście! :)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Jestem bardzo ciekawa obrączek ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris

Ja chce iść na kurs na stylizację paznokci,ale nie widziałam w PUPie takiego kursu,a płacić mi się nie chce...  :-\

Eeeee takie też są tylko indywidualne.Musiałabyś zanleźć jakiś salon,który wystawi Ci takie oświadczenie że po skończonym kursie znajdziesz tam pracę.I wtedy PUP szuka dla Ciebie kursu i już  ;D
Ja zgłosiłam się na kurs grupowy bo tam nie trzeba takiego oświadczenia  :P
No i oczywiście płaca mi za to-nie myślce że tak za darmo chciałam iść
  :D :-* :-* :-* :-*

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Odp: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.
« Odpowiedź #1418 dnia: 10 Września 2010, 12:15 »
No patrz...jaka mądra kobieta jesteś! :D
Muszę o tym pomyśleć,bo papierek by sie przydał.
Tym bardziej,że już to umiem i chce robić ;)
Więc pozostaje tylko kwestia papierka żebym mogła zadziałać na większa skalę! ;D :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
O patrz Ty ją! :D no i prawidłowo! :ok:
Miłego dzionka :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Dzięki Patuś  :-* Wrócę to wszystko u Ciebie nadrobię :)
Mam nadzieje że czujesz się lepiej :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
Kochana ciesze sie ze jakos wszystko sie uklada z rodzinka.
Super ze juz bedziecie niebawem odbierac obraczki i tak jak reszta dziewuszek czekam na fotki.
Co do tego kursu to super masz pomysl i jeszcze jak Ci zaplaca to Ameryka!!! ;D
Trzymam kciuki za kurs.

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
patrycja a nie myślałaś o założeniu działalności, fajną kasę można dostać z PUP/EU, znajomi dostali po 15-20 tys, w w zasadzie przez rok nie możesz zamknąć firmy. Teraz to pewnie już nie mają kasy, ale jak się zacznie nowy rok to będą mieli

trzymam kciuki za dziadka i tatę :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Trzymam kciuki za kurs :) I czekam na zdjęcia obrączek ;)

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011

Eeeee takie też są tylko indywidualne.Musiałabyś zanleźć jakiś salon,który wystawi Ci takie oświadczenie że po skończonym kursie znajdziesz tam pracę.I wtedy PUP szuka dla Ciebie kursu i już  ;D
Ja zgłosiłam się na kurs grupowy bo tam nie trzeba takiego oświadczenia  :P
No i oczywiście płaca mi za to-nie myślce że tak za darmo chciałam iść
  :D :-* :-* :-* :-*

dokładnie:) nie dość, że masz "papierek" to jeszcze Ci płacą:) mój PM załapał się na dotację, miał 3-tygodniowy kurs z PUPu i jeszcze oprócz dotacji dostał coś ok 600 zł za to, że tam chodził hihi:) ;D
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline gosiaczek252
  • entuzjasta
3mam kciuki i czekam na zdjęcie obrączki

i przy okazji zapraszam do mnie    https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=21973.0

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Pati - wierz mi  - KAŻDY dodatkowy papierek może sprawic ze z tłumu kandydatów na jakies stanowisko wybiorą własnie ciebie!! Takze idz grzecznie na kursik (a jak jeszcze ci maja za niego zapłacic to tym bardziej!!) ;D
trzymaj sie Maleńka - mam nadzieje, ze to juz koniec przykrych "atrakcji" w Twoim życiu..teraz musi byc tylko dobrze!! ;D :-*

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Patuś - fajnie że, zgłosiłas się na kursik, zawsze to COŚ (jakieś nowe umiejętności ;) )Trzymam kciuki  :tak_2:
..tylko żebyś nie czekała na niego tyle co ja ;D po  1,5 roku przysłali mi pisemną wiadomość ze, nie organizowali kursów, ale mogę zgłosić się na przyszły rok :bredzisz: :bredzisz: :hahaha: :hahaha:

Miłego wieczorku...ja idę oglądać "M jak massakra"(jak to mój PM mówi) :hahahaha:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Halo! a Pani gdzie się podziewa? :tupot: :tupot: :tupot:

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Hallo Pati  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Cześc dziewczyny!!!   :-*

Nic  nie piszę u siebie bo nie dzieje się za dobrze-sypie się i to na maxa!
Tzn.uspokoję wam od razu co byście nie dostały czasem palpitacji serca  :D W moim związku ok! jednak poważnie zastanawiam się nad odwołaniem całej imprezy zwanej "wesele"...

W ostatnim czasie bardzo,ale to bardzo narastają konflikty w mojej rodzinie...co chwilę ktoś na kogoś się obraża,ktoś do kogoś ma wielkie pretensje i żale.Najbardziej mnie boli fakt,że w większości to dotyka moją mamę!!! Powiem wam,że ja jak ja-moga sobie gadać,obrazać się etc.ale kiedy to odbija się na mojej mamie to mnie jasna krew zalewa!!!Do tego ojciec,który raz twierdzi że pomoże w weselu a innym razem że nic nie pomoże...
wiecie co-mam już tego wszystkiego serdecznie dość!!!Po co to wszystko?Po co załatwiać,po co się stresować jak teraz już wiem że z jednej strony odmówi dużo osób,a jak nie odmówią to będa siedzieli naburmuszeni!!!
Zastanawiam się czy w takim przypadku nie lepiej wziąść po prostu ślub w kościele i tyle-bez zabawy???!

Niestety,albo stety mój narzeczony nawet nie chce o tym słyszeć...no,ale może go jeszcze przekonam do swoich racji.

Przepraszam,że wam tu smęcę ale naprawdę się gryzę z tym wszystkim!

Z dobrych wieści-odebraliśmy obrączki  ;D Są PIĘKNE!!!! Grawer wyszedł cudnie!i są PIĘKNE!!!  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Przyszły też zaproszenia-też są śliczne,piękny druk i w ogóle  ;D jednak w tej sytuacji nie wiem czy nam się przydadzą...

Miłego dnia kochane
:-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Partycja..spokojnie. Do czerwca jest jeszcze troszkę czasu i wiele emocji na pewno opadnie!! Na pewno jest ci przykro ze to odbija sie na twojej mamie - mnie tez by krew zalała...ale to jest WASZ dzień.  Nie daj go popsuć jakimś ludziom. Ja bym poprostu nie zaprosiła tych którzy robią kwasy i tyle!! I tak i tak sie obrażą wiec na jedno wyjdzie!
Mam nadzieje, ze jeszcze to przemyślisz...
Trzymam kciuki za ciebie i zobaczysz - bedzie dobrze!! :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
Kochana bardzo mi jest przykro ze sptyka Cie taka sytuacja i ze musisz sie tak denerwowac.
Wcale sie nie dziwie ze krew Cie zalewa jak Ci mame tykaja, to jest najblizsza dla Ciebie osoba.
Powiem Ci tak  nie znalazlam sia na weselu przyjaciol nie zdawalam sobie sprawy na czym polega wesele ale tam siedzac sobie z boku zdalam sobie sprawe ze ten dzien jest naszym dniem bo to my gramy glowne role ale szlak mnie trafial ze czlowiek najbardziej martwi sie o gosci!!!!!!!!I to jak oni sie bawia i co mysla jest dla nas najwazniejsze.
Tez mialam mysli aby wziasc slub w kosciele i nie robic zadnej imprezy ale kazda z nas marzy o tym weselu i tradycje zawsze daja za wygrana.
Nie martw sie do czerwca jeszcze moze sie wszystko ulozyc i bedzie dobrze.
Glowa do gory kochana :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :-* :-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati nie rezygnuj z wesela! To Wasz dzień!
Przykro mi, że tak negatywnie dzieje się w rodzinie, ale do ślubu jeszcze trochę czasu zostało...
Będzie dobrze!
A jak nie, to przyjadą Ci, którzy chcą z Wami w  tym dniu być!
Głowa do góry!  :-*

Lepiej mieć mniej gości a życzliwych, niż tłumy szyderców...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Powiem co ja o tym mysle.
Jestem juz po slubie i powie Tobie ze to najpiekniejszy dzien w zyciu i nie rezygnuj z niego dlatego ze rodzinka jakas taka jest.
U mnie moi rodzice i Rafala rodzice za soba nie przepadaja ... nie bede pisala dlaczego bo bez sensu , ale na poprawinach nawet byl konflikt ... ale nawet jak bym wiedziala ze cos takiego bedzie , bym nie rezygnowala !

Dlaczego macie rezygnowac z takiego cudnego dnia , z takiem cudnej imprezy , bo rodzika ma jakies zale?!
Olej to !

Nie przejmuj sie goscmi , jak nie chca to niech nie przychodza, przynajmniej mniej wydasz :D.

Od mojego Rafala malo osob przyjechalo , a do tego jeszcze chrzesny i wujek pojechali sobie po weselu ... tylko zostalo rodzenstwo i rodzice meza.
A i tak sie swietnie bawilismy ;).

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Pati kochana... szkoda, że akurat przed Waszym weselem takie konflikty powstają...
Ale nie jest to powód, aby odwoływac wesele!!
Kochana, żałowałabyś chyba do końca życia! Poważnie!
To jest tak zarąbisty czas, że jak sama tego nie przeżyjesz, to nie sposób tego nawet opisać!

Jeżeli rzeczywiście, będzie już kicha totalna, to zróbcie mniejsze wesele, czy przyjęcie, ale ZRÓBCIE!
Jestem pewna, że jeszcze sytuacja się zmieni i wszyscy będziecie się wspaniale bawić na Waszym weselichu! ;D
Miłej niedzieli kochana :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Powiem Ci, ze ja sie na swoim weselu nie bawiłam, za bardzo się przejmowałam ludźmi, co pomyślą, jak się bawią. teraz tak sobie myślę, że wolałabym prosto z kościoła pojechać na lotnisku i wyruszyć w podróż poślubną :brewki:Nas nie było stać i na wesele i na remont mieszkania i na wakacje :'(

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Pier....isz farmazony!!!! O!!!
U mnie odmówiło 30os. Tez się zastanawiałam po co to wszystko ???
Ale uwierz mi, 13 dni przed ślubem i weselem, wiem,że mimo wszytko warto :)
Warto dla samej siebie!!!
Olewam co myślą inni, olej i Ty.

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
No widzisz, kochana, czytaj co Ci koleżanki piszą :D

Zobaczysz!!!jeszcze wszystko się poukłada ;) a tymi ludźmi się nie przejmuj i miej ich głęboko w poważaniu ;D ;)

Miłej niedzieli ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Pati, a ja nie wiem co ci poradzić bo każdy by chciał, żeby na jego weselu była dobra atmosfera a zapraszanie sfochowanej rodziny to nic przyjemnego ::) ::) ::)

Ale myślę, że możesz ślub dalej śmiało przygotowywać, a do nowego roku może już się sprawy wyjaśnią :przytul: :przytul: :przytul: