Dzieki dziewczyny,że jesteście nawet jak ja nie mam nastroju aby pisac...

Arwena.Elemelka współczuje i podziwiam,że razem z (jeszcze wtedy narzeczonymi )dałyście radę!
Mam nadzieję,że nowy 2011 rok będzie dla nas wszystkich jeszcze szczęśliwszy niż jest ten obecny

Generalnie dziadek jakoś dochodzi do siebie(tfu tfu) ...
Tata na zwolnieniu(które musiałam wywalczyć w poniedziałek
) też jakoś daje radę-aczkolwiek nie jest mu łatwo 
W sobotę jedziemy odebrać obraczki
.Póki co jestem bardzo zadowolona bo tempo mają expresowe!!! Właściwie po 6ciu dniach roboczych zazdwonili do nas z info,że nasze cudeńka czekają już na nas
Zobaczymy czy równie zadowolona będę przy odbiorze

Zaproszenia już zamówione-kasa przelana-teraz tylko czekamy aż do nas dojdzie przesyłka 
Kasiu kondtakt z Jd oceniam Bardzo dobrze!!!(Póki co
).Właściwie to tylko na odpowiedź na moje pytania czekaliśmy dłużej niż 1dzień-cała reszta byskawicznie...skład druku itp
Co jeszcze
aaaaaaaaa we wtorek złożyłam wniosek do PUP o kurs-dotyczący księgowości,płac i ZUs-takie tam
zobaczymy czy mnie na niego skieruja
Niby nic specjalnego,ale w obecnej sytuacji każdy grosik się przyda a podnoszenie kwalifikacji tez chyba jest mile widziane 
Dobra kochane,lecę spać bo jutro rano musze wstac

Spokojnej nocy
Arwena.Elemelka współczuje i podziwiam,że razem z (jeszcze wtedy narzeczonymi )dałyście radę!
Mam nadzieję,że nowy 2011 rok będzie dla nas wszystkich jeszcze szczęśliwszy niż jest ten obecny

Generalnie dziadek jakoś dochodzi do siebie(tfu tfu) ...
Tata na zwolnieniu(które musiałam wywalczyć w poniedziałek

) też jakoś daje radę-aczkolwiek nie jest mu łatwo

W sobotę jedziemy odebrać obraczki

.Póki co jestem bardzo zadowolona bo tempo mają expresowe!!! Właściwie po 6ciu dniach roboczych zazdwonili do nas z info,że nasze cudeńka czekają już na nas

Zobaczymy czy równie zadowolona będę przy odbiorze

Zaproszenia już zamówione-kasa przelana-teraz tylko czekamy aż do nas dojdzie przesyłka
Kasiu kondtakt z Jd oceniam Bardzo dobrze!!!(Póki co

).Właściwie to tylko na odpowiedź na moje pytania czekaliśmy dłużej niż 1dzień-cała reszta byskawicznie...skład druku itp
Co jeszcze

aaaaaaaaa we wtorek złożyłam wniosek do PUP o kurs-dotyczący księgowości,płac i ZUs-takie tam

zobaczymy czy mnie na niego skieruja

Niby nic specjalnego,ale w obecnej sytuacji każdy grosik się przyda a podnoszenie kwalifikacji tez chyba jest mile widziane

Dobra kochane,lecę spać bo jutro rano musze wstac

Spokojnej nocy