Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118108 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Pati i co odpisali Ci coś na maila?  ;D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Hello Patrycja, przyjmiesz jeszcze mnie do swojego watku ;D
Dotarłam i do Ciebie- wkońcu ;D :hahahaha:
.........obiecuję że, nadrobie wszystko....... :tak_2:

P.S. Widze że, Twój watek szybko się "rozkręcił" ;D ...i bardzo dobrze ;)

.......będę tutaj do ciebie zagladac..... :-* :-* pozdrawiam :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Co tam mała dzisiaj u Ciebie?!
Bo ja już mogę uczestniczyć w dyskusjach i przebieram nogami, aby coś pokomentować :tupot:
 :D ;)

Miłego dzionka :-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Współczuję z powodu dziadka  :przytul:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Pati gdzie się podziewasz??  :hopsa:

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
no właśnie, Pati, proszę nie zaniedbywać wątku  ;D

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Tak, tak - Pati nas ostatnio cos zaniedbuje... ale przeciez napisala z jakiego powodu, wiec musimy dziewczyny jej to wybaczyc  :przytul:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
nie no wcale się nie gniewamy na nią  tylko jakoś pusto bez niej :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Nie ładnie !!!  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie:

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
nie no wcale się nie gniewamy na nią  tylko jakoś pusto bez niej :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

dokładnie!

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Oj tak, pustu tu bez niej, pusto  :-[

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Nie ładnie !!!  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie:

Cofam!
Właśnie mnie olśniło z jakich powodów Cię nie ma...

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Patuś  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Isus witam i zapraszam!!! Bardzo mi miło,że jesteś  ;D Mam nadzieję,że niebawem założysz relacyjkę co??? Albo chociaż napisz u mnie co u Ciebie?Jak slub?Wszystko poszło po waszej myśli??? Wklej jakieś foto  :P

U mnie hmmm... nieciekawie...
Dochodzę do wniosku,że rok 2010 jest kiepski i pechowy dla mojej rodziny   ::) ::) ::) ::)
Strasznie nas doświadcza,a w ostatnim czasie to juz w ogóle....
W sumie czego mogliśmy sie spodziewać jak już sam początek roku pokazał nam,że ciekawie nie będzie  ::) ::) ::)
Ostatnio dziadek-niby troche lepiej,zdjęli my szfy ale wszyscy zdaja sobie sprawę,że przed nim długa rehabilitacja...
W piątek mój tato miał wypadek samochodowy...na szczęście u niego skończyło się na obitej głowie,żebrach i nodze w gipsie...jednak strachu się najedliśmy  ::)
To chyba trochę za dużo jak na jedną rodzinę...

No nic-życie.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Rok 2010 już niedługo się kończy! :przytul: :przytul: :przytul:

2011 na pewno będzie lepszy !!!  :-* :-* :-*

Tyle dobrego w nieszczęściu, że tata jest "tylko" obity i połamany...

Offline pusia24
  • uzależniony
Oj kochana to faktycznie sie dzieje ale najwazniejsze ze tacie sie nic nie stalo, dziadek trzyma sie dobrze i to ze jestescie razem jako rodzina-to jest najwazniejsze.
Tak jak napisalas zycie takie jest.
Glowa do gory kochana :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
Masz rację Pati, ten rok jest beznadziejny i obfitujący w same złe zdarzenia.
Dobrze się tacie się nic nie stało, uff!
Trzymaj się dzielnie :przytul:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Kochana :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Arwena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 maja 2010
Pati doskonale Ciebie rozumiem... niestety
w skrócie napisze tylko, że na pół roku przed naszym ślubem w wypadku samochodowym zginął brat mojego obecnego męża i jego dziewczyna. ona miała 17, on 20 lat. tragedia....
w pierwszej chwili chciałam odwołać wszystko i ślub i wesele. PM namawiał mnie żeby jednak poczekać i w końcu wszystko odbyło się normalnie. łatwo nie było. nie będę opisywać przez co przechodziliśmy bo to nie ma sensu

teraz wiem, że tylko myśl o naszym ślubie dawała nam siłę by wstawać co rano i stawiać czoła życiu. ogrom przygotowań sprawił że nie mieliśmy czasu by poddawać się smutkowi. choć pamiętaliśmy i pamiętamy cały czas. może to głupie ale wierzyliśmy że nasz ślub pomoże nam odwrócić los, że po nim będzie wszystko lepiej....

musisz wierzyć że wszystko się ułoży i myśleć pozytywnie

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
O matko! to rzeczywiście nieciekawie...
Trzeba być dobrej myśli Pati! najważniejsze, że tacie nic się nie stało, a dziadek jest z Wami... :przytul: :przytul: :przytul:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
Oj to dobrze że tacie się nic nie stało...!!  :przytul: Tak jak napisała Justyna na szczęście rok 2010 już się prawie kończy!!

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
:przytul:
Pati u mnie rok 2009 był okropny i ostatni dzień 2008- straciłam dwóch dziadków, mój PM babcię i przyjaciół mojej rodziny.
Straszne to wszystko....

Na pewno 2011 będzie najszczęśliwszy  :-*

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
eh, to jest naprawdę bardzo ciężki rok :( czytałam gdzieś, że to jest chiński rok tygrysa i że "przetrwają" go tylko najsilniejsi...
było tyle przecież katastrof: trzęsienia ziemi, powodzie, zginęło tyle ludzi, szok..
u nas w kraju też same katastrofy

u nas też było strasznie, tak jak u Arweny zmarł brat mojego PM, potem były jeszcze 2 pogrzeby, 3 osoby zaczęły ciężko chorować, 2 przez to nie dały rady przyjechać, 1 znajoma poroniła, najlepszej przyjaciółce tuż przed moim weselem zmarła mama, po prostu katastrofa, takiego natężenia nieszczęść to jeszcze nie przeżyłam.

trzymam pati kciuki za dziadka i trzymaj się dzielnie, zawsze po burzy przychodzi słonko :przytul:

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Pati po każdej burzy wychodzi wychodzi słońce  ;)  Teraz już będzie tylko lepiej  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
2011 przyniesie na pewno poprawę! Będzie dobrze.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Kochana...hmmm ;D od czego by tu zacząć ;)

Waham się nad założeniem relacyjki ::) ...ale obiecuję że, w najbliższym czasie powinnam ją założyć i chociaż w MEGA skrócie ją zrelacjonować :-*

Patuś...to dobrze że, z tatą tylko tak się skończyło :tak_2: trzymam kciuki aby szybko doszedł do siebie :)

Pozdrawiam i przesyłam dużo siły w pokonywaniu tych "pechowych zdarzeń" :-\   :-* :-* :-* :-* :-*Trzymaj się:*

Offline ciriness

• Chuck Norris

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Dzieki dziewczyny,że jesteście nawet jak ja nie mam nastroju aby pisac...  :-* :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Arwena.Elemelka współczuje i podziwiam,że razem z (jeszcze wtedy narzeczonymi )dałyście radę!

Mam nadzieję,że nowy 2011 rok  będzie dla nas wszystkich jeszcze szczęśliwszy niż jest ten obecny  ::) ::) ::)
Generalnie dziadek jakoś dochodzi do siebie(tfu tfu) ...
Tata na zwolnieniu(które musiałam wywalczyć w poniedziałek  :ckm: ) też jakoś daje radę-aczkolwiek nie jest mu łatwo  ::)

W sobotę jedziemy odebrać obraczki  :brawo: :brawo: :brawo:.Póki co jestem bardzo zadowolona bo tempo mają expresowe!!! Właściwie po 6ciu dniach roboczych zazdwonili do nas z info,że nasze cudeńka czekają już na nas  ;D ;D ;D Zobaczymy czy równie zadowolona będę przy odbiorze  ::) ;D

Zaproszenia już zamówione-kasa przelana-teraz tylko czekamy aż do nas dojdzie przesyłka  ;D
Kasiu kondtakt z Jd oceniam Bardzo dobrze!!!(Póki co  :P ).Właściwie to tylko na odpowiedź na moje pytania czekaliśmy dłużej niż 1dzień-cała reszta byskawicznie...skład druku itp  ;D

Co jeszcze  :drapanie: aaaaaaaaa we wtorek złożyłam wniosek do PUP o kurs-dotyczący księgowości,płac i ZUs-takie tam  :P zobaczymy czy mnie na niego skieruja  ::) Niby nic specjalnego,ale w obecnej sytuacji każdy grosik się przyda a podnoszenie kwalifikacji tez chyba jest mile widziane  ;)

Dobra kochane,lecę spać bo jutro rano musze wstac  ::) ::) ::) ::)
Spokojnej nocy  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Arwena.Elemelka współczuje i podziwiam,że razem z (jeszcze wtedy narzeczonymi )dałyście radę!

Mam nadzieję,że nowy 2011 rok  będzie dla nas wszystkich jeszcze szczęśliwszy niż jest ten obecny  ::) ::) ::)
Generalnie dziadek jakoś dochodzi do siebie(tfu tfu) ...
Tata na zwolnieniu(które musiałam wywalczyć w poniedziałek  :ckm: ) też jakoś daje radę-aczkolwiek nie jest mu łatwo  ::)

W sobotę jedziemy odebrać obraczki  :brawo: :brawo: :brawo:.Póki co jestem bardzo zadowolona bo tempo mają expresowe!!! Właściwie po 6ciu dniach roboczych zazdwonili do nas z info,że nasze cudeńka czekają już na nas  ;D ;D ;D Zobaczymy czy równie zadowolona będę przy odbiorze  ::) ;D

Zaproszenia już zamówione-kasa przelana-teraz tylko czekamy aż do nas dojdzie przesyłka  ;D
Kasiu kondtakt z Jd oceniam Bardzo dobrze!!!(Póki co  :P ).Właściwie to tylko na odpowiedź na moje pytania czekaliśmy dłużej niż 1dzień-cała reszta byskawicznie...skład druku itp  ;D

Co jeszcze  :drapanie: aaaaaaaaa we wtorek złożyłam wniosek do PUP o kurs-dotyczący księgowości,płac i ZUs-takie tam  :P zobaczymy czy mnie na niego skieruja  ::) Niby nic specjalnego,ale w obecnej sytuacji każdy grosik się przyda a podnoszenie kwalifikacji tez chyba jest mile widziane  ;)

Dobra kochane,lecę spać bo jutro rano musze wstac  ::) ::) ::) ::)
Spokojnej nocy  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*