Autor Wątek: Wierzę w nas czas w coś uwierzyc,żyjmy tak jakby jutra miało nie byc(04.06.2011)  (Przeczytany 118231 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Nie zostałam powitana :buu:

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
kolejna "11" może dołączyć do odliczanka???
 :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj Loluś dziękuję Ci bardzo za te miłe słowa  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: Ty mnie miałaś okazję poznać też od tej ciemnej strony mocy,więc tymbardziej mi miło  ;D :-*

Do tej pory nie było mi aż tak bardzo szkoda tych godzin,ale teraz poważnie się zastanawiam.Może faktycznie zmienimy na 17stą.Kurde mam teraz dylemacik  :beczy:

Mardewka
nagdory już czekają.Za zajęcie 1wszego miejsca będzie bieg dookoła mojego bloku  :Szczerbaty:
ale to i tak chyba lepsze niż publiczne linczowanie  :brewki: :los:

Lola wysłałam Ci coś-dostałaś ?  :los: a do Stargardu zapraszamy,ale najlepiej po 10tym bo wtedy u Radka jest Matki Boskiej pieniężnej  ;D ;D :-* :-* :-*

Zabawex
 :hello: :hello: No coś Ty,jakże bym śmiała kogoś wyganiać-zdana bym była wtedy tylko na swoje kiepskie monologi  :D A tak zawsze mi pomożecie  ;D :-*

Dopiero rozpoczęłam ten wątek a tu już mam takie dylematy. U nas większość gości jest miejscowych.Dosłownie kilka par będzie(chyba) dojezdnych,ale i tak się nad tym zastanowię i może da rade przesunąć na 17stą  

O Matyldo beaberry I'm so so sory  :blagam: :blagam: :blagam: przepraszam najmocniej-udzeiliła się moja wrodzona ślepota  :D :D :D

aagaa  :hello: :hello: :hello: zapraszam serdecznie  ;D

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
No, i żeby mi to było ostatni raz :obrazony: Bo jak nie to będę udawać, że nie podczytuję ;D
Ja też uważam, że 17 lepsza. Nie wyobrażam sobie czekać tak długo. Pewnie będę się strasznie denerwować już od rana  :Placz_1: Ja osobiście chcę nas zapisać na 16.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Oj Loluś dziękuję Ci bardzo za te miłe słowa  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: Ty mnie miałaś okazję poznać też od tej ciemnej strony mocy,więc tymbardziej mi miło  ;D :-*
Lola wysłałam Ci coś-dostałaś ?  :los: a do Stargardu zapraszamy,ale najlepiej po 10tym bo wtedy u Radka jest Matki Boskiej pieniężnej  ;D ;D :-* :-* :-*

Dziękuję raz jeszcze, Kochana jesteś bardzo :-*  Bardzo miło dostać takiego mmsa, nawet się uśmiechnęłam.
Od niby jakiej ciemnej strony ja Cie poznałam :drapanie: Ja nic nie wiem :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Pati, gdybyś spoważniała, to i ja bym tego nie zniesła i wtedy nawet bym nie brała pod uwagę zakładać swojego prywatnego odliczanka  ;D ;D ;D ;D ;D

Co do godziny, zmień ją, każdy, nawet miejscowy, do 20 bez obiadu, będzie narzekał etc. A przed ślubem nikomu się nie chce gotować przecież :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Pati nie schodź na boczne opowieści...
Zaczynaj historię poznania i zaręczyn!  ;)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Myślę, że z przesunięciem godziny nie powinniście mieć problemu. No chyba, ze już są jakieś pary na ten sam dzień zapisane.

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
mam nadzieję, że ja też mogę jeszcze dołączyć   :hmmm: ;D

Zapowiada się świetne odliczanko  :hopsa: :hopsa: Cieszę się, ze w końcu zaczęłaś, teraz pewnie inne "11" pójdą w Twoje ślady, prekursorko  ;D ;D
Pisanie idzie Ci całkiem dobrze, naprawdę świetnie się czyta.
Co do godziny, to ja bym wybrała jednak trochę wcześniejszą niż 18. 16 albo 17 jest chyba w sam raz.

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Jestem i ja  ;D Kurde jeden dzień i tyle musiałam nadrobić  ;D Pati a mówiłaś że nie masz daru pisana och Ty kłamczucho  :p :p :p :p
 Piekna z Was para  :D Auto superowe, a co do godziny to hmmm chyba też bym zmieniła na 17  ;)
Czekamy na historię poznania i zaręczyn  ;D ;D ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
I Ty mówiłaś, że nie będziesz miała o czym pisać ;)

No w każdym razie jestem i ja :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Kacha Ylka mkarolinka   :hello: :hello: :hello: :Daje_kwiatka: Nie no prekursorką to nie jestem,ale mam nadzieję że teraz ruszycie i wy  :brewki:

Lola a od tej strony  :popija: :popija: :popija:

Dobra dziewczyny wracając do tematu godziny-mój R.wczoraj jak usłyszał o zmianie to mało nie padł(tak jak myślałam  :D :D :D
ale jednak chyba zmienię-kurde sama nie wiem...jeszcze to przemyślę,ale prawdopodobnie wybierzemy się do księdza żeby zmienic na 17stą

Historia hmmm....muszę poważnie przemyślec temat,aby wszystko miało ręce i nogi.Bo nie będzie to historia poznania,ale raczej nasza wyboista
droga do bycia razem  ;D Troszkę tego będzie,ale na pewno niebawem napiszę  :-* :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
No to w takim razie czekamy  ;D  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Nono, zabrzmiało ciekawie  ;D W takim razie bierz się do działa  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
No to czekamy z niecierpliwością na tą historię  ;D

Offline ewelinkaaa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 lipca 2011
Czy mogę podczytywać... bo zapewne będzie co czytać :) pozdrawiam

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Dopiero teraz skapnęłam się, że jest i Twoje odliczanie  :ok: Lepiej późno niż wcale :D
Bede pilnie śledzić, czytać, krytykować, chwalić i doradzać  8) 8) 8)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
a ja tez krzyczeć miałam że mnie nie przywitała małpka jedna  ;D
ale zaglądam na 1 stronę  JEST  :P

No 17 moim zdaniem lepsza... o 18 to chyba zbyt późno.

Czekamy na historię.... :tupot:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
a ja chce Wasze zdjecia!! jak najwiecej..  i to juz !!!!  :czeka:  :czeka:  :terefere:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
jolanga,ewelinkaaa   :hello: :hello: :hello: :hello:

Kochane,nasza historyja będzie na pewno ale może jutro bo dzisiaj mam trochę podły nastrój  :twisted: :beczy:
Wytrzymajcie jeszcze trochę i przygotujcie swoje oczęta na długie opowieśc  :D :D :D

Alinka a Ty tu nie podskakuj bo nie chcę pokazywac palcami  :frajer: kto miał założyc odliczanie 50 dni przed ślubem  ;D

O proszę 1wsza zagadka:Kto miał założyc odliczanie na 50 dni przed swoim ślubem ???  :brewki: :los:

Offline Charusheela

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30 kwiecień 2011
Witam, przez 3 dni mnie nie było a tu takie zmiany  ;D Co to będzie jak pojadę do domu gdzie nie mam neta na wakacje :o
A co do godziny to myślę też, że 18 to troszkę za późno lepiej choćby 17 :)
Może i ja się skuszę na odliczanie, tylko że ja tak pięknie jak Patrycja nie piszę  :( Ale jeszcze się zastanowię, po wakacjach może coś powstanie  ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
50 dni przed slubem miala zalozyc odliczanie hmmm. wiem! alinka692 ;D ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Charusheela   :hello: :hello: :hello: jak na razie to prawie nic nie napisałam,więc dlatego wydaje Ci się że ładnie piszę  :brewki:

Żanetko  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Alinka miała założyc,ale cosik się ociąga zupełnie nie wiem dlaczego  :drapanie:

No dobra to w nagrodę za to,że zgadłaś wklejam fotę z naszych początków (reszta dziewczyn za karę ,że nie wiedziały mają nie patrzec  :D )

UWAGA !!!!

Tarrraaaaa !

Tak,tak ten pasztecik w jasnych długich spodniach to ja  ;D  :D :D :D To jest zdjęcie z naszych pierwszych wspólnych wakacji.
Lato 2004  ;D ;D ;D
Właśnie w tej szopie,w której wtedy wakacjowaliśmy z moich ust padło pierwszy raz to magiczne słowo "kocham "  :Serduszka:

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
nagdory już czekają.Za zajęcie 1wszego miejsca będzie bieg dookoła mojego bloku  :Szczerbaty:
Wchodzę w to pod warunkiem, że Ty będziesz biegła przed zwycięzcą :terefere:

Offline netka0003

• maniak
ej dziewczyny no nie patrzcie, to moja nagroda  :P ;D ;D

i Patrycjo wcale nie pasztecik :) :-*

sliczna parka  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Wchodzę w to pod warunkiem, że Ty będziesz biegła przed zwycięzcą :terefere:

niezła próba  :D :D :D ale to będą wasze nagrody,ja jestem w jury  ;D ;D ;D

Podczas tych pamiętnych wakacji byłam na diecie kebabowo-hamburgerowej  :brewki: tak więc na miano pasztecika sobie zasłużyłam  :D :D :D

Offline netka0003

• maniak
dobra dieta nie jest zła  ;D ;D ;D ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ślicznota!  ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dobra była,dobra  :brewki: :los:
Mój Pm jak wspomina tamte czasy to mówi,że nie miałam ud d tylko balerony  :D :D :D

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Mój Pm jak wspomina tamte czasy to mówi,że nie miałam ud d tylko balerony  :D :D :D
Jaki on subtelny i delikatny ;D