Autor Wątek: Krótka relacyjka z wyjątkowego dnia Agi i Pawła  (Przeczytany 38698 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Odp: Krótka relacyjka z wyjątkowego dnia Agi i Pawła
« Odpowiedź #210 dnia: 19 Maja 2010, 15:40 »
Ale my nie jesteśmy zmęczone  :D :D :D
Wyszperaj coś jeszcze dla nas  ;D

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #211 dnia: 19 Maja 2010, 17:49 »
2 dni niweobecności a tu tyle nadrabiania.
"Ania zostawiła czółkiem piękną plamę z makijażu na mym bolerku...     ja zawał serca, Anka zdziera ze mnie bolerko i przepiera."
uśmiałam się z tego ale dla ciebie to dramat na pewno wtedy byl. Włoski ślicznie zrobione, piękny kolor ci wyszedłi faktycznie widać staranność p.fryzjeki.
Z bukiecikiem szkoda, ale ważne że kolega uratował zrresztą bardzo ładne kwiatki nawet w tym papierze  ;) ;D
Twoja sister miała śliczną sukienkę, ale ciebie nie przebiła:) bBosko wyglądałaś  ;D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
« Odpowiedź #212 dnia: 19 Maja 2010, 18:19 »
Super ze DJ mial taki kontakt z goscmi to jest bardzo wazne  :)
I widac ze wszyscy sie swietnie bawili!

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #213 dnia: 19 Maja 2010, 18:20 »
Ciekawa jestem tych teledysków ;D Widać, że właściwy człowiek na właściwym miejscu.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #214 dnia: 19 Maja 2010, 18:32 »
Najważniejsze,że kieliszki się potłukły ;D

Zdjęcie nr2 piękne, piękni Wy w tańcu,aż miło popatrzeć.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #215 dnia: 19 Maja 2010, 20:56 »
Ile slicznych zdjec!!!
Widze ze imprezka udana w 1000000000%  :D.
Widac na zdjeciach Twój usmiech , pewnie nie schodzil przez caly dzien i cala noc ;).I dobrze  ;).

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #216 dnia: 19 Maja 2010, 20:57 »
Aguś widać, że szczęśliwi jesteście i ten dzień był wyjątkowy. :)
Zabawa widać, że udana. :)
Nasz synek:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #217 dnia: 19 Maja 2010, 21:11 »
Świadkowa też dawała radę  :brewki: :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 19 Maja 2010, 23:03 »
Ho ho! zabawa była na całego! :D
Bardzo ładne są te zdjęcia Wasze w tańcu... aż z daleka czuć miiiłooośććć... :Serduszka:  ;D
Buziaczki zostawiam :-*

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #219 dnia: 19 Maja 2010, 23:31 »
Super imprezka :D  :ok: :brawo_2: aż miło popatrzeć :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #220 dnia: 20 Maja 2010, 09:21 »
Zabawa była przecudowna, wspaniale się bawiliście!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #221 dnia: 20 Maja 2010, 11:48 »
Anka2004 moja siostra ślicznie wygląda we wszystkim, a sukienka śliczna, to fakt, pierw przymierzyła taką białą, wyglądała w niej zjawiskowo...
Beaberry robił figury taneczne odzwierciedlające słowa piosenki  ;D ;D ;D
Lola dzięki, to były wyjątkowe i magiczne chwile, sami nie przypuszczaliśmy, że aż takie wrażenie na nas wywrą...a miała być to tylko formalność, ech... :)
Agulla dokładnie, policzki mnie aż bolały, ale uśmiech się sam cisnął na usta...
Nikmat dzięki wielkie, sama się o tym niebawem przekonasz, jak bardzo wyjątkowy  :-*
Patrycja moja siostra kiedyś tańczyła towarzyski, ale ogólnie jest mega, mega tancerką, ma tzw. "kocie" ruchy, na parkiecie po prostu wymiata  ;D ;D ;D
Agatuś Isabel, Aduś :przytul: :przytul: :-* dzięki, zabawa była wspaniała, nawet się tego nie spodziewałam, bo jednak przy małej ilości osób ciężej jest rozkręcić imprezę i bałam się tego, ale poszło znakomicie.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #222 dnia: 20 Maja 2010, 11:57 »
To teraz możesz nam opowiedziec o tej dziewczynie,która zapewniła wam wiele emocji i atrakcji na weselu  :brewki: :los:

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #223 dnia: 20 Maja 2010, 11:59 »
Wczoraj mi się zdjęcia nie chciały wczytać, ale dziś już je widzę i muszę przyznać - super impreza była a Ty naprawdę ślicznie wyglądałaś :tak_2: Mimo że nie miałaś białej sukni, na zdjęciach od razu rzuca się w oczy, kto jest Panną Młodą ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 20 Maja 2010, 12:08 »
W ogóle to ja Wam tu zdjęcia itd., a nawet nie podzieliłam się wrażeniami.... :glupek: :glupek: Było cudownie, wspaniale, magicznie...stresik w urzędzie, ale to normalne, choć ja byłam szczęśliwa i uśmiechałam się cały czas. Bałam się trochę przyjęcia, większość gości była starsza, miałam obawy jak to będzie. Jednak niepotrzebnie, bo choć niektóre osoby starsze choćby ze względów zdrowotnych nie tańczyły (poza kilkoma kawałkami), to jednak DJ porwał większość do tańca i zabawy  :cancan: :cancan:. Ja się szybko całkiem rozluźniłam  ;D Czas po prostu śmignął, nawet nie wiem kiedy, zdecydowanie za szybko to wszystko się potoczyło, chciałabym bardzo przeżyć to jeszcze raz, żeby się jeszcze bardziej tym nacieszyć, bo jednak w trakcie, nie ma na to zwyczajnie czasu  :D :D :D Tak szybko to zleciało, że np. nie porobiłam sobie zdjęć z niektórymi osobami, z którymi bym b.chciała, no nie zdążyłam  :-[ Także dziewczynki, radzę, by na samym początku, zanim na dobre dacie się porwać w wir zabawy, obfotografujcie się z gośćmi itd., bo potem łatwo o tym zapomnieć  ;) No i ta nasza niby "formalność", jeszcze bardziej nas do siebie zbliżyła, naprawdę  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: Kiedyś wydawało mi to to takie pompatyczne, mówić że ślub i wesele to najpiękniejsze chwile w życiu, jednak teraz podpisuję się pod tym obiema rękami i nogami  :skacza: :skacza: :skacza:
Aha, no i koniecznie przygotujcie sobie na podziękowania rodzicom chusteczki...

To co, chyba kończymy tą relacyjkę? Dziś ostatnie foty...

Offline magda19285

• uzależniony
« Odpowiedź #225 dnia: 20 Maja 2010, 12:15 »
Konczymy????Nie!!!! jeszcze napewno masz duzo do opowiedzenia

no i czekamy az powiedz cos wiecej o tej dziewczynie  :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 20 Maja 2010, 12:29 »
Po zakończeniu Twojej relacji to chyba nam będą potrzebne chusteczki,żeby otrzec łzy że już koniec  ;D ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 20 Maja 2010, 12:37 »
Nemezis dzięki, wydaje mi się że białej sukience nie czułabym się tak dobrze, czułam to jak ją mierzyłam, była śliczna...jednak w tej poczułam się akurat  ;D

Patrycja tą dziewczyną jest moja kuzynka, była jedyną kuzynką (nie zapraszaliśmy kuzynostwa, bo tak to by ilość gości wyszła x2, a na to nie było kasiory), jak już gdzieś wspomniałam jej rodzice nie "mogli" przyjść, ja od początku b.chciałam by ona była, no i wskoczyła w miejsce rodziców  :P to tak dusza towarzystwa była, brała udział we wszelkich konkursach, walczyła w nich jak lwica  :D, brylowała na parkiecie, została przyszłą PM na oczepinach, zabrała DJ'owi mikrofon i uraczyła nas kilkoma kawałkami w swoim wykonaniu  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: ogólnie z DJ miała świetny kontakt, więc potem już tylko wołał Marta... ;D ;D ;D no ubaw z nią był po pachy. Aha, bym zapomniała jak "zmiażdżyła" barmana.
Otóż lokal jak już wspomniałam przygotował niespodziankę - pokaz barmański (jakieś foty zarzucę), gościu cuda wyczyniał z tymi butelkami, rzucał, turlał po rekach, plecach i inne. No i tak śmiga śmiga, Marta (w stanie już lekko wskazującym  :pijaki:) siedziała koło mnie zaraz przy barze i mówi do niego: "Tak rzucasz i rzucasz tymi butelkami, a drinka jak nie ma tak nie ma"! A on dalej rzuca, w międzyczasie robi 2 drinie dla mnie i Pawła (pychota!), wszyscy biją brawo  :brawo: itd., a Marta niezadowolona, że jak to, ona drinka nie dostała...Zobaczyłam szelmowski błysk w oku barmana, mówi: "Ok, zrobię Ci drinka, ale pod warunkiem że go całego wypijesz", Marta oczywiście że tak!  ;D Matko, nalał jej 2/3 szklanki różnych alkoholi, trochę soczku itp., słomka "Proszę", a Marta za słomkę i bez odrywania się od niej choćby na moment, bez mrugnięcia okiem, wciągnęła całą zawartość szklanki...Publiczność szalała  :skacza: :skacza:, barman lekko zszokowany mówi "To teraz wstań", a moja wysoka kuzynka na to "Ale ja stoję!"  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: To jemu już w ogóle szczęka opadła, ktoś z tyłu rzucił do barmana "No i co głupio?", a Marta na to "Nie głupio tylko łyso" (barman miał króciutko przystrzyżone włoski)  :brawo: :brawo: :brawo: :skacza: :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 20 Maja 2010, 12:50 »
 :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :skacza:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #229 dnia: 20 Maja 2010, 12:51 »
Mam nadzieję, że u mnie też będą takie asy :D będziecie mieli co wspominać :)

p.s. wyglądałaś naprawdę zjawiskowo :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #230 dnia: 20 Maja 2010, 12:52 »
Niezła ta kuzynka :p Chociaż ja akurat nie przepadam za dziewczynami, które cały czas starają się być w centrum uwagi, więc pewnie by mnie irytowała ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 20 Maja 2010, 13:24 »
Madziu no jeszcze Wam nie odpuszczam, jeszcze coś tu napiszę i pokażę  :P

Ok, to lecimy dalej.
Zaplanowaliśmy, by tort i podziękowania były wcześniej (nie wiedzieliśmy jak długo wytrzyma babcia P., mojej niestety nie było, b.choruje i mieszka w Poznaniu, szkoda wielka  :'(, ale nie o tym), miały być już ok. 18.00, ale oczywiście hulance się na tyle rozkręciły, że nie przerywaliśmy (tylko obsługa latała za mną i pytała "To kiedy?"  ;D ;D), więc pierw były podziękowania dla rodziców, chcieliśmy bez mikrofonów, a tle leciał już cichutko utwór...
Tu czekamy, DJ wprowadzał klimat...

Nie mam pojęcia czemu mój tata wystartował z aparatem, chyba nie czaił bazy... :P ;D, ale on na niewielu weselach był, więc mógł...

No i poszło, pierwsze słowa jeszcze jakoś, ale potem już nie dało rady nic, poza dziękuję  :) Spróbuję mniejsze zdjęcie, bo chyba za duże wklejam  :drapanie:

Jest tych fot, ale wybaczcie, są dość intymne więc już tylko to.

Mamy dostały symboliczne bukieciki, a rodzice fotoksiążki, kawałek widać  ;) Sami je zaprojektowaliśmy, wyszły naprawdę super, rodzice byli zachwyceni pamiątką, goście zrobili krąg i zatańczyliśmy z rodzicami. Chciałam by goście mieli świeczki lub zimne ognie, ale PM zdecydowanie się sprzeciwił, może to i lepiej, rodzice i tak by niewiele widzieli, byliśmy w naszym małym kręgu tak zaaferowani i wzruszeni, że pewnie nie...

A potem podziękowania babci, rozpłakałam się jak bóbr, bo babcia była tak zaskoczona i wzruszona że... :beczy: :beczy:
Tu jeszcze przed  :'(

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #232 dnia: 20 Maja 2010, 13:52 »
Ja się właśnie strasznie boję podziękowań dla Rodziców... na pewno się wzruszę i nie będę mogła się długo opanować.... już taki płaczek ze mnie :D

Offline magda19285

• uzależniony
« Odpowiedź #233 dnia: 20 Maja 2010, 13:55 »
To mieliscie wesolo z kuzynka  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #234 dnia: 20 Maja 2010, 14:16 »
No troszkę małe te zdjęcia  :P dobra, to będę dawać większe.

Nemi kuzynka absolutnie nie była w centrum uwagi  ;D może tak wynikło z tego co napisałam, po prostu się dobrze bawiła, a że przy okazji nas rozbawiała, to inna sprawa. Nic nachalnie nie robiła  ;) ;D

Po podziękowaniach był tort, chcieliśmy wykorzystać moment że wszyscy są zgromadzeni na parkiecie ;D Tort był z tymi "fajerwerkami", zapomniałam na śmierć jak się to nazywa  :drapanie: DJ puścił muzykę z Gwiezdnych Wojen  ;D

i do nas tekst "Niech moc będzie z Wami", na co my

tyle że ja już zdążyłam opuścić  :P

A on "Pamiętajcie, zawsze podążajcie w jasną stronę mocy!" no to my już pompa  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Krojonko

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
« Odpowiedź #235 dnia: 20 Maja 2010, 14:52 »
ekstra zabawa
świetny DJ
a Ty po prostu zjawiskowa - piękna naprawdę :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 20 Maja 2010, 14:56 »
Ejotek dziękuję,  :oops: :oops: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:  :-* :-* :-*

A potem jedzonko, mmmm, tort był pysznie jogurtowo-owocowy, niemal nic z niego nie zostało  ;D
Lola na razie poglądowe zdjęcie na stół na Twoją prośbę, panuje już na nim nieład artystyczny, jak znajdę jakieś lepsze, to pokażę, przed nami był bukiet z różyczek i chryzantem zielonych a także świecznik (to już lokal dołożył), na stole stało 6 szt. koniakówek z świeczką, otoczoną główkami kwiatów (margerytki), wysypane zdobieniem jakimś, drobne kamyczki oraz przez długość stołu położony pomarszczony tiul (którego na zdjęciu w ogóle nie widać). Za nami wisiała organza (?) z lampkami i małymi bukiecikami kwiatków, na krzesłach były pokrowce z szarfami (krzesła lokal ma ładne, ale chcieliśmy rozjaśnić dosyć ciemne pomieszczenie), na słodkim bufecie był bukiet z margerytek, tea lighty oraz rozsypane mieniące się małe serduszka, skirting z lampkami.

I znów tańce, tańce, tańce  :cancan: :cancan: :cancan: oraz konkurs z balonami przywiązanymi do nogi partnera, ubaw znowu był po pachy  ;D ;D

I kto wygrał? Kuzynka rzecz jasna, ale egzekwo z siostrą P., nagroda: romantyczna kolacja w chińskiej restauracji  :P do podziału  :P

żeby nie było, były jeszcze do tego oryginalne pałeczki  :P

Cholerka, no i nie zdążę dziś zakończyć, to w takim razie c.d. jutro... :P ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #237 dnia: 20 Maja 2010, 16:27 »
super,super i jeszcze raz super  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #238 dnia: 20 Maja 2010, 16:33 »
a tak w ogóle... Twój biust prezentuje się rewelacyjnie  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
To zasługa stanika czy taka już Twoja uroda?   :hmmm:

Offline magda19285

• uzależniony
« Odpowiedź #239 dnia: 20 Maja 2010, 16:53 »
Ślicznie  ;D