Autor Wątek: Gosieńka i Mariuszek=cyraneczka;D (11.09.2o1o) G: 15:oo powiemy sobie TAK:)  (Przeczytany 13137 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
9 cm w pasie :mdleje: :mdleje: :mdleje: bardzo Ci zatroszczę:brawo_2:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
To gratuluję schudnięcia :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Ładnie ładnie z tymi 9 cm.
Ja po mału się stresuje i też palę, a miałam rzucić na początku roku  :D niestety nie wyszło, ale po ślubie to już koniecznie

Offline agulla1919

• Chuck Norris
ZAZDROSZCZE!!!
Ale 9 cm  :o!Tez tak chce !!

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
:hello: :hello:
no i dziś mam dzień wolnego  ;D tak tak 9 cm w pasie babeczka powiedziała,że do następnej przymiareczki mogę tylko 3cm w pasie zgubić :-\ ale ja dalej chudnę bo mam nerwa jak nic wszystko mnie przytłacza stress
i co ja mogę a papieroski niestety dalej są :'(
Jeśli chodzi o zdjęcia z przymiareczki to nie mam :drapanie: niestety może w sierpniu zrobię jak pojadę na drugą przymiareczkę ;)
a tak ostatnio zapomniałam napisać ,że od mojego M dostałam sukieneczkę taką białą na lato ;D torebkę i kwiatki ;) :D kochany jest
no i ostatnio była rozmowa z teściami  :P czyli nerw :-\ ustaliliśmy kilka rzeczy i spoko a jutro wyruszamy na mazury :jupi: :jupi: do domku jadę może trochę odpocznę i się zrelaksuję :okularnik: chociaż będziemy załatwiać sprawy jeszcze związane ze ślubem ;)
Milusiego dnia ja wieczorkiem mykam na aqua buziaki :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to może już odpuść aqua, bo schudniesz kolejne 9 i co ta biedna krawcowa poradzi?  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Tak , juz chyba sobie odpusc , bo co chwile skracac suknie ?Oj ! ;D ;D ;D

• zapaleniec
 :-\ale na aqua chodzę tylko raz w tygodniu ::) a chudnę z nerwów :'( i nic na to nie mogę poradzić :-\

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja bym chciala tak schudnac ... jakos przed slubem sa same nerwy , a i tak nie schudlam ...leeeee!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja się boję czy się w suknie zmieszczę  :mdleje:

Pocieszam się, że jest wiązana więc jakieś tam manewry można chyba robić... masakra  :P

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Ja chyba jestem jakimś odmieńcem, bo zamiast chudnąć z nerwów to tyję, bo stres łagodzę jedzeniem ::)

• zapaleniec
aqua to jest jedyne moje oderwanie od pracy i rzeczywistości ;) i nie zrezygnuję czuję się jak rybka w wodzie :Di mam jedyną przyjemność z tego coś innego zawsze ;)
no a jeśli chodzi o suknie to ja też gorset będę miała wiązany to babeczka powiedziała,że ewentualnie da się wyregulować ale to jeszcze 7 tygodni do ślubu to ja sama nie wiem jak będzie :-\ ::)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
czigra nie jesteś odmieńcem, ja też tak mam  :Mcdonalds: ;D

• zapaleniec
Odp: Gosieńka i Mariuszek=cyraneczka;D (11.09.2o1o) G: 15:oo powiemy sobie TAK:)
« Odpowiedź #193 dnia: 14 Sierpnia 2010, 00:34 »
Witam Was moje kochane dziewczynki po długiej nieobecności byłam już na drugiej przymiareczce suknia taka jak chciałam ale mam złą wiadomość ::) ::) nie zabrałam ze sobą aparatu czyli fotek nie będzie :-\ :-\
ale 30 jadę po odbiór  ;D ;)
a u mnie praca i przygotowania już mało zostało mój M już ubrany calutki ;D no a ja szukam sukni na poprawiny fajną znalazłam i weszłam w nią tylko później był problem sukienka nie miała miejsca na mój biust >:( >:( za duży był  :D :Deh
no ale ,żeby było troszkę emocji to mój M miał kawalerski nic o tym nie wiedział zabrali go i już no a ja później się dowiedziała co było i .........................
.............................................................................................. była sprzeczka było mi tak przykro nawet nie wiecie  jak :'( :'( było poprostu wszystko na tym kawalerskim :-X :-X no ale się pogodziliśmy wiem co było bo mi opowiedział i mimo wszystko denerwują mnie teraz paniusie ,żeby się brzydko nie wyrazić lekkich obyczajów :ckm: :ckm: :ckm: :diabel_3: :Hitler: :Hitler: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :Kill: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:
buziaki kochane i dobrej nocki :-* :-* :-*

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
Odp: Gosieńka i Mariuszek=cyraneczka;D (11.09.2o1o) G: 15:oo powiemy sobie TAK:)
« Odpowiedź #194 dnia: 14 Sierpnia 2010, 08:10 »
hejka, dawno Cie nie było na forum, ale widze że wszystko idzie do przodu ;D  :brawo_2:

kurcze, mój PM ma swój wieczór dziś, ale mam nadzieje ze obejdzie sie bez żadnych striptizów, bo idą tylko w czwórke na piwo-przynajmniej tak zapewnaił mnie jego świadek... ;D bo inaczej to ich pozabijam :boks:   ;D ;D ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #195 dnia: 14 Sierpnia 2010, 09:48 »
oooj u mnie świadek byłby już skończony :ckm: całe szczęście, on się mnie bardziej boi niż PM, a więc żadnych dup nie będzie 8)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #196 dnia: 14 Sierpnia 2010, 10:01 »
Panowie mają chyba większą wyboraźnię niż panie,ale im jej brakuje  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

• zapaleniec
« Odpowiedź #197 dnia: 14 Sierpnia 2010, 21:32 »
No fakt brakuje ;D
Było mi przykro taka byłam wściekła a ja nawet o tym kawalerskim nic nie wiedziałam >:( >:(dopiero jak M zabrali to się domyśliłam  :-[
no a później to miałam kompleksy ,że tamte to pewnie ładne szczupłe i dupą wywijały przed nimi a ja.... :'( :'(
źle się poczułam
a ja wyglądam tak ::) :

ale  chodzę na aqua aerobic no a od wczoraj pracuję nad sobą i ćwiczę ;) ;)
a no właśnie mają nam przysłać grawerowane wazony w podziękowaniu dla rodziców no i paczka miała być już u nas a tu co jeszcze nie ma dobrze ,że wcześniej je zamówiliśmy jeszcze figurka na tort moja sukienka na poprawiny buty i chyba wszystko a nasi goście ze strony M już wszyscy odpowiedzielia z mojej się ociągali ale Ci co nie odpowiedzieli to trudno zaproszenia dostali w czerwcu mieli do 1 lipca termin u mnie do 1 sierpnia i wiecie co nie jestem mściwa ale teraz Ci co nie odpowiedzieli trudno na weselu nie będa a jak zadzwonią to powiem ,że już mam wszystko zarezerwowane bo to my się męczymy z przygotowaniami ,żeby dopiąc wszystko na ostatni guzik i tyle kasy na to idzie to trudno potwierdzić widocznie tak więc ja tam już nie będę się nad nikim użalała jak oni tak to ja też może się przekonają jak będą sami chcieli odpowiedzi to wtedy się przekonają iel to czasu i kasy trzeba ,żeby wszystko było jak należy
aha a to nasza fotka z mazur  ;) ;D

Buziaki :-* :-*

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #198 dnia: 14 Sierpnia 2010, 22:19 »
Podoba mi się podejście do gości ;D Nie wpadłam na takie rozwiązanie co do maruderów, ale wydaje się być całkiem rozsądne. Jak nie to nie.
Jesteś śliczną dziewczyną i nie masz co się przejmować jakimiś zdzirami. Twój PM tego nie chciał i nie kocha przecież tych kobiet. Ale rozumiem co czujesz. Na samą myśl o tym podskakuje mi ciśnienie.

• zapaleniec
« Odpowiedź #199 dnia: 14 Sierpnia 2010, 22:38 »
 :przytul: dziękuję za wsparcie  :-*
a z gośćmi to tak zrobię no czekać tyle 2,5 mc to za mało ja już nie będę czekała bo pozamawiałam już sporo rzeczy kto chciał to dał odpowiedź i wiem ,że ma ochotę przyjechać ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
« Odpowiedź #200 dnia: 15 Sierpnia 2010, 11:11 »
Gosia faceci nie lubią chudych szkap!! Tym bardziej nie szanują takich co zarabiają dupą kręcąc. ja bym an Twoim miejscu zrewanżowała się tym samym i poszła oglądać tańczących facetów 8)

Co do gości, to chciałabym mieć takie same podejście jak Ty, niestety rodzice mają na ten tema inne zdanie ::)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #201 dnia: 15 Sierpnia 2010, 11:21 »
bardzo dobre   :ok: podejscie w sprawie gosci  :brawo_2:  tez tak chcialam zrobic ale wtedy baardzo malo osob zjawiloby sie na weselu..  :-\   
..sliczna z Ciebie dziewczyna..zazdroszcze Ci wlosow, usmiechu i karnacji !!!   :protestuje:   8) 

• zapaleniec
« Odpowiedź #202 dnia: 15 Sierpnia 2010, 12:15 »
Dziewczynki moje kochane dziękuję Wam za wsparcie :-* :-* :-*
rodzicom mówiłam o reszcie gości i przyznali mi rację ;D ;D ;)
A teraz poszukuję dobrej pasty wybielającej ząbki ::)
możecie mi coś doradzić ??? ???
Buziaki :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #203 dnia: 15 Sierpnia 2010, 19:06 »
ja uzywalam Biala Perle..i powiem szczerze ze jakis rewelacyjnych efektow nie zauwazylam...ale..moj Mężulek i Rodzinka stwierdzili ze efekt jest baardzo widoczny  :o takze sama nie wiem  8)  ..wg Skali Bieli zabki rozjasnily sie o jakies 2-3 tony  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #204 dnia: 15 Sierpnia 2010, 21:34 »
Ja też zamierzam się na Białą Perłę, tylko najpierw 2 dziury załatam :D

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #205 dnia: 15 Sierpnia 2010, 21:50 »
Można jeszcze?  :D

• zapaleniec
« Odpowiedź #206 dnia: 16 Sierpnia 2010, 20:41 »
Aneczq1987 witam bardzo serdecznie i oczywiście zapraszam :) :)
a tak to ząbki mam białe ale tak bym sobie jakąś wybielającą pastą pomyła ;D ;D

• zapaleniec
« Odpowiedź #207 dnia: 24 Sierpnia 2010, 10:59 »
Witam Was moje kochane  :)
a więc buciki na poprawinki już kupiłam jak wrócę do domku to zrobię fotkę :Fotograf: i wrzucę
a moją suknię odbieram 30 już będę ją miała w swoim posiadaniu i jeszcze z moim M będziemy jeździć za moją sukienką na poprawinki bo bardzo chciałam zieloną i miałam zadzwonić do babeczki :telefon: która mi miała zamówić w tym kolorze ale co się okazuje ,że dzwoniłam kilka razy a tu..... no właśnie cisza w telefonie :dno: :dno: i co teraz będę szukała innej no i kupiłam sobie zieloniutką organzę na kokardy do autka ;) wódeczka zamawiana już przyszła no i moja jedna ciotka narobiła niesmaku w rodzinie bo ciągle się kłóci  i nie będzie jej na naszym weselu ja płakała za nią nie będę źle się wyraziła i obsmarowała innych poprostu babka bez zastanowienia zjechała całą rodzinę :-[ :ckm: moja mama zła była roztrzęsiona jak nic nie wiem ,że ludzie tacy potrafią być ehhhh a wracając do sprawy ślubu mój M już ma cały garniturek zakupiony hmmm ale nie widziałam jak w nim wygląda na ślubie zobaczę  :D tylko w spodenkach go widziałam bo sprawdzam ,żeby były dobre bo miał dopasowywane na miarę ;D :brewki: :brewki: ja welonik podwiązkę i pończoszki już mam biżuterię mój  M chce mi kupić a DO ŚLUBU JUŻ TYLKO NIECAŁE 3 TYGODNIE TAK TO ZLECIAŁO,ŻE SZOK  :o :o :o
oki ja mykam buziaki kochane  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #208 dnia: 24 Sierpnia 2010, 11:49 »
To w sumie co Ci jeszcze zostało do załatwienia?

• zapaleniec
« Odpowiedź #209 dnia: 25 Sierpnia 2010, 14:14 »
Witam cieplutko  :)
a więc do załatwienia nam jeszcze zostaje moja suknia na poprawinki,bielizna, biżuteria ,figurka na tort, wizyta u fryzjera ,żeby włoski pomalować ;) ,fryzjer dla M ,żeby troszkę go podstrzyc no i dogranie czyli już konkretnie mój bukiet bukiet świadkowej butonierka dla M zakup nagród dla gości na konkursy, nasza spowiedź, no i 4 wyruszamy na mazury ;) a 3 mamy imprezkę na śląsku tzw. trzaskanie szkła  ;D ja jeszcze nie wiem jak to jes dokładnie ale już za tydzień się przekonam hihi ;) no a ślub już coraz bliżej :o :o
buzialki miłego dnia

:-* :-* :-*