Autor Wątek: Gosieńka i Mariuszek=cyraneczka;D (11.09.2o1o) G: 15:oo powiemy sobie TAK:)  (Przeczytany 13460 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
Witam Was moje kochaniutkie :skacza:
hmmm bosko się leniuchuje w domku z moim M :mrgreen: no ale w sobotę trzeba będzie wracać do pracy co dobre szybko się kończy niestety i stety bo po pracy mamy imprezkę moja koleżanka z pracy ma wieczór panieński zastanawiałam się czy pójść na nią ponieważ tam będą laski z pracy a ja tydzień siedziałam na zwolnieniu  no ale z drugiej strony stwierdziłam ,że ja w sobotę pójdę do pracy to czemu bym nie miała skorzystać,żeby się pobawić  :brewki:  no i za 2 tyg też będę się bawiła :cancan: :koncert: :koncert: :koncert: na weselu siostrzyczki a tak na marginesie to wczoraj z M się wygłupialiśmy kupiliśmy sobie płytkę z przebojami weselnymi i się zaczęło tań hulańce i wygłupy :brawo: :Serduszka: no a zdjątka z wesela siostruni napewno będą ale w czerwcu :taktak: a moja siostrunia spokojniutka jak nic przed ślubem stoicki spokój jak na razie  :hopsa:
a ostatnio tak się zastanawiałam i chcę podjąć walkę z moją wagą i przejść na dietę Dukana ale mam mały problem ,żeby się zorganizować czytam o niej sporo :gazeta: :chat: i wszystko już mi się pomieszało :mdleje: i nie wiem kompletnie od czego zacząć  tą Ifazę i co się je i jak gotować :Placz_1: a tak bym chciała schudnąć :waga: :tak_smutne:
Buziaczki :-*

• zapaleniec
Witam Was moje kochaniutkie :skacza:
hmmm bosko się leniuchuje w domku z moim M :mrgreen: no ale w sobotę trzeba będzie wracać do pracy co dobre szybko się kończy niestety i stety bo po pracy mamy imprezkę moja koleżanka z pracy ma wieczór panieński zastanawiałam się czy pójść na nią ponieważ tam będą laski z pracy a ja tydzień siedziałam na zwolnieniu  no ale z drugiej strony stwierdziłam ,że ja w sobotę pójdę do pracy to czemu bym nie miała skorzystać,żeby się pobawić  :brewki:  no i za 2 tyg też będę się bawiła :cancan: :koncert: :koncert: :koncert: na weselu siostrzyczki a tak na marginesie to wczoraj z M się wygłupialiśmy kupiliśmy sobie płytkę z przebojami weselnymi i się zaczęło tań hulańce i wygłupy :brawo: :Serduszka: no a zdjątka z wesela siostruni napewno będą ale w czerwcu :taktak: a moja siostrunia spokojniutka jak nic przed ślubem stoicki spokój jak na razie  :hopsa:
a ostatnio tak się zastanawiałam i chcę podjąć walkę z moją wagą i przejść na dietę Dukana ale mam mały problem ,żeby się zorganizować czytam o niej sporo :gazeta: :chat: i wszystko już mi się pomieszało :mdleje: i nie wiem kompletnie od czego zacząć  tą Ifazę i co się je i jak gotować :Placz_1: a tak bym chciała schudnąć :waga: :tak_smutne:
Buziaczki :-*

• zapaleniec
 :o UPS dwa razy wysłałam tak mi net dziś dział :-\
Buziam :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pewnie że idź na panieński, w końcu wyzdrowiałaś, przychodzisz w sobotę do pracy, to co...

To ładnie w łóżku się kurowałaś...tańcząc z PM  ;D ;D ;D ale fajne są takie wygłupy właśnie  :hopsa: :hopsa:

Co do diety Dukana to nie pomogę, bo nigdy nie wgłębiałam się w jej tajniki. Proponuję równocześnie chodzić na jakieś ćwiczonka, ciało nabierze sprężystości i szybciej waga będzie spadać w dół (ja ogólnie jestem przeciwniczką diet, jeżeli już to zmiana sposobu odżywiania na stałe i popieram ćwiczenia  :ok: ).

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Myślę, że troszkę za późno na odchudzanie przed ślubem  ::) zostały 4 miesiące, za niedługo Cię pomierzą z każdej strony do sukienki, a jak bedziesz chudła to milion poprawek Cie później czeka. I po co nerwy, że suknia nie będzie gotowa, lub że nie będzie dobrze leżała. Po ślubie tez jest dobry czas na zrzucanie kg i jaki dumny bedzie PM, że to dla niego sie starasz być piekną żoną a nie żeby szczupło wyglądać w sukience  :hopsa:
  Proponuje kupic ksiązke o diecie Dukana tą z przepisami.

• zapaleniec
Witam troszkę mnie nie było ale już się stawiam ;)
A więc na panieńskim byłam :taktak: było troszkę ostro :pijaki: :cancan: a rano już jechałam z M rozwoźić zaproszenia no pwiedzmy rano :-\ tzn o 12 bo troszku zachorowałam hihi ;)
A tak w ogóle to z M mieliśmy cały czas na wariackich papierach do domku to tylko na spanko wracaliśmy i zaraz rano wyjeżdżaliśmy załatwiać sprawy a później do pracy :cegly: a tak w ogóle odebraliśmy już nasze GPS-y śliczniutkie ale moja obrączka troszkę za mała się okazała ale miałam spuchnięte ręce a teraz jest dobra a jak ślicznie się prezentują jak obydwie założymy je na paluszki och :jupi: :brawo: no a już w środę na noc jedziemy na mazury i w piątek imprezka  ;) ślubik siostruni:* no już paznokietki dziś zrobiłam bo później nie będę miała czasu :-\ oki lecę bo zaraz M z pracy przyjedzie i kolacyjkę trzeba podać :obiad: :uscisk:
buziaczki :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To widzę przygotowania pełną parą ruszyły. Baw się dobrze na ślubie siostry, pamiętaj aparat i jak najwięcej fotek  ;D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
To potańcowałaś i potańcujesz u siostry, baw się dobrze. :)
Nasz synek:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
To miłej zabawy życze no i czekamy na foteczki siostry :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
 :tupot: halo jak tam po weselichu sis??

• zapaleniec
Witam dziewczynki po dość sporej nieobecności ale duzo się działo  :taktak: mam nadzieję ,że mi wybaczycie :Daje_kwiatka: a na począteczek foteczka z moją siostrunią ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
O kurczaczek,ale jesteście do siebie podobne  ;D -jak siostry rodzone  :D :D :D

• zapaleniec
tylko data na foteczce mi się przestawiła bo ślub był 4 czerwca a nie 3 ::) no ale jeśli chodzi o wesele siostruni to było super ale jeszcze szybciej to minęło :'( i trzeba było wracać  :tak_smutne: no ale wam opowiem jak to nas pomylili ja miałam do fryzjera na 9:30 O0 no ale ,że pojechałam stroić kościół :kierowca: :bukiet: to nie wyrobiłam się i dzwoniłam do mojej siostruni ,żeby zadzwoniła do fryzjera i powiedziała że będę na 10 bo się wcześniej nie wyrobimy więc moja siostra zadzwoniła :telefon: no i miała być ona wcześniej ze świadkową ale okazało się ,że jednak to ja szybciej zdążyłam usiadłam na fotel i akurat fryzjerką była moja koleżanka z liceum ;D no i zaczęła się mnie wypytywać czy się denerwuję ja na to ,że nie szybciej moja Kasia ja jeszcze mam 3 miesiące no i tak gadka szmatka zaczęła mi włosy na wałki nawijać i wtedy weszła moja Kasia a fryzjerka zdębiała :mdleje: i była w szoku i do mnie a to ty nie jestes panną młodą???? :o no i musiała mi Kasi wałki ściągać bo miała wałki dla młodej przygotowane :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: no ale całe szczęście nie było ich dużo ;) a na weselu poszłam na spacerek z moim M a wracając młodego rodzina się pytała ,,o to panna młoda już się przebrała" no ale jak nas razem zobaczyli to dopiero zauważali ,że to nie ja jestem młodą  ;D ale chociaż fajne wspomnienia :)
no a tak w ogóle to muszę się pochwalić bo na moim weselu już mnie z siostrą nie pomylą bo zostanę ciocią :dzidzia: :skacza: i bardzo się cieszę a na weselu było super zabawa udana tańce hulańce i w ogóle tylko mało konkursików :taktak: ale poza tym to spoko wszyscy się wybawili :disco: :koncert: :koncert: :koncert: :brawo:
No ajeśli chodzi o nasze sprawy to zaproszenia już rozdane jeszcze nam tylko 2 zostały ale jutro się wybieramy do rodzinki PM i w niedzielę i to wszystko jeszcze dekoracja jaka ma być na sali też już mam ustaloną kwiaciarnia jest paznokcie i meka-up też no i w lipcu znów na mazury ja oczywiście się bardzo cieszę :brawo: :jupi: że się znów zobaczę z rodzinką no ale mamy do załatwienia dokumenty w kościele i USC i to by był już wszystko ale znając życie to pewnie jeszcze coś wypadnie no fakt jeszcze wódeczki nie mamy no i moje koniki ale to pan kazał nam się skontaktować już przed ślubem no to się troszku rozpisałam ale zaległości  miałam buziaczki moje kochaniutkie  :-* ;)

• zapaleniec
Ach no tak zapomniałabym nasze Gps-y są już z nami w domku oto ich fotka ;D

• zapaleniec
ok to ja mykam bo mam  robić grilla na obiadek ;D i pograć w babingtona hehe :skacza: no a jeśli chodzi o moją dietkę to postanowiłam się zdrowo odżywiać i tak drastycznie się nie chcę odchudzać ale za to teraz się lepiej czuję wprowadzając zmiany w moim menu :D  to buziaki i miłego dnia :-* :id_juz:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
hehe faktycznie bardzo podobne do siebie jestescie :) obie śliczne  :brewki:     :skacza:
..to dobrze ze wszystko do przodu, powoli, systematycznie i o niczym nie zapomnisz :)
..ładne obraczki :) my dzisiaj odebralismy Nasze :) niezapomniane uczucie przy odbiorze  :Szczerbaty:  a w ogole Pani sprzedawczyni powiedziała ze przez ten ostatni miesiac jeden gram zlota podrozal z 180 zl na 270   :nerwus:  :zdziwko:  masakra co to sie dzieje na tym swiecie !! dobrze ze my dalismy swoje zloto i zaplacilismy 340 zl a nie 3700   :szczeka:  :mdleje:
..udanego grilla zycze  :-*  :-*  :-*

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Moment odbioru obrączek jest naprawde niesamowity  ;D
No i fakt bardzo podobne jesteście, a jaka róznica wiekowo jest między wami?

• zapaleniec
 No z naszymi obrączkami było podobnie bo dzień wcześniej pojechaliśmy się rozeznać w jakiej cenie są obrączki i jakie są dostępne w salonie i rozmawialiśmy z szefem no a na drugi dzień pojechaliśmy i się okazało ,że brylanty poszły w górę i złoto  ::) ,ale przyjechał szef i powiedział,że cena będzie taka jaką ustaliliśmy dzień wcześniej i nic nie zostanie podniesione i tak zostały zrobione a przy odbiorze okazało się ,że były jeszcze tańsze bo obrączki były małe więc prawie 200zł w kieszeni miłe zaskoczenie ;D a różnica pomiędzy mną a moją siostrzyczką jest niecałe 2 latka  ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Można jeszcze?? :hello:

• zapaleniec
Witam witam i zapraszam serdecznie :)

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
Przygarniesz mnie tez? :Daje_kwiatka:
Wiem, jak to jest organizowac slub na odleglosc ::) wiec nie zazdroszcze ;)
Faktycznie podobne jestescie z siostra ;D. Twoja rodzinka ma kalendarz na ten rok zapelniony imprezami- Slub Twojej siostry, Twoj, i jeszcze siostry dzidzia w drodze  ;D
Pozdrawiam :-*

• zapaleniec
Witam cię aneczka81 i serdecznie zapraszam .
A kalendarz rzeczywiście zapełniony od imprezy do imprezy ;) ale chociaż coś się dzieje :)
 :-* :-* :-*

• zapaleniec
Wkleję link jak ma wyglądać moja suknia :) tylko trochę się obawiam szycia jej czy salon się spisze :-\
http://www.sotteroandmidgley.com/dress.aspx?pageSize=100&style=ASM3237LU
mam wrażenie ,że coś może nie tak pójść :||
że coś musi nie wypalić hmm
no ale powracając do mojej sukni to gorset będę miała inny a dół sukni ma być tak jak na modelce tylko zamiast koronki to ma być na dole tiul taką sobie gdzieś tam ubzdurałm hihi wymyśliłam no ale 14 lipca pierwsza przymiarka i nie wiem bo nigdy nie szyłam na miarę ale babeczka mówił,że w razie coś to będzie można coś pozmieniać hmm i mam taką nadzieję,że jak mi się nie spodoba to zrobią tak jak ja będę chciała :tak_smutne:
ale na razie to mam takiego stresa  tylko z suknią :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 mykam spać bo mam na rano do pracy a mój PM wraca z pracy dopiero  o 2 i tak w tym miesiącu ciągle się mijamy :depresja: i powoli mnie denerwuje ta praca z racji tego ale aby do wesela a po weselu mamy wiele planów ;D
Dobrej Nocki buziaki :-* :uscisk:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
o ja jestem bardzo ale bo bardzo ciekawa...to moja jedyna, wymarzona suknia, bałam się szyć a nie zdążyłabym już sprowadzić (czeka się 5 mscy) ponadto kosztowała 5,5tys...
Ona jest przecudna i mityczna jak dla mnie!! Będę śledzić wątek, ciekawa jestem jak Ci ją uszyją bo prawda jest taka że mierzyłam jedną sottero i te materiały ahhh nie równają się żadnym innym, kompletnie!

Wierzę że będzie dobrze i piękną Ci uszyją :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wooow jakie podobne jestescie do sibie  :o!Sliczna jestes i siostra tez  :-*.
Gratuluje ze bedziesz ciocia  ;).

Suknia bardzo ladna , a mi sie podoba ten gorset od sukni  ;).
Nie matrw sie ta suknia , juz za jakis czas masz przymiarke i jak by co macie duzo czasu na poprawke , wiec po co sie tyle stresowac?Chociaz ja tez sie stresowalam suknia  :D.Jednak suknia jest bardzo cenna dla nas kobitek.

Obraczki bardzo , bardzo ladne !!!

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
suknia piękna ;D mój typ, tylko cena nie w moim stylu :P gorset jak dla mnie boski, co chcesz w nim zmieniać ???

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Ależ sisterki podobne do siebie  ;D Fajnie.

Suknie wow! Ja bym nic w niej nie zmieniała...

• zapaleniec
Witam was moje kochane  :-* jeśli chodzi o moją suknię to zamiast koronki na dole ma być tiul a jeśli chodzi o gorset to mają być takie pliski czy jak to się zwie  :???: nie wiem dokładnie ale będą szły na boczek  ;D a wtedy brzuszek wydaje się szczuplejszy :grin: no i z moim PM załatwiliśmy sobie w poradni małużeńskiej wizyty :jupi: w czwartek idziemy na pierwszą i szczerze nie wiem czego się spodziewać :-\ no ale spoko aby do przodu  idziemy na 18 a wcześniej jadę kupić już buciki ;) no a wieczorem przyszły teść ma imieniny więc jedziemy na małą imprezkę :pijaki: no ale chyba nie obejdzie się bez rozmów o ślubie :-\ a u Was kto będzie nosił wódeczkę ?????? bo ja bardzo chcę ,żeby nosili ojcowie mój i mojego PM no ale tata  PM się upiera ,że on będzie nosił i nikt mu w wódkę ma się nie wtrącać,no i ,że sam kupi  :nie: a ja chcę inaczej i moja opcja mi się bardziej podoba no u mojej siostruni nosili też ojcowie młodych no i z moim PM ustaliamy sobie już menu :obiad: a jest w czym wybierać  ;D no i  za 22 dni jadę na pierwszą przymiareczkę mojej sukni a znając siebie pewnie jeszcze coś wykombinuje tak samo wykombinowałam swój bukiet z 3 różnych wiązanek jeden wybrałam ;D no i jeśli chodzi osalę też już mam wszystko załatwione jeszcze tylko menu i rozlokowanie gości w pokojach ale to dopiero jak zadzwonią z potwierdzeniem :telefon: no a teraz czekam na swojego PM i przyszykuję na jutro rybkę na obiadek bo faszeruję mojego skarbeczka zdrową żywnością hihi ;) buziaki moje kochane  :-* :-*

• zapaleniec

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Gratuluje 80 dni  :skacza:

jeżeli chodzi o nauki, to możesz spodziewać się wszystkiego 8) wszystko zależy od kancelarii, księży, świeckich! Może to być dla Was wspaniałe doświadczenie, albo koszmar przedślubny :P ;) POWODZENIA :hopsa: