Autor Wątek: Gosieńka i Mariuszek=cyraneczka;D (11.09.2o1o) G: 15:oo powiemy sobie TAK:)  (Przeczytany 13192 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Gratuluję 80 dni!!!

Można jeszcze?  ;D

Śliczna suknia, ale jakoś nie mogę Jej sobie wyobrazić "po Twojemu", więc cierpliwie czekam na fotki z pierwszej przymiarki  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wooow juz tylko 80 dni , zleci szybciutko !!!

U mnie bedzie nosil mój brat i Rafala brat (swiadek).Chyba moze swiadek ?

Eeeee mam nadzieje ze bedzie wszytsko dobrze z sukni!A jak bys cos wymyslila to jeszcze masz troszke czasu  :D :D na to  :D

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
Witam Cię Stelek pewnie ,że można serdecznie zapraszam ;)

agulla1919 no pewnie,że świadek może u nas w rodzince tak już było,że świadek roznosił wódeczkę ;) a sądzę,że nie odmówi z takiej przyjemności :D no a ja czekam dzisiaj na mojego  PM jak nie zasnę a jutro mnie czeka gonitwa :urwanie_glowy: rano o 9 już mamy być u teściów i jadę po buciki może coś upoluję :brewki: wieczorkiem jedziemy na 18 do poradni mój PM już dokumenciki przygotował ;) no a po spotkaniu na imieninki teścia na taki relax :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :drinkuje: :brawo_2: no i tylko jutro mam dzień wolnego a później 5 dni do pracy :-\ no a dzisiaj koleżanka przyniosła ciacho :urodziny: bo w sobotę wychodzi za mąż no ja też do pracy zaniosę przed swoim ślubem dla dziewczynek ciacha oki ja idę na relaxik mały czyli kąpiel :wanna: i jak nie zasnę to będę czekała na PM  :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
I co wytrwałaś?  :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Suknia ładna, ale nie mój styl, nie podoba mi się taki drapowany dół, w żadnej sukni.
Ale czekam na efekt końcowy twojej  :)

• zapaleniec
No jeśli chodzi o te czekanie to troszkę przysnęłam :biala_flaga: byłam zmęczona no a buciki już kupione :skacza: ale byłam w szoku bo rozmiar moich bucików to 36 :mdleje: szkoda ,że nie sukni :hopsa: ale jeszcze muszę buciki na całkiem płaskiej podeszwie kupić i jeszcze na poprawiny ;)

• zapaleniec
no a to moje butki  :)

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Bardzo ładne butki ;)
ale byłam w szoku bo rozmiar moich bucików to 36  :mdleje:
A wcześniej nie wiedziałaś, że masz rozmiar 36 ???  ::)

• zapaleniec
Nie chciałam wysokich obcasów bo u siostry do północy się przemęczyłam a jednak chcę przetańczyć całą noc i dobrze się czuć :cancan: :brawo: .
A tak w ogóle wczoraj byliśmy w poradni i strach ma wielkie oczy no ale nie obeszło się bez śmiechu moje kochanie z takim zaangażowanie kreślił w dzienniczku ,że ja musiałam coś obrócić w żart i się zaśmiać bo nie wytrzymałabym no ale mój PM zawsze w takich sytuacjach poważny i ja nie mogę wtedy wytrzymać :lol: :brawo: no ale jakoś później udało mi się pochamować z tym śmiechem ;D ehhh  no ale wizyta bardzo sympatyczna była no i pani nawet nam już 2 spotkania podpisała,żebyśmy tylko mogli jak najszybciej sobie te dokumenty załatwić ;)
Pozdrawiam
 :-* :-* :-* :-*

• zapaleniec
A wcześniej nosiłam 38-39 czasami 37 się trafiło a tu jak założyłam 39 to ojojoj utopić się mogłam :o ;D

• zapaleniec
 A to ja i M na poprawinkach ;D

no i wkleję fotunie z panieńskigo na którym była u kumpeli a działo się działo chyba ,że nie chcecie to nie będę wklejała??????????
buziki :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jakie sliczne buciki!Tez chcialam takie , ale to dlugo opowiadac , ale mialam te biuciki i musialam oddac bo pani w sklepie dala mi zniszczone!

Jaka sliczna masz karnacje !Oczywiscie sliczna z Was parka, a z Ciebie cudna laseczka  ;).

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Gosiu,my byśmy miały nie chcieć fot?Jeszcze do tego z panieńskiego? chyba każda z nas musiałaby być chora  :D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
oczywiscie ze chcemy foteczki  ::) taka sliczna z Ciebie dziewczyna ze milo jest popatrzec  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Jane że chcemy foty!

Widzę ze fajną sukienkę miałaś na poprawinach  :brewki: :brewki:

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
pozdrawiam serdecznie, śliczna z Was para (młoda :hopsa:)na pewno będe zaglądać jak tam idzie z przygotowaniami;)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Można się jeszcze przyłączyć ;)

• zapaleniec
Oczywiście ,że można i od razu serdecznie Was witam u siebie zabawex  i Nika_19   :-* :-*

• zapaleniec
ok a teraz tadam tadam  :disco: fotunia z panieńskiego :

Welonik z dwoma uspokajaczami hehe ;) ;D no i butla ze smoczkiem,że drineczki tak samkowały hehe no i jeszcze do drineczków były specjalne Vip-owskie słomeczki ....chyba nie trudno się domyśleć jaki kształt miały ;D :brewki: :brewki:

• zapaleniec
a jeśli chodzi o nasze przygotowania to może napiszę czego jeszcze nie mamy:
 a więc  zostało nam zamówić koniki
             spisać protokół (ale to pod koniec lipca bo wtedy dopiero jedziemy na mazury)
             wódeczka
             ustalić menu
             rozlokować gości w pokoju (ale to czekamy aż nam odpowiedź dadzą)
             ustalić piosenki z zespołem
             strój dla M ,strója na poprawiny dla mnie(ale próbuję schudnąć i jakoś powoli idzie hihi ;) ) i dla M
             no i bielizna
 i chyba to by było wszystko co jeszcze musimy załatwić
         oki ja lecę skorzystać trochę ze słoneczka bo popołudniu muszę niestety iść do pracy :'( :'( :'(
a szczerze już mam mojej pracy dosyć :nerwus: :nerwus: ciągle się tylko denerwuję a pracuję na kasie w super-markecie ludzie to mnie już denerwują i stwierdziłam ,że się cofam z rozwojem no ale do wesela muszę wytrzymać :'( :'( :'( bo pieniążki potrzebne eh mam doła i stres przez tą pracę  :-[ :'( :'(
Buziaki kochane :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
szczerze współczuję pracy...domyślam się że nerwy trzeba mieć ze stali...ale dobrze że tylko do ślubu, to już niedługo  :-* A nie wolałabyś zatrudnić się gdzieś w sklepie z ciuszkami, praca lżejsza, przyjemniejsza...?

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Butla ze "smokiem" bombowa  ;D

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
heheh na moim panienskim miałam tak sam welon z 2 peniskami   ;D
..i tez kiedys pracowalam na kasie w markecie.. i nie dziwie sie ze masz juz dosc..ja wytrzymalam bodajze 1 miesiac..
buziam  :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj Gosiu rozumiem Cie doskonale-co prawda nie pracowałam nigdy na kasie,ale z ludzimi kontakt mam non stop  ::) ::) ::) KATASTROF !!! :-* :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ta butle ze smoczkiem wymiata !!!!

Ehh z ta praca , ja tez mam glupia .... pracuje na nocki w dyskotece ... i jak wiesz pijani sa faceci ... i zawsze cos chamskiego gadaja , albo chca robic ... Ale do wesela trzeba wytrzymac !!!!

Wiec trzymaj sie malenka !!!!

• zapaleniec
no a umnie nareszcie dziś jeden dzień wolnego :skacza: pracę chciałabym zmienić nawe na sklepik z ciuszkami ale pewnie bym urlopu nie dostała na wrzesień :-\a jednak na mazury bym chciała jechać i być na swoim weselu ;D no niby mi mówili,że od października mam przejść do księgowości ,ale na razie na kasach nas się robi coraz mniej i nic nie słyszę dalej o awansiku ??? ???
No ale po weselu chcemy coś swojego otworzyć lub wyjechać za granicę :) :) :)
A teraz to ciągle się kłócę z moim M i wczoraj mi powiedział,że zauważył,że byle co mnie zaraz denerwuje możliwe,że to przez tą pracę bo już nie wytrzymuję :-[ :'( :'( :'( non stop ludzie i każdy z innymi humorami każdemu coś nie pasuje :nerwus: :nerwus: :nerwus:i to jeszcze się przechwalają,że ten ma taką firmę a ten taką a ten tyle ma limitu na karcie a drugi tyle no ale jak ja bym wzięła kartę kredytową to też bym miał wysoki limit myślą ,że jak kasjer to już nie wie nic  :ckm: :ckm: :ckm:
 no a z milszych rzeczy to niedługo zapisuję się na aqua aerobic  ;) :tak_2: och jak mi wody brakuje na mazurach to codziennie nad jeziorko a tu nie mam czasu :-[ więc postanowiłam ,że się zapiszę już niedługo :D :D
no ale weszłam dziś na wagę  :waga: :waga: :waga: i co się okazało.........................................
3kg mniej  ;D ;D :hopsa: :hopsa: jednak na marne nie idzie eh zadowolona jestem i chcę dalej chudnąć  ;)
no ale będę kończyła bo się rozpisłam troszkę  :chat: :chat: :chat:
a niedługo mój M wróci z pracy z teściem więc przygotuję jakiś smaczny obiadek :obiad: :obiad: dla nich a sobie jakąś suróweczkę z mięskiem ;D no i może jeszcze skorzystam ze słoneczka a popołudniu lub wieczorkiem mykamy z M do kina :brawo:
Buziaczki kochane miłego dnia :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Jaki fajny niebieski pozytywny wpis  ;D

Kochana, jak ludzie kupujący, tak i kasjerzy są różni...tylko problem w tym, że często ludzie generalizują i oceniają innych przez pryzmat swoich doświadczeń...oby awansik się udał  :-* a jak nie, to niech Cię pocałują w dupkę  :P

Kiedyś chodziłam na auqa aerobik, fajna rzecz  :tak_2: gratuluję sukcesów w chudnięciu  :brawo_2:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
ja też chodziłam na aqua, później przerzuciłam się na Vacu. Gratuluje 3kg mniej :brawo_2:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
NA aqua też chodziłam, super sprawa, człowiek taki po tym zrelaksowany no i przy okazji kg w dół lecą  ;D
GDZIE na to aqua bediesz chodzic? do DG??

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
gratulacje, 3 kg dzis, nawet sie nie zorientujesz jak spadna nastepne 3 ;) a co do pracy to sie nie przejmuj, buraków jest wszedzie dużo a im maja wiecej kasy to sa większymi bufonami :nerwus: wytrzymaj jeszce do wesela, a potem na pewno znajdziesz coś co podpasuje Ci lepiej :wink: