Autor Wątek: Gosieńka i Mariuszek=cyraneczka;D (11.09.2o1o) G: 15:oo powiemy sobie TAK:)  (Przeczytany 13120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
na aqua aerobic będę chodziła do Gliwic ale nie wiem gdzie dokładnie bo na razie szukam może ktoś ma namiary i mi pomoże ??? ??? ??? :wink:

Eh co to był za dzień szaleństwo i szok
 :serce:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No to opowiadaj! Tak fajnie w kinie było?  :brewki: :brewki:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
A w jakim mieście mieszkasz teraz, bo jakoś przejrzałam cały wątek i nie trafiłam  ::)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Na jaki film poszliscie do kina ?Ehh tez bym sobie do kina poszla !

• zapaleniec
  a więc mieszkam w małej miejscowości na śląsku niedaleko Pyskowic ;)
no ale jeśli chodzi o kino to zarezerwowaliśmy miejsca na ,, list do Julii "  później jeszcze na troszkę
poszliśmy się po opalać :okularnik:   no a kiedy pszyszedł czas wyruszyć do kina to się zebraliśmy a tu co ??? ::) auto nie chciało odpalić wysiadł akum :Placz_1: no ale wsiedliśmy w drugie autko  :kierowca: i pojechaliśmy mój M stwierdził,że jak będziemy wracać to zatankujemy autko no to ok a tu co  ??? ??? musiały być przygody
autko nam stanęło :urwanie_glowy: no to kanister wzięliśmy i poszliśmy na spacer do najbliższej stacji benzynowej po paliwko kiedy już wróciliśmy to okazało się,że seans filmowy w kinie już się zaczął  pozatankowaniu autka stwierdziliśmy,że jedziemy na plażę :brawo: ale wcześniej naszła nas ochota na coś kalorycznego zapiekaneczkę i hamburgera zamówiliśmy  babeczka zrobił zapakował a po wyjściu z lokalu tak sprawdziliśmy przy okazji i co szok :o :ookazało się ,że hamburger mojego M a dokładnie bułka była na niej pleśń
 nie popuściliśmy tego zawróciliśmy się do baru babka nam oddała pieniądze :nerwus: ten bar będziemy omijać już z daleka :zbanowac:  sądzę ,że długo nie pociągnie na takich daniach :Blee: no ale stwierdziliśmy,że jedziemy na pizzę zamówiliśmy  na wynos i stwierdziliśmy,że jednak jedziemy do domku była pizza piffko :piwko:
a później dla spalenia kalorii poszliśmy pograć w babingtona :skacza: i szczerze wam powiem ,że to był świetny dzień pomimo ,że nie byliśmy w kinie ale takie wszystko spontaniczne ;D
a jeśli chodzi o jeziorko to dziś to nadrobiliśmy  ;)

Buziaki miłego wieczorku

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Hohooo jakie mieslicie niespodzianki  ::)!Oj zwlaszcza z tym hamburgerem , hujjj ...

Tez bym sobie poslza nad jeziorko , ale z moim tluszczykiem pewnie bym siedizal na kocyku w ubranku.

• zapaleniec
no ja właśnie na kocyku siedziałam ;D tylko nóżki pomoczyłam ;) hihi
bo chudziutka nie jestem :-\ eh

:-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
wczoraj byłam w Pyskowicach ;D musimy zorganizować jakieś spotkanie na śląsku :brewki: :brewki: :brewki:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Spontany są najlepsze!  ;D

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Zazdroszczę spalonych kilogramów. Moje 3 kilogramy dzielnie się trzymają i wygląda na to, że żywcem ich nie wezmę ::) :ckm:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
hehe no niezłe historie :)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
No to fajny mieliście dzień, pełen niespodzianek ;)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Hohooo jakie mieslicie niespodzianki  ::)!Oj zwlaszcza z tym hamburgerem , hujjj ...
:hahahaha: chyba miało byc fuujj :) ale tak tez niezle wyszło  ;D

• zapaleniec
 :hello: :hello: :hello:
 Witam Was dziewczynki  :)
Nie było mnie troszeczkę ,ale się pojawiłam :przytul:
poprostu praca daje znać o sobie :mdleje: :mdleje: :mdleje: :depresja: tak jestem wykończona
i zmęczenie daje znać o sobie :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :cegly: już się mnie koleżanki pytają
czy nie jestem chora albo czy nie jestem w ciąży :dzidzia: bo źle wyglądam ostatnio  :-\ a ja poprostu
niewyrabiam :'( :'( :'( praca mnie dołuje i ciągle się mijam z moim M :'( :'( :'(
No ale przejdę do weselszych rzeczy czyli basenik i mój aqua aerobic :bieznia: :waga: byłam wczoraj pierwszy raz a taka byłam zestresowana,że będę źle wyglądała no ale poszłam po pracy na zakupy  :brawo:
kupiłam srebrne bikini  ;) tak mi się podobało,że nie mogłam przejść obok niego i nie kupić ::) ::) no a po drodze to klapeczki i czepek :brawo: i tak wieczorkiem pojechałam pierwszy raz później zaczęły przychodzić panie
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................... ???no właśnie cały stress opadł bo się okazało,że w sumie tak źle nie wyglądałam :jupi: były tam panie w różnym wieku a ja chyba byłam najmłodsza ;D ;D ;D atmosfera SUUUUUUPER
 :tak_2: a ja się czułam jak rybka w wodzie bo mi tak brakowało wody,że szok ja z mazur i codziennie nad wodą a tu tylko pracą,żyję :mdleje: bo na nic nie mam czasu ale już myślę nad zmianą pracy ;D ;D ;D i nawet
mój M stwierdził,że to nie dla mnie praca nawet nie wiecie jaki nerwus się zrobiłam :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus: taki diabeł jakich mało :ckm: :Hitler: :Kill: :evil: :twisted: aż się sama ostatnio zdziwiłam jakie uje muje leciały wszystko mi przeszkadzało po pracy nawet źle położone rzeczy i mojemu M się obrywało ehhhhhhhh :cry: :cry: :cry:
aż się popłakałam ostatnio bo już nie wyrabiałam i to mam 10 różnych głupkowatych zmian ok smęcę ale ostatnio zaczynam się kontrolować i sama się łapię na tym jak się zaczynam denerwować to mówię sobie ,że po co te nerwy i jakoś się uspokajam bo inaczej nie mogę stwierdziła ,że mój M ma cierpieć przez moją pracę ??? ??? o NIE :protestuje: :protestuje: nie będę go raniła przez moje złości na pracę.
A jeśli chodzi o spotkanie to fajna sprawa ;D ;D tylko jak znajdę jakiś wolny czas to bardzo chętnie :grin:
A takie spontaniczne rzeczy to ja lubię hihi ::) ;D
Pozdrawiam  :-* :-* :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010

Offline ciriness

• Chuck Norris
o hehe i co ten aqua areobik to jakieś ćwiczenia w wodzie się robi?

Duuużo siły dla Ciebie!

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
a jak tam, nie masz zakwasów po tych ćwiaczeniach w wodzie? Nigdy nie byłam na aqua ale wydaje mi sie ze to musi byc fajna sprawa bo w wodzie chyba łatwiej sie wykonuje cwiczenia, a w sumie mięśnie tez ciężko pracują :)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Aqua fajna rzecz ;D ja też zawsze byłam najmłodsza, bo najwięcej babeczek chodzi którym normalnie ciężko byłoby ćwiczyć a tak przy pomocy wody jest im łatwiej. Zakwasów  nie ma żadnych, ale ja przestałam chodzić bo właśnie te ćwiczenia nie były dla mnie odpowiednio "obciązające" mięśnie, chociaż woda super wysmukla sylwetkę także przydaje się   ;)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Też polecam Agua na początek, nie ma zakwasów, jest dosyć lekko (zależy od prowadzącego  :brewki: ), choć ja preferują mocniejszy wycisk  ;D

Ja również uwielbiam wodę, to mój żywioł  ;D Skoro praca tak źle na Ciebie wpływa, to może już przed ślubem poszukaj innej? Może nowy pracodawca pójdzie na rękę, by Ci dać wolne?

• zapaleniec
Witam no jeśli chodzi o Aqua to ćwiczymy w wodzie to jest naprawdę super sprawa a zmeczyć
się idzie :mdleje: ale jest naprawdę super dostajemy sprzęcik, specjalny do wykonywania ćwiczeń w wodzie
i niby łatwo bo pod wodą ale opór wody swoje robi ja tam jak dziecko się cieszyłam jak weszłam do wody
hehe :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: a zakwasów nie miałam  :D bo w domku troszkę sobie jeździłam na rowerku i teraz jak chudnę to czuję jak mnie energia rozpiera :D
a jeśli chodzi o pracę to dziś na kasie zasłabłam  :mdleje: :Mdleje_1: nie wiem co się ze mną dzieje jestem zmęczona :cry: :tak_smutne:
no ale dziś chociaż rano z moim M się widziałam :uscisk: no a jutro mam 1 dzień wolnego i jedziemy na małe zakupy  ;D
Buziaki kochane :-* :-*

Offline anka2oo4

• zapaleniec

a jeśli chodzi o pracę to dziś na kasie zasłabłam  :mdleje: :Mdleje_1: nie wiem co się ze mną dzieje jestem zmęczona :cry: :tak_smutne:
b][/color]
Dla mnie to jest wystarczający argument aby rzuccić tą prace  :-\

Offline agulla1919

• Chuck Norris
chyba miało byc fuujj  ale tak tez niezle wyszło 

O Matko !Nawet nie zobaczylam co napisalam ... oj przepraszam za to hhh  ;D.

Jeju zaslablas ?Moze za malo snu ?Musisz sie dobrze wyspac !!

Offline ciriness

• Chuck Norris
A co kupiliście :) ?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Można dołączyć? :)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
puk puk ??

• zapaleniec
Witam Was moje kochane :)
Mysikróliczek Witaj bardzo się cieszę,że dołączyłaś do mojego wąteczku  ;D :jupi:
No to zaczynam dość długo mnie nie było po pierwszej przymiareczce usiadłam przed kompa i zaczęłam tworzyć dziewczynki dla Was posta GIGANTA no i nacisnęłam wyślij a tu.....
no właśnie net mi się rozłączył :glowa_w_mur: eh prawo rzeczy martwych  :-\
 no ale lecimy byłam na pierwszej przymiarce oczywiście wszystko by było ok tylko będę miała drugą  przymiarkę 11 sierpnia bo okazało się ,że od pierwszego mierzenia schudłam 9cm w pasie normalnie doznałam szoku jak zobaczyłam te zakładki wyglądałam ja motylek z małymi skrzydełkami hehe ;D
no i chyba mam nerwicę teściowa ciągle nam powtarza ,że my to mamy czas na wszystkoa to trzeba już załatwiać,że my to niemyślimy itd to już można świra dostać no i smutna wiadomość wiecie co zaczęłam palić przez to wszystko chyba już popadłam w taką bezradność ,że szok  a jest mi tak wstyd bo kiedyś jak byłam nastką ;D :Dhehe to sobie tak dla picu popalałam a teraz od 3 dni to papieroch dziennie  :'( :'( :'( a jeszcze,żeby było mamy sąsiada zazdrośnika i ostatnio zaczął się rzucać do nas ,że my to 10 aut mamy na placu i w ogóle w pracy się męczę ale jeszcze tylko z półtorej miesiąca i rzucam to przytłacza mnie wszystko :cegly: :cegly: :cegly:  ale my z M już poczyniliśmy pierwsze kroki do swojego biznesu hihi ;Di nikt nam nie będzie mówił co mamy robić jak się potkniemy to mamy siebie i razem coś zawsze wymyślimy  :ok: :ok: noa w piątek ruszamy na mazury  :jupi: :jupi: spisać protokół i mój M ma urodzinki a w Mrągowie jest Piknik Country acha no i chodzę na ten aqua aerobic a od września chcę się zapisać do szkoły i zrobić sobie instruktora fittnes  ;D pomysłów to ja mam 1000 na minutę hehe  oki dziewczynki to tyle na dziś lecę robić obiadek dla M bo wróci z pracy a później ja jadę do roboty >:(
Buziaki miłego dnia :-* :-* :-*

• zapaleniec
ymmmmmmmmm a tą fotunię zrobiłam dla mojego M kochanego  :-* :-*

oki to ja mykam  :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
9cm?! :o gratuluję! Tylko żeby potem do samego dnia ślubu, nie musieli Ci tej sukienki zwężać  ;) A gdzie fota z przymiarki?

Jeden papierosek dziennie, to jeszcze jest do rzucenia...spróbuj, zanim będzie ich więcej...

No proszę jacy pełni pomysłów i fajnie. No, no, PM się nie mógłby oprzeć... :)

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
o, kurcze - 9cm. SUPER!!! Gratuluję :ok:
Papierochom mówimy NIE! Inwestuj we własny biznes, a nie w "śmierdziuchów"
U lala... ależ fota...  :brewki:  ;)
A gdzie zdjęcie z przymiarki?  :tupot:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja też zaczęłam palić, a ładnie mi szło rzucanie, bo od listopada 2009 do maja pewnie 2010 nie paliłam, a później jakoś tak samo wyszło...  ::) Na jesień znów będę rzucać  :)