Autor Wątek: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza  (Przeczytany 57541 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Odp: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza
« Odpowiedź #1020 dnia: 28 Sierpnia 2010, 10:44 »
Jola, najlepsze życzenia!! Spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia, miłości oraz ślubu Waszych marzeń! Sto lat starucho  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #1021 dnia: 28 Sierpnia 2010, 15:41 »
Wszystkiego najlepszego  :bukiet:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1022 dnia: 28 Sierpnia 2010, 21:37 »
Wszystkiego najlepszego  :Daje_kwiatka:

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #1023 dnia: 29 Sierpnia 2010, 22:34 »
piękne włoski!!! Spóźnione życzonka - wszystkiego co najlepsze i miłości jeszcze więcej niż sobie życzysz:) :-*
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline akinimod

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.10.2010
« Odpowiedź #1024 dnia: 29 Sierpnia 2010, 22:42 »
Witam wszystkich serdecznie :)
Jestem tu pierwszy raz i mam pytanko, chciałabym wstawić tu swój suwaczek, nie wiem jednak jak to zrobić.   ??? Proszę mądrych o radę

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #1025 dnia: 29 Sierpnia 2010, 23:06 »
musisz mieć więcej postów żeby się pojawił.. z tego co pamiętam to chyba 10:) a próbowałaś już wklejać kod czy chcesz żeby napisać Ci od podstaw jak to zrobić?

Offline akinimod

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.10.2010
« Odpowiedź #1026 dnia: 29 Sierpnia 2010, 23:18 »
Dziękuję Asiste,
próbowałam wklejać kody i nic :-[
gdyby nie Twoja błyskawiczna odpowiedź siedziała bym chyba do rana i zastanawiała się co robię nie tak że nie mogę wkleić tego  ;D ;D ;D

Offline sprusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1027 dnia: 30 Sierpnia 2010, 13:11 »
hej kochana moja :-* :-* :-*
dzisiaj zostało 40 dni do godziny zero ;)
Czas szybciutko leci, przygotowania idą wam sprawnie. Tyle się dzieje teraz u was ;) Dobrze, że masz swoje odliczanie to spokojnie moge sobie wszystko poukładać ;D ;D ;D
Masę buziaczków dla ciebie cmok cmok

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #1028 dnia: 2 Września 2010, 09:03 »
Cześć dziewczyny  :hello:
Zaniedbuję Was troszkę, ale tyle pracy i rzeczy do zrobienie popołudniami, ze nie mam kiedy usiąść i coś napisać.
Dziś wpadam tylko na chwilkę, żeby zaprosić Was na koncert w sobotę do Polic.
Tu jest plakat:

A tu możecie poczytać więcej an ten temat.
http://www.luxaeterna.art.pl/

Myślę, że warto przyjść. Nie często takie przedsięwzięcia organizowane się w naszym rejonie.
Buziaki dla Was  :-* :-* :-*

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #1029 dnia: 3 Września 2010, 23:28 »
Ja się wybieram na Baja Poland - też rzadkośc w naszym regionie

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1030 dnia: 6 Września 2010, 10:57 »
Czołem dziewczęta  ;)
Ostatni tydzień upłynął mi pod znakiem dużego zamieszania w robocie i prób i koncertów popołudniami dlatego niewiele Wam tu pisałam. Sprawy ślubne też odeszły na plan dalszy, więc nie było szczególnie o czym pisać.

W tym tygodniu też zbyt wiele się dziać nie będzie, bo PM mam drugą zmianę, więc razem niczego nie zrobimy. Tydzień ten więc poświęcam sobie :) Zaczynam od dzisiaj. Idę zrobić paznokietki. Planuję zrobić tylko standardowy manicure, ale nie wiem czym to się jeszcze zakończy  ;) Może poszaleję  :P
Jutro siostrzenica moja ma swoje pierwsze urodziny  :urodziny: więc szykuje się rodzinna imprezka :) Korzystając z okazji, że będę w Podjuchach pójdę do księdza odebrać zaświadczenie o wygłoszeniu zapowiedzi.
W środę wielki dzień  :hopsa: Pierwsza przymiarka sukni. Trochę się stresuję jak to wszystko wyjdzie i jak będą wyglądały mojej cycki  :-[ Kupiłam beznadziejny stanik, bo niczego nie mogłam na siebie znaleźć, a byłam chyba wszędzie. Trafiłam tylko jeden rewelacyjny model, ale nie było mojego rozmiaru. Mogłabym zamówić, ale panie nie dawały gwarancji, ze do ślubu dojdzie  :-[ Więc lipa. Pozostaje mi się zdać na Panie w CMŚ, że suknia będzie tak dopasowana, ze wszystko będzie wyglądać bosko  ;D Albo po prostu doszyjemy ramiączka  ;)
W czwartek idę do dentysty... znowu :) Chyba gdzieś Wam już pisałam, ze zabrałam się za porządne zrobienie mojego "sztucznego" zęba. Byłam już u dentysty kilka razy, jeszcze kilka pójdę i dałam się namówić na wybielanie. Nie chciałam tego robić, ale p.Sławek (dentysta) powiedział, że on nie chce spartolić roboty i wstawić mi "żółtego" zęba, tylko mam mieć ładne ząbki bo i tak kupę szmalu w tego zęba pakuję. Na zachętę dostałam atrakcyjny rabat no i się zgodziłam  ;D

W sobotę może wybierzemy się z PM jeszcze jakieś gajery zobaczyć, bo on już mocno zdesperowany jest, trochę mi go nawet żal. Wczoraj był znowu z siostrami w Galaxy w Bytomiu. Przymierzał jakiś garnitur, ale jasny  :-\ No może nie zupełnie jasny, bo taki szary, ale nie stalowy tylko taki jaśniejszy. Na zdjęciach wyglądał całkiem fajnie. Ale jakoś mi się to nie widzi. Może jakby sobie tak po prostu kupował gajer to nie miałabym nic przeciwko, ale do ślubu to chyba lepiej wyglądałby w ciemnym. Sama nie wiem... Nic mu nie powiedziałam, kupi taki w jakim sam będzie się dobrze czuł. Zobaczymy, może coś jeszcze uda nam się znaleźć. W końcu trochę czasu jeszcze jest.

Nie napisałam Wam też, ze PM wymyślił, żeby zrobić prezentacje rodziny na weselu i do tego celu użyć starych zdjęć. Nawet zeskanował już zdjęcia swoich najbliższych i zaczął robić filmik. Całkiem nieźle mu to wychodzi. Chociaż powtarzam mu, że siostry za te stare zdjęcia go chyba zabiją  :hahahaha:
Zaczęłam już też wycinać krzesełka. Mozolnie mi to idzie. Na pierwsze efekty trzeba będzie jeszcze poczekać :)

Właśnie przed chwilą dzwoniła pani z CMŚ i przełożyła przymiarkę  :-\ No cóż. Może jeszcze inny stanik znajdę  :P

Chyba na razie tyle....
Miłego dnia  :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #1031 dnia: 6 Września 2010, 11:31 »
Ale masz plana!  :)

Co do staników, to skoro już wszędzie byłaś, to rzeczywiście pozostaje wierzyć, że suknia będzie idealnie dopasowana, aczkolwiek, pozostaje jeszcze doszycie szlufek w sukni i przełożenie przez nie stanika, to też jest niezła opcja, ale oczywiście suknia, musi być dobrze dopasowana.

Co do gajerku, to hmmm...wydawało by się, że pójdzie szybko i sprawnie. A był PM w "Red Line"? Sprzedają tam m.in. gajery Pierre Cardin, taki miał mój mąż, kolor właśnie stalowy (wełna wysokoskrętna), bardzo elegancki, mi się podobało, że marynarka ma dwa rozcięcia z tyłu (nie jedno jak powszechnie), dzięki czemu się świetnie układała (mój mąż taki mało foremny jest  ;) :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1032 dnia: 6 Września 2010, 13:25 »
Co do gajerku, to hmmm...wydawało by się, że pójdzie szybko i sprawnie. A był PM w "Red Line"? Sprzedają tam m.in. gajery Pierre Cardin, taki miał mój mąż, kolor właśnie stalowy (wełna wysokoskrętna), bardzo elegancki, mi się podobało, że marynarka ma dwa rozcięcia z tyłu (nie jedno jak powszechnie), dzięki czemu się świetnie układała (mój mąż taki mało foremny jest  ;) :)
Nie byliśmy jeszcze w Red Line, ale na pewno tam zajdziemy. Mój tez jest mało foremny  :hahahaha: i tez lepiej wygląda z dwoma rozcięciami :)

Cos mi się chyba zepsuło, bo nie pokazuje mi, ze są nowe posty w moim wątku  :-\ ciekawe czemu  :drapanie:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1033 dnia: 6 Września 2010, 13:44 »
No troszkę jadnak się dzieje! ;)
Jak zaszalejesz z pazurkami, to koniecznie nam się tu pochwal ;)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1034 dnia: 6 Września 2010, 19:32 »
Agatko specjalnie dla Ciebie  ;D
Zdjęcie z lampą:

I bez:

Niestety na zdjęciach nie najlepiej widać, że lakier jest zupełnie matowy, co mi się szalenie podoba  :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1035 dnia: 6 Września 2010, 22:21 »
Hahaha dziękuję Ci kochana!!! :D  :-*

Wow! Świetne! odważny kolorek!
Matowe kolory są teraz super modne, więc jestem na TAK! ;D
...i jak tylko wyleczy mi się palec, to lecę zrobić sobie szaro-brunatny, też z serii matowych! ;) :P

Buźki! :-*

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #1036 dnia: 7 Września 2010, 21:12 »
i na kiedy przesunięty masz termin przymiarki? :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1037 dnia: 8 Września 2010, 10:15 »
Przymiarkę mam przeniesiona na 20 września, czyli na termin w którym powinnam mieć druga przymiarkę. Przez chwilkę miałam wątpliwości czy zdążymy jeśli termin przesunie się o 2 tygodnie prawie, ale Pani zapewniła że spokojnie zdążymy.

Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj się mocno zdenerwowałam, bo okazało się, że ustalenia noclegów dla gości odbywają się za naszymi plecami. Mieliśmy jakiś pogląd na to gdzie kogo położyć spać, a tu się okazało, że goście dogadali się z moimi rodzicami. Moi rodzice oczywiście swoje mieszkanie "wypchali" po brzegi i zabrakło miejsca dla mnie  :nerwus: Na szczęście doszliśmy do porozumienia i wyszło nawet lepiej niż na początku miało być. Ale denerwuje mnie to, że niektórzy goście wydzwaniają do moich rodziców i wypytują ich, a nikt nie zadzwoni do mnie. My sami organizujemy wesele, rodzice są o wszystkim informowani, ale bez większych szczegółów i nie zawsze są w stanie udzielić informacji i wtedy zaczynają się "łańcuszki szczęścia": Gości dzwoni do moich rodziców, oni do mnie, potem do gościa  :mdleje: Paranoja. A wystarczyłby jeden telefon do mnie. To samo było z potwierdzeniem przybycia. Część osób dzwoniła do moich rodziców mimo, ze na zaproszeniu nie było do nich numeru  :Kill: Wczoraj pierwszy raz miałam takie uczucie, że robię komuś problem tym, że będzie wesele  :-[ Nagle na miesiąc przed każdy ma milion super pomysłów jak można by było rożne sprawy rozwiązać.
Ehhh szkoda gadać.....

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1038 dnia: 8 Września 2010, 10:41 »
Jolu nie przejmuj się... Zawsze tak było i zapewne będzie... ::)
Ludzie dalej są święcie przekonani, że wesela wyprawiają rodzice i to oni o wszystkim decydują ::)

A przymiarkę sporo Ci przesunęli! :o
Ale jak zapewniają, że się wyrobią, to nie ma co się martwić ;)

Miłego dnia! :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #1039 dnia: 8 Września 2010, 11:01 »
Jola, mi pani powiedziała w "moim" salonie,że do połowy września maja jeszcze tzw.sezon, a potem luz i mogą spokojnie się poświęcić takim jak my, czyli październikowym PM. Moja 1konkretna przymiarka jest 2 tyg przed ślubem,a u mnie dużo jest poprawek :-\

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1040 dnia: 9 Września 2010, 09:29 »
Witajcie :)

Nic się u mnie ciekawego nie wydarzyło, więc nie bardzo mam o czym pisać, ale mam do Was prośbę... Ponieważ miałam okazję u innych dziewczyn przekonać się, że zaciśnięte kciuki forumek działają cuda, bardzo Was proszę, abyście trzymały kciuki za mojego PMa, z w zasadzie za jego (daj Boże) przyszłego szefa. Nie wdając się w szczegóły, krótko powiem, że nowa praca PM uzależniona jest od tego, czy jego przyszły szef podpisze dziś lub jutro w Holandii kontrakt na nowe statki.
Będę wdzięczna za pomoc ;)
Buziaki dla Was na ten pochmurny dzień  :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1041 dnia: 9 Września 2010, 09:43 »
Joalu, kciuki mocno zaciśnięte!!! :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #1042 dnia: 9 Września 2010, 09:48 »
Trzymam kciuki.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #1043 dnia: 9 Września 2010, 09:49 »
Trzymam kciuki!  :ok:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1044 dnia: 9 Września 2010, 10:52 »
Ja też trzymam mocno :)

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #1045 dnia: 9 Września 2010, 17:57 »
z przymiarką będzie wszystko ok :-*

a co do organizacji to kurde chyba zawsze muszą się pojawić jakieś problemy, ale nie przejmuj się i bądź silna... chociaż łatwo powiedzieć, sama pewnie już dawno bym straciła cierpliwość... :przytul:

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1046 dnia: 9 Września 2010, 21:50 »
Jola co z jutrem?? Wysyłam Ci na priva moj nr kom (nie pamiętam czy masz). Odezwij się do mnie to się umówimy :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1047 dnia: 10 Września 2010, 09:28 »
Może ktoś jeszcze miałby ochotę na spotkano popołudniem?  :piwo_2:  ;)

Zapomniałam się wczoraj pocieszyć, że miesiąc do ślubu został, więc teraz nadrabiam -->  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1048 dnia: 10 Września 2010, 13:50 »
Teraz to już tylko 29 dni kochana!! ;D :brawo:

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #1049 dnia: 10 Września 2010, 14:14 »
Dziewczyny jesteście B O S K I E
Wasze kciuki działają cuda  ;D Już dziś zadzwonili do PM i z nowej pracy i powiedzieli, że może składać wypowiedzenie tu gdzie teraz pracuje, bo rozmowy w Holandii poszły bardzo dobrze  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Bardzo Wam dziękuję  :blagam: :blagam: :blagam:

Spotkanie forumkowo-piwkowe jest o 19 przy fontannach. Może ktoś ma chęć??