Nika_19, Asiste witajcie

Czujcie się jak u siebie

witaj;)pozdrawiam serdecznie, widze ze wesele odbędzie sie w Kobylance w Wenus?Na pewno bedzie super, niedawno byłam tam na weselu u znajomej i bardzo sobie chwalę ten lokal. 7 sierpnia ma tam też wesele moja przyjaciółka, więc lokal cieszy sie powodzeniem;)
To bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona. Bo w sumie jednego czego się obawiam to tego, żeby kelnerki się wyrabiały. Ale takie rzeczy najczęściej widzą goście, a skoro jesteś zadowolona to chyba wszystko jest ok

A powiedz mi , wesela były na dużej czy na małej sali?
Choć ja CIę zabawex podziwiam bo ja bym swojemu PM wyboru co do jego stroju nie pozostawiła tak lekką ręką bo nie wiem co by z tego było hihi
Wiesz, ja wyszłam z założenia, że to też jest JEGO dzień. I niech w tym swoim szczególnym dniu wygląda tak jak on chce, w czym czuje się dobrze. Oczywiście jeśli będzie chciał żebym z nim poszła i pomogła mu wybrać, to to uczynię, ale generalnie po to, żeby mu doradzić w czym ON wygląda lepiej a nie w czym lepiej będzie komponował się do mojej sukni

Co do przygotowań to chyba trochę mi już przeszło

Teraz mam nowego stresa

Czy mój kochany narzeczony zdąży na spotkanie w poradni małżeńskiej. Mam tydzień czasu, żeby się tym stresować

Masakra jakaś

Trochę to meczące nie móc niczego zaplanować, bo nie wiadomo, o której on wyjdzie z pracy. Tak na prawdę nie mogę w niczym na niego liczyć z wyżej wymienionego powodu. Ale co tam. Jestem dobrze zorganizowana, ze wszystkim sobie poradzę

Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu, niestety mam talent