Autor Wątek: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza  (Przeczytany 57444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
Odp: Małymi kroczkami do celu - zabawex odlicza
« Odpowiedź #570 dnia: 25 Czerwca 2010, 12:00 »
Anjuszka ja pierwszy kontakt z nim miałam jakoś wiosną i tez mi najpierw powiedział, ze październik to trochę późno, że portfolio to on by chciał mieć wcześniej zrobione itp. itd A jak przyszło co do czego to się okazuje, ze będziemy pierwszym weselem jakie będzie kręcił. Więc może się okazać, że do Waszego ślubu nie będzie miał tak wiele zleceń i będziecie mieć tanio. A on jest jeszcze na tyle uczciwy, że potrafi obniżyć koszty. Nam na początku powiedział, że będzie to nas kosztować 500 zł i byśmy się na to zgodzili. A jakiś czas później napisał, że za 200 zł nam nakręci. Także nie rezygnuj tak szybko ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #571 dnia: 25 Czerwca 2010, 12:03 »
Zobaczymy, co nam napisze :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #572 dnia: 25 Czerwca 2010, 12:10 »
O kuycze, Anjuszka, widzę, ze u Ciebie taka okrągła liczba dni do ślubu została  :brewki: :brewki: :brewki:
Ty masz w ogóle jakieś odliczanko? Kiedyś chyba szukałam, ale nic nie znalazłam :) Może wykorzystać tę okrągła liczbę i założyć??

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #573 dnia: 25 Czerwca 2010, 12:13 »
Jak będzie troszkę mniejsza, a zarazem też okrągła, to założę :) póki co nie mam o czym pisać, wolę Was czytać :)

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #574 dnia: 28 Czerwca 2010, 11:56 »
Witajcie dziewczyny poweekendowo :)

Odliczanko moje umiera po woli śmiercią naturalną, ale nie mam jakoś ostatnio weny ;) Nie cieszę mnie te ostatnie przygotowania tak jak myślałam, że będą cieszyć. PM całymi dnami siedzi w pracy przez co wszystko jest na mojej głowie. Latam po allegro, wyszukuje jak najciekawszych propozycji a on czasem nie ma siły na to spojrzeć  >:( Ale kurna na  :uscisk:   :calus: ma zawsze siłę i ochotę  :drapanie:. I weź tu się nie wkurzaj  :nerwus:
Wciąż czekam na zaproszenia. Jestem już trochę wkurzona  :klnie: Ale co mam zrobić. Muszę czekać  :-\

Zamówiłam wczoraj koperty do zaproszeń. Będą pomarańczowe :) Zamówiłam tez papier na krzesełka i wstążeczkę do tego. Także jak tylko przyjdzie to ruszam z produkcją  ;D O ile PM zdąży poprawić szablon krzesełka  ???

Pozdrawiam Was .... chłodno  ;) Dzień taki gorący, że gorąca już nie będę dodawać.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #575 dnia: 28 Czerwca 2010, 12:08 »
Jolu, ależ to najważniejsze że na  :uscisk: pomimo zmęczenia pracą PM ma ochotę... :hopsa: :hopsa: :hopsa: Facetom i tak takie rzeczy są przeważnie obojętne, tzn. rozumiem, że wolałabyś z nim podejmować takie decyzje, ale im wszystko jedno w kwestii takich detali ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #576 dnia: 28 Czerwca 2010, 12:13 »
Ciesz się, że Ci daje wolną rękę i że masz możliwość decydowania sama w tej kwestii :) masz pewność, że wszystko będzie Ci się podobać :)
Nie ma tego złego!!
Buziaki!!

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #577 dnia: 28 Czerwca 2010, 12:49 »
Mój PM też najlepiej to by cały czas tylko  :uscisk: :calus: a jak Go proszę o pomoc przy wyborze chociażby Księgi Gości to On jest taki zmęczony, że nie ma na to siły. Doskonale Cię rozumiem. I chociaż masz możliwość decydowania sama w różnych kwestiach to jednak chodzi o to, żeby to Wam się wszystko podobało i takie zdanie PMa jest bardzo ważne, bo pokazuje, że Mu też zależy na tym, żeby każdy najdrobniejszy szczegół był dopięty na ostatni guzik. Musisz Go jakoś zmusić  :biczowanie:  ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #578 dnia: 28 Czerwca 2010, 13:25 »
Stelka - AMEN!!  :D

Chodzi mi o to, ze to jest przecież tez jego ślub. A jasna ku*wica mnie strzeli, jak będę musiaął mu przed ślubem mówić co i kiedy będzie, jak ma się zachować itp. bo nie będzie w niczym zorientowany. W nosie mam taki ślub  :obrazony:
Ale spoko, trzeba zacisnąć zęby jakoś iść do przodu ;)
Obiecałam sobie tylko, że nie będę chodzić za jego sprawami i przypominać mu że może łaskawie kupił by sobie gajer. Jak dla mnie to może do ślubu iść nawet w dźinsach. Jak się nie zdąży ogarnąć to jego problem. Ja będę tego dnia śliczna  ;D  :hahaha:

Gadam głupoty  :glupek: Sorry, dziewczyny, tak wam truję, ale momentami na prawdę mam już dość. A tak na prawdę nie jest jeszcze tak najgorzej. Na szczęście w czwartek jadę na Open'era, wyluzuje się i z nowymi siłami wrócę w poniedziałek do PM i spraw ślubnych :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #579 dnia: 28 Czerwca 2010, 13:40 »
Wydaje i się że to zmęczenie przez Ciebie przemawia... ;D Oczywiście, są sprawy które powinniście załatwić razem, mój PM pomagał ile mógł, ale co do wyboru deko i innych pierdół, dał mi wolną rękę, akurat przed ślubem też sporo pracował, więc sama załatwiałam, dzięki temu szło to szybciej, bo jakbym miała czekać, konsultować  ::), jemu to były pierdoły do szczęścia niepotrzebne, a ja przynajmniej brałam co chciałam  ;D :P potem tylko mężowi relację zdawałam  ;D

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #580 dnia: 28 Czerwca 2010, 14:14 »
Właśnie przed chwilą omówiłam nas do poradni rodzinnej. Idziemy w przyszła środę :)  Bardzo sympatyczna babeczka odebrała:) Przynajmniej przez telefon tak mi się wydawało. Zobaczymy jak będzie "na żywo"  :D Powiedziała, że spotkanie tylko pół godziny trwa, co mnie niezmiernie ucieszyło. Z tego co mi wiadomo to maja być dwa takie spotkania. Zapowiada się nieźle, a już się obawiałam, że będziemy tam siedzieć godzinami :)

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #581 dnia: 28 Czerwca 2010, 14:34 »
Ja będę tego dnia śliczna  ;D  :hahaha:
Najpiękniejsza!!! :skacza:

Kolejny kroczek do przodu i wyzyta w poradni  :brawo_2: I super Wam się trafiło z tymi godzinamia (tylko pół godziny- aż nie do uwierzenia). Czekam do następnej środy na relację  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #582 dnia: 28 Czerwca 2010, 14:46 »
Jola , to jak będzie mu się chciało  :uscisk:, to powiedz mu,że ok, ale najpierw niech zerknie na to wybrałaś itp.
Sposobem go, sposobem :P

Ja wole sama się zając wszystkim, a PM'a pytam tylko czy mu się podoba, jak nie to dyskutujemy, albo szukam czegoś innego.
Tak jak Aga napisała, tak jest po prostu szybciej.

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #583 dnia: 28 Czerwca 2010, 15:17 »
Lola w Twoim przypadku to się zgadzam, Ty masz faceta 1000 km stąd, to trudno jest go pytać o każdą pierdołę. A  ja mam swojego codziennie w domu....
Ale spoko, już się nie wkurzam :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #584 dnia: 28 Czerwca 2010, 16:03 »
Jolu, to się zapytaj czy takie pierdoły Twojego PM interesują, szczęka mi opadnie jak powie że tak... ;D moim skromnym zdaniem, faceta nie ma co przymuszać do takich rzeczy...dla nas kobiet do sama przyjemność, a dla chłopów... ::) jeszcze umęczonych chłopów po pracy... ;) tylko podkreślam, chodzi mi o pierdoły, bo grubsze rzeczy to wiadomo, razem  ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #585 dnia: 28 Czerwca 2010, 16:27 »
W pełni zgadzam się z Agą. Jeszcze nie spotkałam faceta, którego interesowałyby takie pierdółki. Tak więc szczegóły wybieraj sama a jakieś grubsze sprawy (typu gajer PMa ;) ) to razem  :P

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #586 dnia: 28 Czerwca 2010, 17:01 »
witaj;)pozdrawiam serdecznie, widze ze wesele odbędzie sie w Kobylance w Wenus?Na pewno bedzie super, niedawno byłam tam na weselu u znajomej i bardzo sobie chwalę ten lokal. 7 sierpnia ma tam też wesele moja przyjaciółka, więc lokal cieszy sie powodzeniem;)
he, he a co do problemu z zaangazowaniem PM to widze że ja nie mam tak źle bo mój T. to chociaż sam sobie poszedł (no ok-z kolegą)kupić garnitur :brawo_2: na pewno bede zaglądać i podpatrywać jak tam idą przygotowania;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #587 dnia: 28 Czerwca 2010, 21:28 »
No Aga ma niestety rację, choćby nie wiem jak PM się angażował wiele rzeczy jest mu po prostu obojętne, bo on nie widzi różnicy w pudełkach kwadratach a pudełkach serduszkach :brewki: tak to już jest :)
Choć ja CIę zabawex podziwiam bo ja bym swojemu PM wyboru co do jego stroju nie pozostawiła tak lekką ręką bo nie wiem co by z tego było hihi

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #588 dnia: 29 Czerwca 2010, 09:28 »
mogę dołączyć?:-)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #589 dnia: 29 Czerwca 2010, 09:55 »
Nika_19, Asiste witajcie  :hello: :hello: Czujcie się jak u siebie ;)

witaj;)pozdrawiam serdecznie, widze ze wesele odbędzie sie w Kobylance w Wenus?Na pewno bedzie super, niedawno byłam tam na weselu u znajomej i bardzo sobie chwalę ten lokal. 7 sierpnia ma tam też wesele moja przyjaciółka, więc lokal cieszy sie powodzeniem;)
To bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona. Bo w sumie jednego czego się obawiam to tego, żeby kelnerki się wyrabiały. Ale takie rzeczy najczęściej widzą goście, a skoro jesteś zadowolona to chyba wszystko jest ok :) A powiedz mi , wesela były na dużej czy na małej sali?

Choć ja CIę zabawex podziwiam bo ja bym swojemu PM wyboru co do jego stroju nie pozostawiła tak lekką ręką bo nie wiem co by z tego było hihi

Wiesz, ja wyszłam z założenia, że to też jest JEGO dzień. I niech w tym swoim szczególnym dniu wygląda tak jak on chce, w czym czuje się dobrze. Oczywiście jeśli będzie chciał żebym z nim poszła i pomogła mu wybrać, to to uczynię, ale generalnie po to, żeby mu doradzić w czym ON wygląda lepiej a nie w czym lepiej będzie komponował się do mojej sukni :D

Co do przygotowań to chyba trochę mi już przeszło :) Teraz mam nowego stresa  :hahahaha: Czy mój kochany narzeczony zdąży na spotkanie w poradni małżeńskiej.  Mam tydzień czasu, żeby się tym stresować  :P Masakra jakaś  :mdleje: Trochę to meczące nie móc niczego zaplanować, bo nie wiadomo, o której on wyjdzie z pracy. Tak na prawdę nie mogę w niczym na niego liczyć z wyżej wymienionego powodu. Ale co tam. Jestem dobrze zorganizowana, ze wszystkim sobie poradzę :D
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu, niestety mam talent  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #590 dnia: 29 Czerwca 2010, 10:37 »
Oj, ja wierze,że dasz sobie spokojnie radę, jesteś bardzo przedsiębiorcza i nie wyobrażam sobie,żeby miało się nie udać :D
 Jolu, a czy Twój przyszły :D zawsze tak będzie pracował do późna czy to tylko przejściowe.?

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #591 dnia: 29 Czerwca 2010, 10:54 »
Jolu, a czy Twój przyszły :D zawsze tak będzie pracował do późna czy to tylko przejściowe.?
Niby przejściowe, ale nie wiadomo do kiedy tak będzie. Pewnie do momentu aż padnie trupem z wycieńczenia  :(
Tak szczerze, to podejrzewam, że jak skończy się sezon to będą mieć mniej zleceń. Ale do samego ślubu będzie zapierniczał jak mały motorek. A po ślubie, albo się u niego w robocie uspokoi, albo zmieni prace. Teraz nie chce tak radykalnie rzucać roboty, bo na 3 miesiące przed ślubem zostać bez pracy to nie za fajnie  ;) A po ślubie to już inna bajka :) I to jest kolejna rzecz, którą dopisujemy do listy pt. "Rzeczy do zrobienia po ślubie "  :hahaha:
Też macie/ miałyście takie listy?

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #592 dnia: 29 Czerwca 2010, 10:57 »
Ano właśnie już miałam pytać, czy PM nie myśli o zmianie pracy po ślubie...

Może nie aż lista, ale zeszło kilka spraw na dalszy plan, w końcu wszystko co ślubne miało pierwszeństwo  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #593 dnia: 29 Czerwca 2010, 11:04 »
My mamy taką listę w głowach :P
Zbieranie kasy na nowe auto, na ziemie i dokształcanie się moje( chce zrobić jeszcze 2 lata studiów uzupełniających) i PM'a(kursy by dorobić kolejny zawód), ach, czyli kasa, kasa i jeszcze raz kasa :-\

Offline zabawex
  • maniak
« Odpowiedź #594 dnia: 29 Czerwca 2010, 14:48 »
Znalazłam zdjęcie mojej sukni ze starego katalogu. Moim zdaniem prezentuje się lepiej niż na tym obecnym zdjęciu. No i jest dokładnie taka jaką zamówiłam, czyli bez tego krótkiego fartuszka :)
Oto moja piękna  :P

Tak Wam wrzucam dla urozmaicenia  :taktak:

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #595 dnia: 29 Czerwca 2010, 14:57 »
Piękna :) Jedna z pierwszych, na które zwróciłam uwagę przy wyborze dla siebie ;)  :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #596 dnia: 29 Czerwca 2010, 15:12 »
Ja już mówiłam że jestem jej absolutną fanką  ;D Rzeczywiście, to foto lepiej oddaje jej piękno. Jolu nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Cię w niej na żywo  :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #597 dnia: 29 Czerwca 2010, 16:02 »
Ja też Jolu chciałabym np.  zobaczyć  foto z przymiarki :) na pewno wyglądasz jak księżniczka!! Piękna suknia, piękna!!!

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #598 dnia: 29 Czerwca 2010, 18:43 »
Piękna, piękna.  ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #599 dnia: 30 Czerwca 2010, 07:51 »
Niby przejściowe, ale nie wiadomo do kiedy tak będzie. Pewnie do momentu aż padnie trupem z wycieńczenia  :(
Tak szczerze, to podejrzewam, że jak skończy się sezon to będą mieć mniej zleceń. Ale do samego ślubu będzie zapierniczał jak mały motorek. A po ślubie, albo się u niego w robocie uspokoi, albo zmieni prace. Teraz nie chce tak radykalnie rzucać roboty, bo na 3 miesiące przed ślubem zostać bez pracy to nie za fajnie  ;) A po ślubie to już inna bajka :)

Ehh jak ja Cię rozumiem  :przytul: Mój PM też przed ślubem pracy nie chciał rzucać i też wraca kiedy może ale ostatnio go w domu nie ma i ani obiadu ani nic zaplanować a do tego dostaje wypłatę w częściach, po 500 - 200zł i ostatnią taką część ok 25 każdego miesiąca także masakra...
Jakoś przetrzymamy nie :) ?