Ta dam!!! Ta dam!!!
Informuję wszem i wobec, że konkurencję w kategorii "Księga Gości" wygrała księga oznaczona numerem 5, czyli ta:

Wczoraj ja zamówiłam. Z niecierpliwością czekam, aż przyjdzie. Przestałam się już przejmować tym, że ma puste kartki, bo pogrzebałam trochę w necie i znalazłam wiele fajnych pomysłów jak urozmaicić księgę

Tak, że nie była tylko księgą życzeń, ale też "cennych" rad (np. "jak przekonać męża do zmywania naczyń"

) i wspomnień z nami związanych jakie mają nasi goście. chcemy tez obok księgi zostawić kolorowe kredki, tak aby najmłodsi mogli zostawić po sobie pamiątkę, ale może i starsi będą chcieli się spełnić artystycznie

Nie mogę się już doczekać kiedy przyjdzie i kiedy zaczniemy ją przygotowywać

Z innych informacji ślubnych: dostałam w końcu projekt zaproszenia. Czekałam na niego tydzień czasu i nie wiem czy gdybym się nie upomniała to nie czekałabym nadal. A sam projekt to po prostu rozmieszczenie tekstu na kartce w Wordzie. Jakbym wiedziała, ze to tak ma wyglądać to zrobiłabym to od razu i zaoszczędziła tydzień czasu. No ale cóż... Ogólnie wszystko jest fajnie, więc mam nadzieję, ze jak dzisiaj to odeślemy to już w przyszłym tygodniu będą zaproszenia.
Zadowolona jestem też z zawieszek na alkohol, bo możemy wybrać trzy rożne teksty

Zawsze to lepiej niż jeden

A wiecie co jest za tydzień??
100 dni do ślubu

Żartuję, nie o to mi chodziło

Za tydzień zaczyna się Heineken Open'er Festival

Nie mogę się już doczekać