Ariko na mnie możesz liczyc

kto lepiej zrozumie rozterki Przyszłej Panny Młodej jak nie druga Panna Młoda

Dziewczęta, sprawa mojej sukienki: potwierdzam, wzór papilio, ale z moimi poprawkami, poniewaz dól muślinowy, bez rozcięcia, i takie tam a wiadomo sukienek z kolekcji nie da się przerobić na nasze. podobnie jak inne forumki chyba mam za duze wymagania i zasze mi cos nie pasi

Nemezis, przechodziłam dzis na Szewskiej, nowy salon juz czynny.

A ja po telefonie do krawcowej jestem umówiona na następny tydzień więc zobaczymy co to będzie

Co do koronek to fakt faktem identycznych nie dostanę ale bardzo podobne

bo wybór był bardzo duży.
Sprawa kolejna jesteśmy po pierwszej wizycie w poradni małżeńskiej i... jestem POZYTYWNIE zaskoczona, kobitka miła, sympatyczna, młoda i taka ludzka jak to powiedział mój PM

nawet mu sie spodobało , przed nami pierwsza spowiedź
Dzwoniłam dzis po raz enty do firmy od zaproszeń i wrr... pani powiedziała, że będą zaraz po weekendzie maojwym. a my tak liczyliśmy ze uda się przed ( chcieliśmy rozdać częśc jak będziemy u mnie na weekend) a tak nasze plany poszły sie przejść... ;/
Szybciej poszło nam z zawiadomieniami.
Dziś w przerwie między zajęciami a grado-śniego-deszczem byłam oblukać kilka spraw dotyczących "moich" spraw weselnych, namierzyłam nowy zapach , ( na ta okazje chcę miec coś wyjątkowego) sliczną bieliznę...
ale butów nadal brak (buu... czy ja faktyczie jestem zbyt wybredna

)
a no i bylismy z moim Sz. w hurtowni z ozodbami ( balony, konfetti, zawieszki itp) pomysły są trzeba tylko je spisać, wydrukować pieniązka i możemy szaleć

a tak poza tym to... weekend się zbliża kochane